dionisis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν από τον σταθμό μάνας και παιδιού, μπορούν να μου στείλουν δωρεάν στο σπίτι παιδίατρο, ώστε να εξετάσει προληπτικά την πορεία της υγείας του μόλις 3 εβδομάδων βρέφους μας..; Διάβασα το παρακάτω στην ιστοσελίδα τους, στην ενότητα μάνας και παιδιού, και μπήκα στην διαδικασία για να κλείσω ραντεβού. Αυτοί όμως μου είπαν ότι μόνο παθολόγο μπορούν να στείλουν και μόνο με πληρωμή... Τι ισχύει τελικά..; http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/kind/precaution.cfm Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Απ όσο γνωρίζω δεν πάνε οι γιατροί του ΙΚΑ στα σπίτια, μόνο παθολόγοι, να πάρεις στο ΙΚΑ που ανήκεις μέχρι τις 10-11 το πρωί. Αυτό κυρίως αν είσαι τόσο πολύ άρρωστος που δεν μπορείς να σηκωθείς να πας εσύ. Πρέπει εσύ να πας το παιδί εκεί. Αν βρις το τηλέφωνο της περιοχής που ανήκεις, μπορείς να πάρεις να συννενοηθείς καλύτερα. Quote [B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts