Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Recommended Posts

επειδή η μικρή μου συνεχίζει να έχει αλλεργία στο αυγό η αλλεργιολόγος πρότεινε να της κάνει δερματικό τεστ με αυγό πρώτα και μετά αν πάει καλά θα της δώσει και κέικ με αυγό για να αρχίσει να αποκτάει ανοχή....

έχει κάνει κανεις άλλος αυτό το τεστ? αν και θα γίνει στο νοσοκομείο έχω αγχωθεί πολυ!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

επειδή η μικρή μου συνεχίζει να έχει αλλεργία στο αυγό η αλλεργιολόγος πρότεινε να της κάνει δερματικό τεστ με αυγό πρώτα και μετά αν πάει καλά θα της δώσει και κέικ με αυγό για να αρχίσει να αποκτάει ανοχή....

έχει κάνει κανεις άλλος αυτό το τεστ? αν και θα γίνει στο νοσοκομείο έχω αγχωθεί πολυ!!!

Λες για αυτό που σε τσιμπάνε στο χέρι και βλέπουν σε ποια ουσια έχεις αλλέργια? Το έχει κάνει η συνάδελφος στο διπλανό γραφειο...Ευκαιρία να ρωτήσω γιατί με ενδιαφέρει κ εμενα και το είχα στο μυαλό μου

Λες για αυτό που σε τσιμπάνε στο χέρι και βλέπουν σε ποια ουσια έχεις αλλέργια? Το έχει κάνει η συνάδελφος στο διπλανό γραφειο...Ευκαιρία να ρωτήσω γιατί με ενδιαφέρει κ εμενα και το είχα στο μυαλό μου

μόνο τσίμπημα λες να είναι? εμείς ξέρουμε την ουσία είναι το αυγό....

αλλά θέλουμε να δούμε βαθμό, πέραν του αιματολογικού...

νόμιζα ότι το τεστ γίνεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια.....

και αποθηλασε επιτελους!

τα αλλεργικα τεστ αυτο ειναι ... σου βαζουν 10 ουσιες....αυγο, τριχες απο ζωα, γκαζον, περδικακι και διαφορα αλλα στο χερι και κοιτανε ποιο θα κοκκινησει. Νομιζω δεν ειναι καν τσιμπημα....ετσι λιγο γδερνουν το δερμα...σα ξυσιμο καπως ....

τα αλλεργικα τεστ αυτο ειναι ... σου βαζουν 10 ουσιες....αυγο, τριχες απο ζωα, γκαζον, περδικακι και διαφορα αλλα στο χερι και κοιτανε ποιο θα κοκκινησει. Νομιζω δεν ειναι καν τσιμπημα....ετσι λιγο γδερνουν το δερμα...σα ξυσιμο καπως ....

όχι ρε τα έχουμε κάνει αυτά στον αιματολογικό δεν έχει!

μόνο το αυγό θα κάνει...και αναλόγως το βαθμό ή θα φάει το κέικ είτε όχι!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ρε συ ...περιεργο μου φαινεται το να φαει κατι...δλδ αν εχει οντως αλλεργια στο αυγο θα της δωσουν να το φαει?

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...είναι νέα μεθοδος

θα φτιάξω κέικ με ένα αυγό μόνο! για να αρχίσει να αποκτάει ανοχή σιγά σιγά......

και αποθηλασε επιτελους!

Εμείς κάναμε τον Οκτώβριο για το γάλα, για να δούμε αν ξεπέρασε την αλλεργία στο αγελαδινό (για ανοχή δεν έχω ξανακούσει, μήπως εννοούσε το ίδιο.).

ΛΟιπόν, στην αρχή την ακροάστηκε και σημείωσε με το μαρκαδοράκι τυχόν σπυράκια για να ξέρει ότι προυπήρχαν και δεν είναι εκδήλωση της αλλεργίας.Την τρύπησε μ'ένα στυλεό πολύ πολύ ελαφρά σε 2-3 σημεία στο χεράκι και σημείωσε πάλι με το μαρκαδόρο το σημείο που την τσίμπησε.

Αφού περιμέναμε να δούμε αν αντιδράσει, της έβαλε patches στην πλάτη, τα οποία κρατήσαμε ή 48 ή 72 ώρες (δεν θυμάμαι-είναι και το αλτσχάιμερ).

Τα patches έχουν την ουσία που εισαι αλλεργικός και αν δεν υπάρχει καμία αντίδραση του οργανισμού κάνεις πρόκληση.Δηλαδή κάτσαμε στο νοσοκομείο κάμποσες ώρες και πίναμε 30 ml γαλατάκι κάθε μισάωρο.

Πλάκα πλάκα μην γελάτε με το κεικ γιατί την μέρα που κάναμε πρόκληση και πίναμε το γαλατάκι μας, ήταν διπλα ένας πιτσιρικάς με αλλεργία στο αυγό και έτρωγε το κείκ του!

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Εμείς κάναμε τον Οκτώβριο για το γάλα, για να δούμε αν ξεπέρασε την αλλεργία στο αγελαδινό (για ανοχή δεν έχω ξανακούσει, μήπως εννοούσε το ίδιο.).

ΛΟιπόν, στην αρχή την ακροάστηκε και σημείωσε με το μαρκαδοράκι τυχόν σπυράκια για να ξέρει ότι προυπήρχαν και δεν είναι εκδήλωση της αλλεργίας.Την τρύπησε μ'ένα στυλεό πολύ πολύ ελαφρά σε 2-3 σημεία στο χεράκι και σημείωσε πάλι με το μαρκαδόρο το σημείο που την τσίμπησε.

Αφού περιμέναμε να δούμε αν αντιδράσει, της έβαλε patches στην πλάτη, τα οποία κρατήσαμε ή 48 ή 72 ώρες (δεν θυμάμαι-είναι και το αλτσχάιμερ).

Τα patches έχουν την ουσία που εισαι αλλεργικός και αν δεν υπάρχει καμία αντίδραση του οργανισμού κάνεις πρόκληση.Δηλαδή κάτσαμε στο νοσοκομείο κάμποσες ώρες και πίναμε 30 ml γαλατάκι κάθε μισάωρο.

Πλάκα πλάκα μην γελάτε με το κεικ γιατί την μέρα που κάναμε πρόκληση και πίναμε το γαλατάκι μας, ήταν διπλα ένας πιτσιρικάς με αλλεργία στο αυγό και έτρωγε το κείκ του!

AYTO ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙς!

Αλλά τα patches πώς θα τα κρατήσουμε τόσες ώρες αφού θα γίνει αυθημερον?????

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Τι εννοείς αυθημερόν;

Σου βάζουν τα patches στην πλάτη και κάνεις την πρόκληση αφού τα βγάλεις.Μηπώς δεν στο διευκρίνησε γιατί και εγώ είχα κλείσει ραντεβού και μετά μου είπαν ότι πρέπει να πάω τόσες φορές.

Μάλιστα πήγαμε μια μέρα όταν την τρύπησε και της έβαλε τα patches, μια μέρα για να δει αν έχει αντίδραση, τρίτη φορά που τα βγάλαμε και τέταρτη για την πρόκληση που κάτσαμε 4-5 ώρες.

Εκτός κι αν εννοούσε κάτι άλλο

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Αχ αυτή η αλλεργία στο αυγό...

Μην ανησυχείς καθόλου.

Στα δερματικά τεστ σου βάζουν μια σταγονίτσα πάνω στο χέρι μέσα από τον πήχη και το ανακατεύουν με ένα χαρτάκι που έχει μια βελονίτσα την οποία δεν την καταλαβαίνει καν το παιδί.

Η ουσία εισχωρεί στο δέρμα κι αν φουσκώσει έχει αλλεργία αν όχι δεν έχει.

Είναι σωστό να γίνει στο νοσοκομείο για πιθανή αλλεργική αντίδραση.

Και μένα αν θυμάσαι ο ένας μου δίδυμος έχει αλλεργία 5 στο ασπράδι και μπήκε νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ.

Τώρα στους 17 μήνες αρχίσαμε κατόπιν εντολή γιατρού να του δίνουμε λίγο τσουρεκάκι, κέικ και βγάζει ένα μικρό εκζεματάκι στο μαγουλάκι και στο μπρατσάκι του. Αλλά τίποτα άλλο.

Νομίζω πώς σιγά σιγά η αλλεργία εκσαλήφεται.

Κ

όχι την ίδια μερα μου είπε θα κάνει το δερματικό πρώτα και μετά αν το σηκώνει θα φάει το κέικ!

το θυμάμαι φρόσω μου δεν το θυμάμαι!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Τι εννοείς αυθημερόν;

Σου βάζουν τα patches στην πλάτη και κάνεις την πρόκληση αφού τα βγάλεις.Μηπώς δεν στο διευκρίνησε γιατί και εγώ είχα κλείσει ραντεβού και μετά μου είπαν ότι πρέπει να πάω τόσες φορές.

Μάλιστα πήγαμε μια μέρα όταν την τρύπησε και της έβαλε τα patches, μια μέρα για να δει αν έχει αντίδραση, τρίτη φορά που τα βγάλαμε και τέταρτη για την πρόκληση που κάτσαμε 4-5 ώρες.

Εκτός κι αν εννοούσε κάτι άλλο

πωπω ταλαιπωρια! εχουμε να τραβηξουμε:-(, κ εμεις στο κλαμπ με αλλεργια 4 στον κροκο κ 5 στο ασπραδι:-( θα κανουμε συνομα κ αλλες εξετασεις....

τι μας περιμενει:rolleyes:????

culte ευχομαι η μικρη να το φαει το κεκακι της:Pκ ολα τα υπολοιπα μετα!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

το εχει κανει μια φιλη μου στα παιδια της-θα το κανω κι εγω στα δικα μου λογω ιστορικου αλλεργιων - απ'οτι μου ειπε μπορεις να επιλεξεις μεταξυ του κλασσικου αλλεργιογραμματος -που μπαινουν οι ουσιες με τσιμπηματακι- και τπυ αλλεργιογραμματος για μωρα που ειναι αυτοκολλητακια με τις ουσιες και μπαινει στην πλατη τους-για να μην το βγαζουν- το τεστ με τα αυτοκολλητακια ειναι λιγο πιο ακριβο και οχι τοσο αμεσο οσο το αλλο (20' το ενα 2 ημερες το αλλο) αλλα πιο ευκολο για ενα παιδακι. παντως εγω που εχω κανει πολλες φορες -το κλασσικο με το τσιμπημα- σου λεω οτι ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα που δεν εχεις κινδυνο να γινεις τουμπανο.. απλα κοκκινιζει εκει που εχεις την αλλεργια και κανει ενα πρηξιματακι σαν τσιμπημα απο κουνουπι;)

ΟΥΑΟΥ:shock::shock::shock::shock:τωρα ειδα ποσο μεγαλη προταση εκανα...σορρυ για το ....μονοπρακτο!! καλη επιτυχια στη μικρουλα σου!!:D:D:D

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Διαφημίσεις

το εχει κανει μια φιλη μου στα παιδια της-θα το κανω κι εγω στα δικα μου λογω ιστορικου αλλεργιων - απ'οτι μου ειπε μπορεις να επιλεξεις μεταξυ του κλασσικου αλλεργιογραμματος -που μπαινουν οι ουσιες με τσιμπηματακι- και τπυ αλλεργιογραμματος για μωρα που ειναι αυτοκολλητακια με τις ουσιες και μπαινει στην πλατη τους-για να μην το βγαζουν- το τεστ με τα αυτοκολλητακια ειναι λιγο πιο ακριβο και οχι τοσο αμεσο οσο το αλλο (20' το ενα 2 ημερες το αλλο) αλλα πιο ευκολο για ενα παιδακι. παντως εγω που εχω κανει πολλες φορες -το κλασσικο με το τσιμπημα- σου λεω οτι ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα που δεν εχεις κινδυνο να γινεις τουμπανο.. απλα κοκκινιζει εκει που εχεις την αλλεργια και κανει ενα πρηξιματακι σαν τσιμπημα απο κουνουπι;)

ΟΥΑΟΥ:shock::shock::shock::shock:τωρα ειδα ποσο μεγαλη προταση εκανα...σορρυ για το ....μονοπρακτο!! καλη επιτυχια στη μικρουλα σου!!:D:D:D

σε ευχαριστω κοπελιά!

το περίεργο σε μας είναι ότι θα μας κάνει το αυτοκόλλητο (patch το ανέφερε) και θα πάρει τα αποτελέσματα άμεσα, οπότε και θα προχωρήσουμε στο κεκάκι.....τι να πω!

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...