Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΝΟΣ!!ΤΙ ΚΑΝΩ????

Recommended Posts

Καλησπερα!!

ειμαι 21εβδ.και 6 μερες..

εκτος απο μια μικρη αποκολληση το δευτερο μηνα ολα βαινουν καλως..

μεχρι προχτες τα χαραματα που ξυπνησα με απιστευτο πονο στην κοιλια δεξια χαμηλα...με πηγε ο φιλος μου στο κεντρο υγειας και ο μαιευτης μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αφου μου εκανε υπερηχο και οτι η μικρη εχει το κεφαλι της ακριβως στο σημειο που ποναω(στην τομη απο σκωληκοειδητη).

Μου ειπε να κατσω στο κρεβατι και να παιρνω 4 yutopar τη μερα για να χαλαρωσει λεει η μητρα.

Πηρα τον γυναικολογο μου στην Αθηνα να του πω τα καθεκαστα και φρικαρε με την ανεση που δωσε ο αλλος το συγκεκριμενο φαρμακο.Μου πε οτι το δινουν αν εχεις συσπασεις πραγμα το οποιο δεν ισχυει για μενα και να παρω κανενα buscopan /depon και να καθομαι σε οποια σταση δεν ποναω...και οτι εφοσον σε 5 μερες εχω ραντεβου για β επιπεδου να μην ταλαιπωρηθω και ανεβω Αθηνα τωρα εκτος κι αν ο πονος γινει μονιμος και οξυς...

Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που κουνιεμαι βηχω αναπνεω βαθια νιωθω λες και μου χωνουν ενα μαχαιρι στο συγκεκριμενο σημειο!!(Χωρις υπερβολες και δεδομενου οτι γενικα αντεχω πολυ τον πονο)δεν συζητω καν το να ξαπλωσω μονο οταν ειμαι καθιστη δεν νιωθω τιποτα...

Το αλλο ενδεχομενο ειναι να πιεζονται λεει οι συμφυσεις που δημιουργουνται εσωτερικα καποια χρονια μετα τα χειρουργεια και οταν αλλαξει θεση το μωρο να περασει....

Εχω να κοιμηθω απο προχτες,δεν μπορω να κουνησω κι εχω φρικαρει γτ πηρα τηλ σημερα στο κεντρο υγειας για να ξαναπαω να δει αν εχει φυγει απο εκει το μωρο κι εγω συνεχιζω και ποναω αλλα δεν μπορουμε λεει να κανουμε αυτη τη δουλεια συνεχεια(τα νευρα μου λεμε!!!)

Καμια παρομοια εμπειρια????

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να αλλαξει θεση το χρυσο μου μπας και ηρεμησω αν οφειλεται εκει??

Ν ακουσω αυτα που λεει ο DR μου στην Αθηνα και να κανω υπομονη μεχρι την Τριτη που θα ανεβω??

Ασε που φοβαμαι να φαω το οτιδηποτε μηπως με πιασει ναυτια και να δω πως θα την παλεψω με τον πονο....

Α!ουτε το depon ουτε το byscopan εκαναν τιποτα...:-(:-(:-(:-(

IZvWp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει αλλος γυναικολογος εκει που εισαι περαν του κεντρου υγειας, για να σε δει? Παντως αν επιμεινει κι αλλο μην το αφησεις ετσι, καλυτερα να σε δει ο γιατρος σου.

Ευχομαι γρηγορα περαστικα σου και να δεις πως ολα θα πανε καλα.

Καλησπερα!!

ειμαι 21εβδ.και 6 μερες..

εκτος απο μια μικρη αποκολληση το δευτερο μηνα ολα βαινουν καλως..

μεχρι προχτες τα χαραματα που ξυπνησα με απιστευτο πονο στην κοιλια δεξια χαμηλα...με πηγε ο φιλος μου στο κεντρο υγειας και ο μαιευτης μου ειπε οτι ειναι ολα οκ αφου μου εκανε υπερηχο και οτι η μικρη εχει το κεφαλι της ακριβως στο σημειο που ποναω(στην τομη απο σκωληκοειδητη).

Μου ειπε να κατσω στο κρεβατι και να παιρνω 4 yutopar τη μερα για να χαλαρωσει λεει η μητρα.

Πηρα τον γυναικολογο μου στην Αθηνα να του πω τα καθεκαστα και φρικαρε με την ανεση που δωσε ο αλλος το συγκεκριμενο φαρμακο.Μου πε οτι το δινουν αν εχεις συσπασεις πραγμα το οποιο δεν ισχυει για μενα και να παρω κανενα buscopan /depon και να καθομαι σε οποια σταση δεν ποναω...και οτι εφοσον σε 5 μερες εχω ραντεβου για β επιπεδου να μην ταλαιπωρηθω και ανεβω Αθηνα τωρα εκτος κι αν ο πονος γινει μονιμος και οξυς...

Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που κουνιεμαι βηχω αναπνεω βαθια νιωθω λες και μου χωνουν ενα μαχαιρι στο συγκεκριμενο σημειο!!(Χωρις υπερβολες και δεδομενου οτι γενικα αντεχω πολυ τον πονο)δεν συζητω καν το να ξαπλωσω μονο οταν ειμαι καθιστη δεν νιωθω τιποτα...

Το αλλο ενδεχομενο ειναι να πιεζονται λεει οι συμφυσεις που δημιουργουνται εσωτερικα καποια χρονια μετα τα χειρουργεια και οταν αλλαξει θεση το μωρο να περασει....

Εχω να κοιμηθω απο προχτες,δεν μπορω να κουνησω κι εχω φρικαρει γτ πηρα τηλ σημερα στο κεντρο υγειας για να ξαναπαω να δει αν εχει φυγει απο εκει το μωρο κι εγω συνεχιζω και ποναω αλλα δεν μπορουμε λεει να κανουμε αυτη τη δουλεια συνεχεια(τα νευρα μου λεμε!!!)

Καμια παρομοια εμπειρια????

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να αλλαξει θεση το χρυσο μου μπας και ηρεμησω αν οφειλεται εκει??

Ν ακουσω αυτα που λεει ο DR μου στην Αθηνα και να κανω υπομονη μεχρι την Τριτη που θα ανεβω??

Ασε που φοβαμαι να φαω το οτιδηποτε μηπως με πιασει ναυτια και να δω πως θα την παλεψω με τον πονο....

Α!ουτε το depon ουτε το byscopan εκαναν τιποτα...:-(:-(:-(:-(

υπομονη. θα σου πω οτι κατι παρομοιο περασα και εγω απο τον 4ο εως και τη μερα που γεννησα. το κεφαλι του μωρου πιεζει το εντερο. δεν μπορεις να κανεις τιποτα. καλως ηρθες στον κοσμο του πονου στο εντερο και της δυσκοιλιοτητας λογω πιεσης:-(:sad::-(. Α!!! και μην χαπακωνεσαι αδικα.... δεν θα δεις ανακουφιση.

lRR9p3.png

ΑΖΙΑ Δυστυχως οχι δεν υπαρχει γυναικολογος...κι οσο για τον μαιευτη που υπαρχει κρατιεμαι με το ζορι να μην μιλησω γτ σκεφτομαι οτι μπορει να τον χρειαστω καποια αλλη στιγμη στο μελλον...

MISSPIGGI μακαρι να ταν αυτο αλλα δεν ειναι...δεν εχω κανενα προβλημα με το εντερο λειτουργει κανονικοτατα...μηπως θα πρεπε να ευχομαι να ηταν αυτο???

Σκεφτομαι σοβαρα να παρω το πρωτο καραβι καιρου θελοντος αυριο και να ανεβω Αθηνα γτ 5 μερες ετσι δεν την παλευω...Τουλαχιστον να μου φυγει το αγχος και ας εχω τον πονο..Μονο μην πιασει απαγορευτικο...

IZvWp3.png

Καλησπερα και απο μενα.Σιγουρα δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι αυτος ο πονος(οταν εισαι εγκυος ολα τα περιεργα συμβαινουν),αλλα οσον αφορα τα yotopar μην τα φοβασαι.Ουτε κακο κανουν στο εμβρυο ουτε σε σενα.Ισα ισα καλο κανουν, σε περιπτωση που υπαρχει ενα πιθανο προβλημα.Προστατευουν την εγκυμοσυνη και οποια το παιρνει, το παιρνει για να πανε ολα καλα 100%.Και εγω επαιρνα 4 την ημερα απο την25η εβδομαδα για να εμποδισουμε τυχον προωρο τοκετο,δηλαδη προληπτικα, επειδη ειχα πονους χαμηλα και αυτο δεν αρεσε στον γιατρο.Βεβαια υπεφερα απο ταχυκαρδιες και τις αλλες παρενεργειες απο το συγκεκριμενο φαρμακο,αλλα εκανα υπομονη για αυτο το υπεροχο πλασματακι που κραταω τωρα στην αγκαλια μου.

Διαφημίσεις

Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω....

