Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

φυσικα και εχει ...ειναι απο τα πιο γνωστα αντισταμινικα!

Κι εμεις το παιρναμε αυτο ενα καλοκαιρι σε σιροπακι γιατι ειχε βηχα ...ειδικα το βραδυ

χωρις να εινια αρρωστο! Και ο γιατρος μου ειπε οχι αντιβιωση....καλυτερα να παιρνει δυο μηνες αυτο το σιροπακι που ειναι ενα τιποτα παρα 5 ημερες αντιβιωση!

Τελικα ηρθε με το καλο το καλαοκαιρακι καναμε τα μπανακια μας και παει ο βηχας στο πατο της θαλασσας!

φυσικα και εχει ...ειναι απο τα πιο γνωστα αντισταμινικα!

Κι εμεις το παιρναμε αυτο ενα καλοκαιρι σε σιροπακι γιατι ειχε βηχα ...ειδικα το βραδυ

χωρις να εινια αρρωστο! Και ο γιατρος μου ειπε οχι αντιβιωση....καλυτερα να παιρνει δυο μηνες αυτο το σιροπακι που ειναι ενα τιποτα παρα 5 ημερες αντιβιωση!

Τελικα ηρθε με το καλο το καλαοκαιρακι καναμε τα μπανακια μας και παει ο βηχας στο πατο της θαλασσας!

Ευχαριστώ Εν.

Άρα δεν είναι και τόσο ακίνδυνο σιροπάκι, εφόσον περιέχει κορτιζόνη, ε;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Ευχαριστώ Εν.

Άρα δεν είναι και τόσο ακίνδυνο σιροπάκι, εφόσον περιέχει κορτιζόνη, ε;

κι εγω ειμαι αλλεργικη και ξερω οτι δεν ειναι ωραιο να παιρνεις συνεχεια αντισταμινικα!

Αλλα 4 φορες στη ζωη μου χρειαστηκε να παρω και τα πηρα!

Αλλα οι αλλεργιες ειναι υπουλο πραγμα....αναγκαστικα θα παρεις αν δεν γινεται αλλιως.....καθε φαρμακο θεωρω οτι εχει ενα βαθμο επικυνδυνοτητας αλλα επειδη ειναι αναγκη να το παρει και επειδη ετσι με ειχε συμβουλεψει ο γιατρος μου καπως ημουν πιο ησυχη....βεβαια δυο μηνες το παιρναμε οχι και χρονια ...

Διαφημίσεις

ειστε σίγουροι οτι περιεχει κορτιζόνη? νομίζω ειναι απλώς αντιισταμινικο.

και εγώ νομίζω ότι δεν έχει........ κοιτάξτε τις οδηγίες οποια έχει μπουκαλάκι, θα γραφει, εμένα μου έχει τελειώσει..... δεν έχουν ολα τα αντιισταμινικά κορτιζόνη.....

Διαφημίσεις

Το έχω στο σπίτι, θα διαβάσω το χαρτάκι το απόγευμα και θα σας γράψω.

εμείς το πήραμε για 2 εβδομάδες και προχτές η παιδίατρος μας είπε ότι θα πρέπει να το πάρει για ένα συνεχόμενο μήνα...πάντως με καθησύχασε το μέλος που έγραψε ότι το πήρανε για ένα χρόνο συνέχεια,...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

συγνωμη κορτισια....νομιζα οτι ολα τα αντισταμινικα περιεχουν κορτιζονη.....αλλα μαλλον εκανα λαθος

Δεν πειράζει Εν.

Η ουσία είναι ότι τελικά βρήκαμε την αλήθεια!!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png