Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

katesps

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Ειλικρινά, προβληματίστηκα, εάν θα έπρεπε να σας αναφέρω την τελευταία περιπέτεια υγείας που πέρασα, αλλά νομίζω ότι τελικά αξίζει τον κόπο.

Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, και μετά το τέλος της περιόδου, στην ψηλάφιση του στήθους "πιάνω" κάτι. Τρελλάθηκα:(:(. Το απόγευμα έρχεται η μητέρα μου και της το δείχνω. Η μαμά:shock::shock::shock: Αν και Κυριακή απόγευμα, παραμονή Καθαρής Δευτέρας, τηλεφωνούμε στη γιατρό, η οποία μας κλείνει ραντεβού για το επόμενο πρωί στο ιατρείο της. Στην επίσκεψη και μετά από υπέρηχο μαστού, διαπιστώνει ότι όντως υπάρχει μία κύστη 2,5 εκατοστών, η οποία καλείται "ινοαδένωμα". Κορίτσια, συγχωρείστε με, αλλά δεν ξέρω, εάν το γράφω σωστά. Σημασία έχει ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά έπρεπε να βγει και Τρίτη πρωί εν μέσω χιονιά, εγώ βρίσκομαι στο "ΛΗΤΩ", όπου χειρουργήθηκα για αφαίρεση κύστης στο δεξιό μαστό. Τώρα, που σας γράφω, το στήθος μου είναι δεμένο με γάζες κι όλα τα σχετικά, νιώθω απίστευτη φαγούρα κι αύριο το πρωί έχω ραντεβού με τη μαστολόγο για να δούμε πώς πάμε.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Κι εκείνη δεν ανησυχεί. Αλλά όπως και να το κάνεις, ένας προβληματισμός, μία στεναχώρια πάντα υπάρχει, έστω κι αν είναι περαστικά.

Διαφημίσεις

Μέσα απ΄ την καρδιά μου σου εύχομαι περαστικά !!

Φαντάζομαι το σοκ ...

Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι η ψιλάφιση....

Όλα να πάνε καλά και να είσαι πάντα γερή !!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Περαστικά κοριτσάκι .....να εισαι παντα καλά και να δεις που δεν ήταν τίποτα. Όλο αυτό θα το θυμάσαι σαν μια απλή περιπετειούλα ...που ήρθε έτσι απλά για σπάσιμο...και τίποτα άλλο.

Σου στέλνω πολλά γλυκά φιλάκιααααα και θα πέριμένουμε νέα σου οποωσδήποτε.

U80ep3?r=1271337460

Περαστικα και μην ανησυχεις καθολου. Το ιδιο ακριβως μου ειχε διαγνωστει στα 19 μου. Το παρακολουθουσα για 5 χρονια ωσπου απορροφηθηκε απο μονο του. Ισως ημουν μικρη. Δεν ξερω αλλα ειναι συνηθες κυριως αν το στηθος εχει αναγληφη υφη, δηλ. ειναι κυστωδες. Δεν ξερω αν στο εξηγω καλα

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πολλά ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι είναι περαστικά. Άλλωστε, όλες οι εξετάσεις μέχρι τώρα είναι εντάξει.

Αποφάσισα, κυρίως, να γράψω γι' αυτό που είπε η my_beba ότι δηλαδή ενέργησα άμεσα. Αυτό είναι το μυστικό άμεση αντίδραση, όχι δεν νομίζω, άσε μια άλλη φορά, μήπως κάνω λάθος. Ο οργανισμός έδωσε ένα σήμα κινδύνου, το αντιλήφθηκες, ενέργησες σωστά, πάει πέρασε.

Ευχαριστώ πολύ.:P

Πέρασα το ίδιο ακριβώς στα 19 μου...

έκανα χειρουργείο για την αφαίρεση του και τελικά αντί για ένα μου έβγαλαν 3!!! το μεγαλύτερο ήταν 3,5 εκατοστά και τα άλλα 2, 2 και 1,5 εκατ. αντίστοιχα!

έκαναν και βιοψία για να σιγουρευτούν οτι δεν υπάρχει κακοήθεια και όλα μια χαρά!

το μόνο κακό στην υπόθεση ήταν οτι είχα πάει στο νοσοκομείο της πόλης μου όπυο υποτίθεται οτι θα με χειρουργούσε ο καλύτερος χειρουργος....ο οποίος, επειδή παρόλο που οι δικοί μου επέμεναν να του δώσουμε φακελάκι και εγώ αρνήθηκα κατηγορηματικά, μου άφησε δώρο μια τεράστια ουλή να έχω να τον θυμάμαι....:evil::evil::evil::evil:

Πάντως μπράβο σου που ενήργησες τόσο άμεσα!!!!

Περαστικά σου!!!!

ακου συμπτωση..

χτες εκανα μαστογραφια στο ΛΗΤΩ (ενα 130αρι)

προληπτικη..

μου βρηκαν ενα ινοαδενωμα, ανευ σημασιας.. το εγραψε και στη γνωματευση... εχω ομως και φιλη που εχει χειρουργησει ινοαδενωμα....

ισως εχει να κανει τελικα με το μεγεθος..

καταρχήν περαστικά σου. κατά δεύτερον, μην ανησυχείς. τα ινοαδενώματα δεν εξελίσσονται ποτέ σε κακοήθεια. ακόμη και αν τα έχεις χρόνια. και να τύχει να μεγαλώσουν κάποια στιγμή (που είναι σπάνιο), πάλι δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο να μεταλλαχτούν σε κακοήθεια. να πηγαίνεις για ψηλάφηση σε μαστολόγο μια φορά το χρόνο γιατί το ινοαδένωμα που έπιασες εσύ τις προάλλες, εκείνος θα το είχε αντιληφθεί πολύ νωρίτερα... ακόμη και χρόνια πρίν ;)

Διαφημίσεις

Ειλικρινά, νομίζω ότι ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τις τόσες ευχές.

Τελικά, από ό,τι φαίνεται πρέπει να εντάξουμε και την ετήσια επισκέψη σε μαστολόγο, για να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεως, μαζί με τις λοιπές ετήσιες ιατρικές επισκέψεις.

Η γιατρός με χειρούργησε, επειδή η κύστη ήταν 2,5 εκατοστά και λόγω κακής κληρονομικής ιστορίας κι από τους δύο γονείς. Διαφορετικά είτε θα το άφηνε είτε θα έκανε παρεκέντηση.

Κι ακριβώς λόγω κακού ιστορικού παρακολουθώ το στήθος τόσο με ψηλάφιση όσο και με μαστογραφίες, οι οποίες δεν είχαν δείξει κάτι, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Αύριο το πρωί, θα πάω να με δει και θα σας πω τα νεώτερα.

:-P

Καλησπέρα!!!

Σήμερα το πρωί έκανα την αλλαγή. Όλα είναι εντάξει. Κι η γιατρός μου είπε ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τη Δευτέρα που θα πάω για άλλη μία αλλαγή, όλα αυτά θα μου τα δώσει και γραμμένα με σφραγίδες, υπογραφές κι όλα τα σχετικά.

Κορίτσια, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές.

Όλες να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε τα παιδάκια της και την οικογένειά σας. Και βέβαια υγεία κι όλα τα άλλα ακολουθούν.

:P

Να στα γράψω και εδώ τα περαστικά!!!Άντε όλα τελείωσαν!Άλλο κακό να μη σε βρει.

Πάντως είναι μεγάλο μάθημα αυτό που μας έδωσες ,ότι δηλαδή η πρόληψη είναι σημαντική.Άλλωστε αφιερώνουμε τόσο χρόνο για χαζά πράγματα καθημερινά,μπορούμε να αφιερώσουμε 5 λεπτά κάθε μήνα για έλεγχο και 1 φορά τον χρόνο για μια μαστογραφία.

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Να είσαι πάντα καλά, καταλαβαίνω την ανησυχία σου από την στιγμή που μπήκες σε μια τέτοια διαδικασία, άσχετα αν δεν υπάρχει λόγος -ευτυχώς- Να είσαι πάντα καλά, χαρούμενη και να απολαμβάνεις αυτά που έχεις γύρω σου!

Η γιατρός ονομάζεται Λυδία Ιωαννίδου - Μουζάκα. Η κάρτα της γράφει γυναικολόγος - μαστολόγος, αλλά ξέρω ότι ειδικεύεται σε θέματα μαστού. Νομίζω ότι είναι η πρόεδρος της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας, αν δεν είναι η πρόεδρος, είναι σίγουρα μέλος της.

Κορίτσια, ό,τι και να γράψω είναι λίγο. Χίλια ευχαριστώ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...