Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσοχη στα βαφτιστικα- ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Recommended Posts

Κεντρικοτατο καταστημα στο Κορδελιο (οποια θελει ας στειλει πμ για ονομα) πηραμε ενα σωρο πραγματα και παραγγειλαμε και μπομπονιερες βαφτισης

ζητησα γυαλινα ζωακια Swarovski και τα διαλεξαμε με τους νονους

1. γατακι

2. σκυλακι

3. ελεφαντακι

4 πιγκουινακι

στη βαφτιση δεν τα ανοιξαμε φυσικα ηταν εκατονταδες- μετα που ρωτουσα, ολοι ειχαν παρει

1. ροδια (που ειχα στον αρραβωνα μου γι αυτο δεν τα ξαναδιαλεξα)

2. ποντικακια

3. φιδακια

ειμαι ακομα εξαλλη δεν ειχα κανενα σκοπο να μοιραζω φιδια και ποντικια!!!!!!! ευτυχως ειχα και το γλυκο κουταλιου με το βαζακι και μπαλωθηκε η υποθεση

οταν χρειαστηκα 20 κομματια παραπανω και πηγα και της παραπονεθηκα της ιδιοκτητριας μου ειπε "ελα μωρε, κι αυτα ωραια ζωακια ειναι!!!!!!!!!"

δεν ξερω αν με θεωρησετε υποχονδρια η κολλημενη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΩΡΑΙΑ, και επειδη παντα κανονιζω απο πολυ πολυ νωρις τις δουλειες μου - να φανταστειτε τα παιδια μου εχουν γενεθλια Ιουνιο και εχω ηδη ετοιμα τα προσκλητηρια - ειμαι αρρωστη με το θεμα ΕΓΚΑΙΡΩΣ λοιπον το θεωρω απαραδεκτο το καταστημα και ειναι και πανακριβο και εκανε οτι ηθελε και ειχε και μουτρα να μιλησει!!!!!!!!!!!

και σα να μην εφταναν ολα αυτα, εβαλε και στα κουτακια απ τις μπομπονιερες μια κορδελα με την επιγραφη της, δηλαδη ενα γυναικειο ονομα, που ηταν εκατο φορες γραμμενο πανω στην κορδελα, λες και βαφτιζαμε κοριτσι! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ααααααχ........ αν το είχε κάνει αυτό σε μένα, θα έψαχνε μια τρύπα ποντικού να πάει να κρυφτεί!

Αν είναι δυνατόν!!!! Πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω! Σου είχε δώσει χαρτί παραγγελίας, έγραφε αναλυτικά τί θα σου έδινε; Μήπως να το κυνηγήσεις λίγο παραπάνω το θέμα;

Πωπωωω, έχω τσαντιστεί τώρα! Κ να φανταστείς ότι δεν ταράζομαι ιδιαιτέρως με κάτι τέτοια αλλά αυτό το πράγμα είναι ασυγχώρητο! Να δώσεις φίδια στους καλεσμένους;;;

Θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία της κυρίας, για να ξέρουμε για την επόμενη βάφτιση!

Ααααααχ........ αν το είχε κάνει αυτό σε μένα, θα έψαχνε μια τρύπα ποντικού να πάει να κρυφτεί!

Αν είναι δυνατόν!!!! Πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω! Σου είχε δώσει χαρτί παραγγελίας, έγραφε αναλυτικά τί θα σου έδινε; Μήπως να το κυνηγήσεις λίγο παραπάνω το θέμα;

Πωπωωω, έχω τσαντιστεί τώρα! Κ να φανταστείς ότι δεν ταράζομαι ιδιαιτέρως με κάτι τέτοια αλλά αυτό το πράγμα είναι ασυγχώρητο! Να δώσεις φίδια στους καλεσμένους;;;

Θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία της κυρίας, για να ξέρουμε για την επόμενη βάφτιση!

εχει καιρο που εγινε, πανω απο ενα χρονο, απλα τωρα βαφτιζουν κατι γνωστοι μου και πηγαν απο κει και τα ξαναθυμηθηκα και φουντωσα......να φανταστεις η πεθερα μου παει ακομα και ψωνιζει απ αυτην και σκαει τα 70αρια για ενα μπουφανακι.....δεν εκανα φασαρια γιατι η μπομπο ηταν των νονων οι οποιοι μενουν Κορδελιο και εκεινοι και οι μανες τους και δεν ηξερα μηπως υπαρχουν γνωριμιες κλπ η δικη μου σα μανα του νεοφωτιστου ηταν το γλυκο του κουταλιου στο τελειο βαζακι με το τελειο κουταλακι! σου στελνω πμ

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ioTmp2.png