Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΟΥ!

elias-christina
 Share

Recommended Posts

Καλημερα σας.

Θελω κ εγω να σας πω την ιδεα μου για το θεμα της βαπτισης μας κ να μου πειτε τις γνωμες σας.

Να ξεκινησω απο το προσκλητηριο... συγνωμη να διευκρινισω οτι την μικρη μου την φωναζω ντοματουλα. (αυτο θα ειναι κ το θεμα) και το βαφτιστικο της θα ειναι Αντωνια αλλα θα την φωναζουμε Τωνια μιας κ τον παππου της Τωνυ των φωναζουν.

Το ποιηματακι λοιπον θα πηγαινει ετσι,

"Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ

ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΤΩΝΟΥΛΑ"

Σε αυτο λοιπον θελω να δεσω την εκκλησια την ημερα κ ωρα, το παρτυ και φυσικα τα ονοματα μας κ της νονας. (παντα θα πρεπει να προσκαλει η κορη μου)

Το σκεφτομαι με κοκκινα μικρα ντοματακια τυπωμενα πανω κ ισως στο σχημα της ντοματας κομμενο ή γιατι οχι μια κοκκινη ντοματουλα με το κοτσανακι της απο πανω κ γραμματακια πρασινα.

Στα τραπεζια σκεφτομαι να βαλω τσιγκινο ασημενιο κουβαδακι με μικρο γλαστρακι ντοματακια μεσα (ξερετε αυτα τα μικρα ντοματακια)

Το φουστανακι εχουμε ηδη βρει ενα πολυ ωραιο με πλεκτο βελονακι στο στηθος αλλα επισης βρηκαμε κ καταστημα που θα μπορουσε να μας κεντησει στο τελειωμα ντοματακια. οχι κατι βαρυ γι'αυτο κ ισως απλως καταληξουμε στο πρωτο το τελειως λευκο.

Για πειτε βρε κοριτσια πως σας φαινεται????

Διαφημίσεις

Μητέρα της ντοματούλας, νομίζω για το γλυκάκι ότι πρέπει να δώσεις μάρτζιπαν ντοματάκι... κάπου το έχω δει, θα ψάξω να το βρω. πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου... μπράβο κορίτσι μου, και με το καλό

Μπορεί να βρεις άνετα και χορηγό στη βάφτιση: γνωστή μάρκα προϊόντων ντομάτας!!! :lol::lol::lol:

Αστειεύομαι! Είναι πραγματικά πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου. Φανερώνει αίσθηση του χιούμορ και φαντασία. Έχω βαρεθεί πια τα ίδια και τα ίδια. Με το καλό το μπλουμ σας!!!!! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Η ιδεα σου ειναι απλα φανταστική. Πααααααααααρα πολυ πρωτοτυπη.

Συμφωνω με την xrysalis. Αν ημουν καλεσμενη θα ειχα να το λεω σε ολους για τη πρωτοτυπια σου.

Με εβαλες σε σκεψεις... αν σκεφτω κατι καλο θα σου πω.

:)

as1cA4VFg1X0010Nzc3MzRkaHBsfDYzNmR8Wm9lcyBtYXMsIGZvdXJmb3VyaW5ha2lhIG1hcy4uLg.gif

Μητέρα της ντοματούλας, νομίζω για το γλυκάκι ότι πρέπει να δώσεις μάρτζιπαν ντοματάκι... κάπου το έχω δει, θα ψάξω να το βρω. πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου... μπράβο κορίτσι μου, και με το καλό

Τελειο! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ........ Τωρα να δω πως θα μου τα στειλουνε, ειμαι στην Κυπρο :roll:

Μπορεί να βρεις άνετα και χορηγό στη βάφτιση: γνωστή μάρκα προϊόντων ντομάτας!!! :lol::lol::lol:

Αστειεύομαι! Είναι πραγματικά πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου. Φανερώνει αίσθηση του χιούμορ και φαντασία. Έχω βαρεθεί πια τα ίδια και τα ίδια. Με το καλό το μπλουμ σας!!!!! :wink:

Σουζη μου μπορει κ να το κανω! Εχεις δικιο! :shock:

Αστειευομαι κ εγω βεβαια... Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες κ ανταποδιδουμε με τα καλυτερα.

Η ιδεα σου ειναι απλα φανταστική. Πααααααααααρα πολυ πρωτοτυπη.

Συμφωνω με την xrysalis. Αν ημουν καλεσμενη θα ειχα να το λεω σε ολους για τη πρωτοτυπια σου.

Με εβαλες σε σκεψεις... αν σκεφτω κατι καλο θα σου πω.

:)

Και σενα σε ευχαριστω παρα πολυ!

Για σκεψου, βαλτε ολες ενα χερακι να δουμε...

Ειδικα για να ολοκληρωσω τα στοιχεια στο προσκλητηριο!

Διαφημίσεις

μπορείς πάντως σίγουρα να βρεις να φτιάξεις τούρτα τεράστια ντομάτα ή και μικρά γλυκάκια σαν τοματάκια... η γεύση θα είναι απλά φράουλα :wink:

άλλη ιδέα...

δεν ξέρω κατά πόσο σε παίρνει βέβαια οικονομικά αλλά μιας που έχω δει ότι αρέσει η μπομπονιέρα γλαστράκι... θα μπορούσες να βρεις γλαστράκια με τα τοματίνια αυτά που θα βάλεις και στο τραπέζι και να τα κάνεις μπομπονιέρες (ακριβό δε λέω...)

ίσως αν ψάξεις... να βρεις και μαγνητάκια... κέτσαπ :lol: για να τα κάνεις μπομπονιέρες για τους μεγάλους και τα γλαστράκια να είναι μόνο για τα παιδάκια

ο στολισμός με τα μπαλόνια θα πρέπει να είναι κόκκινος και σε ανάλογο θέμα αν μπορέσουν να σε βοηθήσουν....

αν όχι, υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να κάνεις και θα προσπαθήσω να στο περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ

φαντάσου πολλά πολλά πράσινα μπαλόνια που δημιουργούν ένα παραλληλόγραμμο κύβο που δίνουν τελικά την αίσθηση μιας πράσινης ζαρντινιέρας... κάπου ανάμεσα κόκκινα μικρά μπαλονάκια να παίζουν το ρόλο απ τις τομάτες :lol:

αν σκεφτώ κι άλλα θα σου πω

είναι υπέροχη η ιδέα σου και με έβαλες στην πρίζα :lol:

Πολύ ωραίο τo θέμα σου και πολύ πρωτότυπο...σίγουρα ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα !!! συμφωνώ απόλυτα με το asteraki για τα μάρτζιπαν ντοματάκια.Και'γω τέτοια θα έχω αλλά φατοσύλες.Θα ταιριάζουν τέλεια με το όλο concept.

line_line_b_beg_40_time_1183867200_text_6f20e8e1edeffdebe7f220eceff520e5dfede1e920.gif

οκ για τα μαρτζιπαν! βρηκα κ εδω... υπεροχη ιδεα!

μολις μιλησα κ με την νονα κ ενθουσιαστηκε. μαλιστα η καλη μου ειναι διατεθειμενη να πληρωσει για χειροποιητα βαπτιστικα για να μας βαλουν περιγραμα ντοματουλας, κ στο κουτι, κ στην λαμπαδα.

για τα μαρτυρικα σκεφτηκα καρφιτσουλες με κοκκινη χαντρα περασμενη!

οσο περναει η ωρα τοσο εμπλουτιζω το θεμα.

σας ευχαριστω παρα πολυ.

πάρα πολύ ωραίο μπορείς να παίξεις πολύ με το κόκκινο χρώμα

μου φαίνεται ότι στα jumbo έχω δει λούτρινα με ντομάτα και φυσικά το βασικό πιάτο στο κέντρο θα είναι η ντοματοσαλάτα

υπέροχο!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα αλλα ψαχνοντας γενικώς για ντοματακια βρηκα και αυτο

γλυκο ντοματάκι του Ηλία Μαμαλάκη, αν εχεις ορεξη να φτιαξεις αλλα υπάρχουν και ετοιμα.

http://www.eliasmamalakis.gr/recipe.asp?syntagi_cat_id=5&syntagi_id=277

as1cA4VFg1X0010Nzc3MzRkaHBsfDYzNmR8Wm9lcyBtYXMsIGZvdXJmb3VyaW5ha2lhIG1hcy4uLg.gif

είμαι μικρή και όμορφη

κοκκινομαγουλίτσα

γι'αυτό και η μανούλα μου

με λέει ντοματίτσα

ο πατερούλης μου ο καλός

Τωνούλα με φωνάζει

γι'αυτό του δίνω με χαρά

φιλάκια όλο νάζι

αυτό όμως δεν αρκεί

να έχω το όνομά μου

ευθύς ετσι απευθύνθηκα

με χάρη στη νονά μου:

"νονά καλή μου απαιτώ

όνομα να μου δώσεις

στην εκκλησιά του Αϊ........

θα'ρθείς να με λαδώσεις! "

ωρα ....... ολοι στο..........(περιοχή) να ρθείτε

να με καμαρώσετε και δεν θα μετανιώσετε!!!!!! το ντοματάκι! :D

ο πατερούλης και μανούλα μου η νονούλα μου

.............................. ..........................

τώρα το σκέφτηκα αν σου αρέσει χρησιμοποιησέ το

πολύ καλό το θέμα φιλάκια!!!!! :D

mersy παρα πολυ καλο!!!!!

σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!

χθες βρεθηκα κ με μια γραφιστρια κ αρχισαμε δειλα δειλα να λεμε για τον σχεδιασμο του προσκλητηριου.

για ακομη μια φορα σε ευχαριστω :D

Μερσυ δεν παιζεσαι!!!!! :D

Επρεπε να σε ειχα προλαβει να μου φτιαξεις για ναυτακι συριανο!!!!! :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth