Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ!!!!!

Recommended Posts

O μικρός Παναγιωτάκης, ειναι ενα μωρό 8 μηνών, που βρίσκεται αυτή την στιγμή σ' ένα δωμάτιο του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ με ενα βαρύ χολοστατικό σύνδρομο και χρείζει άμεση μεταφορά στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.

Τα οικονομικά μέσα των γονίων του & η βοήθεια του κράτους είναι σχεδόν ανύπαρκτη, στο χερι μας ειναι λοιπόν να βοηθήσουμε ενα παιδί να μεγαλώσει φυσιολογικά και να του δώσουμε την ευκαιρία να ΖΗΣΕΙ!!!

Οι γονείς του Παναγιωτάκη ζουν στην αγωνία για την ζωη του μικρού τους άγγελου... γεμάτοι κουράγιο και θέληση να πολεμίσουν για να δούνε το παιδί τους να μεγαλώνει. Ειναι ανθρώπινο χρέος μας να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, για να χαμογελάσει και πάλι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ.

Για αυτο παρακαλούμε όποιος μπορεί να βοηθήσει είτε οικονομικά είτε γραφειοκρατικά ας επικοινωνήσει στο: 698/89.25.289 (Mαριάννα μητέρα).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

* ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 340 01 03 6497 11

Όνομα: Μαριάννα Σκουτάρη

ΙΒΑΝ: GR95 0430 8620 0034 0010 3649 711 bic:ABGRGRAA

* ALPHA BANK: 396-002101-024157

IBAN: GR69 0140 3960 0210 1024 157

Tηλέφωνα επικοινωνίας:

*Aγγελική: 693/72.06.950

*Γωγώ: 694/90.05.983

*Δέσποινα: 694/88.31.702

*Tζένη: 698/00.52.342 (Θεία μικρού Παναγιώτη).

OTI XΡEIAΣTEITΕ KAΛEΣTE ΣTA ΠAΡAΠANΩ THΛEΦΩNA!!!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία"

B' ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ - 210 74 67 417

δεν το γνωριζω το παιδάκι όμως είναι χρέος μας!οσο υπάρχουν άνθρωποι..

για περισσότερες πληροφορίες δειτε εδω

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250&view=doc&id=167474293300870#!/home.php?sk=group_166393826742250

lXwrp2.png

Διαφημίσεις

εκτος απο χρηματα τι αλλο χρειαζεται η οικογενεια?? Ας αναλαβει καποιος -α να ρωτησει για να μηνν τπους πρηζουμε στα τηλεφωνα. Στειλε μειλ ισως στο παρεντς να μιληξσουν εκεινοι....

ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ!!!!

ektos apo xrimata dekta einai rouxalakia apo oti vlepw kai genika oti xreiazetai ena mwraki 8 minon..oste na einai exasfalismeno apo periita exoda tis kathimerinotitas na mporesei na paei to taxidi ..oti prosferei o katheenas einai dekto...perissotera fili mou diavase edw gine kai melos..na eisai kala..

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250&notif_t=group_activity

lXwrp2.png

πριν λιγο το διαβασα κ σκεφτηκα να το βαλω .(νομιζω πως επιτρεπεται )

http://www.mantatanews.gr/2011/02/blog-post_6223.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MantataNews+%28Mantata+News%29

πολυ ομορφη φατσουλα .

τη δευτερα θα δω τα οικονομικα μου κ λεω να παω στη τραπεζα να βαλω οτι μπορω.

καλο βραδυ

Διαφημίσεις

απο τοτε που εχασα το αγορακι μου ορκιστηκα πως θα βοηθω οποιο παιδακι εχει αναγκη με ο,τι μπορω...ετσι θα κανω και τωρα...

μακαρι να γινει καλα το αγγελουδι...βοηθα το Παναγιτσα μου!

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

s'eyxaristw yanna4 poy moy edwses tin eykairia na ginw kalyteros anthrwpos!!makari to paidaki na ginei kala kai kala na einai ola ta paidia toy kosmoy.ayrio 8a valw kai egw to diko moy mikro li8araki stin prospa8eia poy kanoyn oloi gia ton mikro panagioti kai epoidi milisa me tin 8eia toy,i megalyteri antamivi moy 8a einai na ma8w pws o mikros egine kala!!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fthesecretrealtruth.blogspot.com%2F2011%2F02%2Fblog-post_2433.html&h=15d3d

kai sto facebook gia na deite to ageloudi http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250&ap=1

180466_199075040104681_100000065595380_785702_2805292_n.jpg

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

---------------------------------

* ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 340 01 03 6497 11

Όνομα: Scutari Maria

ΙΒΑΝ: GR95 0430 8620 0034 0010 3649 711 bic:ABGRGRAA

* ALPHA BANK: 396-002101-024157

IBAN: GR69 0140 3960 3960 0210 1024 157

Tηλέφωνα επικοινωνίας:

--------------------------

*Aγγελική: 693/72.06.950

*Γωγώ: 694/90.05.983

*Δέσποινα: 694/88.31.702

*Tζένη: 698/00.52.342 (Θεία μικρού Παναγιώτη).

OTI XΡEIAΣTEITΕ KAΛEΣTE ΣTA ΠAΡAΠANΩ THΛEΦΩNA!!!

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1114660800_text_c5dfece1f3f4e520e5f5f4f5f7e9f3ecddedefe920eae1e920e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ecddedefe9.gif

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ 15/2/2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............... ΠΕΙΡΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ 25/2/2011 ΦΕΓΟΥΜΕ..... ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ (ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ), Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ......."

Αυτό είναι ένα σημαντικό update που έγινε πριν λίγες μέρες στο group στο facebook. Τα χρήματα που έχουν μαζευτεί μέχρι και πριν λίγες ώρες είναι κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ. Είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που θα χρειαστεί αυτή η μάνα τόσους μήνες στο Λονδίνο.

Παρακολουθώ το group αυτό στο facebook πολύ στενά έδω και πολλές μέρες. Το θέμα είναι καρατσεκαρισμένο πως είναι πέρα για πέρα αληθινό (το λέω γιατί δυστηχώς στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη δυσπιστία...). Δεν έχω καμία απολύτως συγγένεια ή άλλου είδους σχέση με αυτόν τον άγγελο, αλλά επειδή έχω περάσει και εγώ πολύ δύσκολες στιγμές με το δικό μου παιδάκι, θεώρω σαν μάνα χρέος μου να κουνηθώ από τον καναπέ μου και όσο πιεσμένο πρόγραμμα και αν έχω να πάω στην πλησιέστερη ΑΓΡΟΤΙΚΗ ή ALPHA BANK για να καταθέσω και εγώ ένα ποσό. Έγώ το έκανα μόλις χτες, αλλά παρακίνησα και τη μαμά και την αδελφή μου να το κάνουν και εκείνες.

Πρέπει όλες οι μανάδες σε ότι οικονομική θέση και αν είμαστε να μπούμε στη θέση αυτής της μάνας, που όχι μόνο πονάει η ψυχή της να βλέπει έτσι το σπλάχνο της, αλλά σε λίγες ώρες θα πονάει και το σώμα της αφού θα χρειαστεί να δώσει εκείνη το μόσχευμα...

Καλώ λοιπόν όλες τις μανούλες να κάνουν αυτό που πρέπει πρωί πρωί αύριο.

Η ικανοποίηση μας όταν αυτό το μωρό γυρίσει σπίτι του γέρο, θα είναι τεράστια.

Θα αισθανόμαστε όλες ότι προσθέσαμε ένα λιθαράκι σε αυτό το τόσο μεγάλο έργο.

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

εκανα και εγω μια μικρη καταθεσουλα αλλα θελω να επισημανω κατι που ειχα ακουσει παλιοτερα. Ειχαν μαζευτει αρκετα χρηματα για ενα παιδακι σε αναλογη περιπτωση, και δεν μπορουσαν να αναληψουν τα χρηματα, για γραφειοκρατικους λογους....ελπιζω να το εχουν ρυθμισει σε αυτην την περιπτωση.

Διαφημίσεις

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ 15/2/2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............... ΠΕΙΡΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ 25/2/2011 ΦΕΓΟΥΜΕ..... ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ (ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ), Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ......."

Αυτό είναι ένα σημαντικό update που έγινε πριν λίγες μέρες στο group στο facebook. Τα χρήματα που έχουν μαζευτεί μέχρι και πριν λίγες ώρες είναι κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ. Είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που θα χρειαστεί αυτή η μάνα τόσους μήνες στο Λονδίνο.

Παρακολουθώ το group αυτό στο facebook πολύ στενά έδω και πολλές μέρες. Το θέμα είναι καρατσεκαρισμένο πως είναι πέρα για πέρα αληθινό (το λέω γιατί δυστηχώς στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη δυσπιστία...). Δεν έχω καμία απολύτως συγγένεια ή άλλου είδους σχέση με αυτόν τον άγγελο, αλλά επειδή έχω περάσει και εγώ πολύ δύσκολες στιγμές με το δικό μου παιδάκι, θεώρω σαν μάνα χρέος μου να κουνηθώ από τον καναπέ μου και όσο πιεσμένο πρόγραμμα και αν έχω να πάω στην πλησιέστερη ΑΓΡΟΤΙΚΗ ή ALPHA BANK για να καταθέσω και εγώ ένα ποσό. Έγώ το έκανα μόλις χτες, αλλά παρακίνησα και τη μαμά και την αδελφή μου να το κάνουν και εκείνες.

Πρέπει όλες οι μανάδες σε ότι οικονομική θέση και αν είμαστε να μπούμε στη θέση αυτής της μάνας, που όχι μόνο πονάει η ψυχή της να βλέπει έτσι το σπλάχνο της, αλλά σε λίγες ώρες θα πονάει και το σώμα της αφού θα χρειαστεί να δώσει εκείνη το μόσχευμα...

Καλώ λοιπόν όλες τις μανούλες να κάνουν αυτό που πρέπει πρωί πρωί αύριο.

Η ικανοποίηση μας όταν αυτό το μωρό γυρίσει σπίτι του γέρο, θα είναι τεράστια.

Θα αισθανόμαστε όλες ότι προσθέσαμε ένα λιθαράκι σε αυτό το τόσο μεγάλο έργο.

τελικα τελικη αποφαση ο παναγιωτης φευγει 1/3 για αγγλια.τα χρημματα που εχουν μαζευτει απο οσο ξερω μεχρι προχθες ηταν περιπου 43.000 ευρω!!:D τα εξοδα ομως ειναι παρα πολλα μιας και ο μικρος θα πρεπει να νοσηλευτει το λιγοτερο για ενα εξαμηνο!

Αν βαλουμε ολοι εδω μεσα απο 20 ευρω θα γινει κατι.....Αυριο πρωτα ο θεος θα δωσω κι εγω κατι.Να μας λετε νεα.....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

εγω εστειλα στην αγροτικη γιατι κατι διαβασα στο φεις οτι η αλφα μπανκ κανει κρατησεις δε ξερω αν ισχυει γιατι δε μενω και ελλαδα.αν ξερει καποια ας μας πει!

Διαφημίσεις

Κρατος προνοιας ....αλητες.....

δεν επρεπε να μεταφερθει αυτο το παιδι δωρεαν στα περατα της γης αν χρειαζοταν??

και ολα τα παιδια που δεν μπορουν να βρουν γιατρεια εδω και πρεπει να φυγουν .....

Ο ΛΟΒΕΡΔΟς ΑΚΟΥΕΙ???????

ΒΑΦΤΙΖΩ τον δικο μου Παναγιωτη σε λιγες μερες και αντι να παρω κατι γλαστρακια που προγραμματισα θα καταθεσω τα χρηματα στο αγγελουδι..

Η Παναγια μαζι σου καλο μου.

τωρα εχει την μητερα του μικρου παναγιωτακη στο αλτερ στον αυτια... αυτη η γραφιοκρατια αμαν πια ουτε σε τοσο ευαισθητα θεματα δεν μπορουν να κανουν κατι γρηγορα!!! ελεος...μακαρι να βρουν γρηγορα λυση να σωθει ο μικρουλης...

Τώρα είδα την ανάρτηση. Αύριο θα καταθέσω και εγώ κάποια χρήματα για τον μικρούλη. Καλή επιτυχία και περαστικά!

το λιονταράκι μας 28/09/2006, η μαϊμουδίτσα μας 07/05/2009

as1cJLB0g410020MDA5NTM5Ynw1MGJkfGkgYW0gcHJlZ25hbnQ.gif

Kανένα νέο απο τον Παναγιωτάκη...?

τελευταία ανάρτηση στο facebook που λέει τα έξεις:

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Φ Ε Υ Γ Ο Υ Μ Ε!!!!!!!!! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:15 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16:00 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1114660800_text_c5dfece1f3f4e520e5f5f4f5f7e9f3ecddedefe920eae1e920e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ecddedefe9.gif

ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι θα διναμε ενα ποσο για καποιο ιδρυμα /παιδακια που εχουν αναγκη,τελικα θα δωσουμε τα μισα στον Παναγιωτακη να γινει καλα το μικρο αγγελουδι.