Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατρός για εξωσωματική ??

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

άνοιξα αυτό το θέμα για να ανταλλάξουμε απόψεις για τον γιατρό μας. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα λέμε για γιατρό...? Δεν ξέρω αν υπάρχει δέσμευση???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

άνοιξα αυτό το θέμα για να ανταλλάξουμε απόψεις για τον γιατρό μας. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα λέμε για γιατρό...? Δεν ξέρω αν υπάρχει δέσμευση???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Αναφερεσε σε καποιον συγκεκριμενα?Δεν εισαι ευχαριστημενη απο τον δικο σου?Ψαχνεις για γιατρο γιατι εχετε προβλημα?Θες να μας πεις γιατι δεν καταλαβα?Δεσμευση υπαρχει μονο οταν θα αρχισουν τα σχολια που μπορει να θεωρηθουν δυσφημιστικα.Εχει ξαναγινει για αυτο στο λεω.Κατα τα αλλα ελευθερα...

ysjfp2.png

Kαλησπέρα,

προσπαθώ με τον άντρα μου 3 χρόνια για μωράκι και δεν τα χουμε καταφέρει. Άλλαξε πριν 10 μήνες γιατρό και τώρα πηγαίνω στον κ. Χ. Μαμελετζή. Ξέρετε κάτι? Τον έχει κάποια κοπέλα γιατρό? Είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά θα θελα και άλλες απόψεις από κοπέλες.

Δεν τον ξέρω τον γιατρό σου. Έχε υπόψη σου το όνομα Μουστακαρίας στο embryoart. Αν δεις το τικεράκι μου θα καταλάβεις αμέσως πόσο με βοήθησε!!!

UAQCp2.png

Kαλησπέρα,

προσπαθώ με τον άντρα μου 3 χρόνια για μωράκι και δεν τα χουμε καταφέρει. Άλλαξε πριν 10 μήνες γιατρό και τώρα πηγαίνω στον κ. Χ. Μαμελετζή. Ξέρετε κάτι? Τον έχει κάποια κοπέλα γιατρό? Είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά θα θελα και άλλες απόψεις από κοπέλες.

Εγω θα σου προτεινα τον κυριο Πραπα στο Ιακεντρο.Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

ΙΑΚΕΝΤΡΟ???? ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ?

Σευχαριστώ πολυ που μου απάντησες!![

Το Ιακεντρο βρισκεται στην Θεσ/κη στην οδο Αγιου Βασιλειου 4. Οι γιατροι του ειναι οι αδελφοι Πραπα.Ειναι ενα αρτια εξειδικευμενο κεντρο εξωσωματικης,με πολυ καλα εκπαιδευμενο προσωπικο,εμπειρους γιατρους,εμβρυολογους,νοσηλευτες.Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις.:lol:

• 2 weeks later...

Κορίτσια διάβασα τα μνμ σας και σας καταθέτω κ την δική μου άποψη.Είχε πρόβλημα ο σύζυγος και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας παιδάκι.Η γυναικολόγος μου με έστειλε στον γεννετηστή Σταμάτη Ζαφειρίου (είναι στο Ρέα και νομίζω στο Λητώ).Η πρώτη εξωσωματική δεν πέτυχε (είμουν 40 ετών), στη δεύτερη απέβαλα,την τρίτη εξωμήτριο,κ τώρα είμαι στις μέρες μου,περιμένουμε κοριτσάκι.

Είναι καλός γιατρός και κυρίως καλός άνθρωπος.

Αυτά,καλή επιτυχία σε όλες και μη τα παρατάτε.

Κορίτσια διάβασα τα μνμ σας και σας καταθέτω κ την δική μου άποψη.Είχε πρόβλημα ο σύζυγος και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας παιδάκι.Η γυναικολόγος μου με έστειλε στον γεννετηστή Σταμάτη Ζαφειρίου (είναι στο Ρέα και νομίζω στο Λητώ).Η πρώτη εξωσωματική δεν πέτυχε (είμουν 40 ετών), στη δεύτερη απέβαλα,την τρίτη εξωμήτριο,κ τώρα είμαι στις μέρες μου,περιμένουμε κοριτσάκι.

Είναι καλός γιατρός και κυρίως καλός άνθρωπος.

Αυτά,καλή επιτυχία σε όλες και μη τα παρατάτε.

fouli αν καταλαβα καλα εκανες προεμφυτευτικο ελεγχο?Θα ηθελκα καποιες πληροφοριες.Ευχαριστω...

κοριτσια καλησπερα και εμενα ο αντρασ μου ειχαι καποιο προβλημα και καναμε εξωσωματικη στο ιακεντρο με γιατρο τον Ηλια Κατσικι πολυ καλοσ γιατροσ πανω απολα ανθρωποσ δεν σε βλεπει σαν χρημα αλλα καταλαβαινε τι περνουσαμε ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με βοηθησε να εχω τωρα ενα αγορακι 8 μηνων καλη επιτυχια σε ολεσ:P

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

έχει κάποια να μας πει καλές εντυπώσεις από το γιατρό της, για προσπάθεια σε φυσικό κύκλο????

Sas euxaristo ek ton proteron!!!!

fouli αν καταλαβα καλα εκανες προεμφυτευτικο ελεγχο?Θα ηθελκα καποιες πληροφοριες.Ευχαριστω...

Κοριτσάκι μου όταν ξεκίνησα οι μόνες εξετάσεις που είχα κάνει ήταν ο προγενετικός έλεγχος, γενικές αίματος και κυρίως ορμονολογικές εξετάσεις.Μετά έκανε ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα κ είδαμε οτι το πρόβλημα το είχε εκείνος.Δεν έκανα προεμφυτευτικό έλεγχο, μάλλον δεν χρειάστηκε αφού εγώ δεν είχα πρόβλημα.Να ξέρεις πάντως ότι όταν ξεκινάς τις ενέσεις κάνεις σχεδόν κάθε βδομάδα κολπικό υπέρυχο και παρακολουθεί ο γιατρός κάθε βήμα.Ελπίζω να σε κατατόπισα αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο, ευχαρίστως να σου πω.

Kaλημέρα Γεωργία, μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το κέντρο που μας είπες? και γενικά για τον γιατρό????

κοριτσια καλησπερα και εμενα ο αντρασ μου ειχαι καποιο προβλημα και καναμε εξωσωματικη στο ιακεντρο με γιατρο τον Ηλια Κατσικι πολυ καλοσ γιατροσ πανω απολα ανθρωποσ δεν σε βλεπει σαν χρημα αλλα καταλαβαινε τι περνουσαμε ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με βοηθησε να εχω τωρα ενα αγορακι 8 μηνων καλη επιτυχια σε ολεσ:P

Κοριτσάκι μου όταν ξεκίνησα οι μόνες εξετάσεις που είχα κάνει ήταν ο προγενετικός έλεγχος, γενικές αίματος και κυρίως ορμονολογικές εξετάσεις.Μετά έκανε ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα κ είδαμε οτι το πρόβλημα το είχε εκείνος.Δεν έκανα προεμφυτευτικό έλεγχο, μάλλον δεν χρειάστηκε αφού εγώ δεν είχα πρόβλημα.Να ξέρεις πάντως ότι όταν ξεκινάς τις ενέσεις κάνεις σχεδόν κάθε βδομάδα κολπικό υπέρυχο και παρακολουθεί ο γιατρός κάθε βήμα.Ελπίζω να σε κατατόπισα αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο, ευχαρίστως να σου πω.

Ναι fouli μου το γνωριζω,Δεν ανεφερα πως μολις ειχα τη 2η αποτυχημενη μου προσπαθεια.Και μενα ο αντρας μου εχει προβλημα αλλα για την3η φορα μου προτεινε προεμφυτευτικο γιατι δεν ηταν πολυ ικανοποιημενος με τα ωαρια.Τι να σου πω το ψαχνω...

mary 1980 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 4 ΤΗΛ 2310325525 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΔΟ ΤΟ ΤΗΛ 2310279443 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΠΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ:P

Διαφημίσεις

thnks!!!

Aλλά αυτό το κέντρο αποτι κατάλαβα δεν είναι ΑΘήνα! Είναι Θεσσαλονίκη? Γιατί εγώ είμαι Αθήνα.

Θα περιμένω να μου πείς.

Φιλιά

mary 1980 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 4 ΤΗΛ 2310325525 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΔΟ ΤΟ ΤΗΛ 2310279443 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΠΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ:P

Kaλημέρα Γεωργία, μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το κέντρο που μας είπες? και γενικά για τον γιατρό????

Εγώ την τελευταία εξωσωματική μου (που πέτυχε και μου έμειναν και κατάψυξη) ήταν στο γεννεσις του Πάντου. Γιατρό είχα τον Βαμβακάρη στο π. Φάληρο 210,9883283. Προειδοποιώ ότι έχει πολύ κόσμο και μπορεί να περιμένεις στα ραντεβού. Στο γεννεσις έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη (τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο εργαστήριο που μου έβγαιναν πολύ κακής ποιότητας έμβρυα). λένε ότι έχει σημασία τα καλλιεργητικά υγρά που χρησιμοποιούν τα εργαστήρια.

Kαλησπέρα!

Που είχες κάνει την προηγούμενη σου προσπάθεια και δεν ήταν καλά τα υγρά? Αν θέλεις στείλτο μου σε προσωπικό μήνυμα.αααα ... και σαν γιατρός πως είναι ο κ. Πάντος?????

Σευχαριστώ πολύ!!

Εγώ την τελευταία εξωσωματική μου (που πέτυχε και μου έμειναν και κατάψυξη) ήταν στο γεννεσις του Πάντου. Γιατρό είχα τον Βαμβακάρη στο π. Φάληρο 210,9883283. Προειδοποιώ ότι έχει πολύ κόσμο και μπορεί να περιμένεις στα ραντεβού. Στο γεννεσις έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη (τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο εργαστήριο που μου έβγαιναν πολύ κακής ποιότητας έμβρυα). λένε ότι έχει σημασία τα καλλιεργητικά υγρά που χρησιμοποιούν τα εργαστήρια.

• 1 month later...

Κορίτσια γειά σας, χρειάζομαι τα φώτα σας, ψάχνω κέντρο στη Θεσσαλονίκη... θα είναι η πρώτη προσπάθεια και έχω μπερδευτεί λίγο.... από πού να ξεκινήσω αν με ενδιαφέρει κάποιο κέντρο, να κλείσω ραντεβού για να δω τι θα μου πούνε ; και πόσο κοστίζει περίπου η πρώτη επίσκεψη ;

Κορίτσια γειά σας, χρειάζομαι τα φώτα σας, ψάχνω κέντρο στη Θεσσαλονίκη... θα είναι η πρώτη προσπάθεια και έχω μπερδευτεί λίγο.... από πού να ξεκινήσω αν με ενδιαφέρει κάποιο κέντρο, να κλείσω ραντεβού για να δω τι θα μου πούνε ; και πόσο κοστίζει περίπου η πρώτη επίσκεψη ;

ποντικακι..καλη αρχη ..

τα κεντρα που ξερω εγω ειναι γεννεσις, embryolab, newlife, ιακεντρο και διαβαλκανικο...

ναι κλεινεις ραντεβου και μιλας με τον γιατρο που εχεις διαλεξει απο τα παραπανω κεντρα και αποφασιζετε για την συνεχεια...η πρωτη επισκεψη κοστιζει στο περιπου 70 ευρω...μετα οταν μπεις στην διαδικασια..οι επισκεψεις δεν χρεωνονται αλλα ειναι μεσα στο πακετο της εξωσωματικης μου θα ακολουθησεις...

καλη σου επιτυχια:-P

ειπα να σου δωσω και εγω τα φωτα μου γιατι διαβαζωντας εμπειριες αλλα κυριως γνωριζοντας τους γιατρους προσωπικα πρεπει να διαλεξεις αυτον που κανει για σενα.ειναι συμαντικο να νιωθεις καλα μαζι του

λοιπον εγω εκανα μια προσπαθεια εξωσωματικης με τον κυριο ταρλατζη στο γενεσης,κορυφαιος επιστημονας λεγανε και με θεση στο πανεπιστημιο,μπορει,εγω ξερω οτι τον ειδα την πρωτη φορα στο ιατρειο του 120 ευρω και μια φορα στην εμβρυομεταφορα για 2 λεπτα,τις υπολοιπες φορες επαιρνα οδηγιες απο την βοηθο του και συντονιστρια κατι που με χαλασε λιγο.πολυ αναμονη στο γενεσης καθε φορα αλλα καθαρο περιβαλλον και νεα μηχανηματα.δεν νομιζω οτι η αποτυχια μου εχει απολυτη σχεση με το κεντρο

δευτερη προσπαθεια σε εναν γιατρο μικρης φημης αλλα Ανθρωπο με το Α κεφαλαιο τον Νικο Φελεσακη.προσεκτικος ξεαγχωτικος,απαιτητικος οπου επρεπε,ολα στο ιατρειο του και μονο ωοληψια και εμβρυομεταφορα στο ιακεντρο τον αδελφων πραπα.προσεκτικοι εκει,να μασ ενημερωνουν καθημερινα για την εξελιξη των ωαριων,νομιζω καλη δουλεια

το αποτελεσμα προς το παρον τους δικαιωσε μια και διανυουμε τον δευτερο μηνα εγκυμοσυνης

σου ευχομαι οτι καλυτερο και μην αγχωνεσαι,συντομα θα γινεις μανουλα

• 1 month later...

Καλησπερα!εχουμε κανει 2 εξωσωματικεs στο ευγωνια,η μια επιτυχησ αλλα αποβολη στην τριτη χωριακη,και στην δευτερη τιποτα...τελοσ σεζον θα ξαναδοκιμασουμε..αs μαs πει καποιοs Παντοs η Μαστρομηναs;;;

Ποντικακι γεια σου.Εγω θα σου προτεινω το Ιακεντρο των αδελφων Πραπα,ειχα κανει περυσι εξωσωματικη και τωρα εχω εναν γιο.Βρισκεται στην Αγιου Βασιλειου 4 στην Χαριλαου.Η ολη διαδικασια κοστιζει 2.500 ευρω περιπου.Καλη επιτυχια.

• 8 months later...
Kαλησπέρα,

Καλημέρα!

Αν και έχει περάσει ένας χρόνος από το αρχικό σου μήνυμα και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεστε και αν πηγαίνεις ακόμη στον ίδιο γιατρό, ήθελα να σου πω ότι κι εμένα αυτός είναι ο γιατρός μου.

Γιατρός της μαμάς μου χρόνια, αυτός έφερε στη ζωή και εμένα κ τον αδερφό μου και κατόπιν δικός μου γιατρός.

Τον αμφισβήτησα μια φορά σε κάποιο θέμα με αποτέλεσμα να γυρίσω 3 γιατρούς, να κάνω ένα σκασμό εξετάσεις, να σκάσω ένα σωρό λεφτά για να ξαναγυρίσω μετά στον ίδιο ο οποίος από την αρχή μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι και να μην κάνω τίποτα, απλά παρακολούθηση κ θα βλέπαμε!!!

Είχε δίκιο....αλλά έκανα του κεφαλιού μου...

Δεν έχω ακόμη εμπειρία σε θέμα εγκυμοσύνης και γέννας, απλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι είναι ένας άνθρωπος που δε θα κοιτάξει να σου φάει λεφτά και να σε βάλει σε τσάμπα έξοδα εξετάσεων κλπ χωρίς λόγο!

Εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι να μείνεις εγκυούλα σύντομα αν δεν έχει γίνει ήδη!