Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οι 300 απεργοι πεινας

Recommended Posts

300 ανθρωποι χωρις 'ταυτοτητα', σε απεργια πεινας εδω κ 38 μερες.

Ομως οι μερες που 'καποιοι' τους αγνοουν επιδεικτικα , ειναι πολυ περισσοτερες.

Δικαιωμα στην αξιοπρεπεια, στην εργασια, στη ζωη. Αυτο ειναι το μηνυμα,

κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος.

Τον «κώδωνα» του κινδύνου κρούουν οι γιατροί για την υγεία των μεταναστών που διανύουν την 38η ημέρα απεργίας πείνας. Περισσότεροι από 80 μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εισήχθησαν χθες σε νοσοκομεία, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην καταγγελία ότι μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης απαγόρευσαν σε μετανάστες να διακόψουν την απεργία τους, προχώρησε ο Γ. Πεταλωτής. Υποστήριξε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που τεκμηριώνουν όσα είπε, χωρίς όμως να τα παρουσιάσει. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=256246

και απο μειλ που μου ηρθε:

Το λιγότερο που μπορούμε είναι να δείξουμε είναι η συμπαράστασή μας.

Φέρνουμε:

- Νερά

- Χρήματα

- Φόρμες & Τζιν Παντελόνια (ανδρικά)

- Κηροζίνη

Παρασκευή 4 Μαρτίου, 4 - 6 μμ στο Πάρκο Ναυαρίνου, Εξάρχεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vann συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Χτες τους πρότειναν να τους δώσουν προσωρινή παραμονή για 1 χρόνο και αρνήθηκαν. Θέλουν μόνιμη παραμονή και την απαιτούν εκβιαστικά. Με την ίδια λογική, θα μαζευτούν πάλι 300 με 500 άτομα την επόμενη φορά και θα γίνει πάλι το ίδιο. Δεν έχω τίποτα με κανεναν μετανάστη και κανένα άνθρωπο που ήρθε στη χώρα μας ζητήντας μια καλύτερη ζωή, δουλειά και αξιοπρέπεια. Πρεπει όμως να υπάρχουν και κάποια μέτρα. Και δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι το όλο θέμα είναι υποκινούμενο. Τόσα χρόνια υπάρχει το θέμα της μεταναστευσης, τόσοι άνθρωποι είναι στην Ελλάδα νόμιμα ή παράνομα. Αυτό πρώτη φορά γίνεται. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και τα λεφτά ποιος ακριβώς θα τα διαχειριστεί; Οι απεργοί πείνας;

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που γίνεται.

Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει ότι ή θα μείνουν για πάντα στην Ελλάδα ή θα πεθάνουν ??? Και εμείς αυτό θα πρέπει να το υποστηρίξουμε ??

Εδώ εμείς που γεννηθήκαμε εδώ, τόσο άδικα που μας φέρεται η πολιτεία και με την κρίση που μας έχουν φορτώσει, έχουμε καταντήσει να σκεφτόμαστε να φύγουμε μετανάστες έξω !!

Μήπως να κάνουμε και εμείς καμμιά κατάληψη κατά της κρίσης ???

Έβλεπα πριν στις ειδήσεις το θέμα . . . Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες αλλά αυτό που κάνουν οι συγκεκριμένοι το θεωρώ απαράδεκτο. Τους δίνουν εγγύηση ότι 1 χρόνο δε θα απελαθούν μειώνουν τα απαιτούμενα ένσημα για όλους τους μετανάστες για άδειες παραμονής και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν τους αρέσει. Εγώ έβγαλα την Πέμπτη που μας πέρασε βιβλιάριο στο ΙΚΑ και χρειαζόμουν 80 ένσημα, ο μετανάστης θα χρειάζεται 30 λιγότερα, δεν βλέπουν πως κάνουν ότι μπορούν για να βρουν μια μέση λύση? Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να έχουν ότι ακριβώς ζητήσουν? Δεν βρέθηκε ένας να τους πει ότι πλέον δεν είναι κανείς σε θέση να απαιτεί το οτιδήποτε σε αυτή τη χώρα έτσι που την κατάντησαν τα μεγάλα κεφάλια? Δε ξέρω σε ποια άλλη χώρα θα το έκαναν αυτό και θα ήταν ανεκτό, δεν υπάρχει ίχνος λογικής. Δεν μπορεί να τα θέλουν όλα δικά τους πιστεύω, ήδη όσα τους έδωσαν είναι αρκετά. Γιατί να μη συμβιβαστούν και να επιμένουν να γίνει το δικό τους που στο κάτω κάτω είναι απολύτως παράλογο. Είμαι περίεργη να δω που θα καταλήξει η υπόθεση αυτή . . . :rolleyes:

Είμαι μακριά από την Αθήνα αλλά και κοντά να ήμουν δε θα έδινα τίποτα να τους βοηθήσω γιατί αυτοί επέλεξαν να είναι έτσι. Θα προτιμούσα να βοηθήσω μια οικογένεια λαθρομεταναστών που θα ζούσε κάπου κοντά μου και δε θα είχανε να φάνε λόγω οικονομικών και όχι λόγω αναίτιου (για μενα) πείσματος.

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Οι συνθήκες αυτής της χώρας είναι οι γνωστές. Οι δυνατότητες της να εξυπηρετεί και μετανάστες επίσης γνωστές. Κι έρχομαι εγώ το φτωχό μυαλό να ρωτήσω. Ποιός έταξε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι θα έρθουν εδώ και θα είναι όλα ρόδινα; Γιατί κάποιος το έκανε. Και ωραία ήρθανε, είδαν με τα μάτια τους τα χάλια μας. Και πάλι ρωτώ. Στη συνέχεια ποιος τους βάζει τις ιδέες για κατάληψη, απεργία πείνας; Λοιπόν, άκαρδοι και αδίστακτοι είναι αυτοί όι άγνωστοι που και καλά είναι φιλάνθρωποι και νοιάζονται για τους μετανάστες και τους χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα. Πιστεύει άραγε κανείς από αυτούς που τους έβαλε τις ιδέες αυτές ότι θα γινόταν τίποτα;;; Όχι βέβαια. Ξέρουν αυτοί ότι εκβιαστικά κανένας δεν νομιμοποιείται. Επειδή το ξέρουν γιαυτό και το προκάλεσαν. Στο τέλος που θα έχουν αρρωστήσει όλοι οι μετανάστες και ας μη σκεφτώ κάτι χειρότερο θα γυρίσουν και θα πουν ότι έφταιγε η πολιτεία. Ε όχι, φτάιγατε εσείς που τους σπρώξατε να κάνουν κάτι τέτοιο για τα δικά σας συμφέροντα. Α! Και που'στε! Οι δυνατές φωνές δεν παέι να πει κι ότι είναι οι δίκαιες!

gth0p3.png

Οι νόμοι δεν επιτρέπουν την κατάχρηση δικαιώματος ούτε και την άσκησή του εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Κατάχρηση δικαιώματος θεωρείται κάθε πράξη ή παράλειψη η οποία, λόγω της πρόθεσης του δικαιούχου, του αντικειμένου της πράξης ή των συνθηκών υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε, υπερβαίνει προφανώς τα κανονικά όρια άσκησης δικαιώματος με ζημία τρίτου

Διαφημίσεις

Είναι ξεκάθαρο ότι σε τέτοια θέματα ο καθένας έχει την άποψη του και δεν περιμένει από καποια φωνή στο φόρουμ να την αλλάξει. Καλύτερα ας μη διαπληκτιστούμε μεταξύ μας αλλά απλά να πούμε τη γνώμη μας. Θα ήταν ένας φανταστικός κόσμος αυτός στον οποίο όλοι θα συμφωνούσαμε. Δεν θα απαντήσω σε κανέναν που έχει αντίθετη αποψη από εμένα γιατί σίγουρα θα καταλήξει σε προσβολες το θέμα και καρτες και μπλα μπλα μπλα.

gth0p3.png

Οι συνθήκες αυτής της χώρας είναι οι γνωστές. Οι δυνατότητες της να εξυπηρετεί και μετανάστες επίσης γνωστές. Κι έρχομαι εγώ το φτωχό μυαλό να ρωτήσω. Ποιός έταξε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι θα έρθουν εδώ και θα είναι όλα ρόδινα; Γιατί κάποιος το έκανε. Και ωραία ήρθανε, είδαν με τα μάτια τους τα χάλια μας. Και πάλι ρωτώ. Στη συνέχεια ποιος τους βάζει τις ιδέες για κατάληψη, απεργία πείνας; Λοιπόν, άκαρδοι και αδίστακτοι είναι αυτοί όι άγνωστοι που και καλά είναι φιλάνθρωποι και νοιάζονται για τους μετανάστες και τους χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα. Πιστεύει άραγε κανείς από αυτούς που τους έβαλε τις ιδέες αυτές ότι θα γινόταν τίποτα;;; Όχι βέβαια. Ξέρουν αυτοί ότι εκβιαστικά κανένας δεν νομιμοποιείται. Επειδή το ξέρουν γιαυτό και το προκάλεσαν. Στο τέλος που θα έχουν αρρωστήσει όλοι οι μετανάστες και ας μη σκεφτώ κάτι χειρότερο θα γυρίσουν και θα πουν ότι έφταιγε η πολιτεία. Ε όχι, φτάιγατε εσείς που τους σπρώξατε να κάνουν κάτι τέτοιο για τα δικά σας συμφέροντα. Α! Και που'στε! Οι δυνατές φωνές δεν παέι να πει κι ότι είναι οι δίκαιες!

Δεν συμφωνώ με όλα όσα έχουν γραφτεί από τις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν εξοργιστεί με τους μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας, αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει το κορίτσι πιο πάνω, που έκανα quote τα λεγόμενά της. Πιστεύω ότι οι μετανάστες αυτοί, έχουν πέσει θύματα και ότι κάποιοι τους χρησιμοποιούν....δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες, ίσα ίσα, εκτιμώ πολλούς από αυτούς, που ήρθαν εδώ, δούλεψαν, κράτησαν τα παιδιά και τα γερόντια μας, δούλεψαν στα χωράφια μας, ανέβηκαν στις σκαλωσιές και έχτισαν τα σπίτια μας. Πρέπει όμως να μπει ένα όριο.....η Ελλάδα, όπως έχει η κατάσταση τώρα, είναι μία χρεωκοπημένη χώρα. Και η αλήθεια είναι, ότι με τη φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν πολλοί από τους ξένους που έχουν μπει και συνεχίζουν να ζούν παράνομα στην Ελλάδα, χωρίς χαρτιά, έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.....φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές και σε κάθε άνθρωπο, αξίζει σεβασμός στα δικαιώματά του, στην τιμή του και την υπόληψή του. Από την άλλη, θα συμφωνήσω με την κοπέλα που είπε ότι πλέον δεν μπορεί το κράτος να ικανοποιήσει όλες τους τις απαιτήσεις και για αυτό θα έπρεπε να έχουν συμβιβαστεί ήδη οι απεργοί πείνας με αυτό που τους προτείνουν.

Μα αυτό δεν ήταν το σχέδιο τους από την αρχή;;; Να προκαλέσουν τη κοινή γνώμη για να ξεσηκωθεί κατά της πολιτείας. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση υπέρ αυτής της πολιτείας για πάρα πολλούς λόγους αλλα όχι για αυτόν. Αν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι που στα μάτια μου είναι θύματα και μόνο θύματα δε θα φταίει η πολιτεία. Οχι. Όσο και να θέλουμε να το πλασάρουμε αυτό σαν άποψη, όχι. Φταίνε αυτοί που τους υποκινούν να κάνουν απεργία πείνας και να μη δεκτούν κανένα συμβιβασμό μέχρι τελικής πτώσεως. Εναντίον αυτών πρέπει να ξεσηκωθούμε....ας ξυπνήσουμε!!!!:evil:

gth0p3.png

ειχα την εντυπωση πως οταν γινομαστε μαναδες είμαστε πιο ευαίσθητες στον πονο του άλλου.. πιο δεκτικές... με περισσότερη κατανόηση απέναντι σε εκείνον που δεν ζει καλύτερα απο εμάς και για λόγους επιβίωσης και μονο αναγκάζετε να κλέψει απο 1 ευρώ έως ακόμη και τυροπιτα. επισης είχα την εντύπωση πως με εναν μαγικό τρόπο όταν γινόμαστε μανάδες μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα απο όσα αντιλαμβανόμασταν πριν.. η φυση θες, το οτι αλλάζουμε θες..πάντως κάτι γίνεται και αμέσως γινομαστε πιο ευαίσθητες και πιο συμπονετικές..

δυστυχώς όμως απ οτι βλέπω εδώ το μόνο που μας νοιάζει είναι το αν η γειτόνισα κυκλοφορεί με χρυσά σκουλαρίκια και εμείς οχι ή αν το κράτος εχει πιο ελαστικά μέτρα απέναντι σε μετανάστες (γιατι το να εχω εγω 50 ενσημα φανταζομαι οτι ειναι πιο εύκολο απο την λιβανέζα που ερχετε να δουλεψει εδώ και χψρίς χαρτιά οποτε το να μπορει να βγαλει βιβλιαριο για το παιδι της με 30 ενσημα δεν ειναι αδικία εναντίον μου αλλά μια παραχώρηση εκ των συνθηκών)

περιμενα πως σε ενα φορουμ μαμαδων ή γυναικών που προσπαθουν να γινουν μανάδες θα έβλεπα περισσότερη ευαισθησία, ίσως και μια δευτερη σκέψη απέναντι στο τι περνάει αυτοι οι άνθρωποι για να έρθουν εδώ και οχι ενα απλό "φυγετε απο εδώ" που ακουω απο αμόρφωτες και γενικά φοβικές γιαγιάδες...

μάλλον ειχα high expectations.. δεν αντιδικώ με κανέναν απλά θλίβομαι απίστευτα σε βαθμό που μου εχει φύγει και η διάθεση να τσιγκλίσω κάποιες χάρην αστειοτητας ή απλά για να μπαχαλέψω την κατάσταση... απλά θα πώ κάτι που εχω ξαναπει και νομιζω οτι..ξανακολάει

επειδή ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ δεν είμαστε στη θεση τους δεν μας δίνει κανείς το δικαίωμα ούτε να τους λοιδορούμε ούτε να τους φτύνουμε αλλά και ούτε να κοιταμε σαν πικρόχολες κουτσομπολες τι κανουν σπίτι τους...

αυτα.....

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

οχι φυστικακι δεν ειμασταν ετσι καποιοι αλλοι μας καταντησαν ετσι . ερχονται εδω για μια καλητερη ζωη να δουλεψουν τιμια ετσι . ε βεβαια το να κλεβουν να σκοτωνουν ανθρωπους για 1 ευρω γιαυτους ειναι τιμιο .. και μετα εμεις ειμαστε οι καχυποπτοι . ετσι πως κανταντησαμε μια ζουγκλα χαρη σε αυτους . παλια αφηναμε τα κλειδια μας εξω απο τις πορτες και δεν φοβωματαν τωρα φοβομαστε ακομα και την σκια μας

Ας μην γενικεύουμε. Προς Θεού, δεν είναι όλοι οι μετανάστες εγκληματίες! Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι δεν είναι. Μπορεί εσύ να έχεις άσχημα παραδείγματα στον περίγυρό σου, εγώ αντιθέτως, έχω στη γειτονιά μου πολλούς αλλοδαπούς, που είναι εδώ μόνιμα, με το ΙΚΑ τους, με τα ταμεία τους, και οι οικογένειες τους συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια και ήθος. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν διαφωνώ στο ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό ΚΑΙ λόγω των πολλών ξένων που ζουν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά δεν νομίζω αυτοί να είναι η μόνη αιτία των δεινών που ζούμε.

Και σίγουρα, στην περίπτωση των ατόμων που κάνουν την απεργία πείνας, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες, σε καμία περίπτωση. Οι άνθρωποι αυτοί,με τη στάση τους (με την οποία δεν συμφωνώ, εγώ προσωπικά), τον εαυτό τους βλάπτουν, κυρίως.

Διαφημίσεις

ειχα την εντυπωση πως οταν γινομαστε μαναδες είμαστε πιο ευαίσθητες στον πονο του άλλου.. πιο δεκτικές... με περισσότερη κατανόηση απέναντι σε εκείνον που δεν ζει καλύτερα απο εμάς και για λόγους επιβίωσης και μονο αναγκάζετε να κλέψει απο 1 ευρώ έως ακόμη και τυροπιτα. επισης είχα την εντύπωση πως με εναν μαγικό τρόπο όταν γινόμαστε μανάδες μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα απο όσα αντιλαμβανόμασταν πριν.. η φυση θες, το οτι αλλάζουμε θες..πάντως κάτι γίνεται και αμέσως γινομαστε πιο ευαίσθητες και πιο συμπονετικές..

δυστυχώς όμως απ οτι βλέπω εδώ το μόνο που μας νοιάζει είναι το αν η γειτόνισα κυκλοφορεί με χρυσά σκουλαρίκια και εμείς οχι ή αν το κράτος εχει πιο ελαστικά μέτρα απέναντι σε μετανάστες (γιατι το να εχω εγω 50 ενσημα φανταζομαι οτι ειναι πιο εύκολο απο την λιβανέζα που ερχετε να δουλεψει εδώ και χψρίς χαρτιά οποτε το να μπορει να βγαλει βιβλιαριο για το παιδι της με 30 ενσημα δεν ειναι αδικία εναντίον μου αλλά μια παραχώρηση εκ των συνθηκών)

περιμενα πως σε ενα φορουμ μαμαδων ή γυναικών που προσπαθουν να γινουν μανάδες θα έβλεπα περισσότερη ευαισθησία, ίσως και μια δευτερη σκέψη απέναντι στο τι περνάει αυτοι οι άνθρωποι για να έρθουν εδώ και οχι ενα απλό "φυγετε απο εδώ" που ακουω απο αμόρφωτες και γενικά φοβικές γιαγιάδες...

μάλλον ειχα high expectations.. δεν αντιδικώ με κανέναν απλά θλίβομαι απίστευτα σε βαθμό που μου εχει φύγει και η διάθεση να τσιγκλίσω κάποιες χάρην αστειοτητας ή απλά για να μπαχαλέψω την κατάσταση... απλά θα πώ κάτι που εχω ξαναπει και νομιζω οτι..ξανακολάει

επειδή ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ δεν είμαστε στη θεση τους δεν μας δίνει κανείς το δικαίωμα ούτε να τους λοιδορούμε ούτε να τους φτύνουμε αλλά και ούτε να κοιταμε σαν πικρόχολες κουτσομπολες τι κανουν σπίτι τους...

αυτα.....

συμφωνώ!

Σωστά, ας πέσουν οι τόνοι, για να μην "αρχειοθετηθεί" το θεματάκι. Όποιος θέλει και θεωρεί, λοιπόν, ότι πρέπει να βοηθήσει, ας βοηθήσει τους απεργούς πείνας που μένουν στο Μέγαρο Υπατίας. Εγώ δεν θέλω με τίποτα οι άνθρωποι να πεθάνουν, θέλω να βρεθεί μια λύση, αλλά από την άλλη, δεν πιστεύω ότι μπορώ να τους βοηθήσω, ούτε συμφωνώ με τη διαμαρτυρία τους. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης και με σεβασμό στα πιστεύω και τις επιδιώξεις του κάθε ανθρώπου, μετανάστη ή μη.

Σωστά, ας πέσουν οι τόνοι, για να μην "αρχειοθετηθεί" το θεματάκι. Όποιος θέλει και θεωρεί, λοιπόν, ότι πρέπει να βοηθήσει, ας βοηθήσει τους απεργούς πείνας που μένουν στο Μέγαρο Υπατίας. Εγώ δεν θέλω με τίποτα οι άνθρωποι να πεθάνουν, θέλω να βρεθεί μια λύση, αλλά από την άλλη, δεν πιστεύω ότι μπορώ να τους βοηθήσω, ούτε συμφωνώ με τη διαμαρτυρία τους. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης και με σεβασμό στα πιστεύω και τις επιδιώξεις του κάθε ανθρώπου, μετανάστη ή μη.

ακριβώς....:!:

Συμφωνώ απολύτως με το giotaki83. Και θεωρώ ότι σαν λαός έχουμε περάσει πολλά, υπάρχουν Έλληνες μετανάστες σε πολλες χώρες του πλανήτη και όλοι μας πρεπει να δείχνουμε μια ευαισθησία σε ανθρώπους που γινονται πρόσφυγες ή μετανάστες. Δεν νομίζω ότι έχουμε απαξιώσει τα πάντα και έχουμε γίνει σκληροί και άρκαδοι. Απλώς υπάρχουν τόσα προβλήματα στη χώρα, τόσοι άνθρωποι που έχουν μείνει άνεργοι, που βλέπουν τους μισθους τους να μειώνονται και το μέλλον να διαγραφεται αβέβαιο και να μην μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Και ξαφνικά βλεπεις στην τηλ όλα τα κοράκια που θέλουν να επωφεληθούν της κατάστασης των μεταναστών για να δημιουργησουν εντυπώσεις και να κερδίσουν το 5λεπτο της δημοσιότητας. Οι άνθρωποι δεν φταίνε, αυτοί που τους υποκινούν φταίνε.

σωστα Joan αλλά μπορουμε να μεγαλώσουμε λίγο ως άνθρωποι να βγαλουμε τα σκατα που εχουμε απο το κεφάλι μας, να αφησουμε το μυαλό μας να αναπνευσει και να σβησουμε απο το πλάνο συριζα μυριζα ξυριζα λαος δικτυα φορουμ τον οποιονδηποτε εκμεταλευετε αυτη την κατάσταση και να το δουμε ΜΟΝΟ ανθρώπινα?

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Mara Φυσικά και μπορούμε να το δούμε ανθρώπινα. Νομίζω ότι κανένας δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και γι' αυτό έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. εγώ το κατανοώ και τους συμπονώ. Μάλιστα δεν θεωρώ ότι είναι εύκολο να κάνεις απεργία πείνας αν δεν πιστεύεις πραγματικά αυτό που κάνεις. Το θέμα όμως δεν είναι το τι πιστεύω εγώ ή εσύ και πόσο τους συμπονούμε ή όχι. Το θέμα είναι ότι οι κακοί συμβουλάτορες που βρίσκονται από πίσω, τους κάνουν να χάνουν το δίκιο τους. Υπάρχουν πολλές μορφές αγώνα και πάντα κάτι διεκδικείς όταν αγωνίζεσαι. Μέσα σε αυτό το πλάισιο πρέπει να κάνεις και διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Εγώ βλέπω ότι, προς το παρόν, είναι ή ταν ή επί τας. Θα μπορούσαν να δεχτούν τη συμβιβαστική λύση του ενός έτους και να υπάρξουν διαπραγματεύσεις σε ένα πιο ήρεμα κλίμα.

οπα μισο περδευτικα τι ενοοεις πως γινεται ?

