Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ένα θέμα λίγο από όλα

baou
 Share

Recommended Posts

καλησπέρα.το κοκορακι μου απο 13 μηνών είχε κόψει το βραδινό γάλα, το οποίο και είχαμε αντικαταστήσει με κρέμα ή τοστάκι με τυρί.τώρα στους 19 μήνες ξαναθυμήθηκε το γάλα αλλά όχι ως αντικατάσταση της κρέμας!! με άλλα λόγια για βράδυ τρώει την κρέμα και στα καπάκια 250 ml γάλα!!!να σημειώσω ότι τρώει κανονικότατα όλη μέρα για να μη πω παραπάνω από αυτό που πρέπει.για ύπνο πέφτει κατά τισ 9μιση και αν δεν ξυπνήσει για να παίξει ή να ζητήσει πάλι φαγητό ξυπνάει κατα τις 6μιση για άλλα 350ml γάλα και ξανακοιμάται ως τις 8μιση.το όλο θέμα μου πέρα από την ποσότητα του φαγητου:shock::shock::shock: είναι ότι το έρμο το πάμπερ δεν αντέχει και στις 6μιση είναι κατουρημένος μέχρι τα αυτιά . αν τολμήσω να τον σηκώσω στο ενδιάμεσο για άλλαγμα θέλει υπερπροσπάθεια να ξανακοιμήθει και πάλη για να κάτσει να τον αλλάξω!!εχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες πάμπερς να σας πω!καμιά καλή ιδέα ή να τον αφήσω να κοιμάται κατουρημένο'ς:(:(:(:(

Διαφημίσεις

αχ! Πόσο σε καταλαβαίνω...

Κάθε μα κάθε μέρα πλένω σεντόνια!!

Στις 9:30 πίνει 700ml γάλα γύρω στις 3:30 με 4:00 ξυπνάει και πίνει άλλα 350 !! Επι τι ευκαιρία τον αλλάζω...

Το πρωί είναι μούσκεμα ως τα αυτιά

Έχω δοκιμάσει μέχρι και ΤΕΝΑ :confused: ναι !! αυτες τις πάνες ακράτιας.....!!:P

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

δεν είμαι μονή τελικα:-D:-D!! χθες κόλλησα στην πάνω μεριά του πάμπερ μέχρι και σερβιέττα:!::!::!::!: κανένα αποτέλεσμα !!! στις 4 τον άλλαξα με τα χίλια ζόρια και βέβαια κοιμήθηκε στις 5 πάλι από τα νεύρα του!δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και να πω την αλήθεια δεν είναι και πολύς καιρός που κοιμάται σερί (τρελή αυπνία)το βράδυ και πραγματικά δεν μπορώ να ξυπνάω με ξυπνητήρι για να αλλάζω πάμπερ!!!

κοριτσια σασ καταλαβαινω απολυτα.. εχω κ εγω το ιδιο προβλημα. δοκιμασα αλλεσ πανεσ αλλα τιποτα. μετα απο αρκετο καιρο κ πολυ πλυσιμο πηρα μεγαλυτερο νουμερο πανας αλλα συνεχιζαμε βεβαια πιο αραια η ισωσ κ να ετυχε. διαπιστωσα βεβαια οταν ηταν βρεγμενοσ οτι ολα τα τσισα του ηταν μαζεμενα στο παμπερσ μπροστα κ αυτο γιατι κοιμαται μονο μπρουμητα. οποτε σηκωνομαι τη νυχτα κ τον βαζω στο πλαι.

Διαφημίσεις