Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδιαίτερα μαθήματα Α δημοτικού

Recommended Posts

Η κόρη μου, μαθήτρια της Α δημοτικού, δείχνει να χρειάζεται βοήθεια στην μελέτη. Σκέφτομαι να βρώ μια δασκάλα (με εμπειρία) να την διαβάζει 1-2 φορές την εβδομάδα. Εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε τόσο μικρό παιδάκι? Ξερετε επίσης πόσο κοστίζει η ώρα? Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάποια κυρία με διδακτική εμπειρία παρά κάποια φοιτήτρια...

Διαφημίσεις

Αναλογα με τη δυσκολια που εχεις θα βρεις φοιτητρια ή εκπαιδευτικο. Πχ αν για οποιοδηποτε δικο σου λογο δεν μπορεις να την βοηθεισεις μπορεις να παρεις μια φοιτητρια να την βοηθαει στα μαθηματα. Αν εχει καποια μαθησιακη δυσκολια θα πρεπει πρωτα να γινει διαγνωση και μετα θα χρειαστεις εξιδεικευμενο εκπαιδευτικο.

Προφανως οι φοιτητες κοστιζουν λγοτερο και οι ειδικοι παιδαγωγοι πολυ περισσοτερο. Οι τιμες παιζουν επισεις απο περιοχη σε περιοχη καθως και απο τις ωρες μαθηματος που θα κανουν.

Η κόρη μου, μαθήτρια της Α δημοτικού, δείχνει να χρειάζεται βοήθεια στην μελέτη. Σκέφτομαι να βρώ μια δασκάλα (με εμπειρία) να την διαβάζει 1-2 φορές την εβδομάδα. Εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε τόσο μικρό παιδάκι? Ξερετε επίσης πόσο κοστίζει η ώρα? Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάποια κυρία με διδακτική εμπειρία παρά κάποια φοιτήτρια...[/quote

πολυ μικρη δεν ειναι για να κανει ιδιαιτερα:confused:εσυ δεν μπορεισ να ασχολεισε?πιο καλα θα τα μαθει με σενα..;)

Η κόρη μου, μαθήτρια της Α δημοτικού, δείχνει να χρειάζεται βοήθεια στην μελέτη. Σκέφτομαι να βρώ μια δασκάλα (με εμπειρία) να την διαβάζει 1-2 φορές την εβδομάδα. Εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε τόσο μικρό παιδάκι? Ξερετε επίσης πόσο κοστίζει η ώρα? Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάποια κυρία με διδακτική εμπειρία παρά κάποια φοιτήτρια...[/quote

πολυ μικρη δεν ειναι για να κανει ιδιαιτερα:confused:εσυ δεν μπορεισ να ασχολεισε?πιο καλα θα τα μαθει με σενα..;)

Συμφωνώ απόλυτα. Αν μπορείς βοήθησε το παιδί εσύ. Δεν είναι εύκολο βέβαια. Θέλει γερά νεύρα. Εγώ τα έχω παίξει. Έχω 2 παιδιά, ένα στα 11 κι ένα αγόρι στα 14 με δυσλεξία. Είναι ψυχοφθόρο. Αλλά δεν ξέρεις τι ικανοποίηση θα αισθανθείς, όταν έρθει και σου πει: "μαμά πήρε άριστα στο διαγώνισμα" και την προσπάθεια θα την έχετε κάνει μαζί.

Είναι πολύ μικρό το παιδί για ιδιαίτερα. Αν αρχίσεις από τώρα, τι θα κάνεις αργότερα, όταν πάει γυμνάσιο και λύκειο;

Η δασκάλα της είναι νέα και άπειρη απ'ότι φαίνεται. Εχω άλλη μια κόρη στην Β δημοτικου, την οποία διαβάζω εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η μικρή όμως αρνείται να με ακούσει χρησιμοποιόντας πάντα το επιχείρημα "Η δασκάλα μου δεν είπε έτσι" "Η δασκάλα δεν είπε να το κάνω αυτό" κλπ κλπ. Φαντάζομαι ότι με μια δασκάλα στο σπίτι θα συνεργαστεί καλύτερα, όχι μόνο λόγω των γνώσεών της αλλά περισσότερο λόγο του 'ρόλου' της ώς δασκάλα ...

Διαφημίσεις

Ναι έχεις δίκιο.Εγώ ασχολούμαι και με ιδιαίτερα καθως είμαι εκπαιδευτικός και μου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις και βασικά το παιδί θέλει έστω και μια φορά ή 2 την εβδομάδα μια εκπαιδευτικό μέχρι να αρχίσει να συνηθίζει στην ανάγνωση και να της αρέσει.Φυσικά πάντα πρέπει να μεταδώσει στο παιδί σου συμπάθεια και εμπιστοσύνη για να συνεργαστεί μαζί της.Οι τιμές κυμαίνονται στα 10 ευρω την ώρα.

labc81

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω να μην φάνηκε ότι θέλω να "ξεφορτωθώ" το ανθρωπάκι μου... να το βοηθήσω θέλω... Ελπίζω μόνο να καταφέρω να βρώ δασκάλα με βάση τα δικά μου κριτήρια. Αν γνωρίζεις κάποιον-α στην περιοχή του Χαλανδρίου που να ασχολείται με τόσο μικρά ... Ευχαριστώ και πάλι !

• 1 month later...
  • 6 months later...

Καλησπέρα. Μένω Νέα Σμύρνη και έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με παιδάκι Α δημοτικού που είχε πρόβλημα προσαρμογής και δυσλεξία.Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τη μικρή σας. Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Μένω Νέα Σμύρνη και έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με παιδάκι Α δημοτικού που είχε πρόβλημα προσαρμογής και δυσλεξία.Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τη μικρή σας. Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Η κόρη μου, μαθήτρια της Α δημοτικού, δείχνει να χρειάζεται βοήθεια στην μελέτη. Σκέφτομαι να βρώ μια δασκάλα (με εμπειρία) να την διαβάζει 1-2 φορές την εβδομάδα. Εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε τόσο μικρό παιδάκι? Ξερετε επίσης πόσο κοστίζει η ώρα? Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάποια κυρία με διδακτική εμπειρία παρά κάποια φοιτήτρια...

Καλησπερα! Ειμαι δασκαλα και με χαρα θα ηθελα να βοηθησω τη μικρή σου κορουλα! Εργαζομαι σε ιδιωτικο σχολειο και κάνω ιδιαιτερα μαθηματα 5 χρονια.

Το τηλ. μου ειναι 698 2 26 26 30

Ευχαριστω πολύ