Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλαθούνα ή κρεβατάκι

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ,

Ετοιμάζω το παιδικό δωμάτιο και έχω μια απορία ως προς το τι να επιλέξω για τον ύπνο του μωρού κρεβατάκι ή καλαθούνα.Οι απόψεις διιστανται αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα το μωρό να κοιμάται σε καλαθούνα τουλάχιστον για τους πρώτους τρεις μήνες ,ενώ άλλες μαμάδες που μίλησα έχουν βάλει τα νεογέννητα μωρά τους απευθείας σε κρεβατάκι.Ποια είναι η γνώμη σας ;

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

demetra78 και εγω εχω αρχισει να ψαχνω γενικως για κρεββατια και ολα τα υπολοιπα το μονο σιγουρο ειναι ομως οτι το παιδι μου θα κοιμαται μεσα στο ωραιο κρεββατακι του νιωθω πιο ασφαλες πιστευω ο μπαεμπης μου θα απολαμβανει τον υπνο του μεσα στο κραββατακι του, σκεφτηκες απο που θα τα παρεις?για πες κανενα site να μπω να δω?

κρεβατακι και παλι κρεβατακι

ακομα και αν σκεφτεσαι για λιγο καιρο να το εχεις στο δωματιο σου δεν αξιζει τα λεφτα για μενα μια καλαθουνα ειναι για 2-3 μηνες το πολυ και οι πιο φτηνες μαζι με τη βαση ξεκινανε απο 70 ευρο

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Είχα αγοράσει σύστημα καροτσιού και τους πρώτους μήνες κοιμόταν στο πόρτ-μπεμπε στο οποίο είχα προσθέσει έξτρα στρωματάκι. Το χρησιμοποίησα 4 μήνες και μετά στην κούνια:D

Με καταβόλεψε και για τις πρώτες μας βόλτες με το καρότσι και τις επισκέψεις σε ξένα σπίτια.

Αν έχεις ανάλογες ανάγκες πχ συχνές επισκέψεις και μετακινήσεις είναι καλή αγορά αν όχι τότε είναι περιττή ;)

εγώ να σας πώ την αλήθεια και τα 2 μου τα παιδιά τα είχα σε καλαθούνα τους 4 πρώτους μήνες .. με βόλευε αφάνταστα αφού μπορούσα να την έχω σε όποιο μέρος του σπιτιού ήθελα .. ΕΙΔΙΚΑ για τον πρώτο μήνα που είχαν ίκτερο είχα την καλαθούνα όπου υπήρχε ήλιος .. είχα πάρει και μια ωραιότατη βάση με ρόδες, τα νανούριζα εύκολα, μαγείρευα ταυτόχρονα γενικά έκανα πολλά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω να ελέγχω ότι όλα είναι καλα .. ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ.Νομίζω αποφάσισα τι θα κάνω.Έχω παραγγείλει κρεβατάκι και μάλλον για τον πρώτο καιρό θα χρησιμοποιήσω το port bebe που που έχουμε πάρει μαζί με το καροτσάκι.

uqGsp3.png

• 3 weeks later...
εγώ να σας πώ την αλήθεια και τα 2 μου τα παιδιά τα είχα σε καλαθούνα τους 4 πρώτους μήνες .. με βόλευε αφάνταστα αφού μπορούσα να την έχω σε όποιο μέρος του σπιτιού ήθελα .. ΕΙΔΙΚΑ για τον πρώτο μήνα που είχαν ίκτερο είχα την καλαθούνα όπου υπήρχε ήλιος .. είχα πάρει και μια ωραιότατη βάση με ρόδες, τα νανούριζα εύκολα, μαγείρευα ταυτόχρονα γενικά έκανα πολλά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω να ελέγχω ότι όλα είναι καλα .. ;)

Καλό είναι αυτό που λες οτι είχες το μωρό πάντα κοντά σου. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως από τον Ιούνιο, που γεννάω εγώ, θα έχει ζέστη και πολύ φοβάμαι οτι το μωρό θα ανάψει μέσα στην καλαθούνα...

Καμιά άλλη άποψη;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλό είναι αυτό που λες οτι είχες το μωρό πάντα κοντά σου. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως από τον Ιούνιο, που γεννάω εγώ, θα έχει ζέστη και πολύ φοβάμαι οτι το μωρό θα ανάψει μέσα στην καλαθούνα...

Καμιά άλλη άποψη;

Γεννησα Ιουνιο και το μωρο δεν θυμαμαι να καθησε πανω απο 15 μερες στη καλαθουνα. Εσκαγε το καημενο. Οποτε το εβαλα στην κουνια μεσα στην κρεβατοκαμαρα μου.

Κορίτσια καλησπέρα ,

Ετοιμάζω το παιδικό δωμάτιο και έχω μια απορία ως προς το τι να επιλέξω για τον ύπνο του μωρού κρεβατάκι ή καλαθούνα.Οι απόψεις διιστανται αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα το μωρό να κοιμάται σε καλαθούνα τουλάχιστον για τους πρώτους τρεις μήνες ,ενώ άλλες μαμάδες που μίλησα έχουν βάλει τα νεογέννητα μωρά τους απευθείας σε κρεβατάκι.Ποια είναι η γνώμη σας ;

Εγω είμαι της άποψης να πάρεις κρεβατακι.καλαθουνα ούτε πήρα ούτε πρόκειται. Ηπεθερα μου έχει απο τα προηγούμενα εγγόνια κ όταν βλέπω εκει το μωρό φουντωνω γτ δεν την θεωρώ ασφαλή. Καλύτερα πάρε λίκνο η ένα παρκοκρεβατο για Να το έχεις κοντά σου.εγω έχω μόνο κρεβατακι με ρυθμιζομενο ύψος σε τρία σημεία κ το καθισματακι/ρηλαξ τηςpegpergo tatami a που είναι απο μηδέν.

Η άποψη μου είναι αυτη.καλές αγορές κ με το καλο το μωρακι σου.

Διαφημίσεις

Γεννησα Ιουνιο και το μωρο δεν θυμαμαι να καθησε πανω απο 15 μερες στη καλαθουνα. Εσκαγε το καημενο. Οποτε το εβαλα στην κουνια μεσα στην κρεβατοκαμαρα μου.

Eτσι νομίζω κι εγώ. Λογικά θα σκάει εκεί μέσα.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω μόνο κούνια και relax.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καμιά άλλη άποψη;

ο μεγάλος μου που γεννηθηκε Ιουνιο δεν την αντεχε την καλαθουνα, λατρεψε το λικνο

ο μικρος μου το Σεπτεμβριο λατρεψε καλαθουνα και στο λικνο δεν κοιμηθηκε πανω απο 10 λεπτα συνολο....

http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Tatamia

αν σου αρεσει υπαρχει ελληνικο σαιτ με σουπερ τιμη

Δεν είναι κακό. Φαντάζομαι όμως οτι η τιμή είναι τσουχτερή...

Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις το site με την super τιμή;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις