Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στραβισμός ή δεν είναι τίποτα ;;

Recommended Posts

Η μπουμπού μου είναι θεά δεν το συζητάω αλλά έχω παρατηρήσει ότι το ένα ματάκι της ίσως λίγο να αλληθωρίζει ή έτσι μου φαίνεται. Νομίζω ότι στα παιδάκια είναι φυσιολογικό γιατί είχα ρωτήσει παλαιότερα την παιδίατρο, όμως τώρα είναι 20 μηνών. Θα την ξαναρωτήσω πάλι γιατί η ίδια δεν μου έχει πει κάτι. Ξέρει κάποια μαμά να μου πει αν είναι στραβισμός, εάν φεύγει μόνο του ή πρέπει να βάλει γυαλιά κάποια στιγμή....κλπ.

Διαφημίσεις

αν εχει στραβισμο θα του κλεισουν το ''καλο'' ματι για να στρωσει το αλλο.δεν ειναι τιποτα.πολλα παιδακια το εχουν.ρωτα τον γιατρο καλυτερα για να εισαι σιγουρη!

καλυσπερα , ι δικια μου κορη ειναι 16 μινων , προσφατα εχω παει στο ΠΑΙΔΟΝ για αλλο λογο και ροτισα μεχρι ποτε επιτρεπετε να αλιτοριζουνε τα παιδια ...μου απαντισε μεχρι 18 μηνων το πολυ

και ι δικια μου εχο την εντυποση οτι το ενα της ματι που και που παει προστα μεσα.

την δευτερα εχω παντεβου στο ΠΑΙΔΟΝ στο οφταλμιατρο και να ξερο περισοτερα

καλυσπερα , ι δικια μου κορη ειναι 16 μινων , προσφατα εχω παει στο ΠΑΙΔΟΝ για αλλο λογο και ροτισα μεχρι ποτε επιτρεπετε να αλιτοριζουνε τα παιδια ...μου απαντισε μεχρι 18 μηνων το πολυ

και ι δικια μου εχο την εντυποση οτι το ενα της ματι που και που παει προστα μεσα.

την δευτερα εχω παντεβου στο ΠΑΙΔΟΝ στο οφταλμιατρο και να ξερο περισοτερα

Ευχαριστώ Ανίτα. θα το συζητήσω και με την γιατρό μου να δω τι θα μου πει.

αν εχει στραβισμο θα του κλεισουν το ''καλο'' ματι για να στρωσει το αλλο.δεν ειναι τιποτα.πολλα παιδακια το εχουν.ρωτα τον γιατρο καλυτερα για να εισαι σιγουρη!

Εγώ δεν ανέφερα κάτι στην παιδίατρο εκτός από όταν ήταν πολύ μικρή, αυτή δεν θα έπρεπε να μου είχε πει κάτι....τώρα θα την ρωτήσω πάντως.

Διαφημίσεις

εγω που την πηγα σε παιδο-οφθαλμιατρο οταν ηταν 8μηνων μου ειπε οτι ειναι λογω σχηματος(σχιστα)και για αυτο συμβαινει αυτο και οτι τα νευρα αναμεσα στην μυτη θελουν χρονο για να ωριμασουν,δεν ειναι κατι ανησυχητικο μου ειπε..μεχρι τα 4-5 θα στρωσει..βεβαια εγω εχω την ανησυχια μου και θα ηθελα να μαθω και δικες σας εμπειριες..

επισης την πηγα γιατι ειχε κλειστο τον ρυνοδακρυιικο πορο,ο οποιος τελικα ανοιξε μονος του η βοηθησε η ομοιοπαθητικη που καναμε εκεινο το διαστημα..