Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Catering για βαπτιση! Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Ετοιμάζουμε τη βάφτιση του γιου μας για Ιούνιο!

Σκεφτήκαμε να κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μας, και ψάχνουμε για catering.

Θα είμαστε 50 άτομα, και αυτό που θέλω είναι εξοπλισμός (ροτόντες, πιάτα, μαχαιροπήρουνα κλπ..) και φαγητό. Έχει κάνει κανείς από σας κάτι αντίστοιχο; έχετε να μου προτίνετε κάποιο καλό και οικονομικό catering; Σας ευχαριστώ πολυ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Στη βάφτιση της κόρης μου τον 5/2010 χρησιμοποίησα το Βάρσος catering κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια εμείς το κάναμε στην Μονή Πεντέλης στην αίθουσα του Διορθόδοξου Κέντρου αλλά απ'ότι γνωρίζω σου παρέχουν αν χρειάζεται, εκτός από ποτήρια, πιάτα κλπ και τραπέζια, τέντες για ανοιχτό χώρο, διακόσμηση με λουλούδια ή με γυάλες με κεριά κλπ και φυσικά προσωπικό. Στη δική μας βάφτιση μας είχε στολίσει τα τραπέζια με λευκά τραπεζομάντιλα, ροζ τραβέρσες και γυάλες με νερό και κεριά που επέπλεαν, δωρεάν. Είχαμε μπουφέ, ομολογουμένως πολύ πλούσιο, και κρασιά πήγαμε δικά μας γιατί έχουμε στενό φίλο οινοπαραγωγό. Εννοείται ότι αυτά αφαιρέθηκαν από την τιμή. Γενικά είναι πολύ καλά οργανωμένοι, υπογράφεις ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί τους, το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό, και περάσαμε όλοι πολύ καλά και χαλαρά, χωρίς καθόλου άγχος ή αναποδιές (είχαμε προβλέψει τα πάντα και εκτέλεσαν και την παραμικρή μας επιθυμία στο έπακρο χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή απρόοπτα).

Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο μας είχε κοστίσει το άτομο(νομίζω περίπου 38? όλα μαζί αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου) αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις να σου στείλουν μια προσφορά με το ανάλογο μενού. Πάντως, να ξέρεις ότι το φαγητό τους είναι εξαιρετικό, κι όχι φτηνιάρικο. θέλω να πω ότι δεν θα δεις επ'ουδενί στα μενού τους κεφτεδάκια ή κροκέτες παντώς είδους κατεψυγμένα, ούτε τα τυποποιημένα που συναντάμε καμιά φορά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Κοινώς ότι πληρώνεις, παίρνεις με τους συγκεκριμένους, δεν κοροϊδεύουν. Το λέω αυτό γιατί έτυχε να πάω σε βάφτιση σε γνωστό κτήμα επί της Πάρνηθος, το οποίο διαθέτει και catering και το κατεψυγμένο κεφτεδάκι και η κρέπα δεινόσαυρος πήγαινε σύννεφο... Κι όχι τίποτα άλλο αλλά οι άνθρωποι έδωσαν 30? ή 32? το άτομο πριν 3 χρόνια... Καθόλου λίγα δηλαδή γι'αυτό που τους προσέφεραν.

Αυτά! Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, έχουν και site στο internet, αν κάνεις google θα το βρεις αμέσως γιατί δεν το θυμάμαι.

Με το καλό να τον βαφτίσετε και να τον χαίρεστε!!

