Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιορτάζει το όνομα Μελίνα?

renata

Recommended Posts

θέλω να ονομάσω την κόρη μου όταν με το καλό γεννηθεί Μελίνα, το θέμα είναι οτι στο εορτολόγιο λέει οτι υπάρχει γιορτή γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου αλλά είναι σίγουρο? ξέρει καμία κάποια Μελίνα που όντως να γιορτάζει?

Α! Πείτε μου επίσης σας αρέσει το συγκεκριμένο όνομα? Η δεύτερη επιλογή που έχω είναι το όνομα Αλεξία ποιο απ'τα δυο όμως ? Θέλω να ακούσω γνώμες...Περιμένω με αγωνία........

Διαφημίσεις

Το όνομα Μελίνα είναι πολύ αγαπημένο μου.......έτσι ονόμασα την αγαπημένη μου κούκλα όταν ήμουν μικρή!!! :lol: την οποία την έχω ακόμα μαζί μου :D

το εορτολόγιο γράφει ότι γιορτάζει 16 Σεπτεμβρίου και 29 Οκτωβρίου

.png.png

Αγαπητή Αγλαΐα έχω δει το συγκεκριμένο site και απο κει πληροφορήθηκα οτι γιορτάζει το όνομα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρες οι γιορτές αυτές γ'αυτο ψάχνω καμιά Μελίνα να μας βοηθήσει thank you πάντως (άσχετο τελείως αλλά με κατέστρεψες με τη συνταγή για τσουρέκια πρέπει να 'βαλα κανα δυο κιλά μονο απο αυτά ήτανε ΘΕΙΚΑ)

Διαφημίσεις

Αγαπητή Αγλαΐα έχω δει το συγκεκριμένο site και απο κει πληροφορήθηκα οτι γιορτάζει το όνομα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρες οι γιορτές αυτές γ'αυτο ψάχνω καμιά Μελίνα να μας βοηθήσει thank you πάντως (άσχετο τελείως αλλά με κατέστρεψες με τη συνταγή για τσουρέκια πρέπει να 'βαλα κανα δυο κιλά μονο απο αυτά ήτανε ΘΕΙΚΑ)

νομίζω ότι είναι το πιο ενημερωμένο εορτολόγιο, δεν νομίζω να έχει λάθη, παραλείψεις ίσως...

(τα τσουρέκια είναι κόλαση! κι εγώ το ίδιο έπαθα την πρώτη χρονιά, τα είχα κάνει 3 φορές να τα εμπεδώσω!!!, τις επόμενες ήμουν πιο ψύχραιμη!)

Δεν ξέρω αν γιορτάζει το Μελίνα. Πάντα νόμιζα ότι είναι Μαρία και κάτι άλλο π.χ. Μερκούρη (Μαρία-Αμαλία).Εμένα μου αρέσει πολύ το Αλεξία και δεν είναι και πολύ συνηθισμένο.

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Υπάρχουν δύο εναλλακτικές ημερομηνίες:

• η 16 Σεπτεμβρίου
  • η 29 Οκτωβρίου

Στη διάθεσή σου και για οποιεσδήποτε περαιτέρω απορίες, εάν μπορώ να απαντήσω.

Φιλικά

Derant

ΜΕΛΙΝΑ (1) (Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτινη, Μελιτινος, Μελιτινα, Μελιτη, Μελιτα, Μελινα) 16 Σεπτεμβρίου

ΜΕΛΙΝΑ (2) (Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτινη, Μελιτινος, Μελιτινα, Μελιτη, Μελιτα, Μελινα) 29 Οκτωβρίου

http://www.eortologio.gr

age.png

Συναξαριστής

17 Μαρτίου

ΑΛΕΞΙΟΣ (Αλέξιος, Αλεξία, Αλέξης, Αλέκος, Αλέξα, Αλεξιος, Αλεξια, Αλεξης, Αλεκος, Αλεξα)

age.png

κοίτα εγώ γενικά δεν γιορτάζω αλλά με παίρνουν ξεκάρφωτα οι φίλες κάπου τον Σεπτέμβριο και μου λένε ότι έχω την γιορτή μου !!!!!

πολύ γνωστή γιορτή δεν είναι αλλά τελευταία οι ΜΕΛΙΝΕΣ εχουν αυξηθεί και ΝΑΙ γιορτάζουν.

παλιά το όνομα Μελίνα δεν το έβγαζαν οι παπάδες εύκολα και έτσι ήταν τις πιο πολλές φορές συνδυασμός ονομάτων και γιόρταζαν τα βαπτιστικά τους ονόματα.

με το καλό να έρθει η μπουμπουκιτσα σου !!!!!!!!!

θέλω να ονομάσω την κόρη μου όταν με το καλό γεννηθεί Μελίνα, το θέμα είναι οτι στο εορτολόγιο λέει οτι υπάρχει γιορτή γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου αλλά είναι σίγουρο? ξέρει καμία κάποια Μελίνα που όντως να γιορτάζει?

Α! Πείτε μου επίσης σας αρέσει το συγκεκριμένο όνομα? Η δεύτερη επιλογή που έχω είναι το όνομα Αλεξία ποιο απ'τα δυο όμως ? Θέλω να ακούσω γνώμες...Περιμένω με αγωνία........

το μελιτινη γιορταζει

Διαφημίσεις

το μελιτινη γιορταζει

Ακριβώς! Γιορτάζει το Μελίνα μόνο εάν το βαφτιστικό είναι το Μελιτίνη. Εάν έχει βαφτιστεί Μελίνα δε γιορτάζει....

Δυστυχώς...το έχω ψάξει πολύ!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...