Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΣΗ ΒΡΑΣΤΗΡΑ + ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!

Recommended Posts

Ήθελα να σας πω την εμπειρία μου, γιατί δεν το είχα ψιλιαστεί νωρίτερα.

Γενικά στον πάγκο της κουζίνας μου κυκλοφορούσανε διάφορα μικρά κατσαριδάκια και προσπαθούσα να βρω από που ερχόντουσαν. Έβαζα παγίδες, έψαχνα, τίποτα...

"Χτύπησα" μια μέρα τη βάση του βραστήρα πάνω στον πάγκο και ξεπετάχτηκαν 1-2 μικρά. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ώσπου μία μέρα αποφάσισα να την ανοίξω (δύσκολα, γιατί είχε πολύ περίεργες βίδες). Μην σας πω τι βρήκαμε εκεί μέσα. Πετάχτηκαν καμιά 10αριά κατσαριδάκια και τα αυγά ήτανε άπειρα. Μία μέρα μουλιάζαμε τα μέρη που μπορούσαμε σε νερό και ξύδι. Από τότε την καθαρίζω τακτικά και τα κατσαριδάκια έχουν εξαφανιστεί.

Οπότε, να το ξέρετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε από που έρχονται... δείτε τον βραστήρα...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααα , τ ι μου λες τώρα!!! Δέχτηκα "εισβολή" από κατσαρίδες πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που μένω στο σπίτι και έχω τρελαθεί.

Ψεκάσαμε, έβαλα δάφνη παντού , καθαρίζω με ξύδι κ έχω έρθει ακόμα τετατετ με μωρούλια κ κοντεύω να πάθω εφραγμα:evil:

Μέχρι κ εφιάλτες είχα.....

Τρελάθηκα...... Δεν λενε να μετακομίσουν κ αλλού.

Η αλήθεια είναι ότι το νερό του βραστήρα ξεχνάω να τον πετάω. Αχχχ, θα τρελαθώ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν και τα κατσαριδάκια ¨της μπαταρίας¨ (:!:), ζουνε και αναπτύσσονται εκεί!!! Ίσως επειδή στην βάση του βραστήρα υπάρχουν όλες οι αντιστάσεις να μαζέυτηκαν εκεί. Και εγώ όταν το άκουσα γέλασα αλλά μου το είπε ηλεκτρονικός ο οποίος μου σύστησε οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρίες που δεν την χρησιμοποιώ συνέχεια να αφαιρώ τις μπαταρίες :?::?::?::?:

εγω εχω τον βραστηρα μου σ επρωτο πλανο γιατι τον χρεισιμοποιο συνεχεια. για τον καφε για το φαγητο οταν θελει να ριξω ζεστο νερο κτλ.. τις περισσοτερες φορες αν μεινειλιγο νερο μεσα το αφηνω. και θυμαμαι να το πεταξω οταν τον ξαναχρειαστω. (και γεμιζει αλατα συνεχειαα,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) λοιπον... δεν εχω δει ποτε κατσαριδακια.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑΔΩ. αν δω τιποτα τετοιο. οχι μονο δε προκειτε να μπω στη διαδικασια να ψαξω γιανα τα διωξω, δε προκειτε να μπαινω καν στην κουζινα μου!!!! τα σιχαινομαι!!!! μουκανε παντως πολυ εντυπωση η ειδηση αυτη..

ballou! τι εννοεις οποιαδηποτε συσκευη με μπαταριες? αν ειναι ετσι βλεπω να πεταω το μισο σπιτι γιανα μη περασω κανα σοκ!χαχαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Ήθελα να σας πω την εμπειρία μου, γιατί δεν το είχα ψιλιαστεί νωρίτερα.

Γενικά στον πάγκο της κουζίνας μου κυκλοφορούσανε διάφορα μικρά κατσαριδάκια και προσπαθούσα να βρω από που ερχόντουσαν. Έβαζα παγίδες, έψαχνα, τίποτα...

"Χτύπησα" μια μέρα τη βάση του βραστήρα πάνω στον πάγκο και ξεπετάχτηκαν 1-2 μικρά. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ώσπου μία μέρα αποφάσισα να την ανοίξω (δύσκολα, γιατί είχε πολύ περίεργες βίδες). Μην σας πω τι βρήκαμε εκεί μέσα. Πετάχτηκαν καμιά 10αριά κατσαριδάκια και τα αυγά ήτανε άπειρα. Μία μέρα μουλιάζαμε τα μέρη που μπορούσαμε σε νερό και ξύδι. Από τότε την καθαρίζω τακτικά και τα κατσαριδάκια έχουν εξαφανιστεί.

Οπότε, να το ξέρετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε από που έρχονται... δείτε τον βραστήρα...

Μαριλίνα, το πρόβλημα με τις κατσαρίδες το αντιμετώπισα έντονα για ένα διάστημα! Εμφανίστηκαν μετά από 7-8 χρόνια που μέναμε στο σπίτι και ήταν τόσες πολλές που είμασταν έτοιμοι να μετακομίσουμε!

Κατσαριδάκια εγώ βρήκα στις ενώσεις τις πιατοθήκης μου, όταν την διέλυσα για να την καθαρίσω και σιχάθηκα!

Οι παγίδες έκαναν δουλειά, αλλά δεν τις εξαφάνισαν! Τελικά συνεννοηθήκαμε και κάναμε απεντόμωση με συνεργείο τόσο εμείς (2ος όροφος) όσο και ο 3ος και 4ος (για τον 1ο δεν είμαι σίγουρη) και ευτυχώς εξαφανίστηκαν (τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει)! Σε συμβουλεύω αν ζεις σε πολυκατοικία να συνεννοηθείτε για απεντόμωση σε όλα τα διαμερίσματα και στους κοινόχρηστους χώρους, γιατί τα αυγά της κατσαρίδας επιβιώνουν για μήνες μέχρι να βρουν κατάλληλες συνθήκες να εκκολαφθούν!

καλημερα..

πειτε μου λιγο ο βραστηρας παιζει ρολο αν ειναι με αντισταση η οχι?

υπαρχουν 2 ειδη βραστηρα

το μονοκοματο και το αλλο που ειναι 2 κομματια(κανατα και επαφη)

εσεις για πιο αναφερεστε?