Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ??

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΜΑΙ ΣΤΗ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΗ ΚΑΦΕΤΙΑ ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ..

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ..

Διαφημίσεις

κοπελα μου εχω και γω το ιδιο θεμα ειμαι στην 4η εβδομαδα..μην αγχωνεσαι και μην ανησυχεις!!!αν παρεισ τηλ το γιατρο σου θα σου πει ακριβως τι να κανεις,σιγουρα χρειαζεται ξαπλα στο κρεβατι!!!!!!!χτεσ μου συνεβη και τρομαξα παρα πολυ...μου εδωσε utrogestan ειναι ορμονη και μου ειπε οτι ολα θα πανε καλα αλλα θελει ξεκουραση!!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ είχα δει αίμα και μου έδωσε τα utrogestan αν θυμάμαι καλά 3 την ημέρα.. είχα κάτσει και 2 εβδομάδες σπίτι για ξεκούραση.. αίμα όμως είχα ξαναδεί 2-3 φορές στο σκούπισμα κανα 2 εβδομάδες μετα από την πρώτη φορά και ενώ είχα ξεκινήσει τα χάπια, τα οποία όπως μου είχε πει ο γιατρός μου ειναι ορμόνες και υποστηρίζουν πολύ την εγκυμοσύνη... εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα όμως άμεσα τηλ τον γιατρό για να μην αγχώνομαι... λογικά τίποτε δεν θα είναι αλλά ο μόνος αρμόδιος να σου απαντήσει είναι ο γιατρός .. εμείς σου λέμε τι έτυχε σε εμάς αλλα για την δική σου περίπτωση ο πλέον αρμόδιος ειναι ο γιατρός σου... παρε τον τηλ..

Eτσι ακριβως, ο γιατρος σου ειναι ο καθηλην "αρμοδιος", δεν θελει ντροπες η εγκυμοσυνη... "ενοχλουμε" τον γιατρο μας, για οποιαδηποτε ανησυχια μας....

Παντως δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερα ανησυνητικο, ολες λιγο - πολυ σε καποια φαση, ηρθαμε αντιμετωπες με αυτα τα υγρα. Αρκει να παραμενουν καφετια...