Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τούρτα Βάπτισης??

τσιτσία

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τρισδιάστατη...... τούρτες εικονικής πραγματικότητας!

ρίξε μια ματια εδω:

http://www.avgeristsitsas.gr/gr/ayles/19_proionta_decor_c.asp

http://www.lateau.gr/

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

ωραίαααααα :?:?:? τώρα μου μπήκανε ιδέες!! και για τα γενέθλια και για τη βάφτιση!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια για να μην μπερδεύεστε οι τούτρτες 3D είναι αυτές :

http://www.tourtes.com/?m1=79&m2=103&m3=192

[/img]

έχω πάθει ένα μικρό πολιτισμικό σοκ....

τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ είναι αυτές!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Κορίτσια για να μην μπερδεύεστε οι τούτρτες 3D είναι αυτές :

http://www.tourtes.com/?m1=79&m2=103&m3=192

[/img]

έχω πάθει ένα μικρό πολιτισμικό σοκ....

τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ είναι αυτές!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

και εγω επαθα ενα σοκ .... πόσο πάει το κιλό :shock::shock::shock: ? φαντάζομαι :shock::shock::shock::shock:

Ρώτησα όχι στο συγκεκριμένο αλλά σε ένα άλλο και μου είπαν οτι αυτές πάνε περίπου απο 150€ μέχρι 250€ (οι οποίες είναι ένα κομάτι μόνο αληθινό για να το κόψεις και το υπόλοιπο είναι ψεύτικό) και μετά πέρνεις έτοιμα κομάτια κομμένα, που εκεί πάει με το κιλό περίπου μου είπε 20€ το κιλό. Το οποίο μου φάνηκε υπερβολικό.

Θα μιλήσω σήμερα με αυτή που σας έστηλα το site και θα σας πώ συγκεκριμένα για τιμές.

.png

Μετά το πρώτο οφθαλμικό σοκ που έπαθα από τις υπέροχες δημιουργίες... ήρθε και έκατσε ένας ωραιότατος κόμπος στο λαιμό από τις τιμές που διάβασα!!!

Ευχαριστώ πολύ... αλλά δε θα πάρω! δυστυχώς δε μπορώ να διαθέσω τόοοοοοσα ευρώ μόνο για την τούρτα!!

Άσε που σε κοντινό διάστημα χρειάζομαι δύο! μία για τα γεννέθλια και μία για τη βάφτιση!!! Έρχεται και καλοκαιράκι παιδιά... και λέω να πάμε τις πρώτες μας διακοπές με τον μπεμπούλη!! Μην τη βγάλουμε στην Αθήνα με ξερολούκουμα στο τέλος!!!! :lol::lol::lol:

Είχα στείλει mail στο sugarart για τις τούρτες CARS & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και μου είπαν ότι:

Η τούρτα κέικ CARS γίνεται μόνο σε κέικ, έχει minimum βάρος 2,5 κιλά περίπου και το κόστος είναι 140€. :shock::shock:

Η τούρτα κέικ Πυροσβεστική γίνεται μόνο σε κέικ έχει minimum βάρος 4 κιλά περίπου και το κόστος είναι 180€. :shock::shock::shock:

Επίσης ρώτησα και για γλυκό (στο τραπέζι) δηλαδή ατομική πάστα, η μερίδα έχει βάρος 120-140 γραμμάρια, με το μονόγραμμα Θ κοστίζουν 2,80€ το τεμάχιο. :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πανέμορφα όλα, αλλά ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου η τούρτα έχει 11 ευρώ το κιλό, δηλαδή μια 3κιλη τούρτα θα έχει 33-35 ευρώ περίπου και η πάστα με το μονόγραμμα κοστίζει 1,80 ευρώ. Και νομίζω ότι αν ψάξω και σε άλλο, ίσως βρω και φτηνότερα την πάστα.

Μπράβο σε όσους έχουν την δυνατότητα να τα φτιάξουν από εκεί αλλά εγώ δεν θέλω να διαθέσω τα χρήματά μου για κάτι τέτοιο. Προτιμώ για κάτι άλλο. Άποψή μου!!!!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καράφλιασα...!!! :shock:

Εχω πάθει σοκ. Καλέ τι τιμές είναι αυτές? Σε ποιον απευθύνονται? Πάντως τις τελευταίες μέρες ακούω τρελλές τιμές για διάφορα επιμέρους της βάφτισης και έχω αγχωθεί τόσο που σκέφτομαι πως θα την κάνω. Πάντως θα βάλω πολύ προσωπική εργασία, όταν με το καλό το αποφασίσω. Μ΄αρέσει που σκέφτηκα όταν με το καλό κάνουμε τα 1α μας γεννέθλια να βρω και εγώ τέτοια τούρτα. Αλλά λυπάμαι προτιμώ να διαθέσω αλλού. Με τα ίδια χρήματα κάνεις όλο το τραπέζι. Εμένα όταν ξοδεύω με πιάνουν και φοβερες τύψεις γιατί πάντα σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι και παιδάκια που πεινάνε και προτιμώ φοβάμει ότι η τρισδιάσδαστατη τουρτα θα μου κάτσει στο λαιμό oops

Πάντως όποιος μπορεί να τα διαθέσει μπράβο του. Λοιπόν όποιος πάρει τέτοια τούρτα θα καταπλήξει τοθς πάντες!

κοριτσια μην τρελένεστε μαυτές τις τιμές. Πάρτε Νικη Νταιφώτη για τουρτα.

http://www.princestaste.gr. δεν ξέρω αν το γράφω σωστά. αν οχι πάρτε στο 210 8078996 να σας πει η Νικη την σωστη διευθυνση να δειτε ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και σε φυσιολογικές τιμές.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

κοριτσια μην τρελένεστε μαυτές τις τιμές. Πάρτε Νικη Νταιφώτη για τουρτα.

http://www.princestaste.gr. δεν ξέρω αν το γράφω σωστά. αν οχι πάρτε στο 210 8078996 να σας πει η Νικη την σωστη διευθυνση να δειτε ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και σε φυσιολογικές τιμές.

αγγελούδια έχω κλείσει ραντεβού μαζί της για την Τρίτη........είναι πράγματι φυσιολογικές οι τιμές?

η ιστοσελίδα της δεν είναι ακόμα έτοιμη....http://www.princesstaste.gr

δείγμα της δουλειάς της μπορείτε να δείτε εδώ

http://www.gamoi.com/kataxorisi_new.php?id=210

http://www.partyguide.gr/decoration/organizers/3758,Princess+Taste.html

.png.png

loulou ειναι πολύ πιο φυσιολογικες απο ολοες τις υπολοιπες που κανουν το ιδιο πραγμα.επειδη το εχω δοκιμασει, ειναι απαιχτη η τουρτα στη γευση, και πανω απ ολα ειναι και καλος ανθρωπος .συνενοεισαι μαζι της.θα παθεις πλάκα με τον χωρο της.το σπιτι του χανς και της γκρετελ

Είχα στείλει mail στο sugarart για τις τούρτες CARS & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και μου είπαν ότι:

Η τούρτα κέικ CARS γίνεται μόνο σε κέικ, έχει minimum βάρος 2,5 κιλά περίπου και το κόστος είναι 140€. :shock::shock:

Η τούρτα κέικ Πυροσβεστική γίνεται μόνο σε κέικ έχει minimum βάρος 4 κιλά περίπου και το κόστος είναι 180€. :shock::shock::shock:

Επίσης ρώτησα και για γλυκό (στο τραπέζι) δηλαδή ατομική πάστα, η μερίδα έχει βάρος 120-140 γραμμάρια, με το μονόγραμμα Θ κοστίζουν 2,80€ το τεμάχιο. :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πανέμορφα όλα, αλλά ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου η τούρτα έχει 11 ευρώ το κιλό, δηλαδή μια 3κιλη τούρτα θα έχει 33-35 ευρώ περίπου και η πάστα με το μονόγραμμα κοστίζει 1,80 ευρώ. Και νομίζω ότι αν ψάξω και σε άλλο, ίσως βρω και φτηνότερα την πάστα.

Μπράβο σε όσους έχουν την δυνατότητα να τα φτιάξουν από εκεί αλλά εγώ δεν θέλω να διαθέσω τα χρήματά μου για κάτι τέτοιο. Προτιμώ για κάτι άλλο. Άποψή μου!!!!

Καλέ τι τιμές είναι αυτές?? Είναι σοβαροί οι άνθρωποι?? Εγώ για την τούρτα του γάμου μου είχα πληρώσει 120 Ευρώ! Νομίζω πως πέφτει μεγάλη εκμετάλλευση στα θέματα βάφτισης!!

Εμείς έιχαμε κάνει προφιτερόλ σε κυπελλάκια Ντίσνευ με 1,00 Ευρώ το κομμάτι από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου που έιναι σούπερ από ποιότητα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Λοιπόν , σήμερα πήγα στην Μαρία Ξερικού.

Φαντάζομαι ότι θα έχετε δει δείγματα της δουλειάς της στα περιοδικά βάπτισης που κυκλοφορούν. Τα σχέδια της είναι ομολογουμένως καταπληκτικά!!!

Η γεύση από κεικ σοκολάτα που δοκίμασα ήταν πολύ νόστιμη!!!

Οσο για τις τιμές της θα έλεγα ότι αγγίζουν τη σφαίρα της φαντασίας!!!

Τιμή τρισδιάστατης τούρτας κέικ 30 ατόμων περίπου, (3 kg) 180€ !!! να προσθέσω ότι αν έχει πολλά διακοσμητικά στοιχεία πάει πολύ πιο πάνω από 60€ το κιλό!!!

Κεκάκι διαμέτρου 4 cm γλασαρισμένο και με διακοσμητική κορώνα (ζαχαρωτό) στην κορυφή με 4€.!!!

δηλαδή μόνο για κέρασμα στην εκκλησία θέλω 1000€ για 250 κομμάτια!!! :shock:

κορίτσια τρέξτε να προλάβετε...!!! :lol:

.png.png

louloy γιαυτο σου ειπα νικη νταιφωτη που κανουνε το ιδιο πραγμα και οι τιμες,καμια σχεση.θα σαρεσει και στην γευση και στην τιμη,ενεπιφυλαχτα.

louloy γιαυτο σου ειπα νικη νταιφωτη που κανουνε το ιδιο πραγμα και οι τιμες,καμια σχεση.θα σαρεσει και στην γευση και στην τιμη,ενεπιφυλαχτα.

Αγγελούδια, έχεις πάει ? πρέπει να έχει καταπληκτικά πράγματα :!::!:

είχα τηλ. πριν το Πάσχα και μου είχε πει για τούρτα για 100 άτομα , θέλω 10 κιλά και πάει περίπου 30€/κιλό.

εσύ ξέρεις για φθηνότερα ???...μάλιστα πρέπει να πάρεις 5 μέρες πριν ώστε να εχει ετοιμάσει και δείγμα τούρτας για να δοκιμάσεις.

Από περιέργεια θα ήθελα να πάω ...

line_line_b_beg_40_time_1183867200_text_6f20e8e1edeffdebe7f220eceff520e5dfede1e920.gif

Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι κάπως άσχετη:

η τούρτα πού ακριβώς κολάει στα βαφτίσια;

Θέλω να πω, γλυκάκια τρώει ο κόσμος. Την τούρτα πότε την κόβεις; Και γιατί την κόβεις; Αφού τρώνε γλυκάκια. Τρώνε και τούρτα;; Ρε μήπως εμένα δε μου δίνουνε;;;; :D

Έχω καιρό να πάω σε βαφτίσια είναι η αλήθεια, αλλά δε θυμάμαι να έχω δει κοπή τούρτας...

Αν κάνεις δεξίωση ή τραπέζι κλπ προσφέρεις τούρτα

αλλιώς δίνεις στην εκκλησία γλυκάκια!!