Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτιση σε ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας

marilou01

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Θα ήθελα να κάνω τα βαφτίσια του γιου μου στο ράντσο που είναι στο Σοφικό Κορινθίας..Έχω πάει εκεί μια φορά εκδρομή και το μέρος είναι καταπληκτικό. Μέσα στο χώρο του ράντσου έχει εκκλησία και μου είπαν ότι γίνονται βαφτίσεις.

Έχει πάει κάποια από εσάς σε βάφτιση εκεί να μου πει την εμπειρία της? Η' έχετε ακούσει κάτι σχετικό?

Ευχαριστώ πολύ!

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει. Εχει κάνει όμως εκεί τη βάφτιση η κόρη φίλης της μαμάς μου και από ότι εξιστόρησε η φίλη της μαμάς μου ήταν καταπληκτικά. Τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει τους καλεσμένους σου η απόσταση (είναι γύρω στη 1,50 ώρα να πας εκεί) το ξέρω γιατί έχουμε πάει για μπάνιο στον Κόρφο που είναι πολύ κοντά του). Πρέπει να το λάβεις υπόψη αυτό για να κλείσεις την ώρα της βάφτισης. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να σου πουν λεπτομέρειες. Για πότε σκέφτεσαι τη βάφτιση;

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Stavroulitsa έχεις δίκιο για την απόσταση, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι τόσο μακρυά, νόμιζα καμιά ωρίτσα από Αθήνα..

Βέβαια έχω πάει σε ένα σωρό γάμους εκτός Αθηνών, ακόμα και σε νησιά, καιρός να πάρω το αίμα μου πίσω! χαχαχαχα:D

Υπολογίζω η βάφτιση να γίνει καλοκαίρι, αλλά νομίζω ότι τότε το ράντσο λειτουργεί σαν κατασκήνωση..

Μάλλον μπέρδεμα μου φαίνεται τελικά..:(

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!

Δεν έχω ιδέα πού είναι αυτό το ράντσο,αλλά πρέπει να είναι καταπληκτικό μέρος και κυρίως κάτι το διαφορετικό,γι'αυτό θα σου έλεγα να μην το αφήσεις...Τί είναι 1,5 ώρα μπροστά στην αιωνιότητα???:P

Καταπληκτικο ραντζο και ναι δυστυχως το καλοκαιρι λειτουργει ως κατασκηνωση.Αλλα εαν σε παιρνει μπορεις να δεις για Σεπτεμβριο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δεν έχω ιδέα πού είναι αυτό το ράντσο,αλλά πρέπει να είναι καταπληκτικό μέρος και κυρίως κάτι το διαφορετικό,γι'αυτό θα σου έλεγα να μην το αφήσεις...Τί είναι 1,5 ώρα μπροστά στην αιωνιότητα???:P

Λες βρε cristina? Τώρα που είπες για την αιωνιότητα με ξαναέβαλες στα αίματα! χαχαχα Φοβάμαι το κράξιμο, ξέρεις, που μας τρέχει τώρα η τρελλή κτλ. :D

Καταπληκτικο ραντζο και ναι δυστυχως το καλοκαιρι λειτουργει ως κατασκηνωση.Αλλα εαν σε παιρνει μπορεις να δεις για Σεπτεμβριο.

TXARA, αυτό είναι ένα θέμα..Θα είναι 18 μηνών τότε, και παρόλο που εγώ δεν θα είχα πρόβλημα, αγχώνομαι γιατί οι περισσότερες μανούλες βαφτίζουν 6-9 μηνών, δηλαδή έχω αργήσει :?

Marilou,μην σε νοιάζει για την απόσταση.Όταν σε τρέχουν εσένα από δω κι από κει,είναι καλά???:lol::lol:

Στο κάτω κάτω θα αποζημιωθούν από το υπέροχο μέρος.

Και να μην στεναχωριέσαι για την ηλικία της κορούλας σου.Εγώ σχεδόν 3 χρονών βαφτίστηκα.Απλά με κυνηγούσαν γύρω γύρω από την εκκλησία, για να με πιάσουν.:lol::lol::lol:

Κατά τ'άλλα,δεν υπάρχει θέμα.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Λες βρε cristina? Τώρα που είπες για την αιωνιότητα με ξαναέβαλες στα αίματα! χαχαχα Φοβάμαι το κράξιμο, ξέρεις, που μας τρέχει τώρα η τρελλή κτλ. :D

TXARA, αυτό είναι ένα θέμα..Θα είναι 18 μηνών τότε, και παρόλο που εγώ δεν θα είχα πρόβλημα, αγχώνομαι γιατί οι περισσότερες μανούλες βαφτίζουν 6-9 μηνών, δηλαδή έχω αργήσει :?

Tο δευτερο γιο μου τον βαπτισαμε 21 μηνων!!!Ηταν ολα υπεροχα και αυτος μεσα στην τρελη χαρα!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Καλημέρα! Δεν ξέρετε πόσο με ανακουφίσατε και οι δυο με τις απαντήσεις σας!:D

Συνέχεια διαβάζω ότι η καλύτερη ηλικία είναι όταν είναι μωράκι, αλλά εγώ το βρίσκω κάπως ταλαιπωρία, ειδικά αν είναι να "ξενητευτούμε" για τα βαφτίσια..!

Αν όμως είναι 21 μηνών π.χ., θα μπορεί να δει και τα άλογα που έχει εκεί στο ράντσο και να διασκεδάσει, δεν νομίζετε?

Διαφημίσεις

Εγώ την κόρη μου τη βάφτισα ενός χρονού και το γιό μου 21 μηνών. Περιττό να σου πω ότι ο γιος μου την καταευχαριστήθηκε, χαιρετούσε τον κόσμο, γελούσε σε αντίθεση με την κόρη μου που πλάνταξε από το κλάμα. Η γνώμη μου, εάν το πρόβλημά σου είναι η ηλικία, είναι ότι όσο πιο μεγάλο το μωρό τόσο καλύτερα συνεργάζεται.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Εγώ την κόρη μου τη βάφτισα ενός χρονού και το γιό μου 21 μηνών. Περιττό να σου πω ότι ο γιος μου την καταευχαριστήθηκε, χαιρετούσε τον κόσμο, γελούσε σε αντίθεση με την κόρη μου που πλάνταξε από το κλάμα. Η γνώμη μου, εάν το πρόβλημά σου είναι η ηλικία, είναι ότι όσο πιο μεγάλο το μωρό τόσο καλύτερα συνεργάζεται.

Stavroulitsa πολύ ενδιαφέρον αυτό! Το πρόβλημα σε μια βάφτιση κάπου μακρυά από το σπίτι, είναι ότι το παιδί σίγουρα θα ταλαιπωρηθεί..Το αυτοκίνητο, το ξένο περιβάλλον, οι καλεσμένοι κτλ. Όσο πάει,αν καταλήξω στο Σοφικό τελικά, κλίνω προς το ενδεχόμενο να τα αναβάλω τα βαφτίσια γι' αργότερα!:D Σε ευχαριστώ!

Ειναι πολυ ομορφο σαν μερος (ειχα παει εκδρομη με την οικογενεια μου) αλλα αρκετα μακρια απο την Αθηνα και ο δρομος λιγο δυσκολος.

Νομιζω οτι μεχρι μεσα Μαιου ειναι ανοιχτο για το κοινο γιατι μετα αρχιζουνε οι περιοδοι της κατασκηνωσης. Με το καλο να βαφτισετε το μικρο σας.

Σε ευχαριστώ πολύ ZWH! Είναι όντως πολύ όμορφα εκεί, ελπίζω μετά το αρχικό κράξιμο για την απόσταση που θα φάω, να αποζημιωθούν από το τοπίο :D

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει αλλά έχω δει φωτογραφίες από μία φίλη που πήγε σε βάπτιση εκεί κ ήταν πολύ ωραίο μέρος!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

irenef, γεια σου! Όχι δυστυχώς, τελικά βαφτίσαμε τον μικρό στην εκκλησία που παντρευτήκαμε..Είχαμε πένθος εκείνες τις ημέρες, οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι πιο "ήσυχο"..

Κάναμε όμως ένα εταιρικό event στο ράντσο, με εκατοντάδες άτομα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, και ο κόσμος επίσης..Αν θέλεις πες μου να σου στείλω πμ με λεπτομέρειες και με ποιον θα μιλήσεις :)