Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θετικό τεστ αλλά λίγο καφέ αίμα

Recommended Posts

Καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό τώρα το site αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Νομίζω ότι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας περισσότερο για να το βγάλω από μέσα μου και να ακούσω και άλλες απόψεις και εμπειρίες. Την τελευταία φορά που είχα περίοδο ήταν στις 03-02 και αφού είχα κάποιες μέρες καθυστέρηση και με πονούσε το στήθος μου (σαν από πρήξημο), έκανα την Παρασκευή (11-03) ένα test clearblue το οποίο βγήκε θετικό και καταχαρήκαμε με τον άντρα μου! Από την Τρίτη (08-03) όμως προετοιμαζόμασταν για την γιορτή του άντρα μου και όπως καταλαβαίνεται επί 5 ημέρες "πάλευα" στην κουζίνα και στο σπίτι γενικότερα! Το Σάββατο, την ημέρα της γιορτής του άντρα μου, το βράδυ, είδα σκούρο καφέ αίμα πολύ αραίο με τα ούρα και αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα!!! Την επόμενη, την Κυριακή, συμμάζεψα τα τελευταία και καθάρισα το σπίτι, αλλά αυτό το αραιό καφέ αίμα με τα ούρα συνεχίστηκε, ώσπου πήρα τη γυναικολόγο μου και μου είπε να πάρω utrogestan (3 φορές τη μέρα - 1 κάθε 8 ώρες) και 1 filicine τη μέρα και μου συνέστησε ξεκούραση, να μην σηκώνω βάρη, να μην ανεβαίνω σκάλες και να μένω όσο μπορώ ξαπλωμένη (όσο μπορώ τα τηρώ). Μένουμε βλέπετε μακριά και δεν μπορώ να κάνω εξετάσεις άμεσα. Πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα πάμε στη γυναικολόγο μου και θα δούμε, αλλά φοβάμαι... Λέτε να πάρω να κάνω άλλο ένα test ή από τα φάρμακα μπορεί να επηρρεαστεί; Ακόμη και σήμερα αυτό το αραιό καφέ χρώμα με τα ούρα συνεχίζεται... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από υπομονή, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ; Έχω πολύ αγωνία, αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω πολύ στον άντρα μου, να μην τον στενοχωρώ κι αυτόν...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρον για το χρόνο σας!

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε.

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτε το αίμα. Πάρε τα ουτροτζεστάν και ξεκουράσου όσο μπορείς. Έχω ακούσει κι άλλες κοπέλες που είχαν καφέ και γέννησαν μια χαρά. Συγκεκριμένα η ξαδέλφη μου είχε καφέ για αρκετό καιρό, φαντάσου πως νόμιζε ότι της ήρθε η περίοδος και πήγε στο γιατρό, γιατί νόμιζε πως μπήκε στην κλιμακτήριο, επειδή ήταν λίγο το αίμα και τελικά ήταν έγκυος και σε δυο μήνες γεννάει.

Αντίθετα εγώ που έμεινα έγκυος 3 φορές και δεν είχα δει αίμα ποτέ, ούτε μια σταγόνα καφετί, δεν κατάφερα να ολοκληρώσω εγκυμοσύνη, τα έχασα και τα τρία.

Όλα καλά θα πάνε, να παίρνεις τα ουτροτζεστάν, να ξεκουράζεσαι, να έχεις θετική σκέψη και αισιοδοξία και με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου.

5f27b8bd0c.png

Υπομονή και ξεκούραση! Το ίδιο είχα πάθει στην 1η μου εγκυμοσύνη. Εγώ ήμουν κοντά στον γιατρό, αλλά μου είπε ότι καλύτερα είναι να ξαπλώσω, παρά να μετακινηθώ. Μέχρι να σταματήσει το αίμα και 2-3 μερούλες ακόμα, έμεινα στον καναπέ. :-P Μια εβδομάδα κάθισα. Όλα πήγαν καλά και έχω τον 1ο μου παίδαρο.

Όσο γι'αυτό που λες, να κάνεις τεστ για να δεις αν υφίσταται εγκυμοσύνη, δεν χρειάζεται. Αν είχες αποβάλλει, θα το καταλάβαινες πίστεψε με. Στην αποβολή υπάρχει πόνος και μεγάλη αιμορραγία όχι απλά καφέ. ;)

Μην ανησυχείς και ξεκουράσου. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

γεια σου! ευχομαι να πανε ολα καλα!. Λοιπον απο αυτα που ξερω εγω.. αν υποθεσουμε οτι εισαι εγκυος και εχεις αιμα τοτε ισως μιλαμε για αποκοληση. δεν στο αναφερε καθολου αυτο η γιατρος σου? εγω πχ ειμαι 6 εβδομαδων τωρα εγκυος. μουδωσε και μενα utrogestan. λογω υποψιας μικρης αποκολλησης. εγω ομως δεν ειδα αιμα. μονο πονακια εχω. καιγω εκανα πολλα χαζα τις ημερες εκεινες γιατι γιορταζε η κορη μου. μπορει και να ειναι κατι αλλο βεβαια. με βασητα δικα μου σου απανταω! αλλα πιστευω οτι εισαι εγκυος καιαπλα θελει πολυ ξεκουραση οπως σου ειπε και ολα θαναι καλα

1-2-3MPOMPIRES!!!

υπομονη, σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα..

πολλες φορες το καφε αιμα στην αρχη της εκυμοσυνης ειναι λογω της εμφυτευσης του εμβρυου στη μητρα, εγω ειχα και στα δυο παιδια κι ειχα δυο τελειομηνες εκυμοσυνες.

Ελα αν μπορεσεις την πεμπτη να μας πεις τι εγινε

Διαφημίσεις

Και γω είχα καφέ αιματάκι 5 μέρες αφού έμαθα ότι είμαι έγκυος και είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι θα το χάσω. Αλλά όλα πήγαν καλά. Πήρα και γω ουτροτζεστάν και έκατσα ξάπλα 5 μέρες (μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουνα). Μάλλον έχεις γιο πάντως να ξέρεις!!! Όσες είχαν σκούρο καφέ στην αρχή της εγκυμοσύνης τους τελικά γιούς κάνανε (μαζί και γω)... Άντε συγχαρητήρια και σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png

Μην αγχωνεσαι καθολου... ειχα και στα δυο μου παιδια καφε αιμα και ολα πηγαν μια χαρα. Ειδικα στο 2ο ειχα τοσο πολυ που ημουν σιγουρη οτι απεβαλα. Επαιρνα κι εγω utrogestan και τωρα κραταω το μπεμπουλη μου στην αγκαλια μου. Μην ανησυχεις, ξεκουρασου οσο μπορεις και ενημερωσε μας.

Με το καλο!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

επι ενα μηνα μηνα ειχα τα καφε που περιγραφεις και καποια στιγμη που ζοριστηκα λιγο παραπανω ειχα και αιμα κανονικο!κι ομως φτασαμε αισιως την 16η εβδομαδα!

να εισαι ηρεμη και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι,ολα θα πανε καλα!

να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

tt1108c2.aspx

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση, τα καλά σας λόγια και τη θετική σας σκέψη! Μακάρι βρε κορίτσια, γιατί το θέλουμε και οι δυό μας πάρα πολύ και πάνω από όλα, νοιώθουμε και έτοιμοι για αυτό!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα ξεκουραστώ όσο μπορώ (ευτυχώς με βοηθάει και ο άντρας μου όσο μπορεί), ελπίζω να είναι αρκετές οι μέρες μέχρι να φύγουμε για Αθήνα και αν όχι την Πέμπτη το βράδυ, από Παρασκευή θα σας πω τα νέα, που ελπίζω να είναι ευχάριστα!

Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ! Μου δώσατε πολύ θάρρος και μου μεταδώσατε τη θετική σας σκέψη! Ήδη νοιώθω καλύτερα!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας και εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα!!!!

βαλε με κ εμενα στην λιστα με τις προλαλησασες.

στην 2η εγκυμοσυνη ειχα καφε υγρα απ την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω μεχρι κ σχεδον το τελος του 1ου τριμηνου. περαπεμφθηκα κ εγω στα utrogestan. ξεκουραση κ εμενα μου ειπε, αλλα πουυυυυυυ τετοια τυχη με αλλο ενα ηδη!

ειχα διδυμα 1+1.

αντε με το καλο κ με 2 πονους θα σου πω εγω!;)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΜΑ...ΠΟΛΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ UTROGESTAN ΑΛΛΑ ΔΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΑΠΕΒΑΛΑ...ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ...!!!!! ¨)

**ANGEL**:lol:MLUSp3.png

adamantia1, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου, πάρε τα φαρμακάκια σου, έχε θετική ενέργεια και προπάντων... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!! Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, υπομονή και σου εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις!!!:)

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Άργησα να απαντήσω λιγάκι, γιατί έτυχαν πολλά και διάφορα στο μεταξύ.Σας ευχαριστώ και πάλι όλες για τη συμπαράστασή σας!

Τελικά την περασμένη Παρασκευή που πήγα στο νοσοκομείο να με δει η γυναικολόγος μου και έκανα κολπικό υπέροχο είδαμε το ζουζούνι μας...!!!:P

Μου είπαν ότι ήμουν 5-6 εβδομάδων και καταχαρήκαμε με τον άντρα μου.Όλα καλά μου είπαν για την ηλικία του εμβρίου, αλλά δεν μπορέσαμε να ακούσουμε καρδιακή λειτουργία γιατί ήταν πολύ μικρό ακόμη. Θα ξαναπάμε πρώτα ο Θεός μεθαύριο, την Πέμπτη και ανυπομονώ να το ακούσουμε κιόλας!

Δε σας κρύβω, βέβαια, ότι έχω λίγη αγωνία (προσπαθώ να το μετριάζω όσο μπορώ), γιατί όλοι λένε ότι μέχρι τον 3ο μήνα καλό είναι να μην το ανακοινώσεις και μου περνάνε σκέψεις ότι είναι "επικίνδυνοι" αυτοί οι μήνες... Ο άντρας μου, βέβαια, μου λέει συνέχεια να χαλαρώσω , να μην το σκέφτομαι έτσι και να το χαρώ (φοβάμαι μην του κόβω και αυτουνού τη χαρά) και αυτό προσπαθώ να κάνω!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ανυπομονώ να φτάσει η Πέμπτη!!:-)

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλες μας..Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε συζήτηση,σας παρακαλουθώ εδώ και καιρό αλλά πάντα δίσταζα να πώ και εγώ τα δικά μου!!Ειλικρίνα σας θαυμάζω για την αισιοδοξία σας.Εγω στις 09/01/2011 δυστυχώς απέβαλα λόγω μεγάλης αποκόλλησης ευτυχώς ήμουν μόνο 5 εβδομάδων και δεν χρειάστεικε αποξεση..Μετά απο αυτό το γεγονός περίμενα να αδιαθετήσω πάλι στις 09/02 πράγμα που δεν έγινε και αποφασισα μετα απο 10 ημέρες καθυστέρησης να κάνω ένα τεστ..το οποίο βγήκε θετικό χάρηκα πάρα πολύ αλλα δεν το είπα σε κανέναν ούτε στον άντρα μου γιατί την προηγούμενη φορά στεναχωρήθηκε παρα πολύ απο την αποβολή.Γι αυτό ήθελα να είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά!Εκείνες τις μέρες όμως υποχρεωτικά δούλευα 12ωρα και λόγω μετακόμισης σήκωνα και πολλά βάρη.Εχθές το πρωί ξύπνησα με πόνους στην κοιλιά και είδα καφέ αίμα νόμιζα ότι απέβαλλα πάλι , όλη μέρα εχθές είχα αυτό το πολύ σκούρο καφέ αίμα..τρόμαξα πολύ σήμερα έχει σταματήσει.Υπάρχει περίπτωση να μην το έχασα πάλι..τι να κάνω βρε κορίτσια..φοβάμαι!Συγνώμη αν σας κούρασα με το τόσο μεγάλο μήνυμά μου!!

pasxalitsa, γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού άμεσα με το γιατρό σου; Μόνο έτσι θα ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχει συμβεί κάποια αποκόλληση θα σες βοηθήσει ο γιατρός σου με κατάλληλα φαρμακευτική αγωγή ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να πάνε όοολα καλά! :wink::-D

Διαφημίσεις

pasxalitsa συμφωνώ απόλυτα με την kiki v.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας όσο πιο σύντομα μπορείς στο/στη γυναικολόγο σου ώστε να μην παραμένεις στην άγνοια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, αλλά κι εσύ πρόσεξε να μην κουράζεσαι...!

Θα ξαναπάμε πρώτα ο Θεός μεθαύριο, την Πέμπτη και ανυπομονώ να το ακούσουμε κιόλας!

Αδαμαντία, εύχομαι την Πέμπτη να ακούσετε μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά κι εσύ να καταφέρεις να χαλαρώσεις για να απολαύσεις αυτό που σας συμβαίνει!

• 3 weeks later...

κοπελιτσα μου μην στεναχωριεσαι για αυτο...και γω το χα πα8ει και ειχα στεναχωριθει πολυ..δεν ειναι τιποτα ομωσ θα ναι επειδη αλλαζες μηνα και επειδη κουραστηκες,να ξερεις οτι το αιμα σαν τησ περιοδου ειναι κακο. συνηθως οταν εχεις αγορακι εχεις λιγο αιμα..εγω παντως στον πρωτο μηνα ειχα αιμα μετα απο μια ποληκουραστικη μερα,ταραχτηκα και φοβηθηκα αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα και το παιδακι μου γεννηθηκε υγειεστατο;)

μην φοβασαι..και γω το χα παθει στον πρωτο μηνα λογο κουρασης.. πολλεσ γυναικες το παθαινουν οταν αλλαζουν μηνα συνηθωσ οταν περιμενουν αγορι...εγω ειχα φοβηθει πολυ αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα και εκανα ενα υγειεστατο αγορακι

• 3 weeks later...

γεια σας κι απο εμενα.

Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες μας και χαιρομαι που μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και βοηθαμε με πολλους τροπους η μια την αλλη. εγω εχω μια απορια , τι εννοουμε κουραση? εμενα ο γιατρος δεν μου ειχε απαγορευσει παρα μονο τα βαρη ,τα μηχανακια και τις σκαλες,βεβαια ηταν πολυ νωρις , τελικα απεβαλα ( το κοκκινο αιμα οντως ειναι κακο) Αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει , ποιες ειναι αυτες οι δραστηριοτητες που μας κουραζουν. Εγω ειχα απιστευτους πονους στην μεση πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος και οι πονοι περασαν μετα την αποβολη. Τι μπορει να σημαινει αυτο? οτι κουραζομουν πολυ? κι απο τι? αφου εκανα οτι εκανα παντα.

• 3 weeks later...

Γεια σε ολους σας..Εγω ειχα μια αποβολή τον Αύγουστο του 2010 χώρις ακόμα να ξέρω την αίτια.Απο την αρχη που εμαθα οτι είμαι εγκυος είχα καφέ αίμα.Ξανά εμεινα έγκυος τον Ιανούαριο του 2011 και πάλι απ την πρώτη εβδομαδα ειχα καφετια.Στην πρωτη περίπτωση ο γιατρός δε μου είχε πει να κάτσω στο κρεβάτι.την δεύτερη φορά που εμεινα εγκυος ομως έπαιρνα utrogestan 3 φορες την ημερα, felicine και καθε μερα 1 ενεση clexane και επειδή παλι έβλεπα αιμα κάθε 5 μερες εκανα 1 ενεση prolyton μέχρι τον 3 μηνα.Έκατσα και ξαπλα .Tώρα είμαι στον 6 μήνα και ολα είναι μια χαρα.Ομως εχω ακουσει περιπτώσεις που χωρίς να κάνουν ολα αυτά και μόνο με ξεκούραση εφτασαν μέχρι το τέλος.Καθε περίπτωση δέν είναι ιδια.Οπως και να χει υπομονή και κουράγιο...

Και εγώ ειχα κάποιες φόρεσς αίμα κανόνικο.Λίγο πρίν κλείσω τον 3 μήνα είχα αιμορραγία και νόσηλευτηκα 1 εβδομαδα στο μαιευτηρίο είχα πάθει μερική αποκόλληση πλακούντα αλλα με ξεκούραση επουλώθηκε μόνο του.Γι αυτό λέω κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σημασία έχει να χεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου.

• 1 month later...

Κορίτσια εγώ είμαι στην 8 εβδομάδα και τις προάλλες είχα 2 φορές καφέ λίγο στο χαρτί την ώρα που σκουπιζόμουν,οχι στο εσώρουχο.Ανυσήχησα και αγχόθηκα μην πάθει τίτοτα το μωράκι μου.Πήρα τον γιατρό και μου είπε ξεκούραση και να ξεκινήσω το utrogestan για 4 μέρες,6 χάπια την ημέρα και αν δεν σταματήσουν τα καφέ υγρά μέσα σε 4 μέρες να πάω να με δει.Η αλήθεια είναι πως δεν ξαναείχα πέρα από εκείνες τις 2 φορές.Ανυσηχώ πολύ όμως,γιατί να μου συμβεί αυτό?Ασε που τα χάπια αυτά μου φέρνουν φοβερή υπνηλία,είχα και πριν απο αυτά αλλά τώρα το κακό έχει παραγίνει.