Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

έχω πυρετό και θηλάζω....

Recommended Posts

καλησπέρα....

δεν είμαι καλά.... δεν είμαι καλά....

έχω πυρετό, πονάει το κορμί μου, ο λαιμός μου σκατά κι η μύτη χειρότερα...

τι κάνουμε;;;

ο μικρός μου, 4,5 μηνών θηλάζει μόνο....

τι μπορώ να πάρω (εκτός τα βουνά) για να ελαφρώσει το κακό;;;;;;

heeeeeeeeeelp........

:evil: :evil: :evil: :evil:

:confused: :confused: :confused: :confused:

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι το εχω περασει και γω αυτο κα ο μικρος μονο θηλαζε βεβαια ειχα δεκατα μονο αλλα εκανα συνεχεια διαροια και εμετους και δε μπορουσα να παρω τιποτα.νομιζω ενα ντεπονακι μπορεις να το παρεις αλλα θα πρεπει να ρωτησεις το παιδιατρο γιατι περναει μεσα στο γαλα αν και δε κανει κακο στο μωρο αποτι ξερω.επειδη ομως δεν ειμαι επιστημονας καλυτερα να συμβουλευτεις το γιατρο σου.αν σου πει να του δωσεις ξενο γαλα να ξερεις οτι θα ταλαιπωρηθεις,εμενα μου το εφτυνε στη μαπα!!!κυριολεκτικα!!!

qcKmp2.png

ρε συ bounitsa....δε πας σε ενα γιατρο να σου πει τι εχεις? αν ειναι απλα κρυωμα μπορεις να τη περασεις με ντεπον, αν ειναι καμια ιωση? τη θες την αντιβιωση σου....πες του να σου δωσει μια φιλικη προς το θηλασμο ...

ρε συ bounitsa....δε πας σε ενα γιατρο να σου πει τι εχεις? αν ειναι απλα κρυωμα μπορεις να τη περασεις με ντεπον, αν ειναι καμια ιωση? τη θες την αντιβιωση σου....πες του να σου δωσει μια φιλικη προς το θηλασμο ...

συμφωνώ να μιλήσεις με τον γιατρό σου, αλλά για τις ιώσεις δεν παίρνουμε αντιβίωση. Η αντιβίωση σκοτώνει τα βακτήρια, όχι τους ιούς

jv42p3.png

DfUyp2.png

Κοριτσάκι, καταρχήν περαστικά σου!

depon μπορείς να πάρεις, είναι στάνταρντ.

εμένα με βοηθούσε πολύ επίσης, ζεστή πορτοκαλάδα με μέλι (στίβεις κανονικά το πορτοκάλι και το ζεσταίνεις στο μπρίκι) καθώς και λάδι ευκαλύπτου για το μπούκωμα.

Με αυτά σε μία μέρα ξεπερνάω τις ιώσεις

Εύχομαι να είσαι ήδη πολύ καλύτερα!

Διαφημίσεις

εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχε πει η παιδιατρος οτι μπορω να τον θηλαζω μεχρι 38 πυρετο αν ειχα παραπανω οχι.....και να το βγαζω για να μην εχω προβλημα....τωρα εμενα μου περνουσε με το παιδικο ντεπον.....ναι γιατι μονο αυτο με αφηνε να πινω....περαστικα!!!!

αν ειναι καμια ιωση? τη θες την αντιβιωση σου.... ...

Η αντιβίωση μπορεί να έχει ομοιοκαταληξία με την ίωση αλλά μπορεί να αντιμετωπίσει ΜΟΝΟ μικρόβια.

Οι ιοί δεν παθαίνουν τίποτα από τις αντιβιώσεις.

Αν οι ιοί αντιμετωπίζονταν με αντιβιωτικά θα είχαμε βρει και το φάρμακα για το AIDS και δεν θα κάναμε εμβόλια για όλους αυτούς τους ιούς που κυκλοφορούν.

εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχε πει η παιδιατρος οτι μπορω να τον θηλαζω μεχρι 38 πυρετο αν ειχα παραπανω οχι.....και να το βγαζω για να μην εχω προβλημα....τωρα εμενα μου περνουσε με το παιδικο ντεπον.....ναι γιατι μονο αυτο με αφηνε να πινω....περαστικα!!!!

Αυτό με το 38 δεν ισχύει. Ο πυρετός όσο υψηλός και να είναι, δεν αποτελεί αντένδειξη για το θηλασμό.

Και μια ερώτηση γι αυτή την παιδίατρο: όταν αρρωσταίνουν τα μωρά δίνει μόνο ντεπόν; Δεν χορηγεί ποτέ κανένα άλλο φάρμακο;

Αν χορηγεί και άλλα φάρμακα πέρα από το ντεπόν, πώς είναι δυνατόν ένα μωρό να μπορεί να παίρνει τόσο μεγάλη ποσότητα φαρμάκου το ίδιο ενώ δεν επιτρέπεται να παίρνει ίχνη φαρμάκου που μπορεί να περάσουν στο γάλα;

Αυτό με το 38 μου το πε κ μενα γυναικολογος κ πολυ θυμωσα όταν ενημερωθηκα ότι είναι αβασιμο... κατα τ αλλα στηριζουν το θηλασμο... γκρρρρ

llssp2.png

καλησπέρα....

δεν είμαι καλά.... δεν είμαι καλά....

έχω πυρετό, πονάει το κορμί μου, ο λαιμός μου σκατά κι η μύτη χειρότερα...

τι κάνουμε;;;

ο μικρός μου, 4,5 μηνών θηλάζει μόνο....

τι μπορώ να πάρω (εκτός τα βουνά) για να ελαφρώσει το κακό;;;;;;

heeeeeeeeeelp........

:evil: :evil: :evil: :evil:

:confused: :confused: :confused: :confused:

περαστικούλια σου!

Και γω από τη Δευτέρα με τα ίδια συμπτώματα με αποκορύφωμα την Τρίτη και την Τετάρτη. Σήμερα ευτυχώς άρχισα να στρώνω. Πήρα ένα 2 depon στο σύνολο και μετά πολύ υπομονή. Το ευχάριστο ήταν ότι δεν κόλλησα το μωρό, οπότε όλα καλά. Εννοείται ότι με το θηλασμό δεν άλλαξα κάτι. Συνεχίσαμε κανονικότατα.

82nop2.png

Διαφημίσεις

εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχε πει η παιδιατρος οτι μπορω να τον θηλαζω μεχρι 38 πυρετο αν ειχα παραπανω οχι.....και να το βγαζω για να μην εχω προβλημα....

Αυτό με το 38 μου το πε κ μενα γυναικολογος κ πολυ θυμωσα όταν ενημερωθηκα ότι είναι αβασιμο... κατα τ αλλα στηριζουν το θηλασμο... γκρρρρ

:shock:

Τι άλλο θα ακούσουμε πια..

Γιατί ως γνωστόν ο πυρετός περνάει μέσα από το γάλα και κολλάει το μωρό! Το βράζει και θα το κάψεις το παιδί! Σε λίγο θα μας πουν να μη θηλάζουμε και στα χιόνια, παγώνει το γάλα θα μας πουν. Εγώ πάντως depon και panadol παίρνω. Και προφανώς να συνεχίζεις να θηλάζεις, ακριβώς για να μην κολλήσει! Περαστικά!

EkcAp3.png

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις απαντήσεις σας!!:P

δυστυχώς για μένα τα πράγματα εξελίχτηκαν πολύ γρήγορα και πολύ άσχημα.... :(

μέσα σε λίγες ώρες ο πυρετός έφτασε σχεδόν 40 κι είχα συχνούς εμμετούς.... ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας.... χάλια λέμε....

δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου σε τέτοια άθλια κατάσταση... ούτε μετά τις καισαρικές....

φώναξα τη μάνα μου τη νύχτα και πήγα νοσοκομείο.... φάρμακα δε μου έδωσαν αλλά μου έβαλαν έναν ορό για να μην αφυδατωθώ...

το θέμα ήταν πως για να φύγω από το σπίτι έπρεπε να κοιμίσω τα παιδιά κι ο μικρός να θηλάσει καλά και να μη χρειαστεί γάλα για όσο θα έλειπα... κι εγώ δε τη πάλευα με τίποτα.....

καλού κακού βρήκαμε και φαρμακείο και πήρα κι ένα almiron αλλά χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που δε το χρησιμοποιήσαμε....

σήμερα είμαι πολυ καλύτερα.....

μόνο που ο μικρός μου είναι σε καραντίνα... είναι αρρωστούλης κι αν μέχρι τη Δευτέρα δε καλυτερέψει ίσως χρειαστεί και νοσοκομείο.....

και για όλα αυτά φταίω εγώ..... γιατί ένα πρωί ήρθε ένα κοριτσάκι να παίξουν με τον κων μου... δεν είχε πάει σχολείο γιατί ήταν άρρωστο.... κι εγώ ντράπηκα να το διώξω... τώρα έχω 10 μέρες και τραβιέμαι.... όλη η οικογένεια σκατά...

να μάθω άλλη φορά να μη ντρέπομαι......

Αυτό με το 38 δεν ισχύει. Ο πυρετός όσο υψηλός και να είναι, δεν αποτελεί αντένδειξη για το θηλασμό.

Και μια ερώτηση γι αυτή την παιδίατρο: όταν αρρωσταίνουν τα μωρά δίνει μόνο ντεπόν; Δεν χορηγεί ποτέ κανένα άλλο φάρμακο;

Αν χορηγεί και άλλα φάρμακα πέρα από το ντεπόν, πώς είναι δυνατόν ένα μωρό να μπορεί να παίρνει τόσο μεγάλη ποσότητα φαρμάκου το ίδιο ενώ δεν επιτρέπεται να παίρνει ίχνη φαρμάκου που μπορεί να περάσουν στο γάλα;

Ας σκισει το πτυχιο της λοιπον και ας πεταξει στα σκουπιδια τα χρονια που σπουδασε.....Οταν αρρωσταινουν τα μωρα δινει οτι χρειαζεται και στις δοσεις που πρεπει!! αλλα σε εμενα τουλαχιστον οσο θηλαζα δεν μου επετρεπε να κανω χρηση φαρμακων που μπορει να επηρεασουν το μωρο..δηλαδη αν ηθελα να πιω ηρεμιστικα επρεπε να τα πιω και να θηλασω?και αν μου ελεγε να μην το κανω ενω το χρειαζομουν θα ηταν κακη παιδιατρος?δεν εγραψα αυτο.....εγραψα οτι οσο θηλαζα δεν επαιρνα τιποτα!μια κουταλια παιδικο ντεπον ηταν η προταση της αν με βοηθουσε και αν επιβαλλοταν να παρω κατι αλλο δεν θηλαζα..το εβγαζα με θηλαστρο...

Οσο για τον πυρετο δεν μπορω να σας πω γιατι κατι παραπανω θα ξερετε για να το γραφετε..

μέσα σε λίγες ώρες ο πυρετός έφτασε σχεδόν 40 κι είχα συχνούς εμμετούς.... ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας.... χάλια λέμε....

δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου σε τέτοια άθλια κατάσταση... ούτε μετά τις καισαρικές....

φώναξα τη μάνα μου τη νύχτα και πήγα νοσοκομείο.... φάρμακα δε μου έδωσαν αλλά μου έβαλαν έναν ορό για να μην αφυδατωθώ...

το θέμα ήταν πως για να φύγω από το σπίτι έπρεπε να κοιμίσω τα παιδιά κι ο μικρός να θηλάσει καλά και να μη χρειαστεί γάλα για όσο θα έλειπα... κι εγώ δε τη πάλευα με τίποτα.....

καλού κακού βρήκαμε και φαρμακείο και πήρα κι ένα almiron αλλά χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που δε το χρησιμοποιήσαμε....

μόνο που ο μικρός μου είναι σε καραντίνα... είναι αρρωστούλης κι αν μέχρι τη Δευτέρα δε καλυτερέψει ίσως χρειαστεί και νοσοκομείο.....

και για όλα αυτά φταίω εγώ..... γιατί ένα πρωί ήρθε ένα κοριτσάκι να παίξουν με τον κων μου... δεν είχε πάει σχολείο γιατί ήταν άρρωστο.... κι εγώ ντράπηκα να το διώξω... τώρα έχω 10 μέρες και τραβιέμαι.... όλη η οικογένεια σκατά...

Μην εχεις τυψεις , που να το ξερεις?!ταλαιπωρηθηκες πολυ και το μικρο σου αλλα περαστικα θα ειναι...υπομονη και κουραγιο και σκεψου θετικα ..ολα καλα θα πανε!

Περαστικά βρε κοπέλα μου! Καλά η μάνα του κοριτσιού δεν το έστειλε σχολείο επειδή ήταν άρρωστο, αλλά το έστειλε σε σένα που έχεις και μωρό??:shock:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε κοπέλα μου! Καλά η μάνα του κοριτσιού δεν το έστειλε σχολείο επειδή ήταν άρρωστο, αλλά το έστειλε σε σένα που έχεις και μωρό??:shock:

σε ευχαριστώ!!!

και καλά αυτή το έστειλε....

εγώ γιατί να το αφήσω να έρθει;;;;

σε ευχαριστώ!!!

Βρε μπουνίτσα μου; Βρε κοπέλα μου τι έπαθες; Τι τράβηξες; Όσο σε σκέφτομαι τρελλαίνομαι....μα τόσο μ.............είναι κάποιες;;;;;

Την πάρτη τους σκέφτονται; Να γιατί εγώ έχω γίνει κέρβερος, κακιά μάγισσα, η σκύλα και η χάριβδη έχω γίνει. Για να έρθει κάποιος στο σπίτι μου να δει το μωρό...........

Βρε μπουνίτσα μου; Βρε κοπέλα μου τι έπαθες; Τι τράβηξες; Όσο σε σκέφτομαι τρελλαίνομαι....μα τόσο μ.............είναι κάποιες;;;;;

Την πάρτη τους σκέφτονται; Να γιατί εγώ έχω γίνει κέρβερος, κακιά μάγισσα, η σκύλα και η χάριβδη έχω γίνει. Για να έρθει κάποιος στο σπίτι μου να δει το μωρό...........

μωρέ κι εγώ κέρβερος είμαι.... ούτε αφήνω πολύ κόσμο να έρχεται σπίτι, ούτε αν είναι άρρωστοι....

κι αν ο κων μου είναι άρρωστος δεν αφήνω στην αυλή να πλησιάσει άλλα παιδιά, ούτε πάμε σε άλλα σπίτια...

εκείνη τη μέρα όμως τη πάτησα....

χέστα...

να βάλω μυαλό.......

μωρέ κι εγώ κέρβερος είμαι.... ούτε αφήνω πολύ κόσμο να έρχεται σπίτι, ούτε αν είναι άρρωστοι....

κι αν ο κων μου είναι άρρωστος δεν αφήνω στην αυλή να πλησιάσει άλλα παιδιά, ούτε πάμε σε άλλα σπίτια...

εκείνη τη μέρα όμως τη πάτησα....

χέστα...

να βάλω μυαλό.......

Ναι ρε γμτ...είναι εύκολο με όλα τα άλλα να ξεχαστείς, να σου ξεφύγει. Το ξέρω. ΥΠομονή τώρα και περαστικούλια σας.Εύχομαι να σας περάσει γρήγορα.

bounitsa περαστικα να ειναι ολα και για σενα και για το μωρακι σου.ενταξει συμβαινουν αυτα,εγω αρρωστησα κολλησα το μωρο μετα εγινα καλα και με κολλησε αυτο!!τωρα αρχιζω και γινομαι καλα και ελπιζω να μη το ξανακολλησω.τι να κανεις ομως αν εισαι αρρωστη και πρεπει να εισαι με το μωρο?λογικο δεν ειναι να κολλησει και αυτο το καημενακι?ελπιζω να ειστε ολοι καλυτερα τωρα...

qcKmp2.png

Bounitsa φιλη μου!!!! περαστικα!!!!

Ας σκισει το πτυχιο της λοιπον και ας πεταξει στα σκουπιδια τα χρονια που σπουδασε.....Οταν αρρωσταινουν τα μωρα δινει οτι χρειαζεται και στις δοσεις που πρεπει!! αλλα σε εμενα τουλαχιστον οσο θηλαζα δεν μου επετρεπε να κανω χρηση φαρμακων που μπορει να επηρεασουν το μωρο..δηλαδη αν ηθελα να πιω ηρεμιστικα επρεπε να τα πιω και να θηλασω?και αν μου ελεγε να μην το κανω ενω το χρειαζομουν θα ηταν κακη παιδιατρος?δεν εγραψα αυτο.....εγραψα οτι οσο θηλαζα δεν επαιρνα τιποτα!μια κουταλια παιδικο ντεπον ηταν η προταση της αν με βοηθουσε και αν επιβαλλοταν να παρω κατι αλλο δεν θηλαζα..το εβγαζα με θηλαστρο...

Αυτο που σου ειπε ειναι οτι αν κατι επιτρεπεται να το παιρνει ΑΜΕΣΑ ενα παιδι, γιατι να μην επιτρεπεται να το παιρνει ΕΜΜΕΣΑ απο τη μητερα...

Ηρεμιστικα δε νομιζω να συνταγογραφουσε στο παιδι, οποτε δεν υπαρχει λογος να το αναφερουμε ως παραδειγμα.

σε ευχαριστώ!!!

Tις πιο ακατάλληλες στγμές μας πιάνει η ευγένεια! Περαστικούλια σε όλους σας και σύντομα!

EkcAp3.png

Ναι ρε γμτ...είναι εύκολο με όλα τα άλλα να ξεχαστείς, να σου ξεφύγει. Το ξέρω. ΥΠομονή τώρα και περαστικούλια σας.Εύχομαι να σας περάσει γρήγορα

bounitsa περαστικα να ειναι ολα και για σενα και για το μωρακι σου.ενταξει συμβαινουν αυτα,εγω αρρωστησα κολλησα το μωρο μετα εγινα καλα και με κολλησε αυτο!!τωρα αρχιζω και γινομαι καλα και ελπιζω να μη το ξανακολλησω.τι να κανεις ομως αν εισαι αρρωστη και πρεπει να εισαι με το μωρο?λογικο δεν ειναι να κολλησει και αυτο το καημενακι?ελπιζω να ειστε ολοι καλυτερα τωρα...

Bounitsa φιλη μου!!!! περαστικα!!!!

σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!

Tις πιο ακατάλληλες στγμές μας πιάνει η ευγένεια! Περαστικούλια σε όλους σας και σύντομα!

έλα ντε....

και μετά τραβάμε το ζόρι εμείς....

σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!

έλα ντε....

και μετά τραβάμε το ζόρι εμείς....

Περαστικά:).Κι εμείς κρεβατωμένοι είμαστε αυτές τις μέρες.Παρακαλάω μόνο ο μικρούλης μας να μην κολλήσει το βήχα που έχουμε γιατί θα το τσακίσει το παιδί.Μέσα στο σπίτι κυκλοφορούμε με μάσκες:lol:.Περαστικούλια μας λοιπόν και όσο γίνεται να την βγάζουν καθαρή τα μικρά μας:-P.