Για να κάνεις ανάληψη με βιβλιάριο χρειάζεσαι απαραιτήτως την ταυτότητά σου για να αποφεύγονται οι κλοπές. Γι' αυτό αναρρωτιέται η κοπελιά πως γίνεται νομίζω. Και 'γω πίστευα πως αν σου κλέψουν το βιβλιάριο δεν μπορούν να σου πάρουν χρήματα ακόμη και αν πάρουν και την ταυτότητα. :| Ειδικά στην Εθνική Τράπεζα είναι πολύ αυστηρά, ούτε για τον πατέρα σου παίρνεις χρήματα αν δεν έχεις εξουσιοδότηση, μου έτυχε :-P

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Mara Φυσικά και μπορούμε να το δούμε ανθρώπινα. Νομίζω ότι κανένας δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και γι' αυτό έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. εγώ το κατανοώ και τους συμπονώ. Μάλιστα δεν θεωρώ ότι είναι εύκολο να κάνεις απεργία πείνας αν δεν πιστεύεις πραγματικά αυτό που κάνεις. Το θέμα όμως δεν είναι το τι πιστεύω εγώ ή εσύ και πόσο τους συμπονούμε ή όχι. Το θέμα είναι ότι οι κακοί συμβουλάτορες που βρίσκονται από πίσω, τους κάνουν να χάνουν το δίκιο τους. Υπάρχουν πολλές μορφές αγώνα και πάντα κάτι διεκδικείς όταν αγωνίζεσαι. Μέσα σε αυτό το πλάισιο πρέπει να κάνεις και διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Εγώ βλέπω ότι, προς το παρόν, είναι ή ταν ή επί τας. Θα μπορούσαν να δεχτούν τη συμβιβαστική λύση του ενός έτους και να υπάρξουν διαπραγματεύσεις σε ένα πιο ήρεμα κλίμα.

oi κακοι συμβουλάτορες μην νομιζεις οτι ασχοληθηκαν περαν του πρώτου δεκαημέρου ;) θα εμφανιστουν ξανα αν ο μοι γενοιτο πεθανει κανας άνθρωπος...και οι ιδιοι οι απεργοι το ξέρουν...αλλοδαποι ειναι οχι ηλιθιοι :P

ενδιαφερεσαι να σε βαλουμε στην λιστα με το θαυματακι

Αστο μη μου λες εμενα για κακουχια στην ινδια κ στο ντουμαϊ κ αφρικη αστο... θα ξεχασεις το ''θεο'', τον αλλχ, το μωαμεθ. θα γινεις αθεος!δεν θα πιστευεις πουθενα πια απλα!Εχετε παει στο ντουμπαϊ να δειτε κ την αλλη οψη του νομισματος? Φτωχεια κ κακουχια. Σε κουτες πανω καθεται ολοκληρη οικογενεια κ περιμενουν να τους δωσεις εστω κ ενα δαγκωμενο μηλο για να φανε. να σε παρακαλανε να σου κουβαλησουν τα ψωνια. την τσαντα σου. την κοκα κολα, ωστε να καπνισεις ανετα στο δρομο για 50 sents????? Στην αφρικη επισης, dar es salaam, mombasa....ποσα παιδια τρεχουν πισω απ το βανακι, οπως στις παλιες, ελληνικες ταινιες, για οοοτιδηποτε μπορει να σου περασει αυτη τι στιγμη απ το μυαλο, το δαγκωμενο μηλο ειναι υπερτατο αγαθο!!!!!

Αστο στην ινδια ειναι εξερετικα τραγικα τα πραγματα, ειδικα στα port-terminals. Αν τους δωσεις μια χαρτοκουτα σου φιλανε τα ποδια, γιατι αναβαθμιζουν το σπιτι τους στην βαση της πρωτης υλης που ειναι απο εφημεριδα....

so... τι συζηταμε τωρα???!!!! την κακη μοιρα του καθενος? οκ, μαλλον λαθος τροπος κ το χτεσινο φουντωσε την κατασταση indeed!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...