Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ευχαριστω μια αγνωστη...

Recommended Posts

ειχα παραγγειλει μπομπονιερες και μαρτυρικα απο ενα σιτε το οποιο δεν θελω να κανω διαφημιση διοτι οι κανονες του φορουμ νομιζω οτι το απαγορευουν και γραφω λιγα μονο στοιχεια neraida κλπ

επειδη ειχε αναβληθει η βαφτιση της πηρα τηλ και της εξηγησα..οχι μονο τα ειχε ετοιμα ΟΛΑ αλλα τα ειχα και απληρωτα...δεν μου ειπε τιποτα αλλα μετα απο μερες μου τηλ και ρωτησε πως παει η υγεια του...Φοβερος ανθρωπος..τρομερη επαγγελματιας..

τωρα της ξαναπηρα τηλ και μου τα ετοιμασε εκ νεου ολα απο την αρχη και μου προτεινε και αλλα υπεροχα πραγματα σε εκπληκτικες τιμες..

η ολη της συμπεριφορα με εκπλησει και νομιζω οτι ειναι σπανιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ανθρωπος γιατι με σκεφτηκε ,με παρηγορησε με στηριξε και ηταν μια αγνωστη...μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω νεραιδα και ευχομαι οτι καλυτερο..

θα γινει μια ονειρεμενη βαφτιση γιατι την φροντισες εσυ..

στο google αν πατησε νεραιδα μπομπονιερες θα δειτε τη δουλεια της..

σε ευχαριστω...............

Διαφημίσεις

Μπράβο της .

θα κανει χρυσές δουλείες γιατι προφανώς είναι ανθρωπος

και οχι μόνο έμπορας

(το κακό στην ανθωρπότητα γενικά και στον καπιταλισμό ειδικά είναι οτι τα πάντα έχουν μια τιμή ...

Αυτοί όμως που θα περάσουν δύσκολα

αλλα που οι κόποι θα ανταμειφθούν ειναι αυτοί που τα μεταφράζουν και με ¨καρδία ¨τα πράγματα)

την καλύτερη διαφήμιση της έκανες (με την καλή ενοια το λέω ) μιας και οι καλοί επιχειρηματίες κατεμε πρέπει να ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ !

και ας μην είπες πολλα

δεν διαφήμισες το προιόν αλλα την σταση !

στείλε πμ να την έχω υπόψιν μου (βαφτίζει φίλη το σεπ και πιθανών να γίνω νονά ! )

Όταν ο επαγγελματίας δεν βλέπει τον πελάτη σαν χρήμα αλλά τον βλέπει ως άνθρωπο τότε είναι σωστός επαγγελματίας και σίγουρα θα γνωρίσει πολλές επιτυχίες και οικονομικές απολαβές στον τομέα του.

Μπράβο κι από εμένα!!!

Είναι πλέον σπάνιο να διαβάζουμε ή να ακούμε τέτοια περιστατικά και όταν αυτό γίνεται οφείλουμε τουλάχιστον να τους το αναγνωρίζουμε και ως προς παραδειγματισμό προς τους υπολοίπους.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Μπράβο της και ξανά-μπράβο της!!!!Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και συγχαρητήρια και σε 'σένα που την αναφέρεις στο forum!

Αν σου είναι εύκολο,στείλε μου με πμ το site γιατί απ'την αναζήτηση στο google δεν βρήκα κάτι.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...