Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ. ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ). ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 1.5 ΕΤΩΝ) ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕς ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝ ΕΦΥΓΕ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ. ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λία

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


επειδη το κατεχω το θεμα απο ολες τις πλευρες(στρατιωτικος μπαμπας,λειπει...)εχω να σου πω τα εξης.

Μεχρι τα δυο τους χρονια ειναι σχετικα πιο ευκολα για τα παιδια γιατι δεν εχουν μνημη μεγαλη.Η μεγαλη μου κορη απο οταν ηταν 1,5 χρονων μεχρι τα 3 σχεδον ετσι εβλεπε τον μπαμπα της οπως εσενα.

Ημουν εγω συνεχεια μαζι της και ο μπαμπας της απλα δεν της εκανε εντυπωση....ηξερε οτι θα φυγει και δεν εκδηλωνε τιποτε.....μεγαλωνοντας ομως και με συνεχιζομενες τις απουσιες του μπαμπα της περιοδικα(ασκησεις,αποστολες,ξανα ασκησεις)αρχισε να αντιδρα με αποκορυφωμα το καλοκαιρι που μας περασε που εκανα μετακομηση μονη μου και ταυτοχρονα εφυγε αποστολη 4,5 μηνες χωρις να το περιμενει.

Εβγαλε φοβιες,ανασφαλειες.......η μικρη ειναι αλλος χαρακτηρας,δεν σκαει...

Συμβουλη μου,να εχει το παιδι συχνη επικοινωνια με τον μπαμπα του(τηλεφωνο,να τον βλεπει μεσω ιντερνετ).

Μεγαλη στηριξη απο σενα.Δυστυχως τα παιδια μας αντιμετωπιζουν προβληματα που δεν εχουν αλλα παιδια(μετακομησεις,συνεχεις αλλαγες περιβαλλοντος,προσωπων κτλ).Στην πορεια ή που θα φρικαρεις ή που θα γινεις πιο δυνατη :D

Να της μιλας για τον μπαμπα και να της λες οτι ειναι η δουλεια του,θα γυρισει συντομα,σαγαπαει πολυ και να κανετε πραγματα μαζι ωστε να ξεσκαει και να ξεχνιεται!!!!

ειναι δυσκολα,το ξερω.....

καλο κουραγιο,

φιλια πολλα

Link to comment
Share on other sites

Εμας στρατιωτικος δεν ειναι αλλά φευγει εκτος αρκετα συχνα.

Μεχρι να κλείσουμε τα 2 πρωτα χρονια δεν εδινε ιδιαιτερη σημασια ο μικρος, μαλλον δεν πολυκαταλαβαινε γιατι περισσοτερο τον φροντιζα εγω.

Περυσι τον Οκτωβριο ομως που έφυγε για 3 μηνες οι συνεπειες ηταν ολεθριες. Ο μικρος απο τοτε εχει να κοιμηθει στο δωματιο του.

Τωρα πια οταν φευγει, παρολο που μιλαμε για καμια βδομαδα στον 1-1,5 μηνα κρεμομαστε απο πανω του στην πορτα και χαιρεταμε τη μαμα! :shock: Παρολο που και εμεις του εξηγουμε οτι ειναι δουλεια του μπαμπα, και καλό ειναι ο ιδιος ο μπαμπας να το κανει αυτο για να νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια το παιδι, και μιλανε αρκετες φορες την ημερα στο τηλεφωνο, το βραδυ τον ψαχνει και η πρωτη φραση ερχομενος απο τον παιδικο ειναι "Μπαμπακας, επάνω?"

Υπομονη και μεγαλυτερη αφοσιωση, θα συνηθισει καποια στιγμη...

Link to comment
Share on other sites

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΣΤΟ US ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΣΚΗΣΗ 12 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3,5 ΕΤΩΝ,ΠΕΡΙΣΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2,5 ΕΤΩΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ Ή ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ Ή ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ,ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ.ΤΟ ΔΩΡΟ-ΑΝΤΑΛΑΓΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΜΑΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

:P

69Dzp3.png

06pBp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...