xrysalis Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ψάχνοντας για κάτι άσχετο στο ίντερνετ... επέσα πάνω σ' αυτή τη σελίδα http://momentbymoment.com.au/blog/?cat=5 Περιλυπτικά, έχει θέμα το ποιό πρόωρο μωρό που γεννήθηκε στην Αυστραλία στην 24 εβδομάδα κύησης με βάρος μόλις 319 γραμμάρια... και ενώ οι γιατροί στην αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει... ως εκ θαυματος μετά από 7 μήνες βγήκε απο το νοσοκομείο 4400 γραμμάρια!! Αν και πολές φορές κυνδίνεψε να πεθάνει και έλεγαν στη μαμά της να επιτρέψει να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, εκείνη αρνιόταν πεισματικά... Τί να πω;;; η πίστη της μάνας;;; η δύναμη για ζωή;;; το θαύμα;;;; Ας είναι πάντα γερό το κοριτσάκι! εντυπωσιάστηκα τόσο που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Τί να πω;;; η πίστη της μάνας;;; η δύναμη για ζωή;;; το θαύμα;;;; Ας είναι πάντα γερό το κοριτσάκι! Πάντα γερό !!! Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fourfourina Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Τι δυνατή ψυχούλα!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenedur Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 τρομερο... Δοξα τον Θεο.. Quote ..sine qua non.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenik Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Χριστε μου ανατριχιασα. Να ναι καλα και να το προστατευει καποιος απο ψηλά για πολυ ακομα. Quote Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fysalida Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Η δύναμη της θέλησης, η αγάπη και η πίστη σε όλο τους το μεγαλείο. Τι ωραία ιστορία μας διηγήθηκες xrysalis!!!Ευχαριστούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopy Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Το μεγαλειο της ζωης!!!!!!!!!!!! Παντα γερο να ειναι στη ζωη του και να βγαινει παντα νικητης παντου το μωρακι αυτο...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Απλά υπέροχο....... Quote Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophie13 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Είχε δύναμη και θέληση για ζωή!!! Να είναι πάντα γερό!!! Quote + Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΣΑΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ.............................. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Πολύ συγκινητικό........και το τέλος υπέροχο!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Βρε pegi μου... φυσικά και δε σε παρεξηγούμε! η αλήθεια είναι πως ποτέ δε θα πάψει να σε πονάει... μανούλα είσαι, ήταν τα παιδάκια σου... πάντα θα είναι... αλλά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο... έτσι θέλει αυτή η ανωτέρα δύναμη που άλλος τη λέει Θεό, άλλος μητέρα Φύση... Να, αυτό το κοριτσάκι που τώρα βγήκε νικήτρια της ζωή... ξέρεις τί της επιφυλάσσει το μέλλον;;; που πάντα γερό να 'ναι... αλλά θέλω να σου πώ! Κοίτα να χαίρεσαι το παιδάκι σου και μακάρι να μην ξεχάσεις ποτέ τα αγγελάκια σου κι ας σε πονάει η θύμησή τους... Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 σορυ για το ξεσπασμα.ευχαρηστω χρυσαλις μου για την κατανοηση..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrysalis Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 σορυ για το ξεσπασμα.ευχαρηστω χρυσαλις μου για την κατανοηση.....μη ζητάς συγνώμη καλή μου... αυτά τα πράγματα πρέπει να βγαίνουν από μέσα σου... είναι καλύτερα έτσι Quote .....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATRIN69 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Συγκλονιστικο,να ειναι γερο και δυνατο.Συγχαρητηρια στη μανουλα του. Μαζι κερδισανε αυτη την μαχη για την ζωη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELENA K. Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Nα είναι πάντα γερό το πουλάκι μου ! Να το χαίρονται οι γονείς του ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tboys Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Συγχαρητήρια στους γονείς και στο μωράκι που τα καταφέρανε!!!!!!!! Είμαι περήφανη όμως και για τους γιατρούς !!!!!!!!! Ξρουμέ όλες ότι χωρίς τη βοήθεια τους δε θα τα κατάφερνε Quote «Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggeloudia Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Χρηστε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiknaki Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 ......Αν και πολές φορές κυνδίνεψε να πεθάνει και έλεγαν στη μαμά της να επιτρέψει να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, εκείνη αρνιόταν πεισματικά... Πολύ συγκηνιτικό!!!Άραγε πόσο δικαιωμένη αισθάνεται αυτή η μητέρα που εμπιστεύτηκε το ένστικτο της και κράτησε την ελπίδα ζωντανή;Να είναι γεροί και οι δυο τους... Quote Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ειναι συγκλονιστικο!! Θυμιθηκα οταν και εγω μπηκα στο νοσοκομειο στην 24 εβδομαδα κυνδινευοντας να γεννησω προωρα και ανατριχιαζω!! Να ειναι παντα γερο το μωρακι!! Quote Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina24 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 πωπω απιστευτο πραγματικα!!! ειναι αυτο το μωρακι στη φωτο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mana3 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ψάχνοντας για κάτι άσχετο στο ίντερνετ... επέσα πάνω σ' αυτή τη σελίδαhttp://momentbymoment.com.au/blog/?cat=5 Περιλυπτικά, έχει θέμα το ποιό πρόωρο μωρό που γεννήθηκε στην Αυστραλία στην 24 εβδομάδα κύησης με βάρος μόλις 319 γραμμάρια... και ενώ οι γιατροί στην αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει... ως εκ θαυματος μετά από 7 μήνες βγήκε απο το νοσοκομείο 4400 γραμμάρια!! Αν και πολές φορές κυνδίνεψε να πεθάνει και έλεγαν στη μαμά της να επιτρέψει να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, εκείνη αρνιόταν πεισματικά... Τί να πω;;; η πίστη της μάνας;;; η δύναμη για ζωή;;; το θαύμα;;;; Ας είναι πάντα γερό το κοριτσάκι! εντυπωσιάστηκα τόσο που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Εχω μεινει εκπληκη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Την ιστορια της μικρουλας την ειχα ξαναδιαβασει πριν μερικους μηνες στην εφημεριδα και πραγματικα ανατριχιασα. Θυμαμαι που απελπιζομουν εγω που η δικια μου ζυγιζε 1300γρ... Τι να πει αυτη η μανα;; Παντως εκανα το λαθος να διαβασω χθες βραδυ στην ιστοσελιδα που παραπεμπει η Xrysalis και την ιστορια της Jane Hansen... Αφηστε...πολυ κλαμα... Τι τραβανε μερικες γυναικες Χριστε μου...ποσο κουραγιο κανουν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 στην 24 εβδομάδα κύησης με βάρος μόλις 319 γραμμάρια... Τί να πω;;; η πίστη της μάνας;;; η δύναμη για ζωή;;; το θαύμα;;;; Ας είναι πάντα γερό το κοριτσάκι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam to be Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Απίστευτο! Να είναι πάντα καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts