Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια, θελω την βοηθεια σας σε κατι...

εδω και τρεις μερες νιωθω μια ενοχληση δεξια στην κοιλια....στο εν τω μεταξυ προχθες δηλαδη οταν ξεκινησαν οι πονοι, με επιασε αυτος ο πονος και πονουσαν και τα πλευρα μου, τωρα περασε αλλα καπου καπου με πιανει αυτο δεξια, και νιωθω σαν μια πιεση χαμηλα..

δεν πηρα τον γιατρο μου, δεν το θεωρησα και κατι ιδιαιτερο και δεν μου αρεσει να τον ενοχλω συνεχεια, αν δω οτι συνεχιζει και αυριο θα τον παρω να δω τι θα μου πει.

Διαφημίσεις

αν σε πονάει και ψηλά πρόσεξε μήπως είναι κολικός νεφρού αν είναι θα σε πιάνει οξύς πόνος στο τέλος του θώρακα αλλά προς τα πίσω προς την πλάτη...οπωσδήποτε τον γιατρό σου πάρε...ελπίζω να μην είναι τίποτα!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ωχ λες;;;δεν το σκεφτηκα αυτο...προχθες που με επιασε δεν μπορουσα να κουνηθω και πονουσα και προς τα πισω....τωρα με περασε αλλα εχω αυτον τον πονο δεξια στην κοιλια, ευχαριστω παντως....:P

πονάκια γενικά θα έχουμε συνέχεια μέχρι να μεγαλώσει τελείως η μήτρα! Πόνο χαμηλά έχω σχεδόν συνέχεια και τσιμπήματα και όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογικά! Πρέπει να είναι πολύ δυνατός ο πόνος για να ανησυχήσεις!Βέβαια είναι προσωπικό πώς αντιλαμβάνεται κάθε άνθρωπος τον πόνο, αλλά δε νομίζω ότι είναι κατι ανησυχητικό αυτό που έχεις!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ, ΕΩΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΦΟΡΗΤΟ...ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...Η ΜΗΤΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!

Διαφημίσεις