Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλες σας! Τελικά ήρθε η μπουμπού μας, μόλις 2720 Kg.

Είναι μικρούλα αλλά πανέμορφη! Έχουμε τρελαθεί, όλα πήγαν καλά αν και αναπάντεχα, καισαρική τομή δεν ένιωσα τίποτα ούτε πόνους, γέννησα τις 30/04/08 στις 17:40 και πρώι πρωί σηκώθηκα όρθια!

Εύχομαι σε όσες περιμένουν με έναν πόνο και σε οσες γέννησαν αν χαίρονται τα μωρά τους όπως εγώ τη δικιά μου. Δεν το έχω συνηδειτοποιήσει καλά καλά !!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να την χαιρεσαι,να στε ευτυχισμενες και οι 2.

κι αλλη νυφη δηλαδη;να ενημερωσω τον Παναγιωτακη οτι υπαρχουν πολλες συνομηλικες του στο φορουμ........ :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Να είστε όλοι καλά.

Τώρα να σας πω λίγο το ιστορικό για να έχετε υπόψιν σας και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα από πριν.

Πήγα την προηγούμενη Τετάρτη 12,30 για να κάνω τον καρδιοτοκογράφο ηρεμίας. Εκεί ο γιατρός του μαιευτηρίου μου λέει όλα καλά!!! Περιμένω και έρχεται η γιατρός μου, βλέπει το καρδιογράφημα και ρωτάει τον γιατρό γιατί είπες όλα καλά?????? Δεν βλέπεις πως η μήτρα της κάνει συσπάσεις???

Εγώ δεν τις καταλάβαινα. Με πηγαίνει και κάνω έναν υπέρηχο και βλέπει πως έχουν σπάσει τα νερά, έχουν σχεδόν αδειάσει!!! Είχε γίνει υψηλή ρίξη δηλαδή τρύπησε ο σάκος ψηλά με αποτέλεσμα να χάνω νερά σιγά σιγά και να μην το καταλαβαίνω νομίζοντας πως είναι υγρά!!! Έπεσε και το Πάσχα και δεν το πήρα χαμπάρι.

Με πάει στην παραλαβή γρήγορα, με πάνε στην αίθουσα ωδινών εκεί κατάλαβα τη μήτρα να συσπάται και να πονάει η πλάτη μου. Στον καρδιοτοκογράφο οι παλμοί της ήταν συνέχεια 180 - 190 που έδειχνε πως είναι στρεσσαρισμένη. Έρχεται η γιατρός μου και μου λέει θα πάμε για καισαρική γιατί άμα περιμένουμε μπορεί να πάρει ώρα και δεν το διακινδυνεύει εφόσον είχε και την περιτύλιξη.

Έλα όμως που μου λέει πως θα κάνουμε ολική νάρκωση γιατί έπαιρνα την Σαλοσπιρίνη και δεν επιτρέπεται να κάνεις επισκληρίδιο!! Όσες παίρνετε οποιοδήποτε αντιπηκτικό φάρμακο πολύ προσοχή την ώρα που είσαστε στην παραλαβή θυμηθείτε ακόμα και το πιο κουφό και πείτε το για να μην γίνει καμιά πατάτα έτσι????

Εμένα με έπιασε φοβία , τρέμουλο για την ολική νάρκωση , νόμιζα πως δεν θα ξαναξυπνήσω αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Μόλις την είδα ένιωσα απίστευτη ευτυχία , δεν συγκρίνεται. Ο Πατέρας της έκλαιγε, την κράταγα αγκαλιά και έκλαιγα και εγώ.

Είναι η πολύτιμή μου αγάπη.

Σας ευχαριστώ.

749975bn2c4imzkz.gif

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»