Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οικονομικος στολισμος........γινεται????????:confused:

irev

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια

εχω πελαγωσει και θα ηθελα τη βοηθεια σας

Εχουμε θεμα χιονατη και απο λεφτα εχουμε............

μαλλον............

ΔΕΝ εχουμε!!!!!!.................χαχαχα

Υποτιθεται οτι απο τους πιο οικονομικους τροπους που ειχα σκεφτει ηταν να βαλω μονη μου καποιες γαζες στα σκαλια με κασπο κ νανους. Μονο για εξω μιλαω γιατι μεσα κατι θα κανει η νονα (μην το θυμαμαι κι αυτο κ νευριαζω---αλλα τεσπα)

Βρε κοριτσια ομως...μονο οι γαζες βγαινουν γυρω στα 35ευρω+νανοι 24ευρω+χωμα/φυτα 25ευρω+μηλαρακια 18ευρω...μου βγαινουν πολλααααα

Δεν εχω και πολλες ελπιδες για κατι πιο οικονομικο, αλλα ειπα να ρωτησω---ποτε δεν ξερεις!

Ααα ξεχασα να σας πω οτι εχουμε θεμα χιονατη

ευχαριστωωωωωω

aaK3p3.png FCDMp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

γεια σου!

θα μπορούσες να αποφύγεις τις γάζες στα σκαλιά και να διαλέξεις ένα οικονομικό φυτό (πχ. βασιλικό) και να τα βάλεις σε πολύχρωμα κουβαδάκια

τώρα για τους νάνους και τα μηλαράκια, δεν μπορώ να σου πω καποια ιδέα

ίσως να έβαζες λιγότερα??? λέω εγώ τώρα

πάντως, αν κινηθείς σε μαγαζιά τύπου Jumbo, νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι αρκετά οικονομικό!

περιμένουμε φωτό!

Γεια σου Irev,πού χάθηκες εσύ???:D

Μια κατοστάρα σου βγαίνει περίπου ο στολισμός,ε??Θα έλεγα ότι με τόσα πράγματα,πάλι καλά είναι(αλήθεια,η νονά τί θα κάνει μέσα??).

Τώρα μπορεί να πω βλακεία,αλλά μήπως να μην πάρεις φυτά και χώμα για τους νάνους??Να έβαζες μέσα κανένα μικρό γλαστράκι από το σπίτι σου??

Ή από φυτώριο,αυτά που έχουν 50 λεπτά-1 ευρώ,οπότε γλυτώνεις κάποια λεφτά από εκεί.

Για τις γάζες θα σου έλεγα να ρωτούσες καμιά φίλη σου,αν της έχει μείνει τίποτα από δική της βάφτιση.Βέβαια έχεις και δύσκολα χρώματα...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα...

κοριτσακι υπαρχει μπορεις να κανεις....

κοιτα το εκανα εγω στην βαφτιση του μικρου

η εκκλησια

http://yfrog.com/2olv7j

http://yfrog.com/mx91nj

και απο μακρια http://yfrog.com/hqyl9j

http://yfrog.com/fv6t7j

η γαζα κοστισε 9 ευρω 20 μετρα οσο βλεπεις στα σκαλια και παλι ηταν πολυ τα φαναρια 7 ευρω το καθε ενα αστεριας μεγαλος 0.60 λεπτα και οι μικροι 5 ευρω οι 100 κομ... κορδελα 6 ευρω αν δεν κανω λαθος κ κοιτα το αποτελεσμα...δεν φαινεται οτι ειχε μονο τοσα... α και το δυχτι ειχε 0.50 λεπτα το μετρο και βεβαια μονο τα μπαλονια τα πληρωσαν οι δυο κουμπαροι μου... μπορεις αντι για τετοια μπαλονια να βαλεις απλα με χρωματα λευκο γαλαζιο κοκκινο (χρωματα χιονατης) κοστος σε αυτα?? 1 ευρω το μπαλονι...παλι πολυ φθηνα δηλαδη μπορεις να βαλεις 5 κ 5 απο την μια μεραια και απο την αλλη (10 ευρω ) συνολικο κοστος 70-80 ευρω μονο...

αλλη μια πολυ απλη κ οικονομικη ιδεα ειναι απλα μπουκετα μπαλονια στα σκαλια πχ 3 μπαλονια (κοκκινο λευκο γαλαζιο) το ενα μπουκετο και αν εχει αρκετα σκαλια 3 μπουκετα απο καθε ακρη δηλαδη συνολο 6 μπουκετα απο 3 μπαλονια το καθε ενα συνολικο κοστος 18 ευρω:D:D:D ε,,τι λες??? γιαhttp://www.partyballoon.gr/baptisi.html δες

Διαφημίσεις

Πριν ξανοιχτεις ρωτα τον παππα αν το επιτρεπει.

Διαβασα σε ενα ποστ οτι απαγορευτηκε.

Δες και εδω

Δια να διαφυλάξουμε την ιεροπρεπή τέλεση των μυστηρίων αποφασίσαμε, έπειτα από συζητήσεις με τους ιερείς μας, τα παρακάτω για την πιστή τήρηση των οποίων σας παρακαλώ όλους θερμά.

Α) Για την τέλεση του μυστηρίου του Γάμου:

1) Να προσέρχονται οι μελλόνυμφοι έγκαιρα στο ναό, προκειμένου το μυστήριο να τελεσθή με ηρεμία και άνεση χρόνου.

2) Εφιστάται η προσοχή για την ευπρεπή ενδυμασία όλων των προσερχομένων και ιδιαίτερα των μελλονύμφων, όπως αρμόζει στον ιερό χώρο του ναού.

3) Τον ιερό ναό στολίζουν οι εικόνες, οι κανδήλες και ο λοιπός ιερός διάκοσμος. Ως εκ τούτου είναι περιττός και ασύμφωνος με την ιερότητα του ναού κάθε άλλος στολισμός εντός και εκτός του ναού με μπαλόνια, κλουβιά, τούλια, φανάρια που δίνουν την εικόνα φολκλορικής εκδήλωσης. Κατʼ οικονομία επιτρέπονται δυό ανθοστήλες στο σολέα και δύο στην εξωτερική είσοδο του Ναού.

4) Δεν επιτρέπεται η ρίψη ρυζιού, κουφέτων και λουλουδιών κατά την ώρα του χορού του Ησαΐα. Οι νεόνυμφοι θα ριζώσουν με την αγάπη τους και την πίστη τους στο Θεό.

5) Οι φωτογράφοι πρέπει να συμπεριφέρονται με διάκριση και να είναι ενδεδυμένοι ευπρεπώς.

Β) Για την τέλεση του μυστηρίου του Βαπτίσματος:

1) Συνιστάται κιʼ εδώ η σεμνοπρεπής ενδυμασία γονέων και αναδόχων.

2) Ο ανάδοχος πρέπει να είναι βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός, πιστός, να μπορή να διαβάζη το «πιστεύω» το σύμβολο της πίστεως, να είναι ένας και όχι κάτω των 12 ετών. Όσοι έχουν τελέσει μόνο πολιτικό γάμο, δεν μπορούν να γίνουν ανάδοχοι, γιατί ο ανάδοχος πρέπει να σέβεται τα μυστήρια της Εκκλησίας και να αντιλαμβάνεται τη βαριά ευθύνη που επωμίζεται. Η ευθύνη των αναδόχων για το ομογενές των παιδιών που βαπτίζουν (αγόρια ή κορίτσια), αφού οι ιεροί κανόνες επισημαίνουν, ότι αυτά είναι πνευματικά αδέλφια.

3) Απαγορεύεται ο στολισμός εντός και εκτός του ναού όπως και της κολυμβήθρας που είναι ιερό λειτουργικό σκεύος. Κατʼ οικονομία κιʼ εδώ επιτρέπονται δυό ανθοστήλες.

4) Η λαμπάδα, καθώς και το φιαλίδιο για το λάδι, δεν διακοσμούνται με αρκουδάκια, ρολόγια, κουκλάκια και άλλου είδους παιχνίδια.

5) Τα ενδύματα που φορούν οι νεοφώτιστοι αμέσως μετά την έξοδό τους από την ιερή κολυμβήθρα, συμβολίζουν την νέα ολόλαμπρη και ακηλίδωτη ζωή του νέου πιστού, πρέπει να είναι λευκά.

6) Ο Βαπτισματικός Σταυρός, επιβάλλεται να είναι αντίγραφο του καθιερωμένου στην Εκκλησιαστική ζωή σημείου του Τιμίου Σταυρού και όχι οποιαδήποτε άλλη επινόηση κοσμηματοπωλείου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, πως στα προαύλια των ιερών ναών δεν επιτρέπεται η παράθεση δεξίωσης.

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=4337

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ρωτα καλου κακου.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Έλενα, όλα πολύ πολύ όμορφα!

αλήθεια, η γάζα είναι τόσο οικονομική? και από που πήρες το δίχτυ και τους αστερίες?

ναι εγω τοσο την πηρα ελξις ειχε και με 20 ευρω τα 20 μετρα απλα αυτη που πηρα εγω δεν ηταν της τελειας ποιοτητας αλλα για τα σκαλια που την ηθελα δεν με ενοιαζε και πολυ η ποιοτητα!!! το δυχτι το πηρα απο ενα μαγαζακι στην καλλιθεα αγιων παντων πανω απο προς μερια συγγρου.δεν ξερω ακριβος αριθμο αλλα το βρισκεις ευκολα..ειχε πολλα υφασματα με 0.50 λεπτα και βρηκα αυτο και μου ηρθε τελειο... και σωθικα...παντως το μαγαζακι ακομα υπαρχει πηρα πριν κανα 2 εβδομαδες γουνακι υφασμα για να φτιαξω μαξιλαρακια για καναπε...τωρα ο ελξις δεν ξερω μονο αν ειναι ακομα εκει που ηταν:|

αστεριες νομιζω ελξις παλι η αδορεχ αυτο δεν το θυμαμαι:?

Πριν ξανοιχτεις ρωτα τον παππα αν το επιτρεπει.

Διαβασα σε ενα ποστ οτι απαγορευτηκε.

Δες και εδω

Δια να διαφυλάξουμε την ιεροπρεπή τέλεση των μυστηρίων αποφασίσαμε, έπειτα από συζητήσεις με τους ιερείς μας, τα παρακάτω για την πιστή τήρηση των οποίων σας παρακαλώ όλους θερμά.

Α) Για την τέλεση του μυστηρίου του Γάμου:

1) Να προσέρχονται οι μελλόνυμφοι έγκαιρα στο ναό, προκειμένου το μυστήριο να τελεσθή με ηρεμία και άνεση χρόνου.

2) Εφιστάται η προσοχή για την ευπρεπή ενδυμασία όλων των προσερχομένων και ιδιαίτερα των μελλονύμφων, όπως αρμόζει στον ιερό χώρο του ναού.

3) Τον ιερό ναό στολίζουν οι εικόνες, οι κανδήλες και ο λοιπός ιερός διάκοσμος. Ως εκ τούτου είναι περιττός και ασύμφωνος με την ιερότητα του ναού κάθε άλλος στολισμός εντός και εκτός του ναού με μπαλόνια, κλουβιά, τούλια, φανάρια που δίνουν την εικόνα φολκλορικής εκδήλωσης. Κατʼ οικονομία επιτρέπονται δυό ανθοστήλες στο σολέα και δύο στην εξωτερική είσοδο του Ναού.

4) Δεν επιτρέπεται η ρίψη ρυζιού, κουφέτων και λουλουδιών κατά την ώρα του χορού του Ησαΐα. Οι νεόνυμφοι θα ριζώσουν με την αγάπη τους και την πίστη τους στο Θεό.

5) Οι φωτογράφοι πρέπει να συμπεριφέρονται με διάκριση και να είναι ενδεδυμένοι ευπρεπώς.

Β) Για την τέλεση του μυστηρίου του Βαπτίσματος:

1) Συνιστάται κιʼ εδώ η σεμνοπρεπής ενδυμασία γονέων και αναδόχων.

2) Ο ανάδοχος πρέπει να είναι βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός, πιστός, να μπορή να διαβάζη το «πιστεύω» το σύμβολο της πίστεως, να είναι ένας και όχι κάτω των 12 ετών. Όσοι έχουν τελέσει μόνο πολιτικό γάμο, δεν μπορούν να γίνουν ανάδοχοι, γιατί ο ανάδοχος πρέπει να σέβεται τα μυστήρια της Εκκλησίας και να αντιλαμβάνεται τη βαριά ευθύνη που επωμίζεται. Η ευθύνη των αναδόχων για το ομογενές των παιδιών που βαπτίζουν (αγόρια ή κορίτσια), αφού οι ιεροί κανόνες επισημαίνουν, ότι αυτά είναι πνευματικά αδέλφια.

3) Απαγορεύεται ο στολισμός εντός και εκτός του ναού όπως και της κολυμβήθρας που είναι ιερό λειτουργικό σκεύος. Κατʼ οικονομία κιʼ εδώ επιτρέπονται δυό ανθοστήλες.

4) Η λαμπάδα, καθώς και το φιαλίδιο για το λάδι, δεν διακοσμούνται με αρκουδάκια, ρολόγια, κουκλάκια και άλλου είδους παιχνίδια.

5) Τα ενδύματα που φορούν οι νεοφώτιστοι αμέσως μετά την έξοδό τους από την ιερή κολυμβήθρα, συμβολίζουν την νέα ολόλαμπρη και ακηλίδωτη ζωή του νέου πιστού, πρέπει να είναι λευκά.

6) Ο Βαπτισματικός Σταυρός, επιβάλλεται να είναι αντίγραφο του καθιερωμένου στην Εκκλησιαστική ζωή σημείου του Τιμίου Σταυρού και όχι οποιαδήποτε άλλη επινόηση κοσμηματοπωλείου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, πως στα προαύλια των ιερών ναών δεν επιτρέπεται η παράθεση δεξίωσης.

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=4337

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ρωτα καλου κακου.

α..καλα ναι αυτα τα εχουν και οι παπαδες ρωτα καλα λεει ελενη...μην χρεωθεις και μετα δεν σας αφησει να τα βαλετε...:-(

Αυτά τα μήλα που κοστίζουν 18 ευρώ,τί ακριβώς είναι???

Πάρε μήλα από την λαϊκή και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάνε χαμένα...

Έχω δει σε βάφτιση να τα τρώνε στο τέλος οι καλεσμένοι!!!

Όσο για την γάζα,νομίζω ότι μπορείς να βρεις και καλύτερη τιμή.

Διαφημίσεις

ωραία θα είναι γυάλες με ξυνόμηλα...

τα έχω δει σε διακόσμηση κια είναι τέλεια!

μπράβο, cristinaki!

ξέρει καμία, αν η adorex και ο elxis δέχονται παραγγελίες μέσω νετ?

ωραία θα είναι γυάλες με ξυνόμηλα...

τα έχω δει σε διακόσμηση κια είναι τέλεια!

μπράβο, cristinaki!

ξέρει καμία, αν η adorex και ο elxis δέχονται παραγγελίες μέσω νετ?

σου λεω απο πρωτο χερι οτι και τα δυο μαγαζια ειναι μπαχαλο το ενα ειναι μεσα αχουρι και το αλλο ειναι αχουρι οι σχεσεις δεν μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους μαλλον δεχοντε απλα προσεξε λιγο τα εξοδα αποστολης τοειχα πει σε αλλο τοπικ ρωτα σα(ελξις) εξοδα για μικρη αποσταση σχετικα κ μου ειπε αρκετα θυμαμι και οταν πηγα στο καταστημα να παρω τα πραγματα μονη μου μετα ακουγα το κυριο να λεει στην επαρχια λιγοτερα εξοδα απο αυτα που ειπε σεμενα:evil:

κοριτσακι υπαρχει μπορεις να κανεις....

κοιτα το εκανα εγω στην βαφτιση του μικρου

η εκκλησια

http://yfrog.com/2olv7j

http://yfrog.com/mx91nj

και απο μακρια http://yfrog.com/hqyl9j

http://yfrog.com/fv6t7j

η γαζα κοστισε 9 ευρω 20 μετρα οσο βλεπεις στα σκαλια και παλι ηταν πολυ τα φαναρια 7 ευρω το καθε ενα αστεριας μεγαλος 0.60 λεπτα και οι μικροι 5 ευρω οι 100 κομ... κορδελα 6 ευρω αν δεν κανω λαθος κ κοιτα το αποτελεσμα...δεν φαινεται οτι ειχε μονο τοσα... α και το δυχτι ειχε 0.50 λεπτα το μετρο και βεβαια μονο τα μπαλονια τα πληρωσαν οι δυο κουμπαροι μου... μπορεις αντι για τετοια μπαλονια να βαλεις απλα με χρωματα λευκο γαλαζιο κοκκινο (χρωματα χιονατης) κοστος σε αυτα?? 1 ευρω το μπαλονι...παλι πολυ φθηνα δηλαδη μπορεις να βαλεις 5 κ 5 απο την μια μεραια και απο την αλλη (10 ευρω ) συνολικο κοστος 70-80 ευρω μονο...

eimai λιγο εκτος θεματος κ ζηταω συγνωμη ...................

ΕΛΕΝΑ ειναι τελεια !!!!!!!!!!!!! νομιζω θα στο αντιγραψω .............κ την γαζα κ το διχτυ απτην καλλιθεα????

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

Να σου προτείνω και 'γώ μια 2 ιδέες....λοιπόν πολύυυυυ οικονομικά θα βρείς άσπρο-κόκκινο τούλι, με το μέτρο, σε καταστήματα που πουλάνε για ραφεία κτλ...στην Θεσσαλονίκη πολύ γνωστή η Στοα Καράσσου (υποθέτω κάτι ανάλογο υπάρχει παντού). Πουλάνε απο τούλι και κουμπιά μέχρι λαμπάδες. Μ' ενα 20-25αρι έχεις "καθαρίσει" 5-6 μέτρα τούλι :wink:

Έπειτα, αφού έχεις θέμα Χιονάτη...φέρε την Χιονάτη :-) Εξηγώ, στην βάφτιση της μικρής μας πήραμε μια πολύ γλυκιά κοπέλα (απο ειδικό γραφείο) που ντύθηκε νεράιδα. Στην αρχή πριν το μυστήριο βγήκε αγκαλιά με την μικρή μας και έπειτα μοίραζε μπουμπουνιέρες και δωράκια, ενώ αργότερα στην δεξίωση έπαιζε σε ειδικό χώρο με τα παιδάκια. Δυστυχώς ΔΕΝ θυμάμαι πόσο της είχαμε δώσει αλλά φέτος (πριν 2-3 μέρες) που κάναμε πάρτυ γεννεθλίων την μικρή, ανάλογη κοπέλα πήρε 80 ευρώ για 80 λεπτά. Πίστεψε με οτι αν της έκανα παζάρια θα "έκοβε" άνετα λόγω κρίσης.

Οπότε μ' ενα 100ρι έχεις διάκοσμο με κάποια τούλια και μια εντυπωσιακή Χιονάτη live :wink:

Τώρα αντί να αγοράσεις εξοπλισμό, αναζήτησε καταστήματα τύπου Hire Shop όπου μπορείς να βρείς (για ενοικίαση) απο μηχανή μπουρμπουλήθρας μέχρι μικρούς διακοσμητικούς νάνους για κήπους. Μιλάμε για 5-6 ευρώ την μέρα.

Καλή επιτυχία :wink:

Τι φοβερή ιδέα αυτή με τη ζωντανή χιονάτη!!!

Ελενα πολυ ωραία η βάφτιση!Μπράβο!

Irev θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.Ρώτα πρώτα στην εκκλησία γιατί και εμένα μου είπε δεν επιτρέπεται τίποτα παρα μόνο 2 ανθοστήλες(δεν θα βάλω τίποτα απολύτως τελικά,α στο καλό!)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

μπορεις να παρεις κασπω νανους απο τα jumbo και να βαλεις μεσα τα γλαστρακια με τα λουλουδια. μια πολυ φθηνη λυση οπως προειπωθηκε ειναι ο βασιλικος, τον οποιο μπορεις να τον διακοσμησεις με κορδελιτσες. οταν βαφτισα τη βαφτιστηρα μου ειχαμε στα σκαλια μεγαλους βασιλικους με γιρλαντες απο πεταλουδιτσες. τα ειχε φτιαξει μοη της η κουμπαρα μου και ηταν πανεμορφα!!!

0482.jpg

0442.jpg

ελπιζω να βοηθησα!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Beloved,αυτή η εκκλησία είναι η Αγία Μαρίνα,που κάτω από τον δρόμο είναι η θάλασσα και είναι σχετικά μικρούλα??Η πόρτα που φαίνεται στην φωτογραφία,αυτήν μου θυμίζει.Αν είναι όντως,είναι καταπληκτική εκκλησία.Και η ιδέα της κουμπάρας σου,απίθανη!!

μπορεις να παρεις κασπω νανους απο τα jumbo και να βαλεις μεσα τα γλαστρακια με τα λουλουδια. μια πολυ φθηνη λυση οπως προειπωθηκε ειναι ο βασιλικος, τον οποιο μπορεις να τον διακοσμησεις με κορδελιτσες. οταν βαφτισα τη βαφτιστηρα μου ειχαμε στα σκαλια μεγαλους βασιλικους με γιρλαντες απο πεταλουδιτσες. τα ειχε φτιαξει μοη της η κουμπαρα μου και ηταν πανεμορφα!!!

0482.jpg

0442.jpg

ελπιζω να βοηθησα!

Πανέμορφο! Πώς θα ήθελα να κάνω κι ένα κοριτσάκι!!!

EkcAp3.png

Beloved,αυτή η εκκλησία είναι η Αγία Μαρίνα,που κάτω από τον δρόμο είναι η θάλασσα και είναι σχετικά μικρούλα??Η πόρτα που φαίνεται στην φωτογραφία,αυτήν μου θυμίζει.Αν είναι όντως,είναι καταπληκτική εκκλησία.Και η ιδέα της κουμπάρας σου,απίθανη!!

καλα εισαι φοβερη!!!ναι η αγια μαρινα ειναι!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

αν διαθετεις 250Ε για στολισμο μπορω να σου προτεινω τη κοπελα που θα στολισει τη δικη μου βαπτιση.....και κανει θεμα Χιονατη με νανους....αν ενδιαφερεσαι πεσμου να σου στειλω πμ με φωτος...........

eimai λιγο εκτος θεματος κ ζηταω συγνωμη ...................

ΕΛΕΝΑ ειναι τελεια !!!!!!!!!!!!! νομιζω θα στο αντιγραψω .............κ την γαζα κ το διχτυ απτην καλλιθεα????

οχι μονο το δυχτι καλλιθεα το γαλαζιο το πηρα ελξις.. αλλα αν ψαξεις ισως κ βρεις κ πιο φθηνα εγω λογο χρονου επειδη ο μικρος ηταν 5 μηνων και θηλαζε δεν ειχα την πολυτελεια να ψαχνω παντου ηξερα το ελξις απο την βαφτιση που ειχα κανει στην μικρη...βεβαια μετα ανακαλειψα το φορυμ και βρηκα και αλλα μαγαζακια....

0482.jpg

0442.jpg

ελπιζω να βοηθησα!

παρα πολυ ομορφα και εξυπνη ιδεα οι βασιλικοι.....ΜΠΡΑΒΟ<!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

να σας πω οτι με την εκκλησια ειμαστε οκ

Ιδιως εξω δεν τους καιγεται καρφι

Για τα τζαμπο που λετε... ο πιο ιδανικος κοστιζει 5,90...ειπα να αρκεστω σε μικροτερο μεγεθος και παμε στα 4ευρω Γι αυτο λεω με φυτα και χωμα...ανεβαιιιιινουμεεεεεε

Και καποια κοπελα που ειπε για 5-6μετρα...δυστυχως θελω καμια 15αρια απο καθε πλευρα...:-(

Τα μηλα που λεω ειναι απο φελιζολ (μοιαζουν αληθινα) 1ευρω/μεγαλο και 6 ευρω 12μικρα. Σκεφτηκα να τα καρφωσω με ξυλακια στο χωμα

Επισης ειπα να ξεχασω τους νανους κι ετσι βρηκα πιο οικονομικα πλαστικα κασπο κοκκινα κ κιτρινα με 2 ευρω το ενα....

beloved τελειο αυτο που φτιαξατε! Αλλα τετοιες βασεις που να βρω?

Ev εννοειται στειλε πμ Αφου λες οτι κανει κ τετοιο θεμα!

aaK3p3.png FCDMp3.png