Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου............

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια......Μετα απο απουσία πολλών ημερών συγκεκριμένα 20 μπήκα για να σας πω τον πόνο μου.Όπως γνωριζατε κάποιες απο εσας στις 26 Δεκεμβριου εμαθα οτι είμουνα έγκυος.....δεν το περιμενα λογω των πολυκυστικών ωοθηκων.Η χαρα μας ήταν μεγάλη..Πήγα σε εναν ανευθυνο γυναικολόγο ενος μεγαλου διαγνωστικού κέντρου στην Αθηνα και μας εκοψε τα φτερα....εξωμητριος κυηση.......εκλαιγα ολη μερα.....Την επομενη πηγαμε σε εναν αλλο γυναικολόγο του Ιασω, ο οποιος μας ειπε οτι υπαρχει φυσιολογικη εγκυμοσυνη εντος μητρας και ολα πανε καλα,ειδαμε τον σάκο,το σπορακι μας 3,4 χιλιοστα...Είμουνα 6 εβδομάδων....Αρχισαμε πάλι να αναπνέουμε και φυσικα το ανακοινώσαμε και στους γονεις μας.Μετα απο μια εβδομαδα ομως πηγα στο μπανιο και ειδα λίγο αιμα...Κατευθείαν πήγαμε στο Ιασω και μου ειπαν δεν βλέπω κατι τωρα μεινε στο κρεβατι 5 μερες και ελα παλι για υπερηχο....Όλες αυτες οι μερες πέρασαν αργα και βασανιστικά με συνεχη καφε υγρα...Και εφτασε η μέρα ξαπλώνω στο κρεβατι και τρεμω απο την αγωνια μου....τι θα μου πει;;ειναι καλα το εμβρυο;κατι δεν παει καλα,το εμβρυο δεν εχει μεγαλώσει καθολου.ελα παλι σε 5 μερες....τρελαθηκα,αρχισα να κλαιω στην αγκαλια του αντρα μου........την επομενη μερα αρχιζουν οι πονοι..αποφασιζουμε να φυγουμε για την Πατρα την γενετειρα μας....πηρα τηλεφωνο τον γιατρο που εχω 10 χρονια εκει και του εξηγησα την κατασταση.....Την Κυριακη στις 16/01/2011 μου κανει υπερηχο και μου λεει οτι το εμβρυο δεν ζει εδω και 10 μερες περιπου παλινδρομη κυηση..Πρεπει να γινει αποξεση κατευθειαν γιατι κινδυνευεις κι΄εσυ, αυτα ηταν τα λογια του......και δυστυχως ετσι απλα μεσα σε μιση ωρα ειχαν τελειωσει ολα,ειχαν γκρεμιστει τα ονειρα μας,τα ονειρα που καναμε για το πρωτο μας μωρακι...και τωρα περασαν 3 μερες και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου.....γιατι σε μενα;;;τι εκανα;;;ετσι ξαφνικα μου εκανε ενα τοσο ωραιο δωρο ο θεος και μετα απο 20 μερες μου το πηρε πισω...ειναι τοσο αδικο...

συγνωμη που σας κουρασα αλλα ειμαι πολυ φορτισμενη και πολυ στεναχωρημενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.διαβαζω οτι εχει συμβει σε πολλες απο εσας αλλα οπως και να ΄χει ποναει πολυ.....και ειδικα οταν περιτριγυριζεσαι απο εγκυμονουσες....που σου το θυμιζουν περισσοτερο....ευχομαι να μην συμβει σε καμια κοπελα αυτο που συνεβει σε μενα.....Νιωθω οτι εγω και ο αντρας μου ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ.................

Διαφημίσεις

Θελω να σου πω τοσα πολλα αλλα δεν μου ερχεται τιποτα. Σου ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι ο χρονος αυτος που θα γιατρεψει τις πληγες σου αλλα ενα υγιες μωρο.Λυπαμαι ειλικρινα!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Γεια σας κοριτσια......Μετα απο απουσία πολλών ημερών συγκεκριμένα 20 μπήκα για να σας πω τον πόνο μου.Όπως γνωριζατε κάποιες απο εσας στις 26 Δεκεμβριου εμαθα οτι είμουνα έγκυος.....δεν το περιμενα λογω των πολυκυστικών ωοθηκων.Η χαρα μας ήταν μεγάλη..Πήγα σε εναν ανευθυνο γυναικολόγο ενος μεγαλου διαγνωστικού κέντρου στην Αθηνα και μας εκοψε τα φτερα....εξωμητριος κυηση.......εκλαιγα ολη μερα.....Την επομενη πηγαμε σε εναν αλλο γυναικολόγο του Ιασω, ο οποιος μας ειπε οτι υπαρχει φυσιολογικη εγκυμοσυνη εντος μητρας και ολα πανε καλα,ειδαμε τον σάκο,το σπορακι μας 3,4 χιλιοστα...Είμουνα 6 εβδομάδων....Αρχισαμε πάλι να αναπνέουμε και φυσικα το ανακοινώσαμε και στους γονεις μας.Μετα απο μια εβδομαδα ομως πηγα στο μπανιο και ειδα λίγο αιμα...Κατευθείαν πήγαμε στο Ιασω και μου ειπαν δεν βλέπω κατι τωρα μεινε στο κρεβατι 5 μερες και ελα παλι για υπερηχο....Όλες αυτες οι μερες πέρασαν αργα και βασανιστικά με συνεχη καφε υγρα...Και εφτασε η μέρα ξαπλώνω στο κρεβατι και τρεμω απο την αγωνια μου....τι θα μου πει;;ειναι καλα το εμβρυο;κατι δεν παει καλα,το εμβρυο δεν εχει μεγαλώσει καθολου.ελα παλι σε 5 μερες....τρελαθηκα,αρχισα να κλαιω στην αγκαλια του αντρα μου........την επομενη μερα αρχιζουν οι πονοι..αποφασιζουμε να φυγουμε για την Πατρα την γενετειρα μας....πηρα τηλεφωνο τον γιατρο που εχω 10 χρονια εκει και του εξηγησα την κατασταση.....Την Κυριακη στις 16/01/2011 μου κανει υπερηχο και μου λεει οτι το εμβρυο δεν ζει εδω και 10 μερες περιπου παλινδρομη κυηση..Πρεπει να γινει αποξεση κατευθειαν γιατι κινδυνευεις κι΄εσυ, αυτα ηταν τα λογια του......και δυστυχως ετσι απλα μεσα σε μιση ωρα ειχαν τελειωσει ολα,ειχαν γκρεμιστει τα ονειρα μας,τα ονειρα που καναμε για το πρωτο μας μωρακι...και τωρα περασαν 3 μερες και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου.....γιατι σε μενα;;;τι εκανα;;;ετσι ξαφνικα μου εκανε ενα τοσο ωραιο δωρο ο θεος και μετα απο 20 μερες μου το πηρε πισω...ειναι τοσο αδικο...

συγνωμη που σας κουρασα αλλα ειμαι πολυ φορτισμενη και πολυ στεναχωρημενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.διαβαζω οτι εχει συμβει σε πολλες απο εσας αλλα οπως και να ΄χει ποναει πολυ.....και ειδικα οταν περιτριγυριζεσαι απο εγκυμονουσες....που σου το θυμιζουν περισσοτερο....ευχομαι να μην συμβει σε καμια κοπελα αυτο που συνεβει σε μενα.....Νιωθω οτι εγω και ο αντρας μου ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ.................

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ 1 ΣΠΙΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΕΓΩ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ????????ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΧΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.....ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...

Τι γιατροι ειναι αυτοι ρε Ελκα.. Μη στεναχωριέσαι, όπως είπες κι εσύ έχει συμβεί σε πάρα πολλές γυναίκες, είναι η φύση έτσι, δεν φταις εσύ!

Θα σε συμβούλευα να βρεις έναν καλό γυναικολόγο σε κρατικό νοσοκομείο, γιατί στο Ιασώ τσεκουρώνουν και έχω ακούσει διάφορα ... τελος παντων! Όλο και κάποια κοπέλα εδώ στο φόρουμ θα ξέρει έναν καλό γυναικολόγο στο ΙΚΑ ή σε κρατικό νοσοκομείο... που να μην έχει στόχο τα λεφτά και να είναι καλός / ή αφωσιωμένος και σωστός! Να δει ξανά τις οωθήκες σου, εμένα μου χε πει ένας ΑΛΗΤΗΣ στο ΙΚΑ Ηρακλείου Κρήτης ότι έχω πολυκυστικές οωθήκες, για να μου τα πάρει από επεμβάσεις ιδιωτικές ... Όταν έδειξα τον υπέρηχο στο ΠΕΠΑΓΝΗ μου ειπαν ότι ήταν πεντακάθαρες οι οωθήκες μου! Γι αυτό όταν ακουω πολυκιστικές κάτι παθαίνω!

Βρες 1 καλό γιατρό πρώτο βήμα! Να έχεις κάπου να στηρίζεσαι! Ας πει καμία κοπέλα από εδώ με ΠΜ! Και μετά όλα θαρθουν! Ποιος ξέρει τι να είχε συμβεί και δεν άντεξε το μωράκι σου! Μη στεναχωριέσαι καθόλου, προσπάθησε, ξέρω είναι δύσκολο αλλά περνάει! Θα περάσει! Πήγαινε ν'ανάψεις και κανένα κεράκι! Εγώ αυτό έκανα ... Βασικά εδώ που μένω τώρα (Βέλγιο) έχει μία εκκλησία στις Βρυξέλες όπου κάνουν μία φορά τον χρόνο ειδική λειτουργία για τα μωράκια που δεν γεννήθηκαν ποτέ, και στο τέλος της λειτουργίας η κάθε μαμά πάει μία-μία και ανάβει ένα κεράκι και το βάζει σε ένα μεγάλο μπωλάκι με νερό... Στο τέλος είναι εκατοντάδες τα κεράκια (άλλες και δύο, και τρία, και τέσερα...) δίπλα-δίπλα μέσα στα μπωλάκια... Έτσι είναι η ζωή, κουράγιο !! Σου στέλνω μία αγκαλίτσα.

Διαφημίσεις

πως μπορούμε να σε κανουμε να αισθανθείς καλύτερα;;;

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς !

Σου εύχομαι να ξεπεράσεις γρήγορα όλα τα στάδια που επόνται και ένα γερό μωράκι σύντομα να σας κάνει πολύ χαρούμενους!

Υπομονή ,σε νιώθουμε όσο δεν φαντάζεσαι....

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

ευχαριστω για τα καλα σας λογια...

αχ pinakiiii με συγκινησες....δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα....λυπαμαι πραγματικα για το μωρακι σου που το εχασες λιγο πριν το παρεις στην αγκαλια σου....αυτο ειναι πιο σκληρο απο την δικια μου περιπτωση.....ο θεος να σου δινει δυναμη...

taptap και ματθιλδη ευχαριστω για τα λογια παρηγοριας.....

sporiklos ευχαριστω για την ευχη σου.....

siv εχω πολυκυστικες ωοθηκες απο τα 17.....Οσο για τους γιατρους που πηγα εδω στην Αθηνα σκετη απογοητευση.......Μου στοιχισαν οι υπερηχοι και οι χοριακες 400 ευρω και αλλα 400 η αποξεση στην Πατρα.....Την επομενη φορα προτιμω να ανεβοκατεβαινω Αθηνα-Πατρα (στον δικο μου γιατρο που με ξερει απο 17 χρονων) παρα να ξαναπαω σε ανευθυνους γυναικολογους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα λεφτα....μαλιστα ενας γιατρος γυρισε και μου ειπε με πολυκυστικες ωοθηκες και θες και παιδι......αισχος!!!δεν εχω τι να πω γι΄αυτους!!!!!!!!!!!

αχ pinakiiii με συγκινησες....δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα....λυπαμαι πραγματικα για το μωρακι σου που το εχασες λιγο πριν το παρεις στην αγκαλια σου....αυτο ειναι πιο σκληρο απο την δικια μου περιπτωση.....ο θεος να σου δινει δυναμη...

siv εχω πολυκυστικες ωοθηκες απο τα 17.....Οσο για τους γιατρους που πηγα εδω στην Αθηνα σκετη απογοητευση.......Μου στοιχισαν οι υπερηχοι και οι χοριακες 400 ευρω και αλλα 400 η αποξεση στην Πατρα.....Την επομενη φορα προτιμω να ανεβοκατεβαινω Αθηνα-Πατρα (στον δικο μου γιατρο που με ξερει απο 17 χρονων) παρα να ξαναπαω σε ανευθυνους γυναικολογους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα λεφτα....μαλιστα ενας γιατρος γυρισε και μου ειπε με πολυκυστικες ωοθηκες και θες και παιδι......αισχος!!!δεν εχω τι να πω γι΄αυτους!!!!!!!!!!!

Λυπαμαι πολυ. Κουραγιο και μην απελπιζεσαι.Και γω εχω πολυκυστικες και εμεινα εγκυος και ευκολα και ολα κυλησαν μια χαρα και εχω μια κορακλα ολα τα λεφτα!Καλα τί γιατρος ειναι αυτος που σου πε τετοιο πραγμα; Εχω μεινει αφωνη! Μην αγχωνεσαι δεν ισχυει κατι τετοιο.Η γυναικα του γυναικολογου μου εχει πολυκυστικες και εκανε 2 παιδια. Και γω πριν μεινω εγκυος (πριν καν προσπαθησω) αγχωνομουν για τις πολυκυστικες και με διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι παιδι μπορω να κανω κανονικοτατα.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα μανουλα.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

πραγματικα λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει..Ο θεος να δωσει συντομα ενα μπουμπουκακι στην αγκαλια σας...Μην το βαζετε κατω μονο..

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη.. Αλλά το καλό της υπόθεσης είναι πως έμεινες έγκυος παρά τις πολυκυστικές. Αυτό σημαίνει πως θα ξανασυμβεί εγκυμοσύνη! Και τότε θα πάνε όλα καλά, σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Διαφημίσεις

Εlka καλημέρα,

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ότι σου συνέβη αλλά αν καλύτερα τώρα που ήταν νωρίς, αν κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό σου παρά να είχε προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου. Εχω χάσει ένα μωρό την 38η εβδομάδα και ένα τη 10η εβδομάδα, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω αυτά που νοιώθει μία μάνα σε όποια εβδομάδα και αν χάνει το μωρό της, εγώ προσωπικά τη παλλίνδρομη δεν τη θυμάμαι καν, ενώ το πρώτο μωρό μου ότι ώρα και να το θυμηθώ πονάει πολύ!

Σου εύχομαι γρήγορα να τα αφήσεις όλα πίσω με μία νέα εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!

Καλημερα elka,Λυπαμαι πολυ γι αυτο που σου συναιβει,περασα κι εγω κατι αναλογο προσφατα.Εκει που ολα ηταν μια χαρα,ξαφνικα αιμα-τελος ολα!Ειναι σκληρο να σου παιρνει πισω το δωρο σου ο Θεος,αλλα σκεψου οτι αν ηταν να συμβει,καλυτερα που συνεβει τωρα στην αρχη.Σκεψου τις κοπελες πιο πανω που περιμεναν να τα παρουν στην αγκαλια τους...Ευχομαι με την αλλη να εχεις μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη!!!

N9Urp2.pngGowOp3.png

Από τη στιγμή που συνέλαβες εύκολα, θα ξανασυλλάβεις εύκολα μωράκι, μην ανησυχείς! Βάλε την εμπειρία σου σε ένα μέρος του μυαλού σου, κράτα την ώς εμπειρία αλλα μην την αφήσει να σου επηρεάσει και τη συνέχεια! Χαμογέλα, μάλλον αυτό το μωράκι εάν γεννιόταν θα είχε προβλήματα, γι αυτό το πήρε ο Θεός και θα σου δώσει ένα υγιέστατο αρκεί να προσπαθήσεις!!!! Σου εύχομα γρήγορα να είσαι ξανά εγκυούλα!!!!

gth0p3.png

Σε νιώθω τόσο πολύ... Μονο ο χρόνος θα το κάνει κάπως καλύτερα, στο λεω απο εμπειρία, οχι ότι περνάει, απλά μαθαινεις και ζεις με αυτό...

Σου στελνω μια μεγάλη αγκαλιά...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

elka όλο αυτό που πέρασες ήταν δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα είσαι πάλι εγκύος ευχόμαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλα και να κρατήσετε με τον άντρα σου ενα γερό μωράκι.

pinakiiii λυπάμαι πολύ για το μωράκι σου εύχομαι και σε σένα τα καλήτερα όσο πόνο πήρατε, συντομα να τον απαλύνει ένα άλο μωράκι. (τι σου λέω τώρα ε)

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Διαφημίσεις

Mάζεψε τα κομμάτια σου και ορθοσε ανάστημα. Ειχες μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη. Δεν σημαινει οτι και η δευτερη θα ειναι ετσι. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να μεινεις παλι εγκυος και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!

Elka λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Έχω χάσει κι εγώ ένα μωράκι στην 11η εβδομάδα και ξέρω πώς νιώθεις. Το θετικό είναι ότι έμεινες έγκυος παρά τις πολυκυστικές ωοθήκες. Δες το λι έτσι και εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις μια καινούρια, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Pinakiiii εύχομαι και σε σένα κοπέλα μου μόνο ότι καλύτερο από εδώ και πέρα, με ένα μωράκι που θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου και θα πάρει τον πόνο που νιώθεις τώρα, πολύ πολύ μακριά...

Qep5p3.pngrWtbp3.png

αυτοι που τα λενε αυτα δεν ειναι γιατροι!!! εγω εχω κουμπαρα, αδερφη, φιλη με πολυκυστικες και εχουν ολες παιδια!!!! ποιος ειπε οτι δεν θα κανεις? δεν εχω ξαναακουσει πιο χ@ζο πραγμα. αυτο πηγε κοντα στην παναγιτσα....το αλλο θα μεινει εδω να του χαρισεις την αγκαλια σου...

κουραγιο κοριτσακι μου, οσο μπορεις κουραγιο...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

γλυκιά μου elka.

είμαστε πολλές που νιώθουμε τον πόνο σου. όλες λίγο πολύ έχουμε παρόμοιες εμπειρίες, αν όχι ίδιες, παρόμοιες, ή έχουμε δικούς μας ανθρώπους που πόνεσαν πολύ, όπως εσύ, λιγότερο ή περισσότερο.

ο χρόνος θα γιατρέψει τον πόνο σου, ο Θεός θα σου δώσει το μωράκι που περιμένετε.

να έχεις πίστη.

όσο για τις πολυκυστικές... αφού έμεινες μια φορά έγκυος, μπορείς και πάλι. σε αυτό κάνε φόκους.

θα συμφωνήσω με τη φίλη παραπάνω ότι αμφιβάλω αν έχεις πολυκυστικες ωοθήκες.

κι εμένα μου είχε πει ο γυναικολόγος που εμπιστευόμουν για χρόνια, ότι είχα πολυκυστικές. γέμισα το σώμα μου με αντισυλλυπτικά χάπια για θεραπεία. 10 χρόνια χάπια.

μέχρι που άλλαξα γυναικολόγο, πήγα στη Δημηνίκου και ως δια μαγείας... δεν είχα πολυκυστικές ποτέ.

τζάμπα χάπια για 10 χρόνια. είχα πάθει σοκ. όλα ήταν νορμάλ.

έμεινα έγκυος γρήγορα.

το ίδιο εύχομαι και για σένα.

μόλις σου πει ο γιατρός ότι μπορείς να ξαναπροσπαθήσετε, βάλτο στόχο.

σε γλυκοφιλώ, σε καταλαβαίνω.

όμως οι πιο όμορφες στιγμές σου είναι μπροστά σου, έρχονται. πρέπει να τις ζήσεις.

εσύ τις ορίζεις.

Κοριτσάκι λυπάμαι πάρα πολύ για το μωράκι σας. Είναι κρίμα... είναι πολύ σκληρό... αλλά μάζεψε τα καλά, χαμογέλα και ξαναξεκίνα!

Έχεις εναν συντροφο που σε αγαπάει, σε νοιάζεται και σε στηρίζει και μπορείς να μείνεις εγκυος!

Σύντομα θα είσαι και πάλι εγκυος και όλα θα πάνε καλά!

Μην ανησυχείς...

c12e25debb.png

Καρδουλα μου λυπαμαι παρα πολυ για το μωρακι σου:-(:sad::-(

Σε καταλαβαινω απολυτα πως εισαι αυτη την στιγμη,και πως θα εισαι για τον υπολοιπο καιρο.

Εγω θα σου πω να μην το βαλεις κατω,και στο λεω απο εμπειρια.Εχασα και εγω το μωρακι μου και ημουνα 23 εβδομαδων και επρεπε να κανω διακοπη κυησης λογω προβληματων που ειχε,ηταν το πρωτο μου και μπορεις να καταλαβεις πως ενιωσα.

Ομως τωρα ειμαι καλα και προσπαθω για καινουργια εγκυμοσυνη.

Θα δεις οτι ολα θα πανε καλα την επομενη φορα,να μην αγχωνεσαι και να εισαι δυνατη,θα το ξεπερασεις σιγα,σιγα και θα ξανα χαμογελασεις,ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος εγω το πιστευω πλεον.

Οσο για τις πολυκυστηκες που εχεις δεν ειναι και κατι σοβαρο,και εγω ειχα και τωρα ειμαι μια χαρα,οι περισοτερες κοπελες εχουν και κανουνε κανονικοτατα παιδακια.

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα:P:p:p

Κοριτσακι κι εγω ακομη μαζευω τα κομματια μου....το Νοεμβρη εχασα κι εγω το κοριτσακι μου στην 27 εβδομαδα......τωρα ψαχνομαι με εξετασεις και απαντησεις....μολις ομως παρω το πρασινο φως απο τον γιατρο μου θα ξεκινησω προσπαθειες για νεα εγκυμοσυνη.....μονο οταν κρατησω στα χερια μου ενα υγιες μωρακι θα ηρεμισει καπως η ψυχη μου....προσευχομαι για το αγγελακι μου και ευχομαι να το εχει στην αγκαλια της η Παναγια.....

Μακαρι αυτη η νεα χρονια να χαρισει σε ολες εμας φουσκωμενες κοιλιτσες και γερα μωρακια......το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.....

HApA.png?N5RO9MIf

eNortjKzUjI0MzS3sFSyBlwwFakC3Q,,30.png

Γεια και από μένα.Λυπάμαι πολύ για αυτό που πέρασες και εσύ και ο συζυγός σου:|.Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να ξεκινάς να κάνεις όνειρα για τη ζωούλα που θα μπεί στη ζωή σου και τελικά να χάνεται.Εγώ είχα φίλες με παρόμοια περιστατικά και έτσι όταν έμεινα έγκυος ήμουν πολύ φοβισμένη:?.Φο βόμουν να ονειρευτό το μωράκι μου...Λυπάμαι πραγματικά για όλα όσα περάσατε αλλά μην το βάζετε κάτω και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα κρατάτε στην αγκαλιά σας ένα όμορφο μπεμπάκη:-P!Προς το παρόν μια ζεστή αγκαλιά θα ήθελα να σου δώσω:):).Κλάψε όσο έχεις ανάγκη και συνέχισε!!!

Περαστικά καταρχήν... Επειδή το έζησα έντονα στην πρώτη πετυχημένη μου εξωσωματική θα σου πω ότι θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι after all ΜΠΟΡΕΙΣ να μείνεις έγκυος. Όταν έμεινα έγκυος στη δεύτερη δεν χάρηκα δεν αντέδρασα... περίμενα... να ακούσω καρδιά... και ακόμα και τότε φοβόμουν να χαρώ... άρχισα να το ζω μετά την αμνιοπαρακέντηση αφού καταφέραμε και επιβιώσαμε και απο αυτήν! Οκ θα είναι για ένα διάστημα επίπονο... αλλά θα τα καταφέρεις και θα ξαναμείνεις έγκυος και όλα θα πάνε καλά :D

Εφοσον προσπαθείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου για τη λήψη φυλλικού οξέος ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!