Εφυγε ο φιλος μου για δουλεια και ηρθε ενας κολλητος μου λιγο αργοτερα για να μην ειμαι μονη..αφησε ανοιχτη την πορτα και μπηκε η γατα μου(επισης εγκυος!!)και πηδηξε πανω μου.

Εκανα μια αποτομη κινηση για να μην παει στην κοιλια μου και το τελευταιο μισαωρο δεν ποναω καθολου!!!!!!!

Σαν να μην συνεβει ποτε!!!!!!!

Ντρεπομαι που πανικοβληθηκα ετσι τη στιγμη που υπαρχουν κοπελες με πραγματικα προβληματα αλλα μεχρι και μιση ωρα πριν ημουν αληθινα σαλταρισμενη...

Και δεν ξερω και πως να βγαλω το μυνημα...

Συγνωμη...

IZvWp3.png

Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω....

Εφυγε ο φιλος μου για δουλεια και ηρθε ενας κολλητος μου λιγο αργοτερα για να μην ειμαι μονη..αφησε ανοιχτη την πορτα και μπηκε η γατα μου(επισης εγκυος!!)και πηδηξε πανω μου.

Εκανα μια αποτομη κινηση για να μην παει στην κοιλια μου και το τελευταιο μισαωρο δεν ποναω καθολου!!!!!!!

Σαν να μην συνεβει ποτε!!!!!!!

Ντρεπομαι που πανικοβληθηκα ετσι τη στιγμη που υπαρχουν κοπελες με πραγματικα προβληματα αλλα μεχρι και μιση ωρα πριν ημουν αληθινα σαλταρισμενη...

Και δεν ξερω και πως να βγαλω το μυνημα...

Συγνωμη...

Μακαρι να μην σου ξανασυμβει τιποτα γιατι σε καθε εγκυμοσυνη ειναι λεπτες οι ισορροπιες και σου ευχομαι ολα να πανε καλα αποδω και περα.

Α!!και κατι αλλο:να μην ερχεσαι σε επαφη με γατες γιατι εχουν ενα μικροβιο που αν το κολλησει η γυναικα απειλειται η εγκυμοσυνη της.Δεν ξερω αν το εχεις ακουσει.....

ναι το ξερω...την εχω εξω παρολο που της εκανα την εξεταση και δεν εχει το μικροβιο..

βεβαια ο φιλος μου λεει οτι τη ζηλευω επειδη η εγκυμοσυνη της κραταει 2 μηνες και παρολο που σε μια βδομαδα γενναει ακομα κανει απιστευτα ακροβατικα!! :) μπορει να χει και δικιο :)

IZvWp3.png

ναι το ξερω...την εχω εξω παρολο που της εκανα την εξεταση και δεν εχει το μικροβιο..

βεβαια ο φιλος μου λεει οτι τη ζηλευω επειδη η εγκυμοσυνη της κραταει 2 μηνες και παρολο που σε μια βδομαδα γενναει ακομα κανει απιστευτα ακροβατικα!! :) μπορει να χει και δικιο :)

προτεινω αν σε ξαναπονεσει να βρεις τροπο να ερθεις να σε δει ο γιατρος σου...κ το να πονας δεν ειναι ευχαριστω αλλα ουτε και το να εχεις αγχος...ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

υπομονη. θα σου πω οτι κατι παρομοιο περασα και εγω απο τον 4ο εως και τη μερα που γεννησα. το κεφαλι του μωρου πιεζει το εντερο. δεν μπορεις να κανεις τιποτα. καλως ηρθες στον κοσμο του πονου στο εντερο και της δυσκοιλιοτητας λογω πιεσης:-(:sad::-(. Α!!! και μην χαπακωνεσαι αδικα.... δεν θα δεις ανακουφιση.

τελικα ειχες δικιο...

στο περιπου...

τσαμπα χαρηκα οτι μου περασε...:(:(:(μετα απο αλλο ενα ξενυχτι πηγα στην ιδιωτικη κλινικη και κατι παιζει με το πεπτικο...μαλλον επειδη ημουν χρονια χορτοφαγος και τωρα αναγκαστικα εχω ξαναβαλει το κρεας στη διατροφη μου αντιδραει ο οργανισμος μου περιεργα...τωρα γιατι μετα απο τοσο καιρο και οχι απο την αρχη δεν ξερω!!

Εψαξα για καποιο τοπικ με θεμα την χορτοφαγια στην εγκυμοσυνη και δεν βρηκα τιποτα

Ξερετε αν υπαρχει?

IZvWp3.png

Διαφημίσεις