Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια στης 10 του μηνά έχω ραντεβού για αφιενικη διαφανια είμαι 10 εβδομάδων αλλά με έχει πιάσει άγχος, αν κάποια από εσάς έχει κάνει τώρα πρόσφατα θα ήθελα να μου πει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω για να διαπιστώσω ότι το μωρό είναι υγιέστατο. είμαι 28 χρονών και έχω πει στο γιατρό να κάνω αμνιο αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αυτό αλλά έχω τόσο άγχος για το αν το παιδί θα βγει υγειη που οι 9 μήνες μου φαίνονται χρόνια αν ξέρετε κάποια εξέταση που μπορεί να μου δείξει ότι το παιδί είναι καλά πείτε μου γιατί ο γιατρός είναι πολύ χαλαρός και μου έχει βάλει μόνο της απαραίτητες εξετάσεις να σημειώσω ότι πριν 2 χρόνια είχα μια παλίνδρομη κύηση δεν ξέρω αν φταίει αυτό για το άγχος που έχω τότε μου είπαν ότι η εγκυμοσύνη σταμάτησε γιατί ίσως υπήρχε μια ανωμαλία στο παιδί, δεν υπάρχει κάτι άλλο ούτε κληρονομικό ούτε τίποτα γιατί να έχω τόσο άγχος άραγε θα περάσει η έτσι θα την βγάλω μέχρι τη γέννα..... βοήθεια...

Διαφημίσεις

ηρεμησε βρε μαρια! με το αγχος κανεις κακο και στον εαυτο σου και στο νινακι! ολες μας αγχωθηκαμε στις εγκυμοσυνες μας, λογικο ειναι, αλλα μην τρελαινεσαι!! οσο σου λεει ο γιατρος σου να μην αγχωνεσαι, τοτε μην το κανεις! θα κανεις τις εξετασεις που λεει ο γιατρος και μην ψαχνεις να κανεις παραπανω..εξαλλου και οι εξετασεις ποτε δεν λενε 100% αληθη αποτελεσματα..(εμενα 2 φορες ειδαμε κατι "υποπτο", ξαναεκανα εξετασεις, εδειξαν ολα καλα, και οντως γεννησα ενα υγιεστατο μωρακι)

κοιτα να ηρεμησεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου γιατι αν το πας ετσι, και μετα που θα γεννηθει το νινι παλι θα αγχωνεσαι μην παθει τιποτα...

ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!!!!!! ;)

F2ETp3.png

Γιατί βρε κοριτσάκι μου έχεις τόσο άγχος :confused:

Ο γιατρός σου θα σου πει ακριβώς τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις κ βασικά αυτοί΄ειναι οι υπέρηχοι . Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσέξεις κάτι ιδιαίτερα, ούτε να μπαίνεις στη λογική να κάνεις ό,τι εξέταση υπάρχει. Το ότι είχες μια παλίνδρομη δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά σου θα έχουν κάποιο γενετικό πρόβλημα. Εκατοντάδες κοπέλες έχουν αποκτήσει υγιέστατα μωράκια μετά από παλίνδρομες.

Εχω να σου πω ότι το άγχος σου κάνει κακό σε σενα κ στο μωρό σου, το αισθάνεται κ εκείνο , μην κατακλύζεις τον οργανισμό σου κ το μωρό σου με αρνητικες ορμόνες, δείξε του εμπιστοσύνη, και κάνε θετικές σκέψεις . Το μωρό σου θα νιώθει όπως νιώθεις κ εσύ... ¨Ολα θα πάνε καλά !

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

καλημερα μαρακι!το αγχος σου ειναι φυσιολογικο,καθε νεα μητερα αισθανεται αγχωμενη κ βλεπει βουνο τους 9 μηνες της εγκυμοσυνης.το μονο που εχω να σου πω, ειναι να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις αυτους τους μηνες που το μικρουλι σου ειναι στην κοιλιτσα σου και παντα να εισαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα ,και θα πανε αν το πιστεψεις,η καλη διαθεση παντα βοηθαει τον οργανισμο ενω το αγχος μας τρελαινει:(.σου ευχομαι οτι καλυτερο και με το καλο να αντικρυσεις το αγγελουδι σου.

think positive!:-D

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βοήθεια στης 10 του μηνά έχω ραντεβού για αφιενικη διαφανια είμαι 10 εβδομάδων αλλά με έχει πιάσει άγχος, αν κάποια από εσάς έχει κάνει τώρα πρόσφατα θα ήθελα να μου πει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω για να διαπιστώσω ότι το μωρό είναι υγιέστατο. είμαι 28 χρονών και έχω πει στο γιατρό να κάνω αμνιο αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αυτό αλλά έχω τόσο άγχος για το αν το παιδί θα βγει υγειη που οι 9 μήνες μου φαίνονται χρόνια αν ξέρετε κάποια εξέταση που μπορεί να μου δείξει ότι το παιδί είναι καλά πείτε μου γιατί ο γιατρός είναι πολύ χαλαρός και μου έχει βάλει μόνο της απαραίτητες εξετάσεις να σημειώσω ότι πριν 2 χρόνια είχα μια παλίνδρομη κύηση δεν ξέρω αν φταίει αυτό για το άγχος που έχω τότε μου είπαν ότι η εγκυμοσύνη σταμάτησε γιατί ίσως υπήρχε μια ανωμαλία στο παιδί, δεν υπάρχει κάτι άλλο ούτε κληρονομικό ούτε τίποτα γιατί να έχω τόσο άγχος άραγε θα περάσει η έτσι θα την βγάλω μέχρι τη γέννα..... βοήθεια...

Μην εχεις αγχος κακο κανεις στον εαυτο σου. το μονο που θα προσεξεις ειναι αυτος που θα σου κανει αυχενικη διαφανεια να ειναι στη λιστα.http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/ για ολες τις εξετασεις ισχυει αυτο.οσο για την αμνιοπαρακεντηση ΜΕΓΑΛΟ θεμα.ειναι η μονη εξεταση που θα σου <<πιστοποιησει>> αν δεν υπαρχει καποια χρωμοσωμιακη ανωμαλια μαζι με τα μικροελλειπτικα οπου σου αποκλειουν και καποια συνδρομα. ο υπερηχος ακομη και ο καλυτερος γιατρος να στο κανει νομιζω ειναι 60%.αν κανεις αμνιοπαρακεντηση ζητησε να γινει ελεγχος και για μικρο ελλειπτικα καπως ετσι νομιζω λεγονται.

,,,,,,,?

στις ενδειξεις για αμνιοπαρακεντηση ειναι νομιζω και το αγχος της μητερας.οποτε κανεις δε θα σου πει να μην την κανεις εφοσον θελεις. τα ποσοστα αποβολης ειναι μικρα.

οσο για την παλλινδρομη οι γυναικολογοι λενε μια ισον καμια. θα το εχεις ακουσει.

,,,,,,,?

Γνώμη μου είναι, αφού ο γιατρός σου δεν σου συστήνει άμνιο να μην την κάνεις... Μη ξεχνάς ότι έχει και μια επικινδυνότητα σαν εξέταση :|

Είσαι πολύ νέα άλλωστε για κάτι τέτοιο. Νομίζω πως αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και περνώντας σιγά σιγά ο καιρός θα ηρεμήσεις. Δείξε και λίγη εμπιστοσύνη στο γιατρό σου ;)

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα αυτά που γράψατε θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο απλά θέλω τόσο πολύ ένα μωράκι που δεν θέλω τίποτα να πάει στραβά αλλά είπαμε θετική σκέψη όλα καλά θα πάνε θα σας πω νεώτερα στης 10 του μήνα ευχαριστώ πολύ και πάλι πολλά φιλιά σε όλες...

Διαφημίσεις

Maria οταν δηλωσα στη γιατρο μου οτι ΔΕΝ θα κανω αμνιο και ας αποφασισει ο θεος, κοντεψε να με φαει. Με κακες εξετασεις και σε πολυ προχωρημενη ηλικια. Δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις. Θα εδινα τα παντα ομως για να μπορουσα να ημουν στη θεση μιας γυναικας που δεν θα της το συνιστουσαν. Δεν θα αντεχα με τιποτα να χασω το μοναδικο παιδακι που θα αποκτουσα ποτε λογω της αμνιοπαρακεντησης γι'ατο και δεν την εκανα.

Καλη επιτυχια οτι κι'αν αποφασισεις.