Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ 10 ΜΗΝΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας.εδώ και 3-4 μέρες η μικρή μου θέλει να θηλάζει πολύ συχνά.μου κατεβάζει την μπλούζα με μανία ..ακόμα και όταν μόλις έχει φάει 180 γραμμάρια κρέμα που είναι το φουλ της.δεν είναι ότι πεινάει αφού δεν δέχεται άλλη κρέμα.είδα ότι πάει να κατεβάσει και άλλες μπλούζες..(της γιαγιάς της π.χ.). τι να την έχει πιάσει?εντομεταξύ έχω κάνει άπειρες προσπάθειες..να της δώσω και λίγο ξένο..ή έστω το δικό μου από μπουκάλι (το έχω ξανααναφέρει σε άλλο θέμα)..αλλά μάταια..να δω τι θα γίνει με την νταντά που σε λίγο πάω δουλειά.λέτε από αύριο όσο και να χτυπιέται να μην της δώσω..?πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα..αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει..να μην του κακοφανεί του παιδιού μετα..που θα λείπω..

Διαφημίσεις

Ισως ηρεμει με το να ειναι στο στηθος.σε μυριζει και σε νιωθει κοντα της.οποτε το να κοψεις αποτομα αυτο που θελει τοσο πολυ θα το σοκαρει το μωρακι. αν τη θηλαζες πριν φυγεις απο τηδουλεια και να συνεχιζετε κανονικα οταν γυριζεις?

Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

λέτε από αύριο όσο και να χτυπιέται να μην της δώσω..?πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα..αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει..να μην του κακοφανεί του παιδιού μετα..που θα λείπω..

Είναι πολύ διαφορετικό το να λείπεις από το σπίτι, οπότε το μωρό εκείνη την ώρα να τρώει στερεές ή να πίνει γάλα από το μπιμπερό/ποτηράκι από το να είσαι εκεί δίπλα του και να μην του δίνεις να θηλάσει. Το μωρό δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν του δίνεις στήθος για να συνηθίσει. Θα μπερδευτεί πολύ.

Το να πιει το μωρό ξένο ή αντλημένο γάλα, είναι στην πραγματικότητα δουλειά της νταντάς. Είναι λογικό να μην το δέχεται από σένα. Λογικά, αν έχει υπομονή και αποφασιστικότητα, θα τα καταφέρει να δώσει γάλα στο μωρό. Αλλιώς θα τρώει στερεές όταν θα λείπεις, και όταν θα είστε μαζί θα θηλάζει

jv42p3.png

DfUyp2.png

σας ευχαριστώ κορίτσια!είστε πολύ καλές!λέτε να μην το κάνω ε..?εννοείται ότι όταν θα επιστρέφω θα θηλάζουμε κανονικά.αλλά προς τι η μανία της για θηλασμό..?δεν φαίνεται αναστατωμένη ή κάτι τέτοιο..κανονικά συμπεριφέρεται..ποιος ξέρει...μου έχει κάνει εντύπωση..

Διαφημίσεις

οταν λειπω απο το σπιτι για δουλεια τρωει ολα τα φαγητα της φρουτα μεσημεριανο χυμους ......

οταν ειμαι σπιτι προτιμαει περισοτερο να θηλαζει απο το να τρωει

οταν θα λειπεις για δουλεια θα τρωει κανονικα τις κρεμουλες της και οταν ερχεσαι σπιτι θα σε ξεζουμιζει!!!!!φυσιολογικο ειναι μην αγχωνεσαι

αυτο με γτα χερακια στην μπλουζα το κανει και η μικρη μου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εντομεταξύ έχω κάνει άπειρες προσπάθειες..να της δώσω και λίγο ξένο..ή έστω το δικό μου από μπουκάλι (το έχω ξανααναφέρει σε άλλο θέμα)..αλλά μάταια..να δω τι θα γίνει με την νταντά που σε λίγο πάω δουλειά.λέτε από αύριο όσο και να χτυπιέται να μην της δώσω..?πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα..αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει..να μην του κακοφανεί του παιδιού μετα..που θα λείπω..

Σκέψου το λίγο από τη δική σου μεριά. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με το οποίο ζήτε μαζί, σε λίγες μέρες θα φύγει. Πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερο το πρόσωπο αυτό να είναι απόμακρο, να περιορίζει τις συνομιλίες σας στα απολύτως απαραίτητα με τη λογική να συνηθίσεις επειδή σε λίγες μέρες θα φύγει ή περιμένεις να τα πείτε περισσότερο, να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί για να έχετε να σκέφτεστε και να θυμάστε όταν θα είναι μακριά;

Σκέψου εσένα να εκλιπαρείς (να χτυπιέσαι όπως χαρακτηριστικά λες) για μια αγκαλιά και λίγη προσοχή και αυτό το πρόσωπο να σου λέει ότι κάνει την καρδιά του πέτρα για το δικό σου καλό!

Νομίζω ότι η συμπεριφορά του παιδιού άλλαξε εξαιτίας της προσπάθειάς σου να του δώσει μπουκάλι. Το μωρό δεν καταλαβαίνει γιατί το αρνείσαι, ενώ σε βλέπει και μυρίζει το γάλα. Ίσως του δημιουργείς ανασφάλεια και προσπαθεί με τους πολλούς θηλασμούς να επιβεβαιώσει το ότι είσαι διαθέσιμη.

Να πω και εγώ με την μεριά ότι είναι φάση και όταν είστε μαζί να μην αρνηθείς. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο για θρέψη.

Πριν τρεις μέρες η μικρή μου ανέβασε πυρετό (ιωσούλα). Για όλες αυτές τις μέρες δεν έτρωγε τπτ, θήλαζε μόνο! Σήμερα που έπρεπε να φύγω το πρωί της έδωσε η γιαγιά της την φρουτόκρεμα και μια χαρά την έφαγε. Προφανώς λόγω της ίωσης όταν ήμουν μαζί της ήθελε όλο το "πακέτο" για να νιώσει καλύτερα και όχι μόνο φαγητό!