Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαιρεση κυτταρων

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,μολις εκανα την δευτερη εξωσωματικη και αναμενω...Ξερει καμμια να μου πει για την διαιρεση των κυτταρων?ειχα ενα 7αρι και δυο 4αρια.Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Γεια σου laloo. Δεν ξερω για τα 4αρια αλλά το 7αρι σου ήταν πολύ καλό. Εγω εκανα την 1η εξωσωματική και την Δευτέρα πάω για β-χοριακή. Εμενα τα 3 μου πολύ καλά εμβρυάκια ήταν το ενα 5 διαιρέσεων, το άλλο 7 και το άλλο 8. Μου εβαλαν των 7 και των 8. Και των 5 μου ειπαν ότι ήταν καλό. Γιαυτο δεν ξέρω αν των 4 είναι καλά. Πιστευω πως ναί.

Παντως μπορεί να γίνει εμφύτευση και με μέτρια εμβρυάκια, όπως μπορεί και με πολύ καλά να μήν γίνει.

Σου ευχομαι αυτή σου η προσπάθεια να είναι και αυτή που θα σου φέρει το μωράκι. Πίστη, καλή διάθεση και όχι αγχος.

Καλή μας επιτυχία.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι,ευχομαι την δευτερα να αλλαξει η ζωη σου!!!

Αυτο που ξεχασα να αναφερω, και σιγουρα ειναι σημαντικο ειναι οτι τα 4αρια ηταν ποιοτικα πολυ καλα-αριστα και το 7αρι καλο.

Μακαρι...

Να σας ρωτήσω κάτι???

Πόσες μέρες μετά την ωοληψία έγινε η εμβρυομεταφορα? Δηλαδή πόσων ημερών ήταν τα εμβρυάκια?

Εμένα σήμερα μου έβαλαν δύο 4άρια και ένα 2άρι :?:?:?

Μου το είπε οτι το 2άρι δεν είναι καλό. (Ήταν κατεψυγμένα)

Αλλά θέλω να πω οτι ήταν 2 ημερών και τα καταψύξαν. Αυτό δεν έχει σημασία? Ότι ήταν μόνο 2 ημερών?

Αχ πειτε μου γιατί θα σκάσω.. Νομίζω οτι τζάμπα χαίρομαι και ελπίζω.

Ακόμα στη φώτο ήταν κάπως μπερδεμένα.. και το ένα ειχε και μια μαύρη μουτζούρα στο πλάι.. ρώτησα βέβαια και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα..

Τα τρία πρώτα όμως που είχα βάλει την προηγούμενη φορά, ήταν 4 κυττάρων αλλά τα κυκλάκια ήταν ευδιάκριτα..

Ελπίζω να βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψα..

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

xrysa μου, εμενα μου εκαναν ωοληψια Παρασκευη πρωι και αφού μεσολαβούσε Σαβ/Κυριακο λογικό ήταν η εμβρυομεταφορα να γινει Δευτέρα. Οποτε τα εμβρυακια μου ηταν 3 ημερών.

Δεν ξερω πραγματικα αν εχει σημασια οτι ειναι 2 ημερών. Δεν μπορω να σε βοηθήσω δυστυχως.

Μην αγχωνεσαι. Το ξαναλεω, τα αριστα εμβρυα μπορει να μην φερουν αποτελεσμα ενω καποια πιο μετρια μπορει να φερουν.

Με το καλο και σε σενα.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα δικα μου εμβρυακια ηταν 3ημερων.Νομιζω οτι αυτο που παιζει σημαντικο ρολο ειναι η ποιοτητα.Μια φιλη μου ειχε τρια των 4αρων αλλα ηταν αριστα σε ποιοτητα και εχει τωρα τα δυδιμακια της!

efoulito μπραβο σου που εισαι τοσο ηρεμη.Νομιζω οτι τα δικα σου ειχαν πολυ καλη κυτταρικη διαιρεση και εισαι πολυ κοντα στο θετικο αποτελεσμα.Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Αλλα και σενα xrysa για δευτερη μερα νομιζω οτι ηταν παρα πολυ καλα!Ευχομαι και σε σενα ενα θετικο αποτελεσμα.

Εγω την αλλη Δευτερα χοριακη....

koritsia gia sas..

egw ekana stis 9 tou mina emfitefsi 3 emvriwn katepsigmenwn :6 kytarwn to ena, 4 to allo ke 3 to trito... tin deftera anamenw ki egw tin xoriakh mou...

Pantos ap'oti exw diavasi kamia fora ta emvria bori na min anaptisonte ektos mitras toooso grigora alla mesa stin mitra na proxwrisoun kalitera giati to perivallon eine pio "filiko" se afta! Pezi vevea i piotita ke to endomitrio...

Efxome kali epituxia se oooles mas! Ke i Deftera na eine mia xaroumeni mera!

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

Να σας ρωτήσω κάτι???

Πόσες μέρες μετά την ωοληψία έγινε η εμβρυομεταφορα? Δηλαδή πόσων ημερών ήταν τα εμβρυάκια?

Εμένα σήμερα μου έβαλαν δύο 4άρια και ένα 2άρι :?:?:?

Μου το είπε οτι το 2άρι δεν είναι καλό. (Ήταν κατεψυγμένα)

Αλλά θέλω να πω οτι ήταν 2 ημερών και τα καταψύξαν. Αυτό δεν έχει σημασία? Ότι ήταν μόνο 2 ημερών?

Αχ πειτε μου γιατί θα σκάσω.. Νομίζω οτι τζάμπα χαίρομαι και ελπίζω.

Ακόμα στη φώτο ήταν κάπως μπερδεμένα.. και το ένα ειχε και μια μαύρη μουτζούρα στο πλάι.. ρώτησα βέβαια και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα..

Τα τρία πρώτα όμως που είχα βάλει την προηγούμενη φορά, ήταν 4 κυττάρων αλλά τα κυκλάκια ήταν ευδιάκριτα..

Ελπίζω να βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψα..

Κοριτσακι μου γλυκό, νομιζω τόσες ερωτησεις δεν μας κανουν καλό.Δεν γινεται να μαθουμε και να κατανοησουμε όλα τα μυστικά της εξωσωματικής.Αυτοί σπουδασαν τοσα χρονια κια μεις κοιτωντας μια φωτογραφια με μπαλακια θα καταλαβουμε...Εμενα την πρωτη φορα αν και ειχα περισσεια εμβρυων(εκτος των τριων που μου εβαλαν) μου ξεκαθαρισαν οτι τα εμβρυα δεν θα τα καταφερουν αν καταψυχθουν(δεν εχει νοημα).Αυτή τη φορά μόνη της με πήρε η κοπέλα και μου εξηγησε πως αξιζει τον κοπο γιατι ειναι πολυ καλα,χωρις θρυμματισμο κ.τ.λ.Ας ελπισουμε για το καλυτερο...Πάντως να ξερεις ότι και μετρια εμβρυακια μια χαρα μπεμπακια εδωσαν κατα καιρους.Οπως και τελεια εμβρυα πολλών διαιρεσεων δεν γεννηθηκαν ποτε...¨Οποτε κανε μια ευχουλα και μια προσευχουλα...

ysjfp2.png

psixi έχεις δίκιο.. αλλά το ξέρεις, διαβάζουμε εδώ τόσα πολλά και μπαίνουμε σε σκέψεις! Μακάρι μακάρι για όλες μας!!!! Καλά πόσες είμαστε? Κάθε μέρα βρίσκω κι άλλη με χοριακή πάνω κάτω τις ίδιες μέρες! Φαντάζεστε να γεμίσουμε θετικά εδώ μέσα?

αααααχ λέτε να βλέπει ο θεούλης αυτό το φόρουμ? ;););)

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είπε να πάω σε 10 μέρες..δηλαδή Δευτέρα 29 του μηνός.

Δε ξέρω γιατί τόσο νωρίς..αν μπορέσω να συγκρατηθώ λέω να πάω Τρίτη ή Τετάρτη. Εσύ?

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

EFIMIKEL νομίζω εχεις δικιο σε αυτό που λες. Και εμενα η λογική μου λέει ότι όσο και να εχει εξελιχθεί η επιστήμη, το περιβάλλον της μήτρας παιζει αλλο ρόλο από το εργαστήριο. Τι καλά που είσαι και εσύ αυτή την Δευτέρα. Αντε θα περιμένω με αγωνία και τα δικά σας νέα.

laloo και xrysa, και εσείς Δευτέρα αλλά την άλλη. Μακάρι xrysa μου, όλες μας με θετικά αποτελέσματα να βρεθούμε. Να είναι ο μήνας γουρλίδικος, αλλά και η αρχες του Μαρτη γιατί είναι πολλές κοπέλες που θα κανουν τοτε.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

• 1 month later...

Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω μια απορία και θέλω τη βοήθειά σας..

Αν ένα έμβρυο γίνει 8 κυττάρων τη δεύτερη μόλις μέρα, αυτό θεωρείται καλό ή κακό?

Ξέροντας ότι το φυσιολογικό για 2η μέρα είνα των 4 κυττάρων, θεώρησα οτι αυτό είναι super.. έχει ακούσει όμως καμία για το αντίθετο? Οτι δηλαδή το οτι αναπτύχθηκε υπερβολικά γρήγορα έιναι κακό και όχι καλό..

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Διαφημίσεις

και εγώ έτσι νόμιζα .. :( αλλά δε πέτυχε ούτε αυτό...

και άκουσα από γιατρό οτι η υπερβολική εξέλιξη δεν είναι ούτε αυτή καλή.. τη 2η μέρα πρέπει φυσιολογικά να είναι 4 κυττάρων..

τι τραβάμε.. κάθομαι και μετράω κύτταρα.. :P

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo