Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Delivery δίαιτα και θηλασμός

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

Η μικρή μου είναι 13 μηνών και θηλάζει από τη γέννησή της. Στην εγκυμοσύνη πήρα 10,5 κιλά, τα οποία έχασα σε 10 ημέρες και τα ξαναπήρα μέσα σε 6 μήνες. Πολύ φοβάμαι πως με τη διατροφή που κάνω, η ζυγαριά θα συνεχίσει να ανεβαίνει... Η κατάσταση με θλίβει και η έξοδός μου από το σπίτι είναι μόνο στα σούπερ μάρκετ, καθώς χοράω πλέον μόνο σε φόρμες. Η ψυχολογία μου βρίσκεται στα υπόγεια, έχω διακόψει τις ερωτικές επαφές με το σύζυγό μου και για να μη μακρυγορώ, είναι ώρα για δρασικές λύσεις.

Δεδομένου ότι μέχρι τώρα έκανα 2-3 προσπάθειες να κάνω καλύτερη διατροφή αλλά όλες απέτυχαν, σκέφτηκα να απευθυνθώ σε εταιρεία delivery και να εξασφαλίσω μία "σωστή"(?) διατροφή για ένα δίμηνο και να χάσω 5-6 κιλά ώστε να πάρω τα πάνω μου και μετά να συνεχίσω μόνη μου.

Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία? Το ημερήσιο μενού που μου δίνουν είναι περίπου στις 1200 θερμίδες. Διάβασα σε τόπικ που έχει απαντήσει η Αγλαϊα ότι μία δίαιτα άνω των 800 θερμίδων, και στην ηλικία που είναι τώρα η μικρή μου, δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση το θηλασμό.

Αναρωτιέμαι ωστόσο, έχει κάποια κοπέλα εμπειρία παρόμοια? Δυστυχώς, μου είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να ξεκοινήσω μόνη μου κάποια δίαιτα ενώ υποθέτω πως με αυτό τον τρόπο, ίσως το πάρω απόφαση καθώς θα έχω έτοιμο το φαγητό μου και θα ξέρω πως αυτό έχω να φάω για όλη την ημέρα... Τι λέτε??:-(:-(:-(

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

Εμπειρία παρόμοια με τέτοιου είδους δίαιτα δεν έχω. Είμαι όμως σε αντίστοιχη προσπάθεια να ξαναχωρέσω στα προ-εγκυμοσύνης ρούχα μου, τα οποία και τότε μου ήταν ίσα-ίσα...

Προς το παρόν η γκαρνταρόμπα μου περιλαμβάνει οπως λες κι εσύ φόρμες και κολάν με φαρδιές μπλούζες από πάνω...

Άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου ξεκινώντας από τις προμήθειες που μπαίνουν σπίτι μας. Τέρμα τα μπισκότα-σοκολάτες-κρέμες γάλακτος κλπ... Αγοράζω πολλά φρούτα, λαχανικά, και μαγειρεύω το κρέας ψητό, πολλές σούπες με λαχανικά, όσπρια και λαδερά μαγειρεμένα προσθέτοντας το λάδι στο τέλος, σνακ με γιαουρτάκι, ψωμί και φρυγανιές ολικής άλεσης... Προσπαθώ να κάνω 5 γεύματα. Όταν όμως έχεις μόνο "καλά" τρόφιμα στο σπίτι, αναγκαστικά τρως πιο προσεγμένα... Προς το παρόν έχω χάσει 4 κιλά σε 4 εβδομάδες.

Παίρνω θάρρος γιατί σκέφτομαι ότι εκτός από την εμφάνισή μου κάνω καλό και στο παιδάκι καθώς τρώω πιο υγιεινά.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία, μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω, γιατί από την ψυχολογία μας νομίζω εξαρτώνται όλα. Κοίτα μπροστά και βάζε μικρούς - μεσοπρόθεσμους στόχους για να παίρνεις κουράγιο και να συνεχίζεις.

Λοιπον μια φιλη μου ειχε κανει μετα την γεννα που χε παρει 20 κιλα στην πιο γνωστη εταιρια απο αυτες και ειχε χασει ολα τα κιλα...αλλα εμενα με προβληματιζει το οικονομικο. που συνηθως παει 350 το λιγοτερο το μηνα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Φιλος μου ο οποιος δουλευε σε τετοιες εταιρειες ως μαγειρας μου εχει πει μακρυα απο τετοιου ειδους διατροφη διοτι τα υλικα τα οποια χρησιμοποιουν για τα φαγητα ειναι αθλια και ανθυιγεινα. Ο ιδιος δεν ετρωγε απο αυτα τα οποια μαγειρευε. Εαν θελεις τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα διαιτολογο ο οποιος θα προσαρμοσει τη διατροφη στις αναγκες τις δικες σου και φυσικα το φαγητο θα το μαγειρευεις εσυ η οποια θα ξερεις τι ακριβως τρως. Καλη επιτυχια! :wink:

κοριτσια...εγω εχασα τα μισα κιλα και τωρα θηαζοντας...18μηνες..τους τελευταιους 3μηνες πηρα10 κιλα!!!!!!το εχω σκεφτει και γω για εταιρεια με ετοιμα φαγητα....αλλα αυτο που με αγχχωνει ειναι μην χωνουν τιποτα μεσα στα φαγητα για να αδυνατιζουμε...ξερω γω...και βλαψουμε τα αγγελουδια μας....εσεις τι γνωμη εχετε???

Διαφημίσεις

Πριν απο πολλα χρονια (ισως τωρα εχουν αλλαξει) ειχαμε συμβουλευτει μια τετοια ετερεια με μια συναδελφο. Εγω ηθελα να χασω 5 κιλα και εκεινη 15. Το μενου ηταν ακριβως το ιδιο και για τις δυο μας μονο που εκεινη θα επρεπε να το ακολουθησει για περισσοτερους μηνες. Επισης δεν ειχε "δεν μου αρεσει αυτο... μπορειτε να μου φερετε κατι αλλο να φαω?" αλλαζουν το μενου μονο σε περιπτωση αλεργιας..

Αν το εχεις παρει πραγματικα αποφαση ενας διαιτολογος μπορει να σε βοηθησει. Επισης και τα υπολοιπα μελη της οικογενιας θα μπορουν να τρωνε απο το ιδιο φαγητο σε ποσοτητες αναλογες με τις αναγκες τους μια και ουσιαστικα θα ειναι ενα προγραμμα σωστης διατροφης...

Αν το εχεις παρει πραγματικα αποφαση ενας διαιτολογος μπορει να σε βοηθησει. Επισης και τα υπολοιπα μελη της οικογενιας θα μπορουν να τρωνε απο το ιδιο φαγητο σε ποσοτητες αναλογες με τις αναγκες τους μια και ουσιαστικα θα ειναι ενα προγραμμα σωστης διατροφης...

θα συμφωνησω απολυτα!

πιστευω οτι ειναι λαθος να κανουμε διαιτα για να χασουμε 5-6 κιλα σε δυο μηνες,γιατι πιστευω οτι σιγουρα σε μικρο χρονικο διαστημα θα τα παρουμε πισω! ειναι κατι σαν να παιρνω ασπιρινι για να μην ποναω,αλλα το προβλημα παραμενει..

μια σωστη διατροφη ειναι το καλυτερο που μπορει ο καθενας μας να κανει, οχι μονο για τον ευατο του αλλα για ολη την οικογενεια!

ποσο μαλλον τωρα που υπαρχει και ενα μωρο που πρεπει κι εκεινο να τρεφεται σωστα..

θα σου ελεγα κι εγω να επισκεφτεις εναν καλο διατροφολογο οπου θα σε βοηθησει να καταλαβεις τι χρειαζεται ο οργανισμος σου.. θα χασεις σταδιακα κι οχι αποτομα κιλα και θα μπορεσει ο οργανισμος να ισσοροπησει στα νεα δεδομενα...

προσωπικη μου αποψη;)

83hKp3.png

Αναρωτιέμαι ωστόσο, έχει κάποια κοπέλα εμπειρία παρόμοια? Δυστυχώς, μου είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να ξεκοινήσω μόνη μου κάποια δίαιτα ενώ υποθέτω πως με αυτό τον τρόπο, ίσως το πάρω απόφαση καθώς θα έχω έτοιμο το φαγητό μου και θα ξέρω πως αυτό έχω να φάω για όλη την ημέρα... Τι λέτε??:-(:-(:-(

Αφού σου είναι αδύνατο να κάνεις κάτι μόνη σου, δοκίμασε αυτό το σύστημα να δεις αν δουλεύει.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, ούτε γνωρίζω την ποιότητά τους.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Εμπειρία παρόμοια με τέτοιου είδους δίαιτα δεν έχω. Είμαι όμως σε αντίστοιχη προσπάθεια να ξαναχωρέσω στα προ-εγκυμοσύνης ρούχα μου, τα οποία και τότε μου ήταν ίσα-ίσα...

Προς το παρόν η γκαρνταρόμπα μου περιλαμβάνει οπως λες κι εσύ φόρμες και κολάν με φαρδιές μπλούζες από πάνω...

Άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου ξεκινώντας από τις προμήθειες που μπαίνουν σπίτι μας. Τέρμα τα μπισκότα-σοκολάτες-κρέμες γάλακτος κλπ... Αγοράζω πολλά φρούτα, λαχανικά, και μαγειρεύω το κρέας ψητό, πολλές σούπες με λαχανικά, όσπρια και λαδερά μαγειρεμένα προσθέτοντας το λάδι στο τέλος, σνακ με γιαουρτάκι, ψωμί και φρυγανιές ολικής άλεσης... Προσπαθώ να κάνω 5 γεύματα. Όταν όμως έχεις μόνο "καλά" τρόφιμα στο σπίτι, αναγκαστικά τρως πιο προσεγμένα... Προς το παρόν έχω χάσει 4 κιλά σε 4 εβδομάδες.

Παίρνω θάρρος γιατί σκέφτομαι ότι εκτός από την εμφάνισή μου κάνω καλό και στο παιδάκι καθώς τρώω πιο υγιεινά.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία, μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω, γιατί από την ψυχολογία μας νομίζω εξαρτώνται όλα. Κοίτα μπροστά και βάζε μικρούς - μεσοπρόθεσμους στόχους για να παίρνεις κουράγιο και να συνεχίζεις.

True, συγχαρητήρια που κατάφερες και έκανες την αρχή για μια προσεγμένη διατροφή! Εξάλλου, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Μακάρι να βρω τη δύναμη να αντισταθώ και εγώ... Καλή συνέχεια!

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Λοιπον μια φιλη μου ειχε κανει μετα την γεννα που χε παρει 20 κιλα στην πιο γνωστη εταιρια απο αυτες και ειχε χασει ολα τα κιλα...αλλα εμενα με προβληματιζει το οικονομικο. που συνηθως παει 350 το λιγοτερο το μηνα.

Με προβληματίζει και εμένα το οικονομικό V & A... Ένας γνωστός μου έκανε δίμηνο πρόγραμμα σε μία από τις γνωστές εταιρείες και έδωσε 700 ευρώ, μου είπε όμως πως πέτυχε σε προσφορά όταν συμφώνησε το πρόγραμμα. Αν αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι ποιο ακριβά, αδυνατώ να ανταπεξέλθω οικονομικά.

Διαφημίσεις

Φιλος μου ο οποιος δουλευε σε τετοιες εταιρειες ως μαγειρας μου εχει πει μακρυα απο τετοιου ειδους διατροφη διοτι τα υλικα τα οποια χρησιμοποιουν για τα φαγητα ειναι αθλια και ανθυιγεινα. Ο ιδιος δεν ετρωγε απο αυτα τα οποια μαγειρευε. Εαν θελεις τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα διαιτολογο ο οποιος θα προσαρμοσει τη διατροφη στις αναγκες τις δικες σου και φυσικα το φαγητο θα το μαγειρευεις εσυ η οποια θα ξερεις τι ακριβως τρως. Καλη επιτυχια! :wink:

Η επιλογή ενός καλού διαιτολόγου είναι σίγουρα η καλύτερη λύση αλλά ειλικρινά, μου είναι πολύ-πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή. Είναι θέμα ψυχολογίας. Το έχω σκεφτεί και εγώ ότι τα υλικά δεν θα είναι τα καλύτερα της αγοράς, άσε που αν σκεφτώ ότι π.χ. τις σαλάτες τις προετοιμάζουν και τις κόβουν από την προηγούμενη, πόσα θρεπτικά συστατικά θα απομένουν μέχρι να καταναλωθούν? Μηδέν φαντάζομαι....

mmdad το πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη λύση μα θέλω να γίνει η αρχή στην πτώση των κιλών και δυστυχώς δεν έχω τη δύναμη να το κάνω μόνη μου... Βλέπεις, είναι πολλά τα κιλά που έχω να χάσω : 10 της εγκυμοσύνης και 8 που είχα πάρει πριν μείνω έγγυος, σύνολο 18! Έστω 6 να έχανα για αρχή, θα έπερνα μπρος μόνη μου και θα συνέχιζα με άλλη ψυχολογία... Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστο... Ξέρω ότι αυτές οι εταιρείες δεν είναι ό,τι καλύτερο.

μια σωστη διατροφη ειναι το καλυτερο που μπορει ο καθενας μας να κανει, οχι μονο για τον ευατο του αλλα για ολη την οικογενεια!

ποσο μαλλον τωρα που υπαρχει και ενα μωρο που πρεπει κι εκεινο να τρεφεται σωστα..

Έχεις δίκιο Paros, το ξέρω, αλλά ..... όπως έγραψα και λίγο παραπάνω, πρέπει να χάσω 18 κιλά σύνολο, και αυτή τη στιγμή η ψυχολογία και η διάθεση είναι στα πατώματα....

Πάντως, δε ρίχνω το φταίξιμο στο θηλασμό, έχω εγώ όλη την ευθύνη γιατί μήνα με το μήνα έβλεπα τη ζυγαριά να ανεβαίνει και συνέχιζα να τρέφομαι με γλυκά, ψωμιά, μαρμελάδες, φρέσκα βούτυρα και βουτιές στις σαλάτες... Ντροπή μου.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, ούτε γνωρίζω την ποιότητά τους.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολύ Αγλαϊα, να είσαι καλά! :) Η ποιότητά τους σίγουρα δεν είναι καλή, δεν έχω προσδοκίες, ωστόσο θα τους πω ότι θηλάζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Σε ευχαριστώ πολύ Αγλαϊα, να είσαι καλά! :) Η ποιότητά τους σίγουρα δεν είναι καλή, δεν έχω προσδοκίες, ωστόσο θα τους πω ότι θηλάζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Πιστεύω ότι η ποιότητά τους όσο καλή και να μην είναι, είναι αρκετά καλύτερη από πολλά γεύματα που κάνουμε είτε έξω είτε με είδη σούπερ μάρκετ.

Οι χθεσινές σαλάτες είναι πολύ καλύτερες από το καθόλου σαλάτα που πολλές μητέρες δεν προλαβαίνουν όχι να ετοιμάσουν, αλλά ούτε να φάνε!

Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο να φας ένα πλήρες γεύμα μέτριας ποιότητας από το να φας μια τυρόπιτα του φούρνου ή του σούπερ μάρκετ. Οι θερμίδες είναι ίδιες αλλά η τυρόπιτα θα σου δώσει πολλά λιπαρά ενώ το γεύμα θα σου δώσει πιο ισορροπημένη διατροφή.

Διαφημίσεις

Πιστεύω ότι η ποιότητά τους όσο καλή και να μην είναι, είναι αρκετά καλύτερη από πολλά γεύματα που κάνουμε είτε έξω είτε με είδη σούπερ μάρκετ.

Οι χθεσινές σαλάτες είναι πολύ καλύτερες από το καθόλου σαλάτα που πολλές μητέρες δεν προλαβαίνουν όχι να ετοιμάσουν, αλλά ούτε να φάνε!

Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο να φας ένα πλήρες γεύμα μέτριας ποιότητας από το να φας μια τυρόπιτα του φούρνου ή του σούπερ μάρκετ. Οι θερμίδες είναι ίδιες αλλά η τυρόπιτα θα σου δώσει πολλά λιπαρά ενώ το γεύμα θα σου δώσει πιο ισορροπημένη διατροφή.

Αγλαϊα το πιστεύεις πως παρόμοιες σκέψεις έκανα πριν λίγο, προσπαθώντας να απαντήσω στον εαυτό μου? Δηλαδή τα κέϊκ, τα κρουασάν, τα αμέτρητα μπισκότα και βουτήματα, τα αλλαντικά και τα γλυκίσματα ήταν ποιο θρεπτικά για μένα και το μωρό όλο αυτό το διάστημα??? Μάλλον όχι. Φταίω, φταίω και πάλι φταίω. Ναι μεν έτρωγα συνεχώς ψάρια, κοτόπουλα, λαδερά, όσπρια, γαλακτοκομικά και γενικώς σπιτικό φαγητό, αλλά και οι ατασθαλίες ήταν στην καθημερινή μου διατροφή. Και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο....

Λοιπόν, έκλεισα r/v για Πέμπτη απόγευμα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. :wink:

Καλησπέρα,

εγώ δοκίμασα πάντως δίαιτα ντελίβερι και δε δούλεψε :(

Θα σου πώ γιατί

1) σου τα φέρνουν όλα μαζί τα γεύματα της ημέρας οπότε (εκτός και αν είσαι εγκρατής άνθρωπος -συνήθως όμως άμα είναι κανείς γιατί να φτάσει κανείς στο σημείο να χρειάζεται να κάνει δίαιτα?) τα βάζεις στο ψυγείο σου και πηγαίνεις και ανοίγεις το ψυγείο και στην αρχή τα κοιτάς... μετά τα ανοίγεις και... δοκιμάζεις.... και φτάνει 6-7 το απόγευμα και τα έχεις φάει όλα... και αφού τα έχεις φάει μετά τρώς και άλλα πράγματα που δεν σου έχουν φέρει αλλά τα βρίσκεις εύκολα από σουπερμάρκετ, άλλα ντελίβερι κτλ!!!!

2)το σαββατοκύριακο οι δίαιτες ντελίβερι σε αφήνουν στο έλεος του Θεού.... και των εστιατορίων, των άλλων ντελίβερι κτλ. μπορείς άνετα να βάλεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο αυτά που έχασες (αν έχασες) μέσα στη βδομάδα)

3) άμα τύχει κάποιο βράδυ ή μεσημέρι να φάς έξω άντε να σε δώ να κουβαλάς τη μερίδα σου από το δίαιτα-ντελίβερι και να μην τρώς τίποτα από αυτά που παραγγείλανε οι άλλοι....

Δεν ήθελα να σε απογοητεύσω... απλά έγραψα για την προσωπική μου εμπειρία....

Επίσης οι πιθανότητες να αποτύχει κανείς αν είναι γυναίκα είναι μεγαλύτερες από το αν είσαι άντρας... ο δικός μου άντρας για να μου συμπαρασταθεί έκανε και αυτός δίαιτα ντελίβερι και έχασε 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα... εγώ έβαλα!!!

αν θές λεπτομέρεις για το θέμα αυτό των κιλών των παραπάνω που ακόμη υποφέρω (έχει 13 μήνες που γέννησα) κάνε μια βόλτα στο 'και θηλάζω και παχαίνω' που ξεκίνησα κάτι μήνες πριν...

ελπίζω να χεις πολύ καλύτερη τύχη από τη δική μου!

Αχου, μες το μυαλό μου είστε;;;!!!! Σκέφτομαι και εγώ αυτά τα προγράμματα αλλά δεν τολμω να παω για το κόστος. Ντρέπομαι να αρνηθώ αν ακούσω κάτι τρελό..:lol::lol::lol: Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για το κόστος ανα μήνα και σε ποια εταιρία αν ξέρετε συγκεκριμένα;;;:oops:

gth0p3.png

Κοριτσια ακουστε με και δεν θα χασετε.Εγω πηρα 25 κιλα στην εγκυμοσυνη,και 10 που ειχα παρει πριν,συνολο 35 ολοκληρα κιλα!!!!!!!!!!

Τα 12 τα εχασα με το που βγηκα απτο νοσοκομειο.Οποτε ειχανε μεινει αλλα 23 κιλακια......

Το σωμα μου ποτε δεν ειχε υπαρξει τοσο αισχος:twisted::twisted::twisted::twisted:

Τα μονα ρουχα που μου χωρουσανε πριν αλλα και μετα την εγκυμοσυνη ητανε τι αλλο??? Οι φορμες!!! Μαλιστα ενα ζευγαρι σπορτεξ δεν μου εκανε ουτε αυτο.Η ψυχολογια μου ειχε πιασει πατο.Εγω παντα καμαρωνα για το ωραιο σωμα μου,και τωρα?Ειχα πεσει πολυ χαμηλα,και εγω και η ψυχολογια μου:-(:sad::-(.Αποφασισα να δρασω γιατι ερχεται και καλοκαιρακι και δεν θα το αντεξω αλλο ενα καλοκαιρι να το βγαλω μεσα στο σπιτι.(Περυσι ημουνα εγκυος)

Πηγα σε διατροφολογο-διαιτολογο.Του εξηγησα οτι θηλαζω και ο φοβος μου ητανε μη μου κοπει και το γαλα.Εως τωρα εχω χασει 6 κιλα μεσα σε 3 εβδομαδες και προχωραμε ακαθεκτοι.Το γαλα δεν κοπηκε,ισως λιγο μειωθηκε,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη,γιατι δεν ξερεις ποσο ρουφαει το μωρο σε καθε θηλασμο.Τα λεφτα δεν ειναι περισσοτερα απο το delivery φαγητο,εμενα μου παιρνει 25 ευρω την εβδομαδιαια επισκεψη.Και προσαρμοζεται η διαιτα συμφωνα με τις απαιτησεις μου και τις αναγκες μου καθε εβδομαδα.Βεβαια μην παραλειψω να πω οτι αν πεις πως θα ξεκινησεις να χασεις κιλα να ξερεις οτι θα πεσει πολυ πεινα!!!!Μα πολυ πεινα.Εμενα τα ματια μου εχουνε πεταχτει εξω:shock:.Οι μεριδες ειναι πολυ μικρες,ελεεινα μικρες.Αν αντεχεις την πεινα welcome to the club!

Και μην ξεχνας:ουτε το γαλα δεν μου σταματησε,και το μωρακι μου το θηλαζω κανονικα.Για μενα να πας σε διατροφολογο,να σου δωσει διατροφη κομμενη και ραμμενη στα μετρα σου.Φιλακια!

H ψυχολογία σου έπιασε πάτο επειδή κλειστηκες στο σπίτι με το μωρό, όταν κλεινόμαστε κάνουμε παρέα με το μωρό και με το ψυγείο. Αντί να δίνεις ένα κάρο λεφτά προσπάθησε να κόψεις τις ποσότητες που τρως, με τα χρήματα που θα έδινες στο ντελίβερι μπορείς να πας σε μια αισθητικό για ένα πρόγραμμα παθητικής γυμναστικής (όχι ότι βοηθάει τόσο το σώμα, όσο την καλή ψυχολογία της γυναίκας) και σιγά σιγα θα βρεις μέσα σου τη δυναμη και την όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Οτι έγινε έγινα από αύριο ξεκίνα μία καινούρια μέρα στη ζωή σου. Οσον αφορά το θηλασμό, αυτός σίγουρα σε βοηθάει να χάνεις βάρος, αν μόνο έβλεπες πόσο λίπος υπάρχει στο μητρικό γάλα.

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. :)

εγώ δοκίμασα πάντως δίαιτα ντελίβερι και δε δούλεψε :(

αν θές λεπτομέρεις για το θέμα αυτό των κιλών των παραπάνω που ακόμη υποφέρω (έχει 13 μήνες που γέννησα) κάνε μια βόλτα στο 'και θηλάζω και παχαίνω' που ξεκίνησα κάτι μήνες πριν...

Vicky-Elena θα λάβω υπόψη μου αυτά που μου γράφεις, μιας και έχεις την εμπειρία από δίαιτα delivery. Θα διαβάσω και το τόπικ σου. Αλήθεια, πόσο καιρό έκανες δίαιτα delivery? Τι σου στοίχησε? Εγώ έχω κλείσει ραντεβού για την Πέμπτη, αλλά αν μου ζητήσουν περισσότερο από 350 ευρώ ανά μήνα, θα είναι ένας πολύ καλός λόγος να αρνηθώ.

Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για το κόστος ανα μήνα και σε ποια εταιρία αν ξέρετε συγκεκριμένα;;;:oops:

Giotaki την Πέμπτη έχω ραντεβού, την Παρασκευή θα σου πω πόσα χρήματα μου θα μου ζητήσουν για μηνιαίο πρόγραμμα.

όταν κλεινόμαστε κάνουμε παρέα με το μωρό και με το ψυγείο.

Να πας σε μια αισθητικό για ένα πρόγραμμα παθητικής γυμναστικής Οσον αφορά το θηλασμό, αυτός σίγουρα σε βοηθάει να χάνεις βάρος, αν μόνο έβλεπες πόσο λίπος υπάρχει στο μητρικό γάλα.

Ilonka, όντως το ψυγείο έγινε ο αχόριστος σύντροφός μου. Θα μπορούσα να έχω εκμεταλευτεί το θηλασμό για να χάσω βάρος αλλά μάλλον εκμεταλεύτηκα το θηλασμό για να τρώω τον άμπακο...

Αν τελικά δε συμφωνήσω με την εταιρεία, είναι μια καλή σκέψη να απευθυνθώ και σε μία αισθητικό, έχω μία στο νου μου, σ΄ευχαριστώ.:wink:

Αν αντεχεις την πεινα welcome to the club!

Κατ΄αρχήν μπράβο σου που τα καταφέρνεις! Εγώ σε πρώτη φάση έχω να χάσω 18,5 κιλά. (10,5 κιλά της εγκυμοσύνης και 8 κιλά που πήρα από πριν μείνω έγγυος). Δεν την φοβάμαι την πείνα November rain... Και αν αρχίσω δίαιτα, τίποτε δε με σταματά. (Να φανταστείς, από τα 10,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, τα 8 τα πήρα τους 6 πρώτους μήνες και επειδή με φόβισε ο γυναικολόγος μου, πίσμωσα και στο τρίτο τρίμηνο πήρα μόλις 2,5 κιλά! Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε την εγκράτειά μου) Αλλά έλα που είναι πολλά τα κιλά που θέλω να χάσω τώρα, και θέλω μια δραστική αρχή, έτσι, για να πάρω τα πάνω μου και να μπορέσω να συνεχίσω... Δηλαδή, να έχανα μερικά κιλάκια με το delivery και με ανεβασμένη ψυχολογία να συνέχιζα μόμη μου στο σπίτι και να μην απηρεαζόμουν ξανά από τις λιχουδιές των ντουλαπιών και του ψυγείου... Ελπίζω....!

να προσθεσω και κατι ακομα?εαν μπορεις -τωρα λογο κρυου ειναι λιγο πιο δυσκολο-παιρνε το μωρο στο καροτσι και βγαινε για περπατημα, για αρχη τουλαχιστον 20 λεπτα για 3-4 φορες την εβδομαδα, εαν μπορεσεις να το καθιερωσεις καθε μερα θα ειναι τελειο!..σιγα-σιγα αυξανεις την διαρκεια.θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο σε συνδυασμο με προσεχτικη διατροφη..βεβαια θα μου πεις σε ποιον δρομο πας με καροτσι? αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα..

83hKp3.png

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. :)

Vicky-Elena θα λάβω υπόψη μου αυτά που μου γράφεις, μιας και έχεις την εμπειρία από δίαιτα delivery. Θα διαβάσω και το τόπικ σου. Αλήθεια, πόσο καιρό έκανες δίαιτα delivery? Τι σου στοίχησε? Εγώ έχω κλείσει ραντεβού για την Πέμπτη, αλλά αν μου ζητήσουν περισσότερο από 350 ευρώ ανά μήνα, θα είναι ένας πολύ καλός λόγος να αρνηθώ.

Giotaki την Πέμπτη έχω ραντεβού, την Παρασκευή θα σου πω πόσα χρήματα μου θα μου ζητήσουν για μηνιαίο πρόγραμμα.

Ilonka, όντως το ψυγείο έγινε ο αχόριστος σύντροφός μου. Θα μπορούσα να έχω εκμεταλευτεί το θηλασμό για να χάσω βάρος αλλά μάλλον εκμεταλεύτηκα το θηλασμό για να τρώω τον άμπακο...

Αν τελικά δε συμφωνήσω με την εταιρεία, είναι μια καλή σκέψη να απευθυνθώ και σε μία αισθητικό, έχω μία στο νου μου, σ΄ευχαριστώ.:wink:

Κατ΄αρχήν μπράβο σου που τα καταφέρνεις! Εγώ σε πρώτη φάση έχω να χάσω 18,5 κιλά. (10,5 κιλά της εγκυμοσύνης και 8 κιλά που πήρα από πριν μείνω έγγυος). Δεν την φοβάμαι την πείνα November rain... Και αν αρχίσω δίαιτα, τίποτε δε με σταματά. (Να φανταστείς, από τα 10,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, τα 8 τα πήρα τους 6 πρώτους μήνες και επειδή με φόβισε ο γυναικολόγος μου, πίσμωσα και στο τρίτο τρίμηνο πήρα μόλις 2,5 κιλά! Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε την εγκράτειά μου) Αλλά έλα που είναι πολλά τα κιλά που θέλω να χάσω τώρα, και θέλω μια δραστική αρχή, έτσι, για να πάρω τα πάνω μου και να μπορέσω να συνεχίσω... Δηλαδή, να έχανα μερικά κιλάκια με το delivery και με ανεβασμένη ψυχολογία να συνέχιζα μόμη μου στο σπίτι και να μην απηρεαζόμουν ξανά από τις λιχουδιές των ντουλαπιών και του ψυγείου... Ελπίζω....!

οκ!!! σε ευχαριστώ!! αν θές καλύτερα στείλε μου με πμ. Καλό βράδυ!!!!:D

gth0p3.png

[quote name=Magia_melissa;1926902

Κατ΄αρχήν μπράβο σου που τα καταφέρνεις! Εγώ σε πρώτη φάση έχω να χάσω 18' date='5 κιλά. (10,5 κιλά της εγκυμοσύνης και 8 κιλά που πήρα από πριν μείνω έγγυος). Δεν την φοβάμαι την πείνα November rain... Και αν αρχίσω δίαιτα, τίποτε δε με σταματά. (Να φανταστείς, από τα 10,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, τα 8 τα πήρα τους 6 πρώτους μήνες και επειδή με φόβισε ο γυναικολόγος μου, πίσμωσα και στο τρίτο τρίμηνο πήρα μόλις 2,5 κιλά! Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε την εγκράτειά μου) Αλλά έλα που είναι πολλά τα κιλά που θέλω να χάσω τώρα, και θέλω μια δραστική αρχή, έτσι, για να πάρω τα πάνω μου και να μπορέσω να συνεχίσω... Δηλαδή, να έχανα μερικά κιλάκια με το delivery και με ανεβασμένη ψυχολογία να συνέχιζα μόμη μου στο σπίτι και να μην απηρεαζόμουν ξανά από τις λιχουδιές των ντουλαπιών και του ψυγείου... Ελπίζω....![/quote]

Σου ευχομαι καλη δυναμη, γιατι δεν ειναι ευκολη υποθεση να κλεισει το στομαχι μετα απο τοσο καιρο και απο εμπειρια μπορω να σου πω οτι μετα απο 3μιση εβδομαδες πεινας αρχιζει να περναει απ'το μυαλο μου να κανω και καμια παρασπονδια.Αυτο ειναι οτι χειροτερο.Πρεπει να εχεις τοσο μεγαλη πειθαρχια,οπως στον στρατο ενα πραγμα!!!

Θα το δεις και θα με θυμηθεις οταν γυρισει το ματι σου απτην πεινα,γιατι δεν ειναι και λιγα τα κιλα που θες να χασεις.Σαν τα δικα μου, καλη ωρα!

:mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x :mad: :-x