Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπυράκι στο πουλάκι

Recommended Posts

πριν λίγες μέρες ενώ κάναμε μπάνιο τον μικρό, όταν του κατέβασα το πετσάκι στο πουλάκι για να τον πλύνω είδα ότι πάνω πάνω στην κορυφή έχει ένα σπυράκι σαν να έχει και πύον μέσα. Λευκό

Το πουλάκι το καθαρίζουμε εδώ και μήνες με οδηγίες του γιατρού το κατεβάζουμε πολύ απαλά μέχρι εκεί που πάει φυσικά κι όχι περισσότερο

Πήρα τηλ τον γιατρό μου είπε να μην ανησυχώ κι ότι θα τον δει κι αυτός όταν πάμε ξανά για το επόμενο εμβόλιο μας

Δεν έχει φύγει όμως κι εγώ ανησυχώ

Καμία ιδέα? :?

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίωνα έχω νομίζω ιδέα :idea::D

Πριν από λίγο καιρό το παρατήρησα και εγώ στο πουλάκι του Κωστή... μάλιστα την επόμενη μέρα το "σπυράκι" άνοιξε και απο μέσα βγήκε "τρελλή" ποσότητα "σμήγματος". Πήρα πανικόβλητη την παιδίατρο η οποία με καθησήχασε λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο "ανοίγει" σιγά σιγά... ο λόγος για τον οποίο το κατεβάζουμε λίγο λίγο στο μπανάκι του!

Έτσι όπως το περιγράφεις, νομίζω πως είναι η περίπτωσή μας... :wink:

μακάρι να είναι αυτό και σε ευχαριστώ!

το θέμα είναι ότι έχει περάσει κάπου μια βδομάδα και αυτό δεν έχει ανοίξει...

θα το δει σε λίγες μέρες ο παιδίατρος βασικά αλλά ευχόμουν να υπάρχει καμία απάντηση σαν τη δική σου :wink:

και πάλι ευχαριστώ :D

Ωριωνομαμά... :D

Ίσως εμάς να έσπασε πολύ γρήγορα! Σίγουρα ο γιατρός σας θα σας πει που θα το δει... πάντως αν σπάσει να είσαι προετοιμασμένη, μην πανικοβληθείς όπως εγώ! :D

Όταν πάτε στο γιατρό πες μας, οκ?

ναι θα σας ενημερώσω σίγουρα μιας που είναι μια περίσταση που δεν έχω ξανακούσει και φαντάζομαι και οι περισσότερες, άρα καλό θα είναι να υπάρχει στο αρχείο προς ανάγνωση αν χρειαστεί κάποια άλλη μανούλα στο μέλλον

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίωνα τώρα είδαι το Post σου!!

Είχαμε και "εμείς" είναι αντίστοιχο λευκό σπυράκι στην κορυφή σχεδόν της βάλανου και ήταν σμήγμα τελικά.

Μην ανησυχείς , θα φύγει από μόνο του.

ο χαζομπαμπάς

daddycool

Μαμά του Ωρίωνα τώρα είδαι το Post σου!!

Είχαμε και "εμείς" είναι αντίστοιχο λευκό σπυράκι στην κορυφή σχεδόν της βάλανου και ήταν σμήγμα τελικά.

Μην ανησυχείς , θα φύγει από μόνο του.

ο χαζομπαμπάς

daddycool

ακριβώς εκεί... στην κορυφή!!!!

ευχαριστώ για την καθησυχαστική σου απάντηση!

σας ευχαριστώ όλους :D

• 1 month later...
ας κάνω και μια ενημέρωση :D

το είδε κι ο γιατρός μας πριν καιρό και επιβεβαίωσε ότι ήταν σμίγμα

έσπασε κι άδειασε σήμερα στο μπάνιο του :D

Μα κάνω τηλε-ιατρική παιδάκι μου , είμαι σπουδαίος σου λέω!!!! :cool::cool::cool::lol::cool:

Φιλιά στον Ωριωνάκο!

Διαφημίσεις

• 3 years later...

Βοήθεια, έχω φρικάρει! Ο γιος μου, 23 μηνών, εδώ και λίγες μέρες είχε στο πουλάκι του, όπως κατέβαζα το πετσάκι, μια άσπρη φουσκαλίτσα. Πριν λίγο που τον πλύναμε άρχιζε να βγάζει άσπρο υγρό σαν σμήγμα που μύριζε κιόλας... Το καθαρίσαμε με χαμομηλάκι, αλλά όσο το κατεβάζαμε τόσο έβγαζε... Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι σμήγμα ή πύον... Τώρα τι μπορεί να είναι αυτό; Όσα διάβασα στο θέμα με καθησύχασαν λιγάκι, αλλά θα με φάει η αγωνία ως το πρωί που θα μιλήσω με τον γιατρό... Φοβάμαι για καμιά μόλυνση, για ουρολοίμωξη, το μυαλό μου πάει παντού...

5dfip3.png

mAlLp3.png

Τελικ'α μίλησα με το γιατρό και με καθησύχασε. Είπε πως είναι σμήγμα που είχε μαζευτεί και απελευθερώθηκε. Δε χρειάζεται να βάλουμε κάτι επάνω, παρά μόνο να προσέχουμε την καθαριότητα. Να το κατεβάζουμε λιγάκι και να το καθαρίζουμε με νεράκι ή χαμομήλι. Ό,τι κάναμε ως τώρα δηλαδή. Ουφ, πάει κι αυτό.

5dfip3.png

mAlLp3.png