Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θελω να αρχισω παλι τον θηλασμο...

Maloui

Recommended Posts

Βοηθειστε παρακαλω αν μπορειται!:-(

Θηλαζα τον γιο μου αποκλειστικα μεχρι που εγινε 4 μηνων. Εκεινη την περιοδο ειχα αρρωστησει και ανεβασα πυρετο. Διαπιστωσα οτι το μωρο δεν χορταινε με το γαλα μου - σαν να ειχε λιγοστεψει. Για τους ακολουθους 2 μηνες του εδινα και συμπληρωμα.

Εν τω μεταξυ, επειδη εχω σοβαρο προβλημα υγειας και παιρνω φαρμακα (τα οποια ομως δεν αντενδεικνυνται στον θηλασμο), ολοι στο περιβαλλον μου, μου ελεγαν: αρκετα τον θηλασες, φτανει! Ακομα και ο παιδιατρος μας με προετρεπε να σταματησω! Υπεκυψα κι εγω και σιγα σιγα αρχισα να του δινω περισσοτερο ξενο γαλα και λιγοτερο απ' το δικο μου. Την ημερα των Φωτων τον θηλασα για τελευταια φορα!

Το μετανιωνω συνεχως! Ειναι και η τελευταια φορα που ειχα την ευκαιρια να θηλασω στη ζωη μου - ισως γι' αυτο. Οι γιατροι δεν μ' αφηνουν να κανω αλλα παιδια (κι αυτα που εχω, την κορη μου 5 χρονων και τον γιο μου 7 μηνων, τα εκανα παρα την θεληση τους).

Εχω ακομα γαλα!!! Μηπως θα μπορουσα να ξαναρχισω?

Τωρα το μωρο τρωει μονο 2 γευματα με γαλα την ημερα - ισως να ικανοποιηται με το δικο μου, εστω για το ενα γευμα! Μηπως δεν ειναι πλεον γαλα και ειναι κατι αλλο μετα απο τοσο καιρο (σχεδον εναμιση μηνα)? Το εβγαλα απο το στηθος αρκετες φορες - ειναι κιτρινωπο σαν βουτυρο...

Αγλαϊα? Τι λες?:?:

yIoCp2.png77VNp2.png

Διαφημίσεις

Maloui χωρις να ειμαι ειδικος νομιζω πως μπορεις κανονικα να συνεχισεις να θηλαζεις.Εδω μπορουν γυναικες που υιοθετουν παιδακια και δεν θα μπορεσεις εσυ που γεννησες και θηλασες 4 μηνες;:wink: γνωμη μου ειναι να βαζεις το παιδι στο στηθος οταν ειναι ανησυχο και να παρεις ενα νοσοκομειακο θηλαστρο για να αυξησεις την παραγωγη.Το καλητερο ομως απο ολα ειναι να συμβουλευτεις μια συμβουλο θηλασμου δεν ξρω αν εχει στην Κυπρο αλλα αν το ψαξεις στο google θα βρεις τα τηλ για Ελλαδα

σου ευχομαι υπομονη και καλη επιτυχια...:D:D

lMz8p3.png[

Ευχαριστω για την απαντηση Χριστινα (εισαι και συνονοματη).

Βγαζω το γαλα μονη μου με μαλαξεις (δεν τα παω καλα με τα θηλαστρα γιατι μου δημιουργουν φοβερο πονο χωρις αποτελεσμα).

Σημερα τον θηλασα για πρωινο και του εδωσα και συμπληρωμα. Απο το μπιμπερο εφαγε μονο 50ml!!! :o

Αποκλειεται να ειχα τοσο γαλα που να χορτασε! Μαλλον επειδη ειναι αρρωστουλι!

Θα συνεχισω! Εστω για πρωινο θα ειναι οτι καλυτερο γι αυτον!

yIoCp2.png77VNp2.png

μπραβο συνονοματη....συνεχισε ετσι.Το παιδακι σου απο οτι καταλαβα ειναι αρκετα μεγαλο για να τρωει 50ml(ακομα και αρρωστο)ειδικα για πρωινο:wink:σιγουρα κατι πηρε κι απο σενα...βαζε το συχνα στο στηθος και συντομα θα τρωει ικανοποιητικα κι απο σενα...καλη συνεχειαsmiley-cool05.gif

lMz8p3.png[

Ο μικρος ειναι 7 μηνων. Απο το μπιμπερο συνηθως τρωει 120-160ml.

Ειναι περιεργο γιατι ενω εφαγε μονο 50 το πρωι με πυρετο, τα υπολοιπα γευματα τα εφαγε κανονικα. Στο ενα τουλαχιστον παλι ειχε πυρετο. Αρα ισως τελικα... να εφαγε καλα απ' το στηθος!;)

yIoCp2.png77VNp2.png

Διαφημίσεις

Εχω ακομα γαλα!!! Μηπως θα μπορουσα να ξαναρχισω?

Τωρα το μωρο τρωει μονο 2 γευματα με γαλα την ημερα - ισως να ικανοποιηται με το δικο μου, εστω για το ενα γευμα!

Αγλαϊα? Τι λες?:?:

Μπορείς.

Θα πρέπει να θηλάζεις πολλές φορές μέσα στη μέρα για να κάνεις επαναγαλακτισμό. Όσες φορές θέλει το μωρό να πιπιλήσει, να ξεδιψάσει, να παρηγορηθεί, να φάει, θα πρέπει να το βάζεις στο στήθος για όσο διάστημα μπορεί να μείνει.

Δεν μπορείς να θηλάζεις ένα γεύμα και να επαναφέρεις τη γαλουχία.