Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μου χορήγησαν lexotanil (και isoptin) σήμερα το πρωi στπ νοσοκομείο όπου μπηκα με αρρυθμια.

Ειδα στο λακτανσια οτι ειναι επιπεδου 2 επικινδυνο και πρεπει να αποφευγεται και μου ειπαν να μη θηλασω σημερα. τι ισχυει?τι να κανω που ο μπεμπουλης με τραβολλογαει και θελει στηθος;;; με το θηλαστρο εντωμεταξυ 1 ωρα εχω βγαλει μονο 50μλ, ελεγα να φυγει το "υποπτο" γαλα, αλλα δε βλεπω φως. τι να κανω?

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

ευχαριστω. εχει ξαναπιει, ειναι 15 μηνών, το θεμα ειναι 1) η παραγωγη μου και 2) ο κακομοιρης που μου τραβαει τα ρουχα, τι να του πω, πώς να τον αποφυγω??

GOOFY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Φτάνει η αρρυθμία που είχες! Μην αγχώνεσε άλλο! Το lexotanil είναι ψυχιατρικό φάρμακο που μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί κ από άλλες ειδικότητες σε περίπτωση που υπάρχει πχ ταχυκαρδία ( γιατί ρίχνει τους παλμούς της καρδιάς). Προς θεού μην θηλάσεις σήμερα! Απαγορευέται δια ροπάλου! Δεν γνωρίζω με σιγουριά όμως μετά από πόσες ώρες απεκρίνεται η χημική ουσία από τον οργανισμό! ΜΕ σεβασμό μια ταπεινή νοσηλεύτρια!

GOOFY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Φτάνει η αρρυθμία που είχες! Μην αγχώνεσε άλλο! Το lexotanil είναι ψυχιατρικό φάρμακο που μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί κ από άλλες ειδικότητες σε περίπτωση που υπάρχει πχ ταχυκαρδία ( γιατί ρίχνει τους παλμούς της καρδιάς). Προς θεού μην θηλάσεις σήμερα! Απαγορευέται δια ροπάλου! Δεν γνωρίζω με σιγουριά όμως μετά από πόσες ώρες απεκρίνεται η χημική ουσία από τον οργανισμό! ΜΕ σεβασμό μια ταπεινή νοσηλεύτρια!

Σ'ευχαριστω!Να δω τι θα τον κανω τωρα γμτ...!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω. εχει ξαναπιει, ειναι 15 μηνών, το θεμα ειναι 1) η παραγωγη μου και 2) ο κακομοιρης που μου τραβαει τα ρουχα, τι να του πω, πώς να τον αποφυγω??

Δεν εχεις καποιον να τον ξεγελασει?Βγαζε με το θηλαστρο οσο μπορεις!

Μακαρι να σου απαντησει καποια κοπελα που ξερει...αλλα δεν πιστευω για μια μερα να μειωθει η παραγψγη σου..

Για την παραγωγη σου μην φοβασαι,δεν μειωνεται για μια μερα.Αν νιωσεις πρηξημο βγαλε λιγο με το χερι σου.

Τωρα για το πως θα τον αποφυγεις....αγνωστο:-( Εγω μια φορα που χρειαστηκε δεν τα καταφερα..:-(

Καλο κουραγιο..

..μαμα τωρα ξερω..

ποτε μπορει να ξαναθηλασει?και τι μπορει να παθει αν θηλασει σημερα τελικα???

ποτε μπορει να ξαναθηλασει?και τι μπορει να παθει αν θηλασει σημερα τελικα???

κοριτσι στο λακτανσια το τ1 εαν δεν κανω λαθος ειναι η ωρες που χρειαζονται να περασουν ωστε η επιδραση του φαρμακου ναα μην περναει κ στο γαλα

ας με διορθωσει καποια που να ξερει αν κανω λαθος ...σιγουρα υπαρχουν παντως οι ωρε ςεπιδρασης του φαρμακου καπου εκει αν ψαξεισ λιγο θα το βρεις

εγω νομιζω οτι για ενα 24ωρο να μην θηλασεις και μετα οκ.οσον αφορα την παραγωγη μπορεις τις ωρες που θα θηλαζες να χρησιμοποιεις θηλαστρο και να το πετας.Τωρα απο εκει και περα για να εισαι τελειως σιγουρη τικαι πως κανε ενα τηλ στον παιδιατρο σου.Αυτος ξερει

Διαφημίσεις

Α!Ξεχασα!θηλαστρο 10 λεπτα το καθε στηθος το πολυ τεταρτο.Δεν εχει νοημα παραπανω και θα αρχισουν να σε πονανε οι θηλες μετα απο τοση ωρα.Εκτος αν μετα το δεκαλεπτο τρεχει το γαλα ποταμι και δεν προλαβαινεις να γεμιζεις μπουκαλια.φιλικη συμβουλη απο μια μαια

δεν εχω ιδεα, αλλα γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο για να εισαι σιγουρη????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας!το 24ωρο επιτελους περασε αισιως, οπότε συνεχιζουμε κανονικα. και η παιδιατρος για μια ημερα μου ειπε και το t 1/2 στο lactancia ειναι 20 ωρες, οπότε φανταζομαι ειμαστε οκ.