Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αεριο 15-12 εως 15-02

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν κρίνω απο την τιμή του προπανίου (εμείς έχουμε δεξαμενή σπίτι μας), οι τιμές αυξήθηκαν πααααααααρα πολυ σε σχέση με πέρισυ.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

Παρα πολλα μου φαινονται!Εμενα ηρθε 210 περιπου 3 οροφος 120τμ στους 24 και ειμαι και κρυουλιαρα:D!Ασε που το ανοιγουμε και τις ζεστες μερες για το μωρο!Ποσες ωρες λειτουργει?Ποσα τμ?

KETsp3.png

καλημερα κορίτσια. το σπίτι ειναι 90τμ στον τελευταίο όροφο με καινούρια κουφώματα. το εχω μονίμος 21,8 σπάνια κανω αυξομιώσεις. το προηγούμενο δίμηνο ειχα 150?. πρώτη φορά ξεφεύγω ετσι...τι να πω. με τοσους μήνες που ειμαι απλήρωτη ειμαι για να δένω μια πέτρα στο λαιμό πλέον

M6bap3.png

cik1p3.png

καλημερα κορίτσια. το σπίτι ειναι 90τμ στον τελευταίο όροφο με καινούρια κουφώματα. το εχω μονίμος 21,8 σπάνια κανω αυξομιώσεις. το προηγούμενο δίμηνο ειχα 150?. πρώτη φορά ξεφεύγω ετσι...τι να πω. με τοσους μήνες που ειμαι απλήρωτη ειμαι για να δένω μια πέτρα στο λαιμό πλέον

Το ότι είστε τελευταίο όροφο το ξέρεις ότι είναι μείον όσο καλή μόνωση να έχει η ταράτσα...όσο για το προηγούμενο δίμηνο,,,,εμείς 176....μην συγκρίνεις, οι τιμές Οκτ-Νοεμ και Δεκ-Φεβ. ειναι διαφορετικές....άστα να πάνε....του χρόνου να δώ τι θα κάνουμε....

Επίσης μην ξεχάσω να σου πω την διαφορά τιμής αερίου Αθήνας και Θεσσαλονίκης...εμάς εδώ μας ψιλογδέρνουν....Αθήνα είσαι?

z4X6p2.png

Το ότι είστε τελευταίο όροφο το ξέρεις ότι είναι μείον όσο καλή μόνωση να έχει η ταράτσα...όσο για το προηγούμενο δίμηνο,,,,εμείς 176....μην συγκρίνεις, οι τιμές Οκτ-Νοεμ και Δεκ-Φεβ. ειναι διαφορετικές....άστα να πάνε....του χρόνου να δώ τι θα κάνουμε....

Επίσης μην ξεχάσω να σου πω την διαφορά τιμής αερίου Αθήνας και Θεσσαλονίκης...εμάς εδώ μας ψιλογδέρνουν....Αθήνα είσαι?

αααααχχχχ Θεσσαλονίκη ειμαι αλλα με βλέπω σύντομα Αυστραλία. τωρα με τις πλυμήρες εχουν δουλειά για 10 χρόνια.

M6bap3.png

cik1p3.png

και εγω ελεγα να βαλω αεριο για οικονομια στο πετρελαιο.μου ηρθε 140 και φρικαρα που το καιω σχεδον μονιμα τον θερμοστατη στους 18.τελικα δεν συμφαιρει ουτε το αεριο απο οτι καταλαβα.στο τελος μας βλεπω ολους μεταναστες στα νησια σαντουϊτς!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...