Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαριονέτες-κουκλοθέατρο

Recommended Posts

Θέλω να οργανώσω μια μικρή παράσταση για τα γενέθλια της κόρης μου στο σπίτι.

Ενδιαφέρομαι για μαριονέτες ή κουκλοθέατρο απευθυνόμενο σε παιδιά 3-6 ετών.

Καμμιά ιδέα;

Διαφημίσεις

θελεις να το κανεις εσυ μονη σου?

θελεις να φωναξεις καποιον να το κανεις?

θελεις να αγορασεις?

(ολο ερωτησεις ειμαι...ε? χαχαχαχαχαχ)

τεσπα σου εστειλα και πμ....

φιλικα

aria146

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ θέλω ν'αγοράσω τον μαριονετίστα ολόκληρο άν είναι καλός 8)

Οχι ρε θέλω έναν άνθρωπο να έρθει να κάνει την παράσταση.

Λοιπόοοοοοοοον ξεκιναμε.....

υπαρχουν παρα πολλα γραφεια που κανουν τετοιες παραστασεις.... μπορεις να απευθυνθεις σε αυτα και να τους πεις ομως τι ακριβως θέλεις.... θελω πες τους μαγεια μουσικες και αν ο performer εχει εμπειρια θα μπορεσει να προχωρήσει και σε θεατρικο παιχνιδι βασισμενο στην ιστορια που παρακολουθησαν τα παιδια .... γιατι δεν θα καταφερει κανεις να τα κρατησει για πολυ ωρα ετσι κι αλλιως στηνθεση τους για να παρακολουθησουν....

επίσης μπορεις κι εσυ η μονη σου ή καποιο φιλικο κοντινο προσωπο να κανει κατι τετοιο για εσας υπαρχουν λύσεις και απαντησεις σε αυτο το τοπικ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=120 αν αυτο σε βοηθησει.....

και τελος αυτο http://www.geocities.com/unimahellas/index.htm

στην διαθεση σου

και καλη παρασταση....

Εκλεισα μια παράσταση που ελπίζω να αρέσει στα πιτσιρίκια. Είπα τί θέλω, ελπίζω να κατάλαβαν. Είδωμεν.

Ε δεν μπορώ να ελέγξω κάθε λεπτομέρεια, σε μερικά πραγματα πιστεύω πως πρέπει να εμπιστευθώ και τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά. Το πολύ-πολύ να μην τους ξανακαλέσω :roll:

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Τα νέα:

Η παράσταση ήταν πολύ καλή και η κουκλοπαίχτρια άξιζε τα λεφτά της.

Τα πιτσιρίκια μαγεύτηκαν και έκατσαν αμίλητα-ακούνητα για τουλάχιστον 45 λεπτά.

Τελικά άξιζε το ρίσκο η όλη ιστορία. Θα το επαναλάβω.

Α και κάτι άλλο. Φέτος δεν δώσαμε δώρα στα παιδάκια που ήρθαν.

Το θεωρώ πια μεγάλη καταναλωτική μόδα να δίνουμε δώρα με το παραμικρό και μια μόδα που δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Αντίθετα η παράσταση θεωρήθηκε απ'όλους τους γονείς πολύ όμορφη και αυτό ήταν το δώρο που, κατά κάποιο τρόπο, προσφέραμε στα παιδιά τους.

• 10 months later...

Καλησπέρα...

Μπορείς να μου πείς για την κουκλοπαίχτρια και να μου δώσεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας της?? Ή κάποιος άλλος που έχει δοκιμάσει κάποιον επαγγελματία στο κουκλοθέατρο ή στις μαριονέτες σε παιδικό πάρτυ στο σπιίτι του και έχει μείνει ευχαριστημένος θα το εκτιμούσα αν μου έδινε κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

Ευχαριστω εκ των προτέρων...

UOMVp3.pngNossp2.png

• 7 months later...
Τα νέα:

Καλημέρα.Άν σου είναι εύκολο στείλε μου τα στοιχεία της κουκλοπαίχτριας ,γιατί ενδιαφέρομαι να την καλέσω για τα γενέθλια του γιού μου.Θα κλείσει τα 5 του.Αφού είσαι ευχαριστημένη και εσύ,και φυσικά τα παιδάκια που κάλεσες θα το χαρούμε και εμείς.

Ποιά παράσταση σας παρουσίασε και πόσο κόστισε ?

Ευχαριστώ πολύ..

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Η Παραμυθοχώρα στο Μέτς έχει μία ομάδα art'n'party που αναλαμβάνει παιδικά πάρτυ.

Πρίν ένα μήνα είχε γενέθλια ο γιός μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Το πρόγραμμα είχε κουκλοθέατρο,θεατρικό παιχνίδι και face painting.

Είχα 19 παιδιά ηληκίας 5 ετών και κυριολεκτικά δεν κουνήθηκε κανένα.Αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της καλής δουλειάς τους.

τηλ.επικοινωνίας 210 9216346

καλημέρα. Εγώ στο πάρτυ που είχα κάνει για τα δεύτερα γενέθλια των μικρών, είχα πάρει μια κοπέλα απο την εταιρεία Σφυριχτούλες. Εμάς η κοπέλα είχε κάνει και λίγο κουκλοθέατρο, αλλά ήταν μέρος του προγράμματος και όχι αποκλειστικά κουκλοθέτρο. Απο ότι είχα δει στο sites τους όμως, έχουν και κουκλοθέατρο ως αυτόνομο πρόγραμμα. Ρίξε μια ματιά αν θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
καλημέρα. Εγώ στο πάρτυ που είχα κάνει για τα δεύτερα γενέθλια των μικρών, είχα πάρει μια κοπέλα απο την εταιρεία Σφυριχτούλες. Εμάς η κοπέλα είχε κάνει και λίγο κουκλοθέατρο, αλλά ήταν μέρος του προγράμματος και όχι αποκλειστικά κουκλοθέτρο. Απο ότι είχα δει στο sites τους όμως, έχουν και κουκλοθέατρο ως αυτόνομο πρόγραμμα. Ρίξε μια ματιά αν θες.

Και εμένα θα με ενδιέφερε το κουκλοθέατρο σε πάρτυ...

Εννοείς αυτό didumomama?

http://www.clown.gr/index-1.html

• 1 month later...

Ειδα και εγω την Παραμυθοχωρα απο διαφημιση που εχει εδω στο parents και ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα. Βεβαια ειναι λιγο ακριβο αλλα για δυο ωρες ειναι καλα.

k4xS.jpg

Ειδα και εγω την Παραμυθοχωρα απο διαφημιση που εχει εδω στο parents και ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα. Βεβαια ειναι λιγο ακριβο αλλα για δυο ωρες ειναι καλα.

εχεις ρωτησει?

Ποσο κανει δηλαδη για 2 ωρες?

.png

Γραφει την τιμη στο site τους και λεει 210 υρω. Την Κυριακη ομως εκλεισε να παει ο αντρας μου το παιδι να δουνε παρασταση γιατι εχει αυτην και την αλλη και ετσι θα δει απο κοντα την δουλεια και θα συζητησει και για το θεμα των παρτυ. Μολις με ενημερωσει θα σαςπω. Παντως του αρεσε πολυ και με το που εστειλα το link διαβαζοντας εδω πηρε τηλεφωνο. Δεν χανουμε τετοιτες ευκαιριες καθε Κυριακη πηγαινουμε καπου και του μικρου του αρεσουν πολυ αυτα. Για να δουμε.

k4xS.jpg

συγνωμη κοριτσια η τιμη που ειπα ειναι για τους πολυχρωμαγους http://www.polichromomagoi.gr/

Για την παραμυθοχωρα που αναφερεται εδω και κλεισαμε να παμε την Κυριακη δεν ξερω θα σας ενημερωσω οταν μας πουνε.

Και παλι συγνωμη αλλα μπερδευτηκα. Μου εχον πεσει ετοιμασιες για γενεθλια και για βαφτιση του μεμπη και τα εχω χασει μου φαινεται.

k4xS.jpg

Παραμυθοχώρα-Μέτς.Η πρώτη ώρα είναι 95ευρώ και 15 ευρώ κάθε επιπλέον μισάωρο.

Είναι σχετικά οικονομικά και πιστεύω οτί είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω παρακολουθήσει.

Παραμυθοχώρα-Μέτς.Η πρώτη ώρα είναι 95ευρώ και 15 ευρώ κάθε επιπλέον μισάωρο.

Είναι σχετικά οικονομικά και πιστεύω οτί είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω παρακολουθήσει.

ειναι πολλα τα λεφτα κοριτσια ..ελεος δηλαδη 125 ευρω για 2 ωρες ???

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

κοριτσια χθες πηγαμε στην παραμυθοχωρα και ειδαμε την παρασταση η μηλια. Μου αρεσε πολυ ηταν κατι που δεν εχω ξαναδει. Πολυ ομορφη παρασταση πολυ καλες οι κοπελες.

Εγω μαγευτικα απλα νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι λιγο μεγαλυτερο το παιδακι απο τριων

αν και ο ικρος εμεινε ενθουσιασμενος και μετα στο αυτοκινητο φωναζε θελω κι αλλο θεατρο και ελεγε την ιστορια της μηλιας. Παντως το Πρωτο Σαββατο του Ιουνιου θα εχει λεει με δωρεαν εισοδο καποια εκδηλωση και λεω να παω. Πολυ ωραιο ηταν και το εργαστηριο που εφτιαχναν κουκλες. Σε γενικες γραμμες πολυ ομορφο. Τωρα για παρασταση στο σπιτι δεν ξερω γιατι εκει υπρχαν σκηνικα και πολλα στο σπιτι δεν ξερω τι κανουν. Το εχω στο νου μου για αργοτερα μετα τα 4. Η τιμη ειναι πολυ καλη αν υπολογισετε οτι εκελισα για τον Ιουνιο Μικη γιγαντοστολη και για 2 ωρες θα παρει 80 ευρω και δεν κανει απασχοληση γιατι δεν ειναι ευελικτος λογω στολης. Και αν σκεφτει κανεις οτι χθες που ημουν σε βαφτιση ειχαν μια κοπελα πανω απο δυο ωρες νεραιδα φανταστικη που εκανε φοβερα πραγματα στα παιδια χορους ,facepainting ,παιχνιδια και πολλα αλλα και πηρα καρτα της και μου ειπε οτι για δυο ωρες ειναι 80 ευρω. Απλα γεπειδη ο μικρος εχει τρελα με τον Μικη και οπου εχουμε παει δεν συμμετεχει ουτε σε κλοουν ουτε χθες στην νεραιδα ενω στον Μικη που θα ειναι ολος ντυμενος θα παει σκεφτηκα να παρω αυτον. Τις επομενες χρονιες βλεπουμε.

k4xS.jpg

κοριτσια χθες πηγαμε στην παραμυθοχωρα και ειδαμε την παρασταση η μηλια. Μου αρεσε πολυ ηταν κατι που δεν εχω ξαναδει. Πολυ ομορφη παρασταση πολυ καλες οι κοπελες.

Εγω μαγευτικα απλα νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι λιγο μεγαλυτερο το παιδακι απο τριων

αν και ο ικρος εμεινε ενθουσιασμενος και μετα στο αυτοκινητο φωναζε θελω κι αλλο θεατρο και ελεγε την ιστορια της μηλιας. Παντως το Πρωτο Σαββατο του Ιουνιου θα εχει λεει με δωρεαν εισοδο καποια εκδηλωση και λεω να παω. Πολυ ωραιο ηταν και το εργαστηριο που εφτιαχναν κουκλες. Σε γενικες γραμμες πολυ ομορφο. Τωρα για παρασταση στο σπιτι δεν ξερω γιατι εκει υπρχαν σκηνικα και πολλα στο σπιτι δεν ξερω τι κανουν. Το εχω στο νου μου για αργοτερα μετα τα 4. Η τιμη ειναι πολυ καλη αν υπολογισετε οτι εκελισα για τον Ιουνιο Μικη γιγαντοστολη και για 2 ωρες θα παρει 80 ευρω και δεν κανει απασχοληση γιατι δεν ειναι ευελικτος λογω στολης. Και αν σκεφτει κανεις οτι χθες που ημουν σε βαφτιση ειχαν μια κοπελα πανω απο δυο ωρες νεραιδα φανταστικη που εκανε φοβερα πραγματα στα παιδια χορους ,facepainting ,παιχνιδια και πολλα αλλα και πηρα καρτα της και μου ειπε οτι για δυο ωρες ειναι 80 ευρω. Απλα γεπειδη ο μικρος εχει τρελα με τον Μικη και οπου εχουμε παει δεν συμμετεχει ουτε σε κλοουν ουτε χθες στην νεραιδα ενω στον Μικη που θα ειναι ολος ντυμενος θα παει σκεφτηκα να παρω αυτον. Τις επομενες χρονιες βλεπουμε.

μπορεις να μου στειλεις το τηλ της ??/ Αθηνα ειναι ??? ευχαριστω

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....