Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καλαθι για μπομπονιερες......θα με βοηθησετε?

rita_ki

Recommended Posts

καλησπερα φιλες!

μετα απο απογοητευση απο τις τιμες που ακουγα στο εμποριο για την μπομπονιερα που μου αρεσε ..............αποφασισα να την φτιαξω μονη μου !

ειναι μπουκαλι με φελο με τυρκουαζ αμμο κ κοχυλια μεσα απεξω εχω κρεμασει μεταλικη αγκυρα............

δυστυχως δεν ξερω πως να σας βαλω φωτο εδω

ετοιμαζω λοπον τις μπομπονιερες για την βαφτιση του γιου μου στο σπιτικ εχουν βγει παρα πολυ ομορφες

ομως μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι καλαθι η κουτι ν αχρησιμοποιησω για να τις βαλω μεσα ????

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

Πάρε απλά καλάθια ή κουτιά μονόχρωμα και στόλισέ τα εσύ με θαλασσινά στοιχεία.Στο τέλος θα σου μείνουν για να αποθηκεύεις διάφορα.Αν δεν θέλεις να τα αγοράσεις,ρώτησε σε κανένα μαγαζί,μήπως και τα νοικιάζουνε.

Τα καφάσια γενικά μου αρέσουν πολύ,αλλά για θαλασσινή μπομπονιέρα δεν μου πολυκολλάνε...

ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

t4Esp3.png qIf3p3.png

Στις 18-12-2010 ήρθε στη ζωή το τρίτο Αστεράκι μας!!! Η μπουμπού μας!

Διαφημίσεις

Εγώ είχα αγοράσει μεγάλα κουτιά παραλληλόγραμμα με καπάκι από το άτλας πακέτο σε χρώμα γαλάζιο με λευκό πουά και τις έβαλα.

Τις φύλαξα μέχρι την βάπτιση και η μεταφορά ήταν παιχνιδάκι;)

Η τιμή ήταν 8 ευρώ το καθένα και μιλάμε για πολύ μεγάλα κουτιά:D

Τώρα βρίσκονται κάτω από την κούνια με πράγματα του μωρού;) και κάτω από το κρεβάτι μου;)

Για τα βαζάκια με το γλυκό είχα αγοράσει κανονικά καλάθια μεγάλα και τα είχα στολίσει με κορδέλες...τώρα φιλοξενούν τα παιχνίδια του κυρίου και πετσέτες στο μπάνιο;)

Διαφημίσεις

Εμένα η άποψή μου είναι (εφόσον οι μπουμπουνιέρες σου είναι θαλασσινές) ότι τα καφάσια ταιριάζουν πολύ. Μπορείς λοιπόν να βάψεις δύο μόνο και να τα στολίσεις με θαλασσινά στοιχεία (αληθινούς αστερίες, δίχτυ ψαράδων ή ότι άλλο σκεφτείς). Αυτά τα δύο καφάσια δεν θα χωρέσουν πολλά μπουκάλια. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Μου αρέσει πολύ σε αρκετούς στολισμούς βαφτίσεων που έχω δει, να βάζουν τις μπουμπουνιέρες πάνω στο τραπέζι απλωμένες. Τουλάχιστον τις περισσότερες. Φαίνεται πιο σικάτο, γεμίζει περισσότερο το τραπέζι και χρειάζονται λίγα πράγματα μετά, ίσως γάζα ή ύφασμα από κάτω, κάποιες γυάλες με γαλάζια κουφέτα μέσα, ένα κομμάτι χοντρό καραβόσκοινο ατημέλητα αφημένο πάνω στο τραπέζι και τα γλυκάκια πάλι τοποθετημένα πάνω στο τραπέζι.

Ετσι αυτόματα έχεις ένα "επαγγελματικά" στολισμένο τραπέζι με τις μπουμπουνιέρες σου χωρίς κόπο και επιπλέον έξοδα. Τα υπόλοιπα μπουκάλια σου μπορείς να τα έχει σε κιβώτια και όποιος έχει αναλάβει να δίνει μπουμπουνιέρες στους καλεσμένους σου να ανανεώνει από τα κιβώτια αυτές που θα έχει απλωμένες πάνω στο τραπέζι (αν και νομίζω ότι θα μπορέσετε εξ' αρχής να τις απλώσετε όλες πάνω στο τραπέζι. Έτσι θα φαίνονται πιο ωραίες).

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Για πότε είπες ότι είναι η βάπτιση ; Πιθανόν να μπορώ να σου δανείσω αυτά που έχω.

την πρωτομαγια γλυκια μου κ σε ευχαριστω γιαυτο που λες

λοιπον ευχαριστω ολες για τις ιδεες σας

η αληθεια ειναι οτι σκεφτοmαι λιγο πολυ οπως η stavroulitsa ..δηλαδη ναι μου αρεσει η ιδεα με το καφασι(κατι τετοιο ειχα σκεφτει) αλλα δεν θα χωραει πολλα μπουκαλια

τωρα κατι αλλο βρε κοριτσια οσες εχετε κανει βαφτιση θα ξερετε.......

εσεις που τα κανατε μονες σας(στολισμο εννοω) ποιος σας βοηθησε με το στησιμο ?

δηλαδη την ημερα της βαφτισης θα παω νωριτερα με τα καλα ρουχα να στρωνω το τραπεζι με τις μπομπονιερες η να βαζω τουλια στην σκαλα ????

η στο τραπεζι μετα της βαφτισης θα τρεχω για το τρζαπεζι με το βιβλιο ευχων...........

ουφ συγνωμη αν σας ακουγονται χαζα αυτα που ρωταω αλλα εχω καπως ανχωθει με αυτο

88M1p3.png6KAgp2.png

δηλαδη την ημερα της βαφτισης θα παω νωριτερα με τα καλα ρουχα να στρωνω το τραπεζι με τις μπομπονιερες η να βαζω τουλια στην σκαλα ????

η στο τραπεζι μετα της βαφτισης θα τρεχω για το τρζαπεζι με το βιβλιο ευχων...........

ουφ συγνωμη αν σας ακουγονται χαζα αυτα που ρωταω αλλα εχω καπως ανχωθει με αυτο

Εγώ δεν έχω κάνει βάφτιση,αλλά υποθέτω ότι όλο και κάποια φίλη ή συγγενής σου θα προθυμοποιηθεί να βοηθήσει,αν της το ζητήσεις.Εγώ τουλάχιστον,θα ερχόμουν τρέχοντας!!Θα κάνεις ένα πλάνο και θα πάτε μαζί 1-2 μέρες πριν και θα τους δείξεις πού ακριβώς να βάλουν το κάθε τι.

Τώρα,για τον χώρο που θα κάνεις το τραπέζι,μπορείς να το ετοιμάσεις μια μέρα πριν,για να μην τρέχεις.Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα,τόσα λεφτά θα πάρουν.Ή να τους πεις πάλι τί να κάνουν και να το ετοιμάσουν αυτοί.

Διαφημίσεις

Εγώ έβαλα τις μπομπονιέρες στην καλαθούνα της μπουμπούς και 2-3 καλάθια μικρότερα από κρασιά. Την καλαθούνα την χρησιμοποίησα και στο τραπέζι για να κοιμηθεί η μπουμπού (αφού είχε αδειάσει πλέον από μπομπονιέρες). Είχα πάρει μαζί μου ξεχωριστά το στρωματάκι και σεντονάκια.

Kαθόλου χαζά δεν είναι! Εξαρτάται και από το πόσα πράγματα θα φτιάξεις, άλλο να κάνεις έναν απλό στολισμό και άλλο να κάνεις έναν περίπλοκο! Για τη δεύτερη περίπτωση θέλεις χρόνο και χέρια. Με λίγη βοήθεια όμως ή καλύτερα με αρκετή βοήθεια και στα δύσκολα τα καταφέρνεις! Εγώ έφτιαξα αρκετά πράγματα μόνη, προσκλητήρια, ευχαριστήρια καρτελάκια, τραπέζι ευχών, βιβλίο ευχών, στολισμό για το χώρο που έγινε το τραπέζι, cupcakes, μπομπονιέρες για μεγάλους και χωνάκια για τα παιδιά. Μου βγήκε η ψυχή, αλλά το ευχαριστήθηκα! Την τελευταία εβδομάδα έφτιαξα τις μπομπονιέρες, ευτυχώς με βοήθησε η μαμά μου και ο άντρας μου. Μία μέρα πριν έφτιαξα με τη μαμά μου τα κεϊκάκια και τα συσκευάσαμε με τον άντρα μου. Με χτένισαν Σάββατο βράδυ (ευτυχώς!), η βάφτιση ήταν Κυριακή στη 1 το μεσημέρι.

Είχα ήδη δώσει να βάλουν στα τραπέζια τα ράνερ, τις κεντρικές συνθέσεις και τα ευχαριστήρια καρτελάκια. Νωρίς την Κυριακή το πρωί πήγα με τον άντρα μου να στολίσουμε, δηλαδή να στήσουμε το τραπέζι των ευχών (το είχα ήδη κάνει πρόβα από το σπίτι) και να στολίσουμε το χώρο με στεφανάκια στα δέντρα κλπ. Φυσικά δεν πήγαμε ντυμένοι με τα καλά μας, είχαμε και αρκετά πράγματα να βάλουμε , δε θα μας βόλευαν και θα τα τσαλαπατούσαμε. Αυτός ο στολισμός δεν μπορούσε να γίνει από την προηγούμενη μέρα, ο χώρος ήταν εξωτερικός και έβρεχε πολύ! Και φυσούσε! Πιο πολύ είχα αγχωθεί με τον καιρό! Ευτυχώς τη μέρα της βάπτισης μας έκανε καλό καιρό!

Επιστρέψαμε, ντυθήκαμε, βάφτηκα και ξαναξεκινήσαμε όλοι μαζί. Στην εκκλησία δεν έβαλα πολλά πράγματα, μόνο το στολισμό της κολυμπήθρας και έξω από το ναό μπαλόνια και το τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά. Σε γενικές γραμμές πήγαν όλα καλά, αν εξαιρέσεις το παιδί που έκλαιγε πολύ και με αποδιοργάνωνε!

00020461.gif

Βέβαια θα προτιμούσα να είχα κάνει τη βάπτιση το απόγευμα για να μην τρέχουμε από τα χαράματα να προλάβουμε. Αλλά ήταν εκτός Αθηνών, οπότε την κάναμε νωρίς, για να φάμε άνετα το μεσημέρι και να μπορεί ο κόσμος να ξεκινήσει για την επιστροφή, πριν βραδιάσει.

Α για τα καλάθια ρώταγες! Εμένα μου τα δάνεισε το μαγαζί από το οποίο πήρα τα υλικά για τις μπομπονιέρες.

EkcAp3.png

αχ βρε κοριτσια μου μου δινεται πολυ θαρρος!!!!

ευχαριστω πολυ !

η βαφτιση ειναι 12 κ λογικα νωριτερα εχει αλλη βαφτιση

θελω να στολισω τα σκαλια της εκλησιας την κολυμπηθρα κ τα τραπεζια εξω με τις μπομπονιερες (το τραπεζι γλυκων θα μου το στολισει το ζαχαροπλαστειο μου ειπε)

το στησιμο με τ βαφτιστικα ποιος το κανει? εμεις ε? ε τι ο παπας!

88M1p3.png6KAgp2.png

ριτακι καταρχην κι εγω ψηφιζω λευκα καφασια με διχτυ, κοχυλια και αστεριες. μπορεις να τα γεμισεις και με αμμο και να βυθισεις μεσα τους σωληνες. βεβαια θα γινουν ασηκωτα τα καφασια, αλλα γι' αυτο υπαρχουν οι αντρες! οσο για το στολισμο, εγω θα ελεγα να μην τον κανεις μονη σου. θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μεσα στο αγχος. ασε που εσυ θα στολιζεις και οι καλεσμενοι θα καταφθανουν και θα σου ευχονται. και μετα; εσυ θα πρεπει να χαιρετισεις τον κοσμο, να βγεις φωτογραφιες και θα σου φωναζουν απο την αλλη βαφτιση να ξεστολισεις, για να στολισουν αυτοι. αν εχει αλλη μετα. μπορει λογω ωρας να εισαι τυχερη και να ειναι η δικια σας τελευταια.

XI64p2.pngtk60p2.png

Στον μεγαλο μου γιο είχα θέμα θαλασσινο και χρησιμοποιησα για τα δωρακια των παιδιων ενα καφασι που είχε βαψει ο αντρας μου σε λευκο και το είχα στολίσει με κοχυλια !Είχε γινει πολύ όμορφο και δεν ήταν καθόλου παραταιρο !Αμα βρω φωτο θα την ανεβασω !

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

στη βαφτιση του γιου μου τα εστησε ο φωτογραφος. εμεις απλα τα πηγαμε στην εκκλησια.

XI64p2.pngtk60p2.png

εσυ θα πρεπει να χαιρετισεις τον κοσμο, να βγεις φωτογραφιες και θα σου φωναζουν απο την αλλη βαφτιση να ξεστολισεις, για να στολισουν αυτοι. αν εχει αλλη μετα. μπορει λογω ωρας να εισαι τυχερη και να ειναι η δικια σας τελευταια.

Όταν έχει βαφτίσεις την μία πίσω από την άλλη,συνήθως στήνουν σε δύο διαφορετικά μέρη τα τραπέζια.Δεν ξέρω βέβαια την συγκεκριμένη εκκλησία,αλλά εδώ ή θα είναι απέναντι το ένα από το άλλο ή θα είναι το ένα μπροστά στην είσοδο και το άλλο στο πλάι.Δεν γίνεται να περιμένουν οι άνθρωποι να τελειώσει μια βάφτιση,να ξεστολίσουν και μετά να αρχίσουν να στήνουν τα δικά τους.Οπότε,δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.:D

Έχω δει παπά να επιμελείται το ντεκόρ του τραπεζιού και να στρώνει μπομπονιέρες με τέτοιο τρόπο,ώστε να σχηματίζουν τα αρχικά του ζευγαριού,για να βγουν εκεί φωτογραφίες,την ώρα που υπογράφουν.Και φυσικά χώθηκε και αυτός στο πλάνο!!:lol::lol::lol:

Όταν έχει βαφτίσεις την μία πίσω από την άλλη,συνήθως στήνουν σε δύο διαφορετικά μέρη τα τραπέζια.Δεν ξέρω βέβαια την συγκεκριμένη εκκλησία,αλλά εδώ ή θα είναι απέναντι το ένα από το άλλο ή θα είναι το ένα μπροστά στην είσοδο και το άλλο στο πλάι.Δεν γίνεται να περιμένουν οι άνθρωποι να τελειώσει μια βάφτιση,να ξεστολίσουν και μετά να αρχίσουν να στήνουν τα δικά τους.Οπότε,δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.:D

Χριστινακι μου τι κανεις; ολα καλα;

βασικα εννοουσα το στολισμο της εκκλησιας, οχι για τα τραπεζια. θυμασαι; πριν λιγο καιρο το ιδιο συζητουσαμε και για μενα. την ιδια ανησυχια ειχα κι εγω κι ετσι πηγα στο ανθοπωλειο και κλεισαμε ενα στολισμο οπως τον θελαμε με 200 ευρουλακια και τελος η υποθεση.

XI64p2.pngtk60p2.png