Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως λέει την πιπίλα του/της;;;;;!!!!!!

katerina@!!

Recommended Posts

Τι ονομα εχει βγαλει το παιδακι σας για την πιπιλα του;;;;Ή καλυτερα... πως την φωναζει ή την φωναζε οταν ηταν μικρο;;;;

Εμεις τη φωναζουμε....μπάπα!!!!!!

Εσεις;;;;; :lol::lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μπουγκου....... :shock: (εκεί να δεις γελιο , μεχρι να καταλάβουμε τι θέλει..) εδω και 3 μηνες όμως την λέει : π ι π ί λ ι α :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Τι ονομα εχει βγαλει το παιδακι σας για την πιπιλα του;;;;Ή καλυτερα... πως την φωναζει ή την φωναζε οταν ηταν μικρο;;;;

Χαχαχα.... μπαπα ήταν από τις πρώτες λέξεις του μικρού μας αλλά εννοούσε τη... μπάλα! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμάς την έλεγε "πίλαπίλαπίλαπίλαπίλα....." συνεχόμενα και απαιτητικά :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολλές φορές την έλεγε και κοροιδευτικά "τάπα" με πονηρό γέλιο (γιατί της έλεγα συχνά "βρε Μάγια, βγάλε την τάπα...."):lol:

Εδώ και καιρό πλέον την λέει καθαρότατα πιπίλα. :D

Εμενα δεν την λεει.. :lol: Δεν επιασε ποτε πιπιλα και αγνοει την χρησιμοτητα της... Παρολα αυτα εχουμε κι εμεις αντικειμενο που δεν αποχωριζομαστε με τιποτα. Το Bob σφουγγαρακι μας... Τον αναζητα μολις νυσταξει και φωναζει: Μπο μπο μπο!!!!!!!!!! Τον παιρνει αγκαλια και κοιμαται... Να πω πως ουτε στη βαφτιση της τον αποχωριστηκε... Σ' ολες τις φωτο ο Bob ειναι πρωτη μουρη!!!

Εμάς "τουτά". Επίσης "τουτά" είναι το τυρί. Γενικά χρησιμοποιεί μία λέξη για αρκετά νοήματα κι έχει πολλή πλάκα για μας η αποκρυπτογράφηση. Τουτά λοιπόν ή χαϊδευτικά "τουτάκα" :D

Διαφημίσεις

οταν ηταν μικρη την φωναζε Ναν μαλλον το ειχε συνδιασει απο το νανι, κ τωρα εδω κ 2μηνες περιπου την λεει πιπιλα σου,κ οταν την ζηταει φωναζει απαιτητικα πιπιλα σου πιπιλα σου :lol::lol:

" πιλι μου ". ο δικος μου.

ο ανιψιος μου εχει γελιο ανοιγει διαπλατα το στομα του και δειχνει προς τα μεσα με τον δεικτη.

Πιπί. Η δικιά μου έχει γενικώς την τάση να λέει τις λέξεις μισές και ... ανέσωτες.... :)

Βό = βόλτα

κα = κάτω

με = μέσα

ανέ = ανεβαίνω

ακό = ακόμα

μά = μάτι

χέ = χέρι ......

......κ.ο.κ...... :lol::lol:

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα.... μπαπα ήταν από τις πρώτες λέξεις του μικρού μας αλλά εννοούσε τη... μπάλα! :lol::lol::lol:

εμεις τη μπαλα αλλες φορες τη λεμε μπακα και αλλες γκολ!!!!! :lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Αχ τι χαριτομενες ονομασιες για τη πιπιλα ειναι αυτες!!

Εμεις δεν προλαβαμε να τη πουμε καπως γιατι την κοψαμε πριν να αρχισουμε να μιλαμε!!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Η Έλενα την πιπίλα ως αντικείμενο την έλεγε πιπίλα. Την δική της πιπίλα όμως τις στιγμές που την αποζητούσε γύριζε μες το σπίτι και φώναζε "λουουουου μου" :lol::lol: Της είχε και χαϊδευτικό το παιδί!!

Εμάς τη λεέι πιπι,τι ρωτάω καμμιά φορά που είναι η πιπιλά σου και αρχιζει και ψάχνει στο κρεβάτι της φωναζοντας πιπι πιπι πιπι μόλις τη βρει μου λέει να πιπι........

Εμένα και οι δύο κόρες μου τη λέγανε παπούλια ή παπούλα. :D

Τώρα που μπορούν να πουν κανονικά πιπίλα, πολλές φορές τη λένε επίτηδες παπούλα για να γελάμε. :lol:

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 1 year later...

Εσεις;;;;; :lol: :lol: :lol:

Eμας τη πιπιλα και το μαξιλαρακι της που το θελει μονο στον υπνο τα λεμε και τα δυο "ΝΑΝΑ"....:P:D

.png

οταν ηταν μικρη την φωναζε Ναν μαλλον το ειχε συνδιασει απο το νανι, κ τωρα εδω κ 2μηνες περιπου την λεει πιπιλα σου,κ οταν την ζηταει φωναζει απαιτητικα πιπιλα σου πιπιλα σου :lol: :lol:

χαχαχα κ εμας το φωναζει "ναιν" απο το νανι!!!! (μαλλον εχει παρει απο τη πεθερα του φιστικιου!!!)

επισης επειδη της την δινουμε μονο για υπνο συνθηματικα με τον αντρα μου τη λεμε "ταπα"!