Όντως το catering του Βάρσου είναι απλά εκπληκτικό...και το ξέρω διότι στο γάμο μου είχαμε το συγκεκριμένο και όλοι έμεινα κατευχαριστημένοι από ποιότητα και ποσότητα!Τιμές δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι είναι ακριβό!Αυτό που θα σου πρότεινα είναι το Cremona το οποίο έχει επίσης καταπληκτικό φαγητό και είναι σχετικά οικονομικό σε σύγκριση με την τιμή που αναφέρεται πιο πάνω.Είναι στην Κυψέλη βασικά έχει ζαχαροπλαστείο που κάνουν και πολύ ωραίες τούρτες και σου δίνουν το τηλέφωνο για το catering.Cremona πήρε η κουνιάδα μου στη βάφτιση του γιου της και ένα γνωστό μας φιλικό ζευγάρι και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από την ποιότητα του φαγητού!Ήθελα κι εγώ να κάνω κάτι ανάλογο αλλά μου βγαίνει πιο ακριβά από ότι θέλω να δώσω...Το σκέφτομαι...δεν είναι εντελώς σίγουρο.Πάντως να υπολογίζεις γύρω στο 30αρι.Εύχομαι να βοήθησα!Ότι άλλο θέλεις μου λες!

Σας ευχαριστώ πολύ! τα 35 ευρώ τα βρίσκω πολλά γι' αυτό που θέλω να κάνω. το catering ΠΟυ είχα στο γάμο μου έδωσε προσφορά στα 26 για το ίδιο μενού του γάμου.

Αυτό που ψάχνω είναι κάτι κοντά στα 15 ευρώ...

Και το ψάξιμο συνεχίζεται!!! Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!

Σας ευχαριστώ πολύ! τα 35 ευρώ τα βρίσκω πολλά γι' αυτό που θέλω να κάνω. το catering ΠΟυ είχα στο γάμο μου έδωσε προσφορά στα 26 για το ίδιο μενού του γάμου.

Αυτό που ψάχνω είναι κάτι κοντά στα 15 ευρώ...

Και το ψάξιμο συνεχίζεται!!!

Συμφωνώ κι εμένα πολλά μου φαίνονται, με αυτά τα χρήματα το κάνεις κι έξω και δεν ανακατεύεις και το σπίτι σου. (Δυστυχώς κι εμένα μια φίλη 40 ευρώ το άτομο είχε δώσει για catering στο σπίτι με το φαγητό και τον εξοπλισμό και το στολισμό των τραπεζιών.) Μακάρι να βρεις αυτό που θέλεις! Πέρσυ το καλοκαίρι που ασχολήθηκα με τη βάφτιση είχα πάρει προσφορά για catering στο σπίτι από το lateau στους Αμπελοκήπους, είχα ακούσει πως είναι σχετικά οικονομικό. Η τιμή που μου έδωσαν για 60 άτομα ήταν 13 ευρώ για τα φαγητά (αρκετά ζεστά και κρύα μεζεδάκια και σαλάτες, όχι όμως κλασικά κρέατα), 4 ευρώ τα ποτά (αναψυκτικά και μπύρες) και 4 ευρώ τα γλυκά (κωκάκια, σουδάκια, εκλεράκια). Και βέβαια χωρίς εξοπλισμό. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε εξοπλισμό και σερβιτόρους? Σίγουρα χρειάζονται, αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή. Αν υπάρχουν στην οικογένεια άτομα για βοήθεια, σκέψου μήπως πάρετε μόνο τα φαγητά από το catering, ενώ να έχετε δικά σας ποτά και γλυκά. Θα είναι όμως λίγο κουραστικό για σας.

Όχι όμως ακατόρθωτο! Εμείς 2 μέρες πριν το γάμο μας, είχαμε κάνει στρώσιμο του κρεβατιού και μετά πάρτυ με πολύ φαγητό! Και ήμασταν 70 άτομα. Και μάλιστα πέρα από τα γλυκά και τα ποτά, δεν πήραμε τίποτα έτοιμο, oύτε προσφορά δεν πήρα από catering, μαγείρεψε η μαμά μου με τη θεία μου! Την προηγούμενη μέρα έφτιαξαν τα κρύα ορεκτικά και την ίδια μέρα έφτιαξαν τις σαλάτες και τα ζεστά φαγητά. Εγώ πολύ λίγο βοήθησα, σχεδόν όλα οι δυο τους τα κάνανε! Απορώ πώς προλάβανε τελικά, είχαμε πάρα πολλά φαγητά, όχι μόνο μεζέδες και σαλάτες. (Αφού μείνανε πάρα πολλά και τα μοιράσαμε..) Όλα φτιάχτηκαν στο σπίτι της μαμάς μου (μένουμε κοντά) και μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο σε μας το απόγευμα. Τα στήσαμε σε μπουφέ και πήγανε όλα μια χαρά. Αλλά μετά βέβαια είχαμε πολύ μάζεμα και πλύσιμο, ευτυχώς είχαμε πολλά πρόθυμα χέρια!

Αν λοιπόν σου φέρουν έτοιμα τα φαγητά, θα είναι πιο εύκολο!;)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

glitter, έχεις δίκιο, εγώ με 35 ευρώ έχω βρει κτημα να το κάνω! και μάλιστα σάββατο βράδυ! Δεν είναι κρίμα να τα δώσω και να λερώσω και το σπίτι;;;

Τραπεζοκαθίσματα χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί 50 άτομα που θα κάτσουνε;;;; Είναι και όλοι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι οπότε το τύπου κοκτέιλ όρθιο δυστυχώς δεν παίζει...

Αυτό που ζήτησα από ένα catering εχθές είναι μια προσφορά με όλον τον εξοπλισμό και φαγητό κοντά στα 15 ευρώ... Αν είναι ικανοποιητικό αυτό που θα μου πουν θα αγκαρέψω τη μαμά μου να φτιάξει και τίποτα άλλο και θα είμαστε ΟΚ!

Θα επανέλθω αν έχω νεοτερα!!!

Καλημέρα! Κάτι ακόμα για τον Βάρσο που ξέχασα να σου πω είναι ότι μπορείς να πάρεις και έτοιμο φαγητό σε πυρεξ. Δηλαδή αν έχεις σκοπό να φτιάξεις κάποια πράγματα μόνη σου μπορείς να συμπληρώσεις με ορισμένα φαγητά για να μην ξεθεωθείς κιόλας. Αν κάνεις πράγματα μόνη σου πάντως, προτίμησε φαγητά που μπορούν να προετοιμαστούν μέρες ή και εβδομάδες πριν και να μπουν στη κατάψυξη και να χρειάζονται μόνο ξεπάγωμα και ζέσταμα και κάποια σάλτσα ίσως και κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι!! Αν θες καμιά ιδέα, πες μου. ;)

Ελληνικό Παραδοσιακό catering. Αξιοπρεπείς και οικονομικοί, εγώ τους έκλεισα για τη βάφτιση του μικρού και έκανα και δοκιμή στα φαγητά. Τα στοιχεία τους μπορείς να τα βρεις και στο internet. Αν θέλεις πάρε κι απο κει μια προσφορά και συγκρίνεις.

Αν κάνεις πράγματα μόνη σου πάντως, προτίμησε φαγητά που μπορούν να προετοιμαστούν μέρες ή και εβδομάδες πριν και να μπουν στη κατάψυξη και να χρειάζονται μόνο ξεπάγωμα και ζέσταμα και κάποια σάλτσα ίσως και κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι!! Αν θες καμιά ιδέα, πες μου. ;)

Αυτή είναι ωραία ιδέα με το ξεπάγωμα ζέσταμα! ;)

Τι φαγητό μπορείς να κάνεις έτσι;;;; Για δώσε καμιά ιδέα, έτσι για να υπάρχει!!!!

Λοιπόν...

Το κλασσικό νουά με σάλτσα από το ίδιο το κρέας και λίγη μουστάρδα. Το νουά το μαγειρεύεις στην κατσαρόλα (όχι με κόκκινη σάλτσα, λευκό) και ολόκληρο και το αφήνεις να κρυώσει(είναι σημαντικό γιατί όταν είναι κρύο κόβεται χωρίς να διαλύεται, μην σου πω όταν κρυώσει να το βάλεις και 2-3 ώρες ψυγείο). Κόβεις σε φέτες, όσο πιο λεπτές μπορείς (αν έχεις ηλεκτρικό μαχαίρι θα κοπούν ακόμα καλλίτερα, αν δεν έχεις κοίτα μήπως μπορείς να δανειστείς από κάποιον αλλά να σου δείξει πως να το χειρίζεσαι!! ), βάζεις τις φέτες σε σακουλάκια polybag προσεκτικά για να μην σου σπάσουν και βάζεις στην κατάψυξη. Τον ζωμό από το κρέας, τον σουρώνεις(με ψιλό σουρωτήρι είναι καλλίτερα) και τον βάζεις σε τάπερ και τον φυλάς στην κατάψυξη. Την προηγούμενη του τραπεζιού βγάζεις το κρέας και τον ζωμό και τα φυλάς στο ψυγείο. Το κ΄ρεας δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το να ξεπαγώσει σωστά και να σερβιριστεί (αν το θες ζεστό πρέπει να το βάλεις για λίγο στο φούρνο, σε ταψάκι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και σε χαμηλή θερμοκρασία για λίγα λεπτά (το τσεκάρεις ανάλογα με την ποσότητα του κρέατος). Τον ζωμό τον δένεις σε σάλτσα προσθέτοντας λίγο κορν-φλάουρ ή λίγο νεσεστέ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό (για να καταλάβεις την αναλογία εγώ βάζω σε 1 ποτηράκι του κρασιού κρύο νερό, 1 κουταλιά της σούπας νεσεστέ και το ρίχνω σε 3-4 κούπες (250ml η κούπα) ζωμού), χυμό από μισό λεμόνι (ή ανάλογα με το γούστο σου), μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα αγγλικού τύπου (όχι dijon) και νερό όσο νομίζεις. Άφησε πρώτα το ζωμό να βράσει, αν χρειαστεί πρόσθεσε επιπλέον νερό, ρίξε το λεμόνι και την μουστάρδα ανακατεύοντας ζωηρά με σύρμα, δοκίμασε και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται και στο τέλος, κατεβάζοντας από τη φωτιά ρίξε το νεσεστέ διαλυμένο στο νερό και συνέχισε να ανακατέβεις ζωηρά. Αν το δείς νερουλό, βάλτο σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατέβοντας με το σύρμα για να μην κολλήσει ή σβολιάσει. Καλό είναι να την κάνεις πριν σερβίρεις γιατί αν κρυώσει γίνεται λίγο μπλιάχ... Αν θες να ξαναζεστάνεις, ίσως να είναι καλλίτερα σε μπεν μαρί. Προσωπικά τα σερβίρω χωριστά για να βάζει ο καθένας όσο και αν του αρέσει.

Ολόκληρο γουρουνάκι στο φούρνο

Μπορείς να το ετοιμάσεις από την προηγούμενη αλλά να συνενοηθείς με τον φούρνο σου αν στο ψήνει. Ο τεμαχισμός γίνεται συνήθως πριν και μπορεί να μην είναι τόσο ευπαρουσίαστο αλλά είναι εύγευστο. Ψάξε να δεις αν έχεις καμιά καλή ψησταριά στην περιοχή σου έτσι ώστε να ρωτήσεις αν αναλαμβάνουν να σου το ψήσουν στη σούβλα οι ίδιοι και να σου το τεμαχίσουν. Θα έχεις μόνο να το παραλάβεις και να το σερβίρεις σε πιατέλες. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και με άλλα ψητά (κατσικάκι, αρνάκι, κοντοσούβλι κοκ) και σίγουρα δεν έχουν σχέση με τις τιμές των catering.

Άλλο το οποίο καλό είναι να κάνεις είναι τα κλασσικά κεφτεδάκια. Είναι συνήθως το μόνο που τρώνε τα παιδάκια σε αφθονία αλλά και οι μεγάλοι. Τα φτιάνεις και τα τηγανίζεις κανονικά και μετά polybag και κατάψυξη. Βγάζεις από την προηγούμενη, και για να είναι ζεστά, ταψί-φούρνο-ζέσταμα-σερβίρισμα.

Αν θες μπορείς να κάνει και σουτζουκάκια σμυρνέϊακα και να φτιάξεις την προηγούμενη μέρα σάλτσα και την ίδια απλώς να τα ζεστάνεις και να τα ρίξεις μέσα. Θα σου πω όμως ότι τα παιδιά προτιμούν τα κλασσικά κεφτεδάκια γιατί τα σουτζουκάκια έχουν έντονη γεύση σκόρδου και κύμινου.

Αν κάνεις πίτες, μπορείς να φτιάξεις την γέμιση 1 βδομάδα πριν και να την βάλεις στην κατάψυξη αρκεί να μην έχεις προσθέσει τα αυγά που συνήθως απαιτούνται ή το τυρί. Σε μια σπανακόπιτα δηλαδή, βάζεις όλα τα άλλα εκτός από αυτά (ούτε τραχανά ή άλλο ζυμαρικό αν το συνηθίζετε). Την προηγούμενη μέρα αφού αποψύξεις την γέμιση, προσθέτεις και τα υπόλοιπα υλικά και συναρμολογείς την πίτα (αν φτιάχνεις φύλο να ξέρεις ότι μπορείς να το καταψύξεις στην φάση ακριβώς πριν το ανοίξεις). Ψήνεις από την προηγούμενη μέρα και απλώς σερβίρεις ξαναζεσταμένη προσεκτικά την επόμενη. Θα σου πρότεινα αν φτιάξεις πίτα να μείνεις σε ένα είδος γιατί με 50 άτομα θα πρέπει να φτιάξεις τουλάχιστον 2 λαμαρίνες... Και κόβε σχετικά μικρά κομμάτια.

Μπορείς να ετοιμάσεις από την προηγούμενη μέρα σουφλέ με μακαρόνια, τυριά, κρέμα γάλακτος και μπεσαμέλ και να το φυλάξεις στο ψυγείο. Ψήνεις πριν σερβίρεις (πριν ζεστάνεις τα υπόλοιπα φαγητά).

Από σαλάτες πάρε έτοιμες, είναι άριστες. Βάζεις ντρέσινγκ της επιλογής σου. Για μία τύπου ceasar ας πούμε, βάλεις μια πρασινάδα, λίγη παρμεζάνα, καλαμπόκι (υπάρχει και η κονσέρβα που αν την ξεπλύνεις είναι οκ) και λαδολέμονο χτυπημένο με μουστάρδα. Άλλη ωραία σαλάτα είναι σπανάκι-ρόκα, μαύρη σταφίδα, κουκουνάρι, καπνιστό ζαμπόν κομμένο σε κομμάτια (πέρνω χοντρές φέτες από το super και τις κόβω σε κύβους), μπαλσάμικο και λάδι. Μια ωραία ντοματοσαλάτα ή και μια με μακαρόνια (έχω συνταγή και μπορεί να προετοιμαστεί από την προηγουμένη, πες μου άμα θες) θα εκτιμηθεί πολύ. Εννοείτε αλάτι κατά βούληση. Να ξέρεις ότι οι σαλάτες πρέπει να είναι της ώρας γιατί αλλιώς μαραίνονται και γίνονται... άστα!

Θα χρειαστείς μεγάλα σκεύη για το σερβίρισμα. Μεγάλα μπολ για τις σαλάτες ή από δύο για το κάθε είδος. Μην μπεις στην διαδικασία της πολύ μεγάλης ποικιλίας γιατί και θα κουραστείς πολύ και μπορεί ή να μην σου φτάσει για όλους ή να περισέψει πάρα πολύ φαγητό. Επίσης καλό είναι να έχεις κάποιους για βοήθεια. Θα έχετε πολύ πλύσιμο μετά (πόσα να προλάβει το πλυντήριο) και συμμάζεμα. Αν πάρεις και πράγματα από catering κοίτα να δεις αν μπορείς να ζητήσεις εξοπλισμό και προσωπικό για βοήθεια.

Υπολόγισε από πριν τα χρήματα που θα δώσεις και για αυτά που θα φτιάξεις. Μπορεί να σου στοιχίζουν ακριβότερα κάποια από το να τα πάρεις απ'έξω... Εξαρτάται από τις τιμές των κρεάτων κλπ. Για το κρέας, το περισσότερο που μπορεί να καταναλώσει ένας ενήλικας είναι 250γρ. Άρα με 200γρ τη μερίδα είσαι υπέρκαλυμένη αφού θα έχεις και παιδιά αλλά και άλλα φαγητά. Συζήτησε το με την ψησταριά αν τελικά συνεργαστείς. Συνήθως οι ψησταριές προτείνουν 150γρ ψημένου κρέατος ανά άτομο. Αυτά! Αν θες κάτι άλλο πες μου...! ;)

ΥΓ Πρέπει να υπολογίσεις και το κρασί. Ανάλογα με τις προτιμήσεις των συνδαιτημόνων θα χρειαστείς περίπου 1 μπουκάλι/4 άτομα δηλαδή περίπου 12-13 μπουκάλια κρασί. Ανάλογα με το τι είδος προτιμούν οι περισσότεροι αποφασίζεις. Συνήθως τα περισσότερα είναι λευκά. Μια αναλογία 6.5/10 σκέψου.

Διαφημίσεις

Λοιπόν...

Τι είσαι εσύ βρε παιδάκι μου!!!!! Διάβαζα διάβαζα.... και με έχεις ήδη ψήσει να μαγειρεψω από τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι ιδέες σου είναι τέλειες! Μη σου πω ότι θα το κάνω και για άλλα τραπέζια, γιορτές κλπ!!! Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα!!!!

Εϊσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Σε ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες! Περιμένω να μιλήσω με ενα δυο ψatering ακόμα και μετά να αποφασίσω!

Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!!!:D

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Γενικά, προσπάθησε να υπολογίσεις ότι εκείνη την μέρα, ανάλογα με την ώρα της βάφτισης πάντα, θα έχεις μπόλικο τρέξιμο. Στην εκκλησία θα πρέπει να είσαστε πολύ νωρίτερα, το μωρό θα θέλει την φροντίδα του όπως τις υπόλοιπες μέρες (και ίσως και λιγάκι παραπάνω εκείνη τη μέρα) και ίσως να αγχωθείς αν έχεις πολλά να κάνεις χωρίς βοήθεια. Θα σου πρότεινα να δεις αν μπορείς να έχεις βοήθεια από αλλού και μετά, αναλόγως να δεις και να αποφασίσεις τι μπορείς να κάνεις μόνη σου χωρίς να αγχωθείς όμως. Να ευχαριστηθείς εκείνη την μέρα και να μην τρέχεις σαν παλαβή να τα προλάβεις όλα, αυτό. ;) Προσπάθησε να κάνεις πράγματα απλά, που δεν θα σε κουράσουν και δεν θα θέλουν πολλή προετοιμασία. Τα πιο πολύπλοκα, πάρτα απ'έξω αν θες. Και αν δεν έχεις δοκιμάσει ξανά μια συνταγή, κάντην δοκιμαστικά πολύ καιρό πριν για να δεις αν σου πετυχαίνει ή αν πρέπει να αλλάξεις αναλογίες σε κάποιες μια και θα έχεις πολλά άτομα (την σάλτσα για το μοσχάρι για παράδειγμα πειραματίσου την με έτοιμο ζωμό με κύβο για να δεις τι ποσότητες από τα υλικά θα πρέπει να βάλεις ή να τροποποιήσεις, να θυμάσαι ότι στην περίπτωση του ζωμού από κύβο δεν χρειάζεται επιπλέον αλάτι αν τηρήσεις τις οδηγίες κατασκευής του κουτιού). Αυτά! Χάρηκα που τα βρήκες χρήσιμα!! Ελπίζω να κάνεις μια βάφτιση όπως την ονειρεύεσαι και να είναι καλοφώτιστο το παιδάκι σου! Για ότι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

ΥΓ Εννοείται ότι όταν έχω μπουφέ για γιορτή για πολλά άτομα (μαζευόμαστε καμιά 30αριά στις γιορτές, μπορεί και παραπάνω) πολλά από αυτά που σερβίρω είναι φτιαγμένα και 2 βδομάδες πριν και φυλαγμένα στην κατάψυξη...! Δεν γίνεται αλλίως εκτός αν κλειστώ 3 μέρες στην κουζίνα και στείλω τον άντρα μου και την κόρη μου κάπου αλλού...! Άσε που όταν έχω κόσμο σπίτι, έχω και την φροντίδα του σπιτιού, πότε να προλάβω; Βοηθάει κι ο καλός μου βέβαια(ασχολείται όλη μέρα μόνο εκείνος με τη μικρή), έρχεται και η κοπέλα που μου καθαρίζει την προηγούμενη αλλά στρώσιμο τραπεζιών, να βγάλω το σερβίτσιο, να τακτοποιήσω και να μαζέψω κάποια πράγματα, βάλε και τα ψώνια, ε, μην νομίζεις ότι μένει και πολύς χρόνος...! Χώρια που αν τα κάνω όλα εκείνες τις μέρες, θα έρθουν οι επισκέπτες μου κι εγώ θα σέρνομαι.

• 2 weeks later...
Ελληνικό Παραδοσιακό catering. Αξιοπρεπείς και οικονομικοί, εγώ τους έκλεισα για τη βάφτιση του μικρού και έκανα και δοκιμή στα φαγητά. Τα στοιχεία τους μπορείς να τα βρεις και στο internet. Αν θέλεις πάρε κι απο κει μια προσφορά και συγκρίνεις.

Εγινε η βαπτιση σας? Εμεινες ευχαριστημενη απο το catering?

Εγω ψαχνω για κατι εξω απ την εκκλησια κ σαφως οικονομικο μιας κ θα ειναι 300 ατομα... τραπεζι απ οτι ξερω μπορει να σου δωσει η εκκλησια για τον μπουφε..

οποτε κοριτσακι μολις βρεις κατι σε catering ενημερωσε με κ εμενα.. μακια μακια

Πολύ καλό μπουφέ είχα στην 2η βάπτιση.

Όλα τα στοιχεία τα εχει η Μάρθα που είχε αναλάβει τη βάπτιση

.Επειδη με ρωτατε και αλλα γιαυτην με πμ και επειδη λόγω διαβασματος δεν μπαίνω συχνά τελευταία, για να μη σας κρεμάσω γράφω εδώ το τηλέφωνο και αν με κράξει , μεκραξε.

Αλλά αν θεωρηθεί μη πρέπων, να σβηστεί.

Ειναι το 6947800190.

Δεν ξερω αν εχει ιστοσελίδα.Τοτε σε μενα δεν ειχε.Δεν ξερω τωρα.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Aγαπητά μέλη, δεν απαγορευεται η δημοσιευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προιόντα/υπηρεσίες κτλ.

αυτό που απαγορεύετεαι είναι να δημοσιευσει καποιος διαφημιση απο την

οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή

χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, οδηγεί στο να είναι

άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν

θα περιέχει πληροφορίες!

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπετε τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ,

και να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν

μελλοντικά τους ανανγώστες

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Κορίτσια και εγώ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ CATERING ψηφίζω με κλειστά μάτια. Έκανα τον Γάμο μου το 2004 (έχουν και αίθουσες) και τον θυμόμαστε ακόμα!:P:p

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί το φαγητό είναι σαν σπιτικό, πλούσιο και οικονομικό. Οι άνθρωποι του, απο τις πωλήσεις μέχρι το σέρβις απίστευτα εξυπηρετικοι. ¨Εχουμε κάνει και κάποιες γιορτές στο σπίτι με μόνο 25 άτομα, ρεβεγιόν κλπ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Την Βαφτιση του μικρού μας μαζί τους θα την κάνουμε.Και όλες οι φίλες μου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ προτιμούν!

f6cKp2.png

• 6 months later...
Από τιμές τί παίζει το Ελληνικό Παραδοσιακό; Θέλω για το προαύλιο της εκκλησίας. Περίπου 250 άτομα.

Καμία άλλη πρόταση;...

καλησπέρα, εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές (και σε βάπτιση και σε party) το Μπεγνής CATERING.Έχει site άμα θες. Είναι άπεχτος και στα υλικά του και στις ποσότητες του και στην εξυπηρέτηση του. Στον συστήνω ανεπιφύλακτα.Δεν χάνεις να πάρεις μία προσφορά.