Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περασε ενα μηνας ....κι ολας....

mamyb

Recommended Posts

περασε ενας μηνας και τιποτα δεν αλλαξε...τιποτα...μονο το πισμα μου και οι φιλοι σου-μας εδω στο φορουμ που μου υπενθυμιζουν και σε εμενα και στους εαυτους τους ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ...γιατι ακομα εισαι ...δεν εχεις παψει.....

εγω γελαω τωρα ποια και θυμαμαι που με ελεγες αθωα και αριανη και γελαω ακομα περισσοτερο....

θυμαμαι πολλα κι ελπιζω να μην σε ξεχασω μεσα στην καθημερηνοτητα μου . μεσα σε αυτο το χαος ....

κοιταω την μικρη και σε θυμαμαι ...και θυμαμαι και την συναντηση σας .....

η gavrias AfroditiD Νικη NTINAT ΡΟΥΛΑ maryp ολες σε θυμωμαστε και σε αγαπαμε .....

και τωρα ποια καποια μερα ελπιζω να μου πεις εσυ για το θεο και το αγνωστο και να μου δειξεις λιγο καλυτερα το συστημα με τους αρθμους σου ....στον υπνο μου....μια μερα....ελπιζω μια μερα ....να συναντηθουμε ξανα και να σου ολα οσα δεν προλαβα ....

θα σε αφησω καλο μου παιδι να πεταξεις ελευθερα τωρα και συγνωμη αν σε κρατησα...

και να ξερεις οτι σε αγαπω....

ΛΙΛΑΚΙ

Διαφημίσεις

ΠΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ...γιατι ακομα εισαι ...δεν εχεις παψει..... θα σε αφησω καλο μου παιδι να πεταξεις ελευθερα τωρα και συγνωμη αν σε κρατησα...

και να ξερεις οτι σε αγαπω....

ΛΙΛΑΚΙ

Πάντα θα είναι το ξέρεις αυτό....

Και ναι... μην την κρατάς άλλο, σου το 'χα ξαναπεί...

Ηρθε η ώρα άρια...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ολη μερα περιφερομαι σαν φαντασμα..ακουω τον ηχο του τηλεφωνου και ερχεται στο μυαλο μου εκεινη η μερα ...

ομως ανοιγω τα ματια και σε φερνω παλι μπροστα μου να με περιμενεις στην γωνια και να ανοιγοκλεινεις τα μεγαλα σου ματια απο αμηχανια και να γαργαλας τον μπεμπη..και χαμογελω..τα δακρυα δεν ειναι αξια σου μονο χαμογελα μπορουν να σταθουν διπλα σου ψυχη μου...

οπως λεει κι η αρια ηρθε η ωρα να σε αφησω να ηρεμησεις..αρκετα εγωιστρια φανηκα...τωρα μονο θα σου χαμογελω ψυχη μου...χορευε αγγελε μου με τα αστερια χορευε...σαγαπω παντα...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

το ξερω οτι δε με αφορα το θεμα αλλα στεναχωρηθηκα...δεν ξερω γιατι αλλα αυτα που εγραψες με αγγιξαν χωρις καν να καταλαβαινω τι εννοεις.

ελπιζω να ειναι κατι που λετε μεταξυ σας και να μην ειναι κατι κακο.

ελπιζω ολα αυτα να ειναι ομορφα ποιητικα λογια που ομως δεν κρυβουν κατι τοσο ασχημο οσο νομιζω...

:cry::cry::cry:

συγγνωμη για την παρεμβαση.. :(:(

το ξερω οτι δε με αφορα το θεμα αλλα στεναχωρηθηκα...δεν ξερω γιατι αλλα αυτα που εγραψες με αγγιξαν χωρις καν να καταλαβαινω τι εννοεις.

ελπιζω να ειναι κατι που λετε μεταξυ σας και να μην ειναι κατι κακο.

ελπιζω ολα αυτα να ειναι ομορφα ποιητικα λογια που ομως δεν κρυβουν κατι τοσο ασχημο οσο νομιζω...

:cry::cry::cry:

συγγνωμη για την παρεμβαση.. :(:(

sofia-nefeli δυστυχως η λιλη δεν ειναι πια κοντα μας..

my baby was my reborn...

τη ξερω τη λιλη...μεσα απο τα λογια της δυστυχως μονο. η γλυκια φατσουλα που εγραφε μερικες φορες...ας συντροφευουν τους γονεις της τα λογια της, η γλυκια της φατσουλα...θα ζει παντα μεσα στις καρδιες των ανθρωπων που την αγαπουσαν... θα τρεφεται παντα απο τις αναμνησεις που ποτε δεν σβηνουν...θα χαιρεται με οτι καλο συμβαινει στην οικογενεια της...κρατηστε τη ζωντανη και ευτυχισμενη με το να ειστε δυνατοι και με το να συνεχισετε να ζητε...ο πονος δε θα φυγει ποτε οσος καιρος και να περασει ομως να ξερετε οτι η χαρα σας για οτι σας εχει απομεινει θα ειναι και η δικη της χαρα....μαζεψτε το κουραγιο σας και ζηστε οτι δεν προλαβε να ζησει... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Tη Λιλυ την συναντησα μια φορα στην τελευταια συναντηση των parentholics και παρολο που δεν μας συστησε κανεις, με τραβηξε το γελιο της και εκατσα διπλα της και συστηθηκαμε και γελαγαμε με το καλημερα σας.

Δεν την γνωρισα παραπανω , περα απο τα γραπτα της....

Μου εμεινε ομως μονο αυτο..... το ζωντανο γελιο της.... ακομα το θυμαμαι στα αυτια μου....

Λιλυ μου παρολο που δεν καναμε παρεα με συγκλονισε η φυγη σου αλλα σε θυμαμαι γαλαστη και χαρουμενη..... κι αυτο γαι μενα ειναι πολυ μεγαλο......

Να'σαι καλα οπου κι αν εισαι, ελπιζω να εισαι χαμογελαστη κι ευτυχισμενη...