Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπομπονιερες μπιζουτιεριτσες

Ev

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια....μηπως εχετε δει πουθενα αυτες τις μπιζουτιεριτσες??ακριβως ομως τις ιδιες.....τις ειδα σε ενα μαγαζι και δυστυχως τελειωσαν τα σχεδια........μου αρεσαν πολυ

th_25012011162.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τις έχω δει στα περισσότερα μαγαζιά με μπομπονιέρες,αλλά στην Θεσσαλονίκη.

μηπως καποιο απο αυτα συνεργαζεται με Αθηνα?

Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ,είναι όλα συνοικιακά μαγαζιά.Μην ξεχνάς όμως ότι όλοι προμηθεύονται από Αθήνα,μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να τις βρεις εκεί.Μήπως επειδή είναι λίγο παλιό σαν σχέδιο και δεν κυκλοφορεί πια??

Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ,είναι όλα συνοικιακά μαγαζιά.Μην ξεχνάς όμως ότι όλοι προμηθεύονται από Αθήνα,μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να τις βρεις εκεί.Μήπως επειδή είναι λίγο παλιό σαν σχέδιο και δεν κυκλοφορεί πια??

περσινο σχεδιο ειναι.....της βρηκα σε ενα μαγαζι αλλα εξαντληθηκαν......και μου αρεσαν παρα πολυ!!!

Διαφημίσεις

Μικελινα που εχω παει δεν τις εχει.....και ολα τα γνωστα σαιτς που εχω δει επισης δεν τις εχουν....που αλλου να ψαξω?? τουλαχιστον αν ηξερα τον προμηθευτη θα μπορουσα να ρωτησω που τις προμηθευει?

Στον Ναρλή κοίταξες??

δεν μπορω να δω το σαιτ του γιατι μου το βγαζδει σαν κινεζικα....κανω encoding και παλι εχω προβλημα! Εχω στειλει μαιλ ομως με τη φωτο να μου πουνε!

Διαφημίσεις

Μας έβαλες όντως δύσκολα. Παρόμοιες, αλλά όχι ίδιες ακριβώς έχει ο http://www.parisis.com.gr στη σελίδα 75

πετυχες το κουμπωμα και το σχεδιο....το υλικο ομως δεν εινια σαν "μαρμαρινο" ειναι πορσελανινο.....ευχαριστω πολυ για τη προσπαθεια

παρόμοιες έχει ο Παπασταύρου, σελ. 18

(http://www.papastavrou.gr/view_cat.php?cat_id=26&page=18#)

μαριλου αυτες τις εχω δει και σε ενα μαγαζι στη γειτονια μου....ειναι ακομα πιο τελειες αλλα πολυ πιο ακριβες...πιανουν τα 4Ε....ενω αυτη μου κανει σουπερ δεσιμο με κουφετο που γραφει χειροποιητα το ονομα του μωρου και απεξω κρεμεται ενα μινι ασημενιο παπουτσακι στυλ σβαροφσκι και μεσα φυσικα η μπιζουτιεριτσα!!Ολο αυτο με 2,5Ε!! Δηλαδη σουπερ δεσιμο και ωραια μπομπο με 2,5Ε ....δεν το βρισκω αλλου αυτο! Αυτη που μου λες εσυ....μονη της με σκετο τουλι κασι λιγα κουφετα πανω απο 4Ε!!

μαριλου αυτες τις εχω δει και σε ενα μαγαζι στη γειτονια μου....ειναι ακομα πιο τελειες αλλα πολυ πιο ακριβες...πιανουν τα 4Ε....ενω αυτη μου κανει σουπερ δεσιμο με κουφετο που γραφει χειροποιητα το ονομα του μωρου και απεξω κρεμεται ενα μινι ασημενιο παπουτσακι στυλ σβαροφσκι και μεσα φυσικα η μπιζουτιεριτσα!!Ολο αυτο με 2,5Ε!! Δηλαδη σουπερ δεσιμο και ωραια μπομπο με 2,5Ε ....δεν το βρισκω αλλου αυτο! Αυτη που μου λες εσυ....μονη της με σκετο τουλι κασι λιγα κουφετα πανω απο 4Ε!!

Aυτές που λες με 4 ευρώ,τις έχω φέρει από την Ιταλία,πριν 7 χρόνια. Ακριβώς τόσο τις είχα πάρει!!

Η τιμή που σου δίνει γι'αυτήν που σου άρεσε καλή είναι,μια και θα έχει και αυτό το συγκεκριμένο κουφέτο,αλλά και το παπουτσάκι.Τελικά είναι ασημένιο ή plexiglass??

Aυτές που λες με 4 ευρώ,τις έχω φέρει από την Ιταλία,πριν 7 χρόνια. Ακριβώς τόσο τις είχα πάρει!!

Η τιμή που σου δίνει γι'αυτήν που σου άρεσε καλή είναι,μια και θα έχει και αυτό το συγκεκριμένο κουφέτο,αλλά και το παπουτσάκι.Τελικά είναι ασημένιο ή plexiglass??

ασημενιο ειναι το παπουτσακι.....με στρασακια.....σε σρυλ σβαροσφκι (αλλα οχι φυσικα σβαροφσκι).......και το σημαντικοτερο ειναι οτι μου κανει το κουφετο απεξω με το χερι γραμμενο πανω στο κουφετο το ονομα της μπεμπας!!

Διαφημίσεις

Πάντως εχουν ξεφύγει ετσι? Εγώ δεν έχω βρει μπομπο κατώ απο 2,5-3 ευρώ, και τι ʽπερίπλοκοʽ ψάχνω? (μεγάλο λινό πουγκί με μπεγλεράκι να κρέμεται).

Ψαχνω μεγάλο λινό πουγκί, αλλα τα βρίσκω ακριβά στα μαγαζιά!!

Αν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου συγγενή - φίλης, νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να το φτιάξεις αν θες μόνη σου....(Μιλάει η ανεπρόκοπη τώρα:P)

κοριτσια βοηθεια....μηπως εχετε δει πουθενα αυτες τις μπιζουτιεριτσες??ακριβως ομως τις ιδιες.....τις ειδα σε ενα μαγαζι και δυστυχως τελειωσαν τα σχεδια........μου αρεσαν πολυ

th_25012011162.jpg

Για δες αυτό http://www.weddinggallery.gr/product_detail.jsp?prdId=M5GD&extLang=

τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά και νομίζω μπορούν να στείλουν και Αθήνα.