Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Pilates

Recommended Posts

Ξέρετε κάτι για την γυμναστική πιλάτες? Λέω να αρχίσω. Δεν θέλω κάτι έντονο γιατί κουράζομαι πολύ με τα παιδιά και όλοι μου λένε ότι αυτό είναι το καλύτερο και ότι βοηθάει και τη μέση (που έχω πρόβλημα). τι λέτε? ευχαριστώ!:?:

Διαφημίσεις

καλη επιλογη!!!αυξανει τον μεταβολισμο!μην ξεχνας να ανασαινεις καλα και συνεχεια!αν εχεις χρονο ξεκινα δεν το συζητω!

αυξάνει το μεταβολισμό ε???

κρίμα και έλεγα κι εγώ να ξεκινήσω, αλλά το μόνο που δε χρειάζομαι είναι να αυξηθεί ο μεταβολισμός μου!

ποιό είδος γυμναστικής πιστεύετε οτι είναι καλύτερο για σύσφιξη αλλά με την ελάχιστη δυαντή κατανάλωση θερμίδων?

(συγνώμη που γράφω στο θέμα σου nastasia!)

οταν κανεις κανεις γυμναστικη οταν ανεβαινεις σκαλες οταν περπατας και οτν τρωσ καυτερα προκαλεις αυξηση μεταβολισμου στο σωμα!καιει απο τις αποθηκες ενεργειας δηλαδη λιπος...!

οταν κανεις κανεις γυμναστικη οταν ανεβαινεις σκαλες οταν περπατας και οτν τρωσ καυτερα προκαλεις αυξηση μεταβολισμου στο σωμα!καιει απο τις αποθηκες ενεργειας δηλαδη λιπος...!

μάλλον δεν πρόσεξες καλά την απάντηση μου!!!!:D

εγώ δε θέλω να προκαλέσω αύξηση του μεταβολισμού!!!

έχω ήδη μεταβολισμό ο οπιός σύμφωνα με διατροφολόγο που επισκέφθηκα, υπερλειτουργεί!

οπότε απλή σύσφιξη αναζητώ με την ελάχιστη καταναλωση ενέργειας!!!:D

Διαφημίσεις

Έχω πεθάνει στο περπάτημα και καμία αύξηση μεταβολισμού δεν παρατήρησα.:evil:

Εγώ θα διαφωνήσω με το τσιμπούρι.:mrgreen:

Το pilates ΔΕΝ έχει αερόβιες ασκήσεις και γι' αυτό το λόγο δεν αυξάνει τον μεταβολισμό, όχι τουλάχιστον άμεσα.

Το pilates προσφέρει κυρίως μυική τόνωση. Δεν θα το κάνεις δηλαδή για να δεις άμεσα αποτελέσματα αδυνατίσματος αλλά για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

.....δε νομίζω τάκη....

μάλλον δεν πρόσεξες καλά την απάντηση μου!!!!:D

εγώ δε θέλω να προκαλέσω αύξηση του μεταβολισμού!!!

έχω ήδη μεταβολισμό ο οπιός σύμφωνα με διατροφολόγο που επισκέφθηκα, υπερλειτουργεί!

οπότε απλή σύσφιξη αναζητώ με την ελάχιστη καταναλωση ενέργειας!!!:D

νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μυϊκή ενδυνάμωση, κοινώς βάρη. Δεν χρειάζεται να είναι πολλά τα κιλά, αλλά ένας γυμναστής θα σου δείξει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Επίσης κοιλιακούς, κάμψεις, καθίσματα, τέτοιου στυλ ασκήσεις "εδάφους" θα σε βοηθήσουν. Έχουμε και μια παρόμοια συζήτηση στο Γυμναστική στο σπίτι. Και οι pilates πάντως μπορούν να βοηθήσουν πιστεύω, σουλουπώνουν τους μύες, βελτιώνουν τη στάση του σώματος, γενικά θα ωφεληθείς.

Τώρα για το μεταβολισμό που ειπώθηκε, δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει έτσι εύκολα, χρειάζεται νομίζω αρκετή γυμναστική έντονη και συχνή για να γίνει κάτι τέτοιο. Και η βασική αρχή του μεταβολισμού είναι ότι καις μόνο όταν αυτά που καταναλώνεις (με άσκηση, περπάτημα ή ότιδήποτε άλλο) είναι λιγότερα από αυτά που παίρνεις (με το φαγητό), γι' αυτό η διατροφή είναι πιο σημαντική από την άσκηση στην απώλεια βάρους.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

καλη επιλογη!!!αυξανει τον μεταβολισμο!μην ξεχνας να ανασαινεις καλα και συνεχεια!αν εχεις χρονο ξεκινα δεν το συζητω!

Έχεις κάνει? Θα ήθελα να ξέρω τί ακριβώς γίνεται. Είναι όντως χαλαρή γυμναστική?

Διαφημίσεις

εχω κανει!λεγοντας αυξανει τον μεταβολισμο εννοω οτι και το πιλατες ειναι γυμναστικη που προκαλει αυξηση μεταβολισμου γιατι απλα στηριζεται στις αναπνοΕς οπωσ καθε ΑΣΚΗΣΗ!

Η γυμναστρια κατα την διαρκεια της προπονησης υπενθυμιζει παντα πως να αναπνεουμε σωστα.

nastasia....θα νιωσεις τους συνδεσμους τους σωματος λιγο πιασμενουσ μετα απο λιγο καιρο θα εισαι πιο ευλυγιστη....θα νιωσεις και να ιδρωνεις και θα λες 'αφου εγω δεν ετρεξα γιατι ιδρωσα..."

αν εχεις γυμναστει ξανα θα σου φανει χαλαρη

αν ειναι η πρωτη σου φορα θα σου φανει λιγο πολυ λιγο δυσκολο...