Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σχεδιασμος προσκλητηριου

liakos

Recommended Posts

γεια σε ολες τις μαμαδες και μπαμπαδες.θελω τη βοηθεια σας.θελω να φτιαξω τα προσκλητηρια για τη βαφτιση της μικρης μας.το θεμα μας ειναι η hello kitty.εφτιαξα κατι στη ζωγραφικη αλλα δεν μου πολυ αρεσε.ξερετε κανενα προγραμμα ευχρηστο η καμια αλλη ιδεα?καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.....;)

Διαφημίσεις

Σαν λάτρης των απλών προσκλητηρίων...

Τυπώνεις σε ένα τυπογραφείο μια απλή,λευκή κάρτα που να ανοίγει.Από την μέσα πλευρά είτε πάνω σε ένα ριζόχαρτο κολλημένο στην κάρτα,είτε απευθείας γραμμένο πάνω σε αυτή,οριζόντια,το κείμενο της πρόσκλησης.Τυπώνεις ή φτιάχνεις στον υπολογιστή σου μια φιγούρα της Hello Kitty.Την κολλάς στο εξώφυλλο της πρόσκλησης με.Τα κολλάς με αυτά τα μικρά τετραγωνάκι που έχουν και στις δύο τους όψεις κόλλα.Που είναι σαν αφρολέξ-δεν θυμάμαι όνομα :lol:

byhrp3.png

μπες εδώ στο google http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&biw=1007&bih=515&tbs=isch%3A1&sa=1&q=hello+kitty+pictures&aq=0&aqi=g7&aql=&oq=hello+kitty+p διάλεξε μια εικόνα της με φόντο που σου αρέσει σώσε την στο pc σου, άνοιξε την στο photoshop , γράψε το κειμενάκι που θέλεις και τύπωσε την σε χαρτονάκι ή σαν φωτογραφία και είναι έτοιμη όμορφη και οικονομική!!!!!!! περιμένουμε την δημιουργία σου:P

πχ

http://images1.fanpop.com/images/photos/2400000/Hello-Kitty-hello-kitty-2427687-1024-768.jpg

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/cartoons/hellokitty/hello_kitty_4.jpg

http://en.hellokittymania.net/wp-content/gallery/wallpaper/free-wallpaper-hello-kitty-mania-20.jpg

http://koufetaki.gr/Images/Articles/Article71.Image.600x600.jpg

13e2p2.png

εχω φτιαξει ηδη μια προσκληση οπως μου λες μπου μπου, αλλα δεν ενθουσιαστηκα.θελαμε σε στυλ καρτας.εφτιαξα ενα σχεδιο το πηγα σε τυπογραφειο αλλα μου ειπαν οτι δεν ηταν το ιδιο μεγεθος η εσωτερικη με την εξωτερικη μερια(εγω ιδια τα εκανα παντως) και ετσι δεν τυπωθηκε σωστα.photoshop δεν εχω ουτε ξερω να το χρησιμοποιω.με πιανει πονοκεφαλος καθε φορα που ασχολουμαι με αυτο το θεμα.....δεν ξερω πια τι να κανω.

91574440.jpg

91574440.jpg

91574440.jpg

Διαφημίσεις

είναι όμορφο!! τι παρέμβαση έκανες στο συγκεκριμένο? αν πήγαινες σε άλλο τυπογράφο? αυτός δεν μπορεί να κάνει τις διορθώσεις?

13e2p2.png

είναι όμορφο!! τι παρέμβαση έκανες στο συγκεκριμένο? αν πήγαινες σε άλλο τυπογράφο? αυτός δεν μπορεί να κάνει τις διορθώσεις?

αυτο θα κανω αυριο...θα παω σε αλλο τυπογραφειο μηπως και αυτοε μπορεσει να το μεγαλωσει να το μικρενει για να ερθουν στα ισα τους και η μεσα μερια που δεν σας εδειξα και η εξω....ευχαριστω γλυκια μου

ok, δεν κάνει τίποτα!!! περιμένουμε τα νέα από τον άλλο τυπογράφο, αυτός μάλον δεν ήθελε να ασχοληθεί...... στην ίδια φάση είμαι τώρα με την δεύτερη κόρη μου , στις 10 Απριλίου την βαπτίζουμε και τα ετοιμάζω όλα μόνη μου, τον ξέρω και εγώ αυτόν τον πονοκέφαλο της προετοιμασίας αλλά όταν σκέφτομαι την μπουμπούκα μου χαμογελάω γλυκά και συνεχίζω......

13e2p2.png

Liakos,μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο που μας έδειξες!Να το πας αλλού,

γιατί μερικοί άνθρωποι βαριούνται που ζουν ή πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.

Μπου μπου,πες μας τί φτιάχνεις κι εσύ!!;)

Διαφημίσεις

εγώ κινούμε σε χρώμματα φούξια και λαχανί και επειδή μου αρέσει η tinkerbell που ταιριάζουν και τα χρώμματα της μάλον θα επιλέξω αυτή, είμαι στην διαδικασία επιλογής του φόντου με την tinkerbell και θα βάλω και μια φωτο της μικρής μου επάνω και φυσικά το κειμενάκι. Το προσκλητήριο θα τυπωθεί σαν φωτογραφία.

13e2p2.png

Και εγω Tinkerbell εχω θεμα. Το προκλητηριο το εκανα μονη χρησιμοποιοντας Photoshop και Corel και το κειμενακι το βρηκα απο το forum. Ηταν λιγο πονοκεφαλος η ολη διαδικασια αλλα βγηκε πολλη ωραιο!! Βασικα συμφωνω με την μπου μπου ειναι το ποιο απλο που μπορεις να κανεις.

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...