Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ

Recommended Posts

[b]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Ηθελα να ρωτησω αν καποια ξερει να μου πει τι καροτσακι χωραει σε πορτ μπαγκαζ αυτοκινητου YARIS.

Δεν θα χωρεσει αυτο που ηθελα να παρω και ηθελα αν εχει καποια ιδια μαρκα αυτοκινητο,να μου πει τι ειδους καροτσι αγορασε;

Να σας πω οτι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ειναι εναμιση μηνων σχεδον οποτε καροτσκι απο βρεφικη ηλικια χρειαζομαστε.

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.....[/b]

Διαφημίσεις

pegi μου εμεις εχουμε Starlet που ειναι ακομα μικροτερο απο το δικο σου κ χωραει το δικο μας. εχουμε το loola της bebeconfort

σε ποια καταστηματα πουλαν το συγκεκριμενο που εχεις εσυ;;

Διαφημίσεις

Τα Mac laren είναι πολύ μικρά και χωράνε

ειδα για μακ λαρεν αλλα χωραει μονο το πιο απλο,που δεν εχει πολυ σκληρη ωμοπλατη και φοβαμαι,θα ναι ενταξει για την πλατουλα του;

Yπαρχουν στα Breton οδος Αχαιας 2 & Τροιζινιας στην Κατω Κηφισια το τηλ ειναι 2108003150. Αλλα τα εχω δει κ στα mothercare!

Την πληροφορια για το καταστημα την πηρα απο το site τους.

Δεν το πηρα απο κει γι'αυτο δεν ξερω λεπτομερειες. Ειμαι εκτος Ελλαδας.

Δες το καροτσακι εδω http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_sortir_1.htm

φυσικα υπαρχει σε παρα πολλα χρωματα κ αγοραζεις καθε κομματι ξεχωριστα αν θες. Το σημαντικο ειναι οτι δεν μπαινουν ολα τα κομματια μαζι πανω για να γινεται βαρυ. Μπαινει το καθε ενα ξεχωριστα.

Αν θες καποια διευκρινιση σε αυτα που βλεπεις πες μου.

ειδα για μακ λαρεν αλλα χωραει μονο το πιο απλο,που δεν εχει πολυ σκληρη ωμοπλατη και φοβαμαι,θα ναι ενταξει για την πλατουλα του;

οχι, όχι!! το δικό μας είναι το techno classic με όλα τα comfort για νεογέννητο και με λίγη τέχνη χωράει :D:D

Βάζεις πρώτα τις μπροστινές ρόδες και μετά τις πίσω, σπρώχνεις και λίγο και μπαίνει!!! :cool:

KbCJp2.pngEYukp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ,καλα θα ταν αλλα το αυτοκινητο ειναι το οικογενειακο μας και το μοναδικο.

Μακαρη να περισευαν τα χρηματα και να περναμε ενα αλλο,αλλα πολυ δυσκολα τα πραγματα. :cry::?:?

Διαφημίσεις

Εγω για να το χωρέσω στο polo βγάζω το ¨καπακι" εταζερα πως λεγεται αυτο...αλλιως δεν χωραει με τίποτα... και παλι στο πλαι λοξό όχι τελείως μεσα στο πορτ μπαγκαζ (εχω το pliko p3 peg perego)

To έχεις δοκιμάσει?

eNeap2.pngNziDp2.png

Ναι βρε Pegi, δεν θα έχει πρόβλημα κανένα. Ούτως η άλλως δεν είναι και καμιά εταιρία χθεσινή, 30 χρόνια εταιρία είναι. Και εγώ mac laren είχα όταν ήμουν μικρή. Δεν νομίζω να κυκλοφορούσε αν ήταν προβληματικό.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

ευχαρηστω μαμι μπλου.

αληθεια ποσο ετων εισαι;απο ποτε υπαρχουν τα μακ λαρεν;σοβαρα μιλαω

μη με παρεξηγησεις.

Εγω για να το χωρέσω στο polo βγάζω το ¨καπακι" εταζερα πως λεγεται αυτο...αλλιως δεν χωραει με τίποτα... και παλι στο πλαι λοξό όχι τελείως μεσα στο πορτ μπαγκαζ (εχω το pliko p3 peg perego)

To έχεις δοκιμάσει?

δοκιμασα αλλο μοντελο της περ περγκο.Θα το δοκιμασω κι αυτο γκαλατ,μαλλον θα βολευει,κι εμας βγαινει το καπακι που λες..ευχαρηστωωωωωω :D:D:D

Τελικά δεν είναι μόνο η προικα του μωρού που πρέπει να πάρεις, θέλεις και μεγαλύτερο αυτοκίνητο! Ο αντρας μου όταν ημουν έγκυος κι επειδη θα παιρναμε αυτοκίνητο έψαχνε ποιο έιχε το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκαζ... Τότε τον θεωρούσα υπερβολικό αλλά τελικά έιχε πολύ δικιο... Ειδικά το βρεφικό καρότσι πιάνει πολύ χωρο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

ετσι οπως τα λες κριστι.

εχει γινει η ζωη αστα να πανε,αντι να λεμε δοξα τον θεο που χουμε και αυτοκινητο δε μας βολευει κιολας.

αυτες τις μερες ολο μαλωνουμε με τον αντρα μου γιατι ειχε παρει αυτο το αυτοκινητο τοτε και δεν πηρε ενα πιο μεγαλο και τετοια,τον εχω πρηξει τον καημενο.τι χαζη που ειμαι ρε γμτ. :roll::roll::wink::wink:

Υπάρχει και η λύση της μπαγκαζιέρας με ειδικές σχάρες πάνω απο το αυτοκίνητό σας!

Σαν προσωρινή λύση μέχρι και όταν μπορέσετε να πάρετε άλλο!

Εμάς μας έχει λύσει τα χέρια η μπαγκαζιέρα!!

Έχουμε το ford fiesta και δύο παιδιά!!

Σαν αυτή έχουμε Thule.

http://www.thule.com/Thule/ProductListPage____45948.aspx

Ανοίγει και απο τις δύο πλευρές και πολύ εύκολα!

Πετάς μέσα το καρότσι και...έφυγες! :wink:

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Εγώ παράγγειλα το chicco for me και το αντίστοιχο κάθισμα αυτοκινήτου για 0-13 kg...η απορία μου είναι αν το ανοιγοκλείνετε για να κατεβήτε σκαλιά ή για το ασανσέρ...δεν νομίζω να μπορώ μόνη μου με το μωρό στην αγκαλιά να το ανοιγοκλείνω...για πείτε οι μαμάδες καμιά εμπειρία!!!!

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

ευχαρηστω μαμι μπλου.

μη με παρεξηγησεις.

Pegi είμαι 26. Αλλά η εταιρεία είναι πιο παλιά. Νομίζω από το 1978.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

ευχαρηστω μαμι μπλου.

μη με παρεξηγησεις.

Pegi είμαι 26. Αλλά η εταιρεία είναι πιο παλιά. Νομίζω από το 1978.

σοβαρα;υπηρχε και στα δικα μας χρονια;;α!θα την μαλωσω την μαμα μου γιατι δεν ειχα κι εγω μακ ΄λαρεν οεο;

Λάθος μου, η εταιρία είναι απο το 1965.

It all began in 1965 when Owen Maclaren designed and patented his prototype Baby Buggy -- the B-01. The iconic blue and white stripes and aluminium frame imparts a vintage style that is popular and modern today. The revolutionary lightweight, 3D fold design continues to be an important and timeless prototype for the industry.

http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=479

Li2ep3.pngKeoEp3.png

εχω το zippy της inglesina κ ειμαι απολυτα ευχατιστημενη σε ολα!και εχουμε δυο περιπτωσεις,περιπτωση corolla(του αντρα μου) οπου το καροτσι χωραει ανετα επισης κ το πορτ μπεμπε κ το καθησμα του αυτοκινητου,ενω στο δικο μου το ibiza δε χωρανε οι ροδες καθολου,ειναι πολυ ψηλο καροτσι κ ετσι βολευει κ τον αντρα μου στο να το κραταει,οστωσο ειναι πολυ μικρο πορτ μπαγκαζ για να μπουν οι ψηλες ροδες... :?

Και μεις έχουμε το loola της bebe confort και χωράει μια χαρά στο corsa. Είναι το πιο κοντό καρότσι που υπάρχει και κλείνει σαν μπαστούνι.

Εμείς το πήραμε πέρσι και παρόλο που το δίνουν και για νεογέννητα δεν έχει τελείως ξαπλωτή θέση αλλά η κλίση του είναι όπως και στο ριλάξ. Νομίζω όμως ότι φέτος κυκλοφόρησε νέο μοντέλο με τελείως ξαπλωτή θέση.

εμας , αγορασμενο φετος, εχει τελειως ξαπλωτη θεση αν και

ετσι κ αλλιως ως τωρα δεν χρησιμοποιησα καθολου το sheet cover, προς το παρον τοποθετουμε στο καροτσακι το car sheet.

To έχεις δοκιμάσει?

GALAT,τεληκα πηρα το PLIKO P3 tis PER PEREGO.και χωραει στο αυτοκινητο και ειναι και πολυ τελειο,ο μικρος εχει τρελλαθει απο χθες που τον βαζω μεσα στο καροτσι.... :o:o

σε ευχαρηστω για την συμβουλη σου,να σαι καλα :D:D:D