Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια για αποκλειστικό θηλασμό

Recommended Posts

Δυστηχώς δεν έχω το χρόνο να ψάξω για παρόμοια θέματα και θέλω επειγόντως τη βοήθεια σας.

Γέννησα το μπέμπη μου την 01/02/11 3670κιλά.

στο μαιευτήριο (λητω) θήλαζα κάθε 3 ώρες που τον φέρνανε και με διαβεβαίωσαν οτι δεν του έδωσαν "ξένο".

όταν όμως ήρθαμε σπίτι η πρώτη μέρα κύλησε καλά έτρωγε μόνο απο εμένα αλλά την επόμενη μέρα ξεκίνησε ο "πανικός μου'

ήμασταν για 2 ώρες στο στήθος (μισή ώρα στον ένα μαστό και αφού δεν ηρεμούσε τον έβαζα μισή ώρα και στον άλλο και ξανα μανα) αλλά τίποτα δεν ηρεμούσε με τίποτα όλο ψαχνότανε και εκτός αυτού μου έφτυνε και το στήθος δεν το έπιανε καθόλου.

Με πολλές τύψεις του έδωσα ξένο και ήπιε 60γρ και κοιμήθηκε 3 ώρες........

προσπαθώ και κάθε φορά μετά το θηλασμό βγάζω με το θήλαστρο για να βοηθήσει την παραγωγή αλλά τίποτα δεν βγάζει στην καλύτερη των περιπτώσεων μου έβγαλε 25γρ και απο τα δύο σύνολο.

βάρος παίρνει κανονικά και πάνες λερώνει και δεν τον προλαβαίνω

έχει φτάσει τα 4κιλά

συνολικά τρώει 6 φορές σχεδόν κάθε τρίωρο και παίρνει συμπλήρωμα σίγουρα στα δύο γέυματα.

το σοκ το μεγάλο το έπαθα όταν τον ζύγισα πριν και μετά το θηλασμό και είδα τη ζυγαριά να γράφει μόνο 30γρ...............................

το στήθος μου δεν τρέχει ούτε με πονάει κάτι τσιμπηματάκια νιώθω μόνο στο τρίωρο.

τί λέτε να κάνω? πώς μπορώ να αυξήσω την παραγωγή μου και να μην του ξαναδώσω ξένο?

μη μου πείτε να τον έχω συνέχεια στο στήθος γιατί αυτό κάνω και είπαμε οτι το φτύνει μετά το 2ωρο...............

Διαφημίσεις