Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν ρεβεται ευκολα!!!

Recommended Posts

Εχετε καμια ιδεα για το πως να το κανω να ρευτει???δεν ρεβεται ευκολα!!μπορει να κανει και μιση ωρα και μετα ξαγρυπνα!!!ειναι δυσκολα το βραδυ...

Διαφημίσεις

εμενα μετα απο 2 ωρες τα καταφερνε και αν... οποτε στην αρχη περιμενα και προσεχα μετα απλα την ταιζα και την αφηνα.. με προσοχη βεβαια ειχα το νου μου αλλα πηρα αποφαση οτι δε θα ρευτει. και μιλαμε για πολυ μωρακι ε...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Ελσα να σου ζησει!!!!Θηλαζεις η δινεις μπουκαλι?Εγω οσο θηλαζα αν δεν ρευονταν δεν εδινα σημασια...εκτος αν πριν φαει ειχε κλαψει πολυ!Πολλες φορες κοιμονταν στο στηθος και κατευθειαν στο κρεβατακι του!

Διαφημίσεις

καιγω αυτο που λεω ειναι σε πολυ μωρακι. αλλα νομιζω εχει δικιο η boy'smam. γενικα δεν ρευοταν αλλα ενα παραπανω αν θηλαζεις δε πειραζει τοτε αν δε ρευτει..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν πειράζει πολύ αν δεν ρευτεί (αν θηλάζεις)... Θυμάμαι ατέλειωτες βραδυνές βόλτες στο σαλόνι μέχρι να ρευτεί (θήλαζα), έως ότου το πήρα απόφαση! Έχε, βέβαια τον νου σου, αλλά μην φρικάρεις... Η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν δεν ρευτεί μετά από 20-30 λεπτά να τον βάζω στο κρεβατάκι του και να ηρεμώ...

Και εμένα δυσκολεύεται με το ρεψιμο από τις πρώτες μερες και επειδή είναι παρα πολυ λαιμαργος και είχε και τρομερούς κολικούς του έδινα το γεύμα σε δύο ή τρεις δόσεις και ενδιάμεσα του έκανα διάλειμμα μέχρι να ρευτεί.

Και εμένα δυσκολεύεται με το ρεψιμο από τις πρώτες μερες και επειδή είναι παρα πολυ λαιμαργος και είχε και τρομερούς κολικούς του έδινα το γεύμα σε δύο ή τρεις δόσεις και ενδιάμεσα του έκανα διάλειμμα μέχρι να ρευτεί.

τα διαλλείματα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!! έτσι και ο δικός μου και έκλαιγε το πουλάκι μου, νόμιζε ότι δεν του δίνω άλλο:confused:

οταν ήταν βρεφουδάκι πολλές φορές για να ρευτεί τον άφηνα κανένα λεπτό ξαπλωμένο και τον ξανασήκωνα και ρευόταν κατευθείαν. Βέβαια πάντα στα μισά του γεύματος τον σταματούσα για να ρευτεί αλλιώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

Aχ τι μου θυμίσατε... και εγω τον θηλαζα και ρεψιμο γιοκ! πολυ σπανια. Ειδικα το βραδυ που κουτουλαγα απο την νηστα δεν αντεχα να περιμενω και οτν εβαζα στα πλαγια να κοιμηθει βεβαια το ενα αυτι και το ενα ματι ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ το πως το καταφερα αυτο δεν ξερω απλα καθε 5 λεπτα τιναζομουν να βλεπω το παιδι μεχρι που να περιμενα παλι να ξυπνησει στην επομενη ωρα για να τον ξαναθηλασω.

Βρε κορίτσια λυστε μου μια απορία...για ποιο λόγο δεν πειράζει αν δεν ρευτεί το μωράκι μετά το θηλασμο;Πειράζει μόνο αν πίνει ξένο γάλα;

xceZp3.png

διότι το ξένο είναι πιο βαρύ για το στομαχάκι του μωρού και εκτός απο αυτό πιστεύω ότι με το θηλασμό το μωρό τρώει πιο φυσιολογικά και δεν καταπίνει αέρα ενώ με το μπουκάλι είναι αλλιώς. Ακόμα και τώρα που χρονίζει πάλι πρέπει να ρευτεί. Είναι και στο παιδί. Εγώ ξέρω παιδάκι που έπινε απο το μπουκάλι και παρόλα αυτά δεν ρευόταν με τίποτα. Απλά το συνήθισαν και είχαν λίγο το νού τους όταν κοιμόταν.

Lr4cp2.pngIP5up2.png