Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη κ γρίπη Η1Ν1

Recommended Posts

Είμαι νηπιαγωγός κ στο σχολείο μας σήμερα έμαθα ότι κόλλησε γρίπη των χοίρων το παιδί της συναδέλφου. Τα παιδιά μας ως τώρα ήταν καλά. Έχω ρωτήσει το γιατρό απ'το πρώτο ραντεβού κ μου είχε πει να μην ανησυχώ. Όλη μέρα όμως σήμερα δεν φεύγει απ' το μυαλό μου. Σκοπεύω να τον πάρω λίγο αργότερα να τον ξαναρωτήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται αν κολλήσεις τη γρίπη στην 7η εβδομάδα εγκυμοσύνης; Χρειάζεσαι αντιβίωση; Πώς αντιμετωπίζεται; Τι κίνδυνος υπάρχει;;;;;: Αν για παράδειγμα μια έγκυος σηκώσει πολύ υψηλό πυρετό τι επιπτώσεις έχει αυτό στο έμβρυο;

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

Είμαι νηπιαγωγός κ στο σχολείο μας σήμερα έμαθα ότι κόλλησε γρίπη των χοίρων το παιδί της συναδέλφου. Τα παιδιά μας ως τώρα ήταν καλά. Έχω ρωτήσει το γιατρό απ'το πρώτο ραντεβού κ μου είχε πει να μην ανησυχώ. Όλη μέρα όμως σήμερα δεν φεύγει απ' το μυαλό μου. Σκοπεύω να τον πάρω λίγο αργότερα να τον ξαναρωτήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται αν κολλήσεις τη γρίπη στην 7η εβδομάδα εγκυμοσύνης; Χρειάζεσαι αντιβίωση; Πώς αντιμετωπίζεται; Τι κίνδυνος υπάρχει;;;;;: Αν για παράδειγμα μια έγκυος σηκώσει πολύ υψηλό πυρετό τι επιπτώσεις έχει αυτό στο έμβρυο;

μελινα γεια σου ! ελπιζω να εισαι καλα και το μωρο σου το ιδιο !

πριν 10 μερες αρρωστησα εγω, οχι με Η1Ν1-μου εκανε τεστ, αλλα με βαρβατη ιωση. 39 πυρετο, βηχα ,εξαντληση κλπ..

στην αρχη την εβγαζα με ντεπον. μετα απο 3 μερες που ειχα εξαντληθει, εφερα ειδικο γιατρο στο σπιτι και μου εδωσε αντιβιωση τελικα, γιατι μου ειπε οτι το εμβρυο ειναι ασφαλες, αλλα ο οργανισμος ο δικος μου οχι.

εννοειται οτι με το πρωτο χαπι σηκωθηκα κι απ το κρεβατι !

παντως μου ειπε πως οτι ακομη και Η1Ν1 να κολλησω, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

εννοειται βεβαια, οτι αποφευγω τους κλειστους χωρους. αχ, ακομη και το σινεμα που το λατρευω...

zoun σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Είμαι μια χαρά δεν έχω κολλήσει ακόμα. Κ εμένα ο γιατρός μου είναι χαλαρός με το θέμα απλά επειδή υπήρξε το κρούσμα θα πάρω άδεια για αυτή την εβδομάδα προληπτικά κυρίως με δική μου πρωτοβουλία.. Σκέφτομαι ότι όσο κ ακίνδυνο να είναι δεν θα είναι κ ότι καλύτερο να σηκώνω 40άρια πυρετό σε αυτή τη φάση. Και έχω κ την τάση να σηκώνω πολύ γενικά. Ο γιατρός πάντως δεν ανησυχεί καθόλου όπως λες κ εσύ για τον δικό σου. Απλά ακούμε κ διαβάζουμε διάφορα κ ανησυχούμε πολλές φορές κ πιο πολύ απ' όσο πρέπει.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius