Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανοιγοκλείνει συνέχεια τα ματάκια του...

Recommended Posts

Καλησπέρα,

αν και έχω καιρό να σας γράψω λόγω υποχρεώσεων που όλοι μας έχουμε, χρειάζομαι πάλι τα φώτα σας... Ο μικρός μου εδώ και 2, 3 μέρες ανοιγοκλείνει έντονα τα μάτια του και τα σφίγγει. 'Οχι όμως συνέχεια αλλά περισσότερο όταν παίζει στο δωμάτιό του. Κι εκεί παλι όχι όλες τις στιγμές αλλά αρκετή ώρα. Σαν να τον ενοχλεί κάτι. Δεν είναι κόκκινα, δεν δακρίζουν, δεν έχουν τσίμπλες. Αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο ποτέ? Λέτε να είναι κάτι ψυχολογικό? Να έχει δεί κανένα παιδάκι στον παιδικό να το κάνει και γι αυτό να το κάνει κι αυτός? Λέω αύριο να τον πάω στον γιατρό ξεκινώντας από την παιδίατρο και αν μας παραπέμψει σε οφθαλμίατρο βλέπουμε.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ το έκανα αυτό... ήταν ο τρόπος μου για να νανουρίζομαι!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

mam to be πόσο καιρό έχω να σε "δώ" καλή μου !!! :D:D μήπως του πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια :D η κόρη μου το κάνει αυτό όταν μακραίνει η φράντζα της το σταματάει μόλις της μαζέψω τα μαλλιά με κάτι

Διαφημίσεις

mam to be, αν εννοείς ότι κάνει μια επαναλαμβανόμενη κίνηση σα να έχει τικ, τότε ναι, το αντιμετωπίσαμε εμείς στα 2 του χρόνια. Μετά από προτροπή της παιδιάτρου επισκεφτήκαμε παιδοψυχίατρο, και όχι παιδοψυχολόγο, για να διερευνήσουμε αν υπήρχε πιθανότητα τικ, τελικά δεν ήταν κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που μας είπε ο παιδοψυχίατρος και που τελικά καταλάβαμε κι εμείς, ήταν ότι το παιδί προσπαθούσε να μας πει κάτι...ότι το στρεσάραμε! Ήταν μια περίοδος που τον είχαμε πολύ στην πίεση - μη αυτό, πρόσεχε, κάνε εκείνο...κλπ- συν του ότι εγώ ήμουν έγκυος και αρκετά αγχωμένη στο πως θα αντιμετωπίσει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, οπότε του μετέδιδα μάλλον και το δικό μου άγχος, και το παιδάκι στρεσαρίστηκε. Το καλοκαίρι που άλλαξε περιβάλλον, χαλαρώσαμε κι εμείς, το σταμάτησε. Τώρα το κάνει που και που, όταν ζηλέψει πολύ, όταν στεναχωρηθεί, όταν υπάρχει ένταση στο σπίτι.

Προσπάθησε να δεις μήπως συντρέχει κάποιος τέτοιος λόγος, ή παρατήρησε πότε το κάνει, πχ είναι κουρασμένος, στρεσαρισμένος, στεναχωρημένος, κλπ. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να το ξεπεράσετε γρήγορα...

Κορίτσια ευχαριστώ για την ανταπόκριση. AGE εδώ είμαι :), σας διαβάζω πάντα, σας παρακολουθώ από μακριά :). Νομίζω πως δεν είναι τα μαλλιά που τον ενοχλούν γιατί είναι κοντά. Στο νανούρισμα δεν είναι σίγουρα γιατί το κάνει από την ώρα που ξυπνάει. Για το αν έχει μυωπία ή όχι δεν ξέρω αλλά το κάνει 2, 3 μέρες τώρα, πρίν τίποτα. Ellemphriem ναι μάλλον θα χρειαστούμε οφθαλμίατρο πιστεύω. Τώρα αν δεν βγάλουμε άκρη εκεί θα φτάσουμε να ψάξουμε σίγουρα και ψυχολογικά αίτια μήπως είναι κάτι σαν τικ ChrisaT, αν και είμαστε σε ήρεμη φάση γενικώς σαν οικογένεια. Ποτέ όμως δεν ξέρεις πως μπορεί να εκλαμβάνει κάποια πράγματα ένα παιδί. Έμαθα χθες το βράδυ για μία ύωση που κυκλοφορεί στην πόλη μας, τύπου επιπεφικίτιδα. Αν είναι όμως κάτι τέτοιο θα έχει και άλλα συμπτώματα (τσίμπλες, κοκκίνισμα κ.α.). Ας δούμε πως θα πάει σήμερα, και αύριο βουρρρρρρ στον γιατρό. Καλημέρα σας...

oIKlp2.png

Και εμενα το εκανε αυτο ο μεγαλος μια εποχη. Θεωρησαμε οτι ηταν μια ελαφρια επιπεφκιτιδα και μας εδωσαν σταγνονιτσες για 2-3 μερες (το αντιστοιχο στην ελλαδα ειναι το natural tears). Στον οφθαλμιατρο πηγαμε αρκετα αργοτερα γιατι δεν το θεωρησαν επειγον και βλεπει κανονικα για την ηλικια του..

wQjhp2.png f6fAp2.png

κι εμεας το εκανε η μεγαλη τον τελευταιο καιρο αλλα τελικα την ενοχλουσαν τα μαλλακια της που ειχαν μακρυνει!!!μπορει να ειναι ομως και ελλειψη υπνου αποτι διαβασα σε καποιο ππεριοδικο για γονεις ή απλα να ειδε να το κανει καποιο αλλο παιδακι.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Πάντως από χθες το βράδυ του έβαλα κολύριο tobrex και ήδη σήμερα είναι αρκετά καλύτερα. Μου το είχε δώσει η παιδίατρος το καλοκαίρι στην θάλασσα που κοκκίνιζαν τα ματάκια του. Είναι για ήπιες μυκητιάσεις.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

απο ότι ξέρω το συγκεκριμένο φάρμακο θέλει πέταμα μετά απο ένα μήνα που ανοιχτεί. Για ρώτα τον/ την φαρμακοπειο σου

Ναι αυτό το ξέρω. Του έβαλα ένα κλειστό που είχα πάρει. Πάντα τα παίρνω 2-2. :)

oIKlp2.png

Εμένα το έκανε ο γιος μου και τον πήγα παιδοοφθαλμίατρο προληπτικά! Είχε μια ελαφριά αλλεργία που δεν φαινόταν με γυμνό μάτι, αλλά το είδε στο μηχάνημα! Λίγες σταγονίτσες για 5 μερούλες και ήταν εντάξει!

Κορίτσια τελικά κι εμείς είμαστε ενταξει. Πέρασε μόνο του με το tobrex. Ευτυχώς γιατί είχα αναστατωθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Να είναι όλα σας τα ζουζούνια καλά...

oIKlp2.png

• 10 years later...

Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω για την κόρη μου... Πέρασε ίωση έχει ακόμα μπούκωμα κ κάνει αυτό το σφίξιμο στα μάτια από όταν αρρωστησε κ μπορει να τύχει να τα τριψει κιόλας αλλά σπάνια... Περισσότερο όταν βλέπει τηλεόραση.. Η παιδίατρος πιστεύει πως είναι απο το μπούκωμα κ την ίωση κ συνέστησε σταγόνες, θα ξεκινήσω από αυριο. Εγώ φοβάμαι μην είναι κανένα τικ... Τι λένε οι εμπειρίες σας;;;; 

Διαφημίσεις