Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προειδοποίηση απόλυσης - εγκυμοσύνη!

Recommended Posts

Καλή σας ημέρα και καλώς σας βρήκα:P

Στις 30 Νοεμβρίου 2010 ο εργοδότης μου, μου έδωσε γραπτώς 4μηνη προειδοποίηση καταγγελίας σύμβασης εργασίας η οποία αναγράφει ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3198/1955 και τις διατάξεις των νόμων 2112/1920 & 3863/2010 ΦΕΚ 115/15-7-2010 καταγγέλει τη σύμβαση αορίστου χρόνου που είχε συνάψει μαζί μου από 01/10/1999, πράγμα που σημαίνει ότι θα εργάζομαι έως τις 2 Απριλίου 2011 στον φορέα μου (Ιδιωτικού δικαίου - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

Μέχρι εδώ όλα καλά το θεμα είναι ότι υπέγραφα την απόλυσή μου και ταυτόχρονα είχα μείνει έγκυος χωρίς να το γνωρίζω, τους γνωστοποίησα την εγκυμοσύνη μου στις 30 Δεκεμβρίου.

Θέλω παρακαλώ πολύ να μου πει κάποιος εάν γνωρίζει τί γίνεται με την υπόθεσή μου, τί βήματα πρέπει να ακολουθήσω και τί αποζημίωση δικαιούμαι. Ο μεικτός μισθός μου είναι 1.459,09 ευρώ και έχω και ένα παιδάκι ηλικίας 5 ετών.

Σας ευχαριστώ εκ τν προτέρων για τις απαντήσεις σας και ζητώ συγνώμη :oops: εάν σας κούρασα με την ερώτησή μου :)

Φιλικά

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ναι έκανα τεστ πριν μία εβδομάδα και μου δείχνει ακριβώς πόσο εβδομάδων και ημερών είμαι οπότε αποδεικνύετε... αυτό σημαίνει κάτι; δηλαδή εάν έμενα έγκυος 5 Δεκεμβρίου τί θα άλλαζε;

εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να σε απολυσει εφοσον εισαι εγκυος κ μαλιστα ησουν και κατα τη διαρκεια της προειδοποιησης ,κανε ενα τηλεφωνο στην επιθεωρηση εργασιας αυριο να δουμε τι θα σου πουν .

Διαφημίσεις

ρωτησε καποιον δικηγορο-εργατολογο,αλλα εχω την εντυπωση πως αν υπεγραψες τοτε θα ειναι δυσκολο.

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

• 1 